igen i dag er der problemer. Først med at tilgå siden og efterfølgende få hjælp, når den oplyser at der ikke kan logges ind. Jeg ringer 12:30 og får beskeden på svaren "vi er desværre ikke ved telefo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Af en virksomhed som levere vaskeri, så syntes jeg det er mega uprofessionelt at de så indkøber vaskemaskiner hvor man ikke kan fravælge skyllemiddel… Hvis min andel vælger at fortsætte med dem... Zobacz więcej
Helt igennem elendigt. Siden vi har fået dette system har intet virket i Tårnbyhuses vaskeriet. Maskinerne går i stykker konstant og repareres først efter 4 dage. Dernæst kan msn ikke se om maskiner e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I Tårnbyparken hvor jeg bor, har payperwash overtaget driften af vores vaskeri. Desværre virker deres hjemmeside, hvorfra man skal overføre penge og bestille tid, stort set aldrig. Der er hele tiden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vaskeriløsninger fra Pay Per Wash kan tilpasses dit behov. Se her, hvorfor du skal vælge Pay Per Wash til hel, eller delvis administration af dit vaskeri.
Møllehaven 8, 4040, Jyllinge, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Dårligeste system ever, man skulle tro det var en 8-årig, som har udviklet det system.
Jeg har foretaget to indbetalinger, hvor det ikke er kommet ind på kontoen.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Tak for ene og alene flot service fra Jesper, og undskyld jeg var så frembrusende af frustration, men alt var min egen fejl, da jeg satte penge ind på en gammel vaskekonto, så tak for jeres gode og venlig service.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
I går aftes, eller måske søndag (husker det ikke helt), fik min bror, som er stærkt ordblind, hjælp af jeres medarbejder på aften telefonen, hvis man kalder det sådan, det var i hvert fald en der tog sig tid til at hjælpe min bror igennem at oprette sig som bruger og derefter indbetale penge på sin nye vaskkonto via mobilepay. Min bror ville gerne kunne anmelde den service og venlighed han modtog selv, men grundet hans udfordringer, lovede jeg ham at skriv TAK for den hjertevarme hjælp som jeres medarbejder gav, han husker ikke hans navn, men ham han talte med viste sig at være helt i hans sted, og brugte over 30 minutter på at hjælpe, det er hvad man kalder god service, en sådan finder man ikke mange steder, så fra at min bror har meget svært ved at skulle bede om hjælp, med frygt for ikke at møde nogen forståelse, så var han næsten flyvende da jeg i dag talte med ham, og han havde endda fået vasket i dag også, og der skal noget til at han smiler over en tøj vask (griner). Mange tak for servicen PayPerWash, fra Martin og den lige så glade søster.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Frisk og ukompliceret servicehjælp fra kunde supporten, til trods for jeg åbenbart havde fanget medarbejderen på hans privat nummer, og det var mens han sad og nød sin morgenmad i London, DET er sku da god service ikke bare at blive afvist og bedt om at ringe mandag morgen istedet!! Mange tak for hjælpen til Casper (mener jeg han hed) Nu bliver der vasket på livet løs, takket være din søde hjælp. Den største anbefaling herfra Katja Basecamp i København

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Jeg er ny bruger og kunne ikke sætte penge ind på saldoen. Ringede til kundeservice og fik virkelig en fantastisk service. Fejlen var i deres it-system. Og jeg blev ringet op kort efter, at det nu var i orden.
Da jeg senere stod i vaskeriet og havde brug for hjælp. Hjalp hun mig igen. Og igen med et smil og sagde jeg endelig måtte ringe, hvis jeg havde flere spørgsmål.
- Smilende, behjælpelig og imødekommende service medarbejder. Jeg håber, I sætter stor pris på hendes indsats, for det gør jeg.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Har været underlagt deres service, der hvor jeg bor, i nogle år.
Vi har 3 vaskemaskiner og en tørretumbler. Maskinerne går ofte i stykker - nogen gange med kun uger imellem (samme maskiner, med de samme fejl).
Og maskinerne stopper ikke altid bare, når de fejler. De står nogen gange i mange timer og kører én vask. Døren på maskinen er nogen gange låst, så den ikke kan åbnes, efter endt vask.
Når man ringer på det oplyste telefonnummer, for at få hjælp, får man fortalt at man kan vente en dag eller to, i værste fald, på at en tekniker kommer ud. Ellers kan du selv hoppe om bag rækken af de store maskiner og rode lidt med knapperne bagpå... Tænd og sluk på hovedknappen (hvis du kan klatre derom) og se om skidtet virker efterfølgende... I dag løste det intet...
Så når du vasker tøj skal du altid have afsat 10 timer, fordi du reelt ikke aner hvornår maskinen stopper, på dagen.
Eller også kan du komme tilbage dagen efter - håbe der har været en tekniker og at ingen har taget dit tøj...
Det er heller ikke fedt, at når man ringer ind, kan man med det samme forvente bortforklaringer og undskyldninger. Men ingen reelle løsninger. Og da det har stået på i flere år, er det blot endnu mere frustrerende. De samme problemer som vi ringer ind med igen og igen, bliver ikke løst ordentligt og tilfredsstillende, da firmaet ikke udbygger deres værktøjskasse. Selvom de ofte skriver andet her i deres svar. Her skriver de om alle de ting de vil gøre. Når du ringer og står i problemer, snakker de kun om alt det de ikke kan og hvorfor de ikke kan.
Få nu styr på det eller sælg virksomheden til nogen der ikke KUN tænker på profit... Vi er ikke burhøns...
Skriver dette, da jeg i dag igen har en vask der ikke vil stoppe. Og jeg kan ikke åbne lågen. Stoppede midt i dette skriveri for at tjekke maskinen igen, igen, igen. En maskine der normalt tager 50 min, tog 140 min... Nu var den færdig, der stod i displayet at jeg kunne åbne lågen, men jeg kunne ikke åbne lågen...
Teknikeren (som en anden ringede efter lang tid før mig) var mødt op. Han var der dog for at se på en anden maskine...
Problemet var bare at lågen til min maskine ville stadig ikke åbne. Heldigvis kunne teknikeren åbne lågen efter 20 min.
Jeg lukkede lidt galle ud overfor teknikeren, som spurgte ind til hvad problemerne var med maskinerne. Jeg gik de sidste par år igennem og fortalte om maskinerne som kun gradvist blev dårligere og tilsyneladende aldrig udskiftet med nye maskiner.
Han var overrasket over at maskiner var i så dårlig stand og han kunne heller ikke forstå, at jeg kunne nævne alle de specifikke problemer. Han kunne heller ikke forstå at jeg havde fortalt det til PayPerWash, uden de havde sagt noget videre - ifølge ham. For som han sagde. I hans skema, stod der blot at tøjet lugtede lidt engang imellem. Han kendte ikke til de reelle problemer. Så er det jo klart det ikke bliver lavet... Han vidste heller ikke at maskiner ofte gik i stykker. Han gik så langt som at vise mig sit skema på computeren hvor jeg kunne se hvad han var blevet bedt om at lave gennem tiden. Tingene stemte slet ikke overens med maskinernes (og hele systemets) ringe stand og mangler.
Alt i alt, så er dette firma det rene kaos. Og jeg er ikke engang kommet ind på betalingsproblemer, nedetid på app og hjemmeside, kvaliteten af tørretumbleren eller hvor mange måneder det skal tage for dem at lave hovedlåsen til vaskeriet - også selvom vores vicevært ringede til dem flere gange og nærmest lå i åben krig med PayPerWash (og desværre også os beboere), før PayPerWash lavede låsen til vaskerummet.
Hvis I ikke bruger PayPerWash i dag, så skift IKKE til dem i fremtiden.
Priserne stiger, servicen falder - drastisk.
Så enkelt kan det siges.
Dette er en advarsel/info fra en bruger til en eventuel fremtidig bruger. Så de ikke bliver til netop dét og bagefter finder ud af hvor elendigt tingene kører.
Kan se på alle PayPerWashes svar her på siden, at de lyder utrolig meget som deres bortforklaringer på telefonen, falske løfter om bedre tider, samt at jeg jo lige har læst teknikerens eget skema og hørt ham fortælle hvor lidt teknikerne får fortalt, i forhold til hvad vi fortæller og har fortalt over mange, mange omgange til PayPerWash.
Så PayPerWash, lad venligst være med at svare på dette. Dette er ikke et skriv til jer.
Hvis I vil indgå i en reel dialog så gør det venligst over telefonen, når vi ringer til jer.
Ingen grund til at yde den ringe service dér, for så også at krydre det med bortforklaringer og falske løfter herinde bagefter, tak.
Fejl ved indbetaling på vaskekort. Hver gang jeg og min sambo sætter penge ind på vores brik til vaskerier, fejler betalingen. Betalingen er dog trukket fra vores kort. Vi har de sidste 5 gange skulle ringe til support for at de overfører penge manuelt til kortet. De kan fodt se de er overført Dette er ved at være godt træls..
Få det nu lavet.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
I had a very good experience, with the help of Jesper, setting up my account both on line and with the app.

