Q-Park Danmark A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Haben in Aalborg im Parkhaus geparkt. Die Schranke war beim Einfahren offen und wir dachten das Kennzeichen wird automatisch erfasst und man zahlt die Parkgebühren am Ende. Keine Hinweisschilder... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

…..wir kamen aus Norwegen spätabends und mein Sohn hatte Hunger, also zu McDonalds Dänemark und dort standen wir 7 Min. !!! Und der MA von Qpark wartet nur auf Urlauber…war auch die Aussage von Mita... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Betale parkering i en app. Eneste område nr at kunne vælge, fik alligevel bøde. Sendte billede materiale på det hele, og de regerede blot til at appen havde en advarsel et sted i deres app på at det k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde glemt at tjekke ud da jeg forlod parkeringspladsen og opdagede det først da pengene var blevet trukket fra min konto. Blev så fint guidet igennem, hvordan jeg kunne få pengene tilbage, for d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa parkowania samochodów

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 30% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 394

Napisz recenzję

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening. Hurtig svar.
En meget positiv oplevelse

23 sierpnia 2026

Hej Jørgen

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Servicecenter. Vi sætter stor pris på de pæne ord og er glade for, at du følte dig godt hjulpet undervejs.

Snylteri/parasitisme

Snylteri/parasitisme: "at leve af/ på en vært, uden at bidrage med noget til gengæld.

Slår man Snylter/Parasit op i ordbogen, bruges Q-park som eksempel.

22 sierpnia 2026

Hej Lars

Tak for din anmeldelse.

Det er tydeligt, at du har haft en dårlig oplevelse, men ud fra anmeldelsen er det svært for os at forstå, hvad der ligger bag din vurdering.

Hvis du har lyst til at uddybe, hvad der er sket, hører vi meget gerne fra dig. Du er velkommen til at skrive til os på sc@q-park.dk. Skriv gerne "Trustpilot anmeldelse" i emnefeltet, så sørger vi for at kigge nærmere på sagen.

Vi håber at høre fra dig.

Less than one star Odense

Hello, It is a trap for tourists who visit Andersen museum in Odense with kids who have never seen a modern parking space where you have to “check in”. Eventhough there are cameras everywhere which detect the exact time od your arrival they would not let you pay the parking, instead you walk directly into the fine of 940 kr. For 2 hours parking. 😔Nobody will help you or explain. It was a complete disappointment not only with the parking lot but also with the whole trip. No sign or explanation in English by the entrance, no exit signs in English. No such bad experience anywhere else in Europe. We never have intended not to pay. 🤷‍♀️ But to be fair- explaining how to pay the fine from abroad - yea it IS finally in English, so thank you for being so thoughtful with us tourists coming to visit your country :-)

Q Park snyder folk !!!

21 sierpnia 2026

Hej Katrine

Tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ikke rart at læse. Vi vil meget gerne forstå, hvad der ligger bag din oplevelse, da du ikke har delt nærmere detaljer i din anmeldelse.

Har du lyst til at uddybe, hvad der er sket, og hvad der har fået dig til at drage den konklusion? Du er meget velkommen til at skrive til os på sc@q-park.dk. Skriv gerne "Trustpilot-anmeldelse" i emnefeltet, så sørger vi for at kigge nærmere på sagen.

Vi håber at høre fra dig.

Oceniono na 1 z 5

Ti sekunder efter bekræftet parkering

Ti sekunder efter bekræftet parkering, fik jeg en falsk sms fra q park, om at jeg skulle betale en ubetalt p afgift. SMS’en var tydeligvis falsk. Men da den kom så kort efter at bekræftet parkering ved en Qpark plads. Tænker jeg at i har nogen inde ved jer som misbruger det indsendte data.

21 sierpnia 2026

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse.

Vi forstår godt, at timingen kan virke mistænkelig, når man modtager en falsk SMS kort efter et besøg hos os. På baggrund af vores undersøgelser er der dog ikke noget, der tyder på, at Q‑Parks systemer er blevet kompromitteret, eller at oplysninger er blevet misbrugt af medarbejdere.

De SMS'er, der cirkulerer i øjeblikket, er en del af en omfattende svindelkampagne, hvor Q‑Parks navn misbruges for at få beskederne til at fremstå troværdige. Vi arbejder løbende på at begrænse misbruget og anbefaler altid, at man sletter beskeden uden at klikke på eventuelle links.

Du kan læse mere om emnet på vores hjemmeside.

Oceniono na 5 z 5

Great parking and even better customer…

Great parking and even better customer service!

Hi Peter,

Thank you very much for your review.

It's wonderful to hear that both the parking experience and the support from our service center met your expectations. Comments like yours truly make our day 😊

Tak for god behandling

Tak for god behandling

Hej Palle

Tak for din anmeldelse 😊

Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med den hjælp, du har fået fra vores Servicecenter.

Bondefangeri

Bondefangeri : De stjæle dine og mine penge
Der står at man kan benytte easy park app for at betale. Det gjorde jeg så : 26 kr
Da jeg skulle ud forlangte Q-Park et “restbeløb “ på 32kr. .
Det var i Hillerød .

Hej Marie-France

Tak for din anmeldelse.

Vi har desværre svært ved at genkende det forløb, du beskriver. Hvis parkeringen er registreret korrekt via EasyPark, vil bommen normalt åbne automatisk ved både ind- og udkørsel, og betalingen håndteres via EasyPark - inkl. deres servicegebyr af 15%.

Derfor vil vi meget gerne se nærmere på din sag for at forstå, hvad der er sket. Du er velkommen til at kontakte vores servicecenter på sc@q-park.dk med oplysninger om parkeringen, så undersøger vi det gerne.

