Haben in Aalborg im Parkhaus geparkt. Die Schranke war beim Einfahren offen und wir dachten das Kennzeichen wird automatisch erfasst und man zahlt die Parkgebühren am Ende. Keine Hinweisschilder... Zobacz więcej
…..wir kamen aus Norwegen spätabends und mein Sohn hatte Hunger, also zu McDonalds Dänemark und dort standen wir 7 Min. !!! Und der MA von Qpark wartet nur auf Urlauber…war auch die Aussage von Mita... Zobacz więcej
Betale parkering i en app. Eneste område nr at kunne vælge, fik alligevel bøde. Sendte billede materiale på det hele, og de regerede blot til at appen havde en advarsel et sted i deres app på at det k... Zobacz więcej
Jeg havde glemt at tjekke ud da jeg forlod parkeringspladsen og opdagede det først da pengene var blevet trukket fra min konto. Blev så fint guidet igennem, hvordan jeg kunne få pengene tilbage, for d... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Der Kontakt zu Ihrer Servicekraft war…
Der Kontakt zu Ihrer Servicekraft war wirklich sehr freundlich und kompetent. Unser Anliegen wurde sehr schnell bearbeitet. Wir sind sehr zufrieden.
Vielen Dank nochmals .
Viele Grüße
aus Deutschland

Amatør selvskab
Meget dårligt service og uhøfligt ved…
Meget dårligt service og uhøfligt ved telefonsamtale vedrøre App og skilte. Det passe ikke med hinanden .
i App kan man find plads #4602, og der er i Amagerbanen 13, København. Men skilte for plads #4602 er stående i Aarhus Lystbådehavn,
Det er en kæmpe stor fæld til alle billister, så DE kan får 940.Kr pr. parkering.

Odpowiedź od Q-Park Danmark A/S
Scammer business like bet companies.
Scammer business like bet companies.
P-vagt gik konstant rundt i 12 timer, på p-pladsen. Og ventede på bytte. Vejle transport center. Så ved man da, hvor man ikke skal køre ind igen. 950 kr for en burger og en kop kaffe. Vores p-ur viste 15.15, men pga sol lys og stærk sol, så det ud som om der stod 16.15...vi klagede til p-vagten, en Venlig mand, og han kunne også se, når vi skærmede for solen stod der 15.15..men nu havde han skrevet bøden ud, så var der ikke noget at gøre.. Men vi kunne da prøve at klage og han skrev også vi ville klage. Men vi tog mobil telefon billed af uret 15.15, og sendte med klagen og han havde også taget et som viste 16.15..men det var Q-uick Fine Park ligeglade med. Med venlig hilsen en dårlig oplevelse "kunde", aldrig mere Vejle transport center.
Bøde ude af proportioner
Meget skuffende oplevelse i parkeringshuset ved Magasin i Lyngby. Vi kørte ind i et næsten tomt parkeringshus, betalte for parkeringen og gik ind for at købe et par sandaler til vores datter. Da vi kom tilbage, havde vi fået en parkeringsafgift på 940 kr., fordi bilen ikke holdt helt inden for stregerne.
Jeg forstår, at regler skal overholdes, men en afgift på 940 kr. i et næsten tomt parkeringshus virker ude af proportioner. Vi betalte ovenikøbet for parkeringen, og vores bil var ikke til gene for andre.
Oplevelsen har desværre gjort, at vi fremover vil overveje at handle, gå i biografen og benytte andre tilbud i andre byer eller handle på nettet i stedet for at besøge Lyngby. Det er ærgerligt, når man gerne vil støtte de fysiske butikker.
Er fast abonnent hos q.park og betaler…
Er fast abonnent hos q.park og betaler små 2000 kr. om måneden for p-tilladlelse og reserveret plads i p-anlæg, men de har sendt mig 4 kontrolafgifter og nægter at anerkende vores kontraktforhold. Jeg har prøvet at reagere via mail, diverse gange via deres klageformular, men det har ikke ændret noget. De kan ikke sige hvad de mener er problemet. Det er umuligt at få dem i tale. Deres referencer virker ikke. Har nu sendt anbefalet brev. Ellers må de tage den i byretten. Synes det er helt ude på et overdrev.
weil ich Halter eines Fahrzeuges bin
weil ich Halter eines Fahrzeuges bin, bekam ich Post vom Inkassobüros des Dienstleisters. Wegen eines angeblichen Verkehrsverstoßes, der bislang auch auf Nachfrage nicht näher spezifiziert wurde. Im Internet sind sogar Beiträge vorhanden, weil ein Auto mit einem Reifen auf der Markierung parkte.
Aggresiv P-Vagt (ikke bøde)
Efter parkering af min bil går jeg forbi et par andre biler på P-Pladsen og ser der er sat en stor hvid seddel i side ruden på en bil. Jeg og min ledsager stopper op for at læse sedlen og få sek. efter kommer en Qpark P betjent susende, stopper op 30 cm fra mit ansigt og råber mig ind i hovedet at jeg skal pi..e af. Vi siger at vi bare står og læser hvorefter han hidser sig endnu mere op og råber ad os at vi skal fjerne os. Jeg spørger til hans navn hvilket han naturligvis ikke vil udlevere og vi vælger derefter at gå videre idet vi faktisk følte os voldsomt truet af ham.
Vi står på en kommunal p plads hvor han ingen hjemmel har til at råbe ad os. Vi er rystede over man hos Q-park vælger at have så aggresive folk ansat. Jeg kan fortælle tid og sted og klage er også sendt til QPark direkte.

Thieves
Thieves! Got a parking ticket within 2 minutes.
They basically hide and run to your car to give you a parking ticket.
940kr in their rotten pockets.
9:38 startede jeg lovlig parkering med…
9:38 startede jeg lovlig parkering med EasyPark app og betalte kr. 53,19 for parkering indtil kl. 11:29. Q-Park påberåber sig en kr. 895, - kontrolafgift for tidsrummet 09:49:42 til 10:00:07.
- Gad godt vide om EasyPark allerede har betalt en del af kr 53,19 til Q-Park for min lovlige parkering.
- Gad godt vide om EasyPark vil tilbagebetale min lovlige parkering i tidsrummet 9:49:42 10:00:07, når jeg til Q-Park skal betale kr. 895,00
Mine advokat omkostninger ved at retfærdiggøre min lovlige parkering vil langt overstige kr. 895,00. Med udsigt til at 78 % taber sager mod P-selskabers advokater og fordi jeg allerede har brugt tid for >kr. 1.000,- heri er kun indregnet ren tid på at undersøge mine muligheder for retfærdighed så opgiver jeg nok en retfærdig rettergang.
Jeg kan formentlig ikke engang politianmelde Q-Park for ulovlig kontrolafgift. Q-Park er sikret ved at kunne dække sig under det er en civiretssag.
Q-Park i Danmark med overskud på kr. 7.700.000,- ejes 100 % af det hollandske moderselskab Q-Park Operations Holding B.V. D
Jeg forstår godt at Q-Park i aktionærernes forretningsmodel elsker ulovlige kontrolafgifter og fortsætter med at tryne Q-Park's samarbejdspartnere som eksempelvis EasyPark.
Bøde pga. manglende fysisk licens
Havde en årlig fysisk licens til en dedikeret parkeringsplads. En måneds tid før det blev 1. Januar 2026, havde jeg allerede betalt for næste års parkering. Da jeg ikke lige fik skiftet den fysiske licens inden det blev det nye år, fik jeg så en bøde den 1. Januar kl. 10. Dette er sindssygt lavt at et firma, da jeg jo har betalt for at holde der.. Skrev en klage og fik svar over et halvt år senere. De var pisseligeglade. Mega useriøst firma. Betaler aldrig for noget der hedder Q-park igen. Så må vi se om det var dét værd for dem :)
Ualmindelig dårlig 1
Ualmindelig dårlig 1. Gangs service. Vi har parkeringstilladelse, men det er kun en person i husstanden som kan registrere sig til at give gæsteparkering, trods vi er 2 i husstanden og begge har brug for at give parkeringstilladelse.
Derudover måtte vi ringe op igen da jeres 1 gangs medarbejdere beviste smed røret på. Professionelle medarbejdere plejer at ringe op hvis det er en fejl at forbindelsen afbrydes især, når de er i besiddelse af vores registreringsnummer.

Odpowiedź od Q-Park Danmark A/S
Fineste behandning af min sag
Fineste behandning af min sag. Både kundeservice på telefonen og på mail derefter. Lynhurtige svar og hjælp. TAK.
De fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ er ærligt fortjent.

Odpowiedź od Q-Park Danmark A/S
Jeg har simpelthen ingen ord for hvor…
Jeg har simpelthen ingen ord for hvor ringe de er.
Jeg er ked af at give 1 stjerne for de burde have 0 stjerne.
Det har været en fornøjelse med…
Det har været en fornøjelse med kontakten til Q- park. Jeg har fået hurtigt svar på mine spørgsmål og har hele vejen igennem fået god rådgivning. Tak for det.

Odpowiedź od Q-Park Danmark A/S
Lavede en tastefejl på parkering…
Lavede en tastefejl på parkering registrering og kom til at trykke for busparkering = dyr parkering
Korrespondance med Q-park Servicecenter fik hurtig afklaring og de refunderer 👍

Greedy rip-off
It is not clear that you have to register when you enter. The signs are in Danish and not clear on the website they give you. Parking meters are few and far between. It seems they purposefully don’t want you to know what to do and then hit you with a 940 kr. fine.
Avoid at all costs!!
Var tilgængelig efter klokken 16,og…
Var tilgængelig efter klokken 16,og svarede hurtigt på mine mails
Super tilfreds
Kim

Odpowiedź od Q-Park Danmark A/S
Det er simpelthen de mest usmagelige…
Det er simpelthen de mest usmagelige mennesker. Sidder vitterligt og venter på, at man forlader sin bil, så der kan uddeles bøder. Og så ved et lægehus.
Min automatiske p-skive var fejlindstillet, og da den viste 5 minutter mere, udløste det en bøde på 940,-… 5 minutter…
Der var fri parkering i 2 timer, og jeg var ude efter 3 kvarter.
Virkelig usmageligt! Jeg forlod min bil 8.55 og p-vagten har så holdt øje fra 8.55-8.59, og p-skiven var desværre gået på 9.15… så 940,- for 5 minutter..
Ingen snyder med 5 minutter. Slet ikke et sted hvor man skal til læge og kan holde i 2 timer. Helt ærligt. Jeg er målløs og forarget.
Hurtig og meget positiv respons
Hurtig og meget positiv respons - fik ydermere penge retur i forbindelse med en parkering hvor jeg ikke havde fået tjekket ud da vi forlod parkeringen👍