Føler mig glemt ...
For nogle måneder siden fik vi i min opgang installeret én vaskemaskine og én tørretumbler med besked fra udlejer om, at det nu fremadrettet var Pay Per Wash vi skulle rette henvendelse til, hvis noget fejlede.
Det viser sig så, at den splinternye tørretumbler desværre ikke formår at tørre tøjet (?). Jeg satte den over flere gange, og hver gang var tøjet meget fugtigt, når jeg tog det ud efter endt tørring (= når maskinen af uforståelige årsager startede med at oplyse at der var 2 timer tilbage, og efter start lynhurtigt justerede til at der nu kun var 40 minutter tilbage - medmindre du kun putter en karklud i maskinen, har 40 minutter aldrig været tid nok tril at tørre en kogevask!)
Nå, men ringede ind for at reklamere, og fik af kvinden i den anden ende af røret oplyst, at det skam ikke var meningen at tøjet skulle blive tørt (???). En tørretumbler skulle kun 'lufte' tøjet og når man så efterfølgende hængte det op (da det på ingen måde var skabstørt), så ville det være helt tørt efter kun 1 time ...
Jeg kan så fortælle, at samme kogevask var to gange i tørretumbleren (forsøgte på forskellige programmer) og DEREFTER endte med at hænge til tørre i 12 timer i lejligheden før det var tørt. Såååå ... hvad er det så hensigten er med overhovedet at bruge en tørretumbler?
Nå, men flere i opgangen havde samme problem, og jeg endte med at fejlmelde den på hjemmesiden. Det er nu knapt 4 uger siden, at jeg fik besked om, at der ville blive kigget på det ...
For 14 dage siden, blev jeg af mine naboer rykket for svar, og skrev til Pay Per Wash om jeg ville få besked når de havde haft en tekniker ude?
Denne mail venter jeg stadig svar på.
De to stjerner gives, fordi jeg - trods alt - har fået refunderet de penge, jeg nytteløst har fodret tørretumbleren med, retur.
Jeg vil nu tillade mig at tale for hele opgangen, når jeg siger, at vi langt hellere vil have en maskine der tørrer tøjet rigtigt.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Hej Jesper, Jeg kan tilsyneladende ikke kommentere på dit skriv til min anmeldelse tidligere, det virker uprofessionelt. Mit navn er iøvrigt Heidi og ikke Anja.
Ja jeg har skrevet med jer mange gange, jeg kan dog ikke huske dit navn, men en sød medarbejder Christina og det er jo ikke support der leverer dårlig service.
Jeg er informeret om at vores vicevært har foretaget rensning, så dette kan jo ikke være problemet.
Jeg skriver IKKE at jeg vil betale via App, men via web på tlf.
Jeg skrev direkte i anmeldelsen vedr. de sorte bukser, at jeg ikke overdoserer. Så du behøver ikke at bruge denne forklaring, selvom det er den nemme for dig.
Det er ikke korrekt, at I ikke har sagt at jeg skal bruge flere penge. I har bedt mig sætte tørretiden op, det er direkte det samme, for..og hold nu fast... at få tørret 4 håndklæder. Jeres industrimaskiner kan ikke klare at tørre 4 håndklæder på 25 min. Det må være ny rekord:) Jeg brugte igår 132 kr på at tørre tøj, der stadig ikke var tørt efter 2x 45 min. Det er vist også rekord..
Jeg kan ikke forstå hvor I ikke bare sætter tørretiden og varmen op på én alm tur - det er det eneste der skal til. Men gennem et halvt år og adskillige drøftelser har I gjort alt andet end at tage ansvar. DET er dårlig service!

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Your payment system is so slow that making a transaction with blockchain is faster. When money is finally in your account, you may have to wait hours until you can see the money on the terminal. Get more server capacity! Getting a technician to fix a machine takes up to a week.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Stod med en masse vådt tøj og en saldo der pludselig var tom. Kunne af mystiske årsager pludselig ikke logge ind og fylde op, så jeg skrev til dem og beklagede mig. Inden for en time (på en lørdag aften) fik jeg svar fra support om at nu burde jeg kunne logge ind igen. Og ganske rigtigt, alt virkede som smurt igen. Mange tak til Jesper fra supporten for hurtig og venlig hjælp 🙂

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Har forsøgt at smide penge ind på min konto med intet held. De har trukket penge uden at have fået dem på min konto. De er heller ikke til at få fat på gennem deres kundeservice:/

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Fuldstændig galimatias at prøve på, at komme igennem til jeres kundeservice!! I smider bare røret på når man efter at have stået i kø som nummer 1 i 15 minutter, kommer igennem.
I er så elendige til at drive en forretning, at i skal have nul stjerner.
Jeg har før haft forsøgt at komme igennem til jer, men det er meget svært.
Jeg vil nu kontakte min udlejer og lave en klage over jer, for jeg tror simpelthen ikke, at min udlejer som har 300 lejemål, er klar over , hvor elendige i er.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Har vasket uden problemer mange gange, men i weekenden gik der knas i betalingen. Kundeservice kunne give mig en forklaring, og de var simpelthen så søde og hjælpsomme. Og de var allerede opmærksomme på problematikken. 5 store stjerner for en rigtig god service!

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Ville give jer 0 stjerner, hvis man kunne. Jeres internetside er under al kritik. Den er ekstrem langsom og jeg har ofte, problemer med at få lov til at betale ind på min konto. Den “fryser” og så sker der ikke mere. Er efterhånden meget frusterende, at noget man bruger tit, bare ikke virker, som det burde. Det burde ikke kunne ske i 2022.

Det er de værste L… både app og hjemmeside 🤯🤯🤯
Vi er i 2022 !!!! Hallo tag jer sammen. Man er tilbage til 56k modem tiden …. Men det virkede dog, trods sindsyg langsom reaktion.
Payperwash er værre end tiden med 56k moden ….. FOR DET VIRKER OVERHOVEDET IKKE 🥸🥸🥸🥸 helt til grin 🤪🤪🤪 Det er rent hat og briller.
Total spild af brugernes tid.
Skam jer😝😝😝
Vi burde faktisk få betaling for alt den tid vi har brugt på telefonsamtaler med jer og på vores telefonregning.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
De har trukket 100 kr på min bankkonto som jeg indbetalte for en uge siden, men intet er åbenbart sat ind på min vaskekonto. Så nu står jeg her og kan ikke vaske ☹️
Men jeg har kontoudtog, kvittering og bekræftelse fra banken på at de har trukket pengene. Så jeg kan bevise det.
Deres vagttelefon eksisterer åbenbart ikke?? så man kan ikke få fat i dem efter kl.17. Ligegyldigt hvor mange man ringer, så bliver den ikke taget, der kommer bare en telefonsvarer hver gang... !?☹️

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Rigtig god service fra medarbejderen
Jesper som jeg fik gennem henvendelse på akut telefon.
Jeg er meget tilfreds og derfor
givier jeg den højeste karakterer.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Svarer ikke på deres weekend telefon, døren er død og vores arbejdstøj ligger til vask.. hvor skal jeg sende en faktura på tabt arbejdsløn? Vil i bare have den eller hvordan?