Oceniono na 1 z 5

Jeg kender en der arbejdede som p vagt

Jeg kender en der arbejdede som p vagt, Q park siger medarbejderne ikke er provisionlønnet, det er også rigtigt nok, men de har en anden taktik, personen som jeg kender fik at vide hun skulle til at stramme op, at hun ikke fik udstedt nok afgifter.
Det vil svare til det samme hvis politiet fik besked på at lave flere anholdelser, i kan se hvor det fører hen.

Great service

Very convenient for parking in the city, I highly recommend it!
Easy online booking in advance.

I had an issue with the payment, and the customer service team was very responsive.

Hi Ambre,

Thank you so much for your review 😊

Knowing that you would recommend us is the highest compliment we can receive. We're pleased that your visit got off to a smooth start with the online booking, and that our service center could step in when things didn't go quite according to plan.

We hope to welcome you back to Q‑Park again soon.

Toller Support

Sehr schneller und unkomplizierter Kundenservice. Nach meinem Aufenthalt im Parkhaus Klosterbakken in Kopenhagen stimmte die Abrechnung meiner Parkgebühr nicht. Ich habe den Fehler per E-Mail gemeldet. Die Antwort vom Callcenter kam prompt. Die Klärung verlief absolut reibungslos und die Rückerstattung des Differenzbetrags war nach ein paar Tagen auf meinem Konto. Fehler können passieren, aber wie Q-Park damit umgeht, ist absolut professionell und vorbildlich. So ein freundlicher Kundenservice verdient 5 Sterne!

6 sierpnia 2026

Hi JK,

Thank you very much for your review 😊

We are delighted to hear that our service center could help resolve the issue and make the process smooth and straightforward for you. While mistakes can happen from time to time, it means a lot to us that you appreciated the way the case was handled and that everything was sorted out to your satisfaction.

Thank you for your kind words about our team. Feedback like yours makes our day!

Vorsicht

Vorsicht: Die Hinweisschilder sind nur in dänischer Sprache. Man muss im Voraus bezahlen! War nicht ersichtlich. Strafe 120 €: In Aalborg im Parkhaus geparkt. Nachdem ich am Automaten bezahlt hatte, fand ich den Strafzettel am Auto. Kundenfreundlich? Nein.

20 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Retfærdig kundeservice med kort svartid

Der var sket en fejl i registrering af min parkering, hvor udtjekningen ikke var registreret korrekt.
Q-park fandt ud af årsagen ret hurtigt, efter jeg rettede henvendelse til dem.
De var også hurtige til at svare tilbage og rette fejlen, efter årsagen blev fundet. God kundeservice.

12 sierpnia 2026

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at vores Servicecenter hurtigt fik fundet årsagen og fulgt sagen til dørs. Når noget ikke går helt som forventet, er det vigtigt for os at der ikke går lang tid fra spørgsmål til afklaring.

Stor hjælp

Normalt svært at få penge tilbage fra et P-selskab, men i dette tilfælde var selskabet faktisk en stor hjælp.

3 sierpnia 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt hjulpet undervejs. Vi ved godt, at man typisk kun kontakter os, når noget ikke er gået helt som forventet, så det betyder ekstra meget, når man går fra oplevelsen med et positivt indtryk.

Oceniono na 1 z 5

Charging 60+ DKK per hour is nothing…

Charging 60+ DKK per hour is nothing short of daylight robbery. They take advantage of people having no other options and charge absurd, extortionate rates for a basic parking spot.
​Absolutely greedy company with zero respect for customers. Avoid Q-Park at all costs if you can. Pure exploitation!

13 sierpnia 2026

Hi Romeo,

Thank you for your review.

We are sorry that you feel this way about our pricing. Parking rates are determined by factors such as the location of the facility, operating costs, and the agreements that apply to each individual site.

We continuously work to provide safe, well-maintained, and accessible parking facilities, and our rates are displayed on-site so customers can review them before choosing to park.

Thank you for taking the time to share your feedback.

Best regards,
Q-Park

Mycket nöjd

Tydlig, snabb och bra service - mycket nöjd!

13 sierpnia 2026

Hi Anna,

Thank you very much for your review 😊

We're delighted to hear that you had such a positive experience with our service center. Knowing that you found the process easy and straightforward means a lot to us.

Sehr guter Service, schnelle Problemlösung

Ich hatte ein Problem mit der Abrechnung im Parkhaus Odense City, da ich falsch ausgecheckt habe. Mir wurde sehr freundlich und zuvorkommend geholfen - vielen Dank!

31 lipca 2026

Hi Eva,

Thank you very much for your review 😊

We're pleased to hear that our service center could help resolve the situation and provide the support you needed along the way. It's wonderful to know that you had a positive experience with our team.

Oceniono na 1 z 5

Gennemført elendigt kundeservice og…

Gennemført elendigt kundeservice og personale!

30 lipca 2026

Hej Tim

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en så dårlig oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter hos Q-Park.

Hvis du har lyst til at dele flere detaljer, er du meget velkommen til at skrive til os på sc@q-park.dk, så vi kan se nærmere på sagen.

Abzocke für 5 Minuten Parken bei McD

5 Minuten auf einem Parkplatz eines Mc Donalds gestanden. Parkscheibe vergessen, da es ein Mc Donalds an der Autobahn war und ich keine Schild gesehen habe, dass ich eine Scheibe stellen muss.

Mich hat der Kaffee bei Mc Donals 940 DDK gekostet, da ich ein Park-Ticket von Q-Park erhalten habe.

Besonders mies ist, dass meine Tochter im offenen Auto saß und der Frau, die das Ticket ausgestellt noch zugewunken hat. Bei Dauerfalschparkern an der Autobahn würde ich es noch verstehen, aber dass ist abgef... Familien systematisch auszunehmen.

10 sierpnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej