igen i dag er der problemer. Først med at tilgå siden og efterfølgende få hjælp, når den oplyser at der ikke kan logges ind. Jeg ringer 12:30 og får beskeden på svaren "vi er desværre ikke ved telefo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Af en virksomhed som levere vaskeri, så syntes jeg det er mega uprofessionelt at de så indkøber vaskemaskiner hvor man ikke kan fravælge skyllemiddel… Hvis min andel vælger at fortsætte med dem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I Tårnbyparken hvor jeg bor, har payperwash overtaget driften af vores vaskeri. Desværre virker deres hjemmeside, hvorfra man skal overføre penge og bestille tid, stort set aldrig. Der er hele tiden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vaskeriløsninger fra Pay Per Wash kan tilpasses dit behov. Se her, hvorfor du skal vælge Pay Per Wash til hel, eller delvis administration af dit vaskeri.
Møllehaven 8, 4040, Jyllinge, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Generelt bare frustrerende at bruge, fix jeres app.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Virkelig ringe service!! Når nej eller mener INGEN SERVICE.
Nr 1 i køen gentagende gange men bliver ved med at være nr 1 os når der er gået 15 min og mere!
Så skriver man til support og der får man svar på de beklager der er lidt ventetid.
Altså de svare slet ikke på telefonen.
Samt når man øverføre penge til sin vaskebrik går de ikke ind på vaskebrikken.
Dette har været et problem og de lover de får det løst men dette har stået på siden man har kunne bruge mobilpay hos dem så ihvertfald over et år!
Generelt et virkelig dårligt skod firma.
Vores maskiner har desuden heller ikke noget sæbe på så der er man nødtil at vælge det fra og smide små sæbebrikker i maskinen selv.
Ellers bliver tøjet kun skyllet og lugter af surt når det skulle være rent efter en vask i deres maskiner.

1. Use their washing machine
2. Cant open washing machine because of techical fault.
3. Clothes worth 4000 NOK are stuck.
4. No one to contact since its friday evening
5. - 4000 NOK are they are not refunding anything other than 22 NOK you paid for washing.
The clothes have now been thrown in the trash with no information. I made an account just to write this review.
They are not answering your questions, and are directly lying about the situation.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Helt igennem elendigt. Siden vi har fået dette system har intet virket i Tårnbyhuses vaskeriet. Maskinerne går i stykker konstant og repareres først efter 4 dage. Dernæst kan msn ikke se om maskiner er reserveret på deres betjeningsskærm det vil sige man kan prøve mange før det lykkes. Og så er deres optankning/betaling under alt kritik, hverken MobilePay eller bankoverførelse virker straks først efter 1 døgn. Skift aldrig dertil

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Værste skod ærgeligt jeg er tvunget til at bruge deres skoe bestiller ny brik ikke en gang deres guide i brevet er korrekt. Og jeg kan ikke få brikken til at virke uanset hvad og står og skal vaske kan logge ind på min profil men det virker ikke. Gal noget skod at påtvinge folk der skal bruge vaske

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Imødekommende, glad, positiv og virkelig HJÆLPSOMME Jesper, som sidder i kunde supporten!!
Hvor er det dejligt at få bekræftet hvad mine naboer taler om når det kommer til PayPerWash, og der er vi alle så glade for den hjælp han altid giver os, kan sige det er noget der bliver nævnt både på foreningens Facebook side, samt mellem beboer - det skal siges man også får god hjælp hos andre i jeres firma, men det er helt specielt når vi taler med ham, og i eftermiddag havde jeg fornøjelsen - Tak for tålmodigheden, for er ordblind og det giver lidt udfordringer, og der blev jeg bare mødt af en fantastisk hjælp, og det skal roses her også. 5 stjerner jeres vej, de bedste hilsner Tina med hjælp af Google, ellers havde jeg ikke kunne stave mig igennem den her besked.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Awesome support and availability to answer any question or doubt that may surge in different context! Huuuuge props to Christina for the detailed explanation, extra help, and amazing support all the time!

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Rart at have support fra både tekniker og supporten når der skal kigges på udfordringer sammen :-)

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Det er mere reglen end undtagelsen, at man ikke kan få vasket, enten virkelig maskinerne ikke eller også er der fejl på computeren, og det går ikke stærkt med at rette fejl

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Jeg tror de har lagt sig ind på Phishing. Poppede op på mit Mobilpay, at jeg skyldte dem 100kr. Afviste og har ikke hørt mere

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Virkelig langsomt hjemmeside. Meget irriterende.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Vi har boet i boligkompleks i Næstved i 2 år, hvor payperwash har stået for vaskemaskiner og tørretumbler.
Vi har forhørt os med naboer, da der i de 2 år, altid har været problemer med tørretumbleren. Den stopper efter 5 minutter, og så kan man booke sig ind og betale endnu en gang, for at tørre sit tøj. Payperwash er blevet gjort opmærksom på fejlen flere gange, og der har været teknikker ude, der ikke mener der er fejl på maskinen. Så er det jo sjovt, at vi beboere oplever fejl?
Konklusionen er at det er dyrt, og maskinerne virker ikke ordentlig. Jeg håber med denne anmeldelse at payperwash vil indse, at vi oplever fejl, men ingen gør noget.
Edit 29/3;
Payperwash har tilbageoverført penge for ekstra tørretumbling. De sender en teknikker.
Edit 30/3:
Jeg kunne vælge at lade være med at svare dig, Jesper, men så bliver det hele også for kedeligt. Jeg vælger kun at komme med en lille kommentar; I bad mig rette i min anmeldelse, så i kunne svare "ærligt" på den.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Payperwash opfylder ikke simpel service. Ok de er flinke at tale med, men der sker ikke noget somhelst efterfølgende. Det er fustrende at Payperwash ikke vedligeholder deres maskiner.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Generelt fungerer systemet godt, i dag er onlineforbindelsen nede i det vaskeri som jeg er bruger i. Jeg kontaktede support på telefon, som ville kontakte mielogic med det samme. Det var en meget behagelig oplevelse, kvinden der modtog opkaldet lød nærmest som om hun kun sad og ventede på at jeg ringede.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
jeg kan aldrig logge ind så må ringe hvergang jeg skal tanke op ville ønske det aldrig var kommet ud til alle der er nød til at bruge det og ikke har andre muligheder
med venlig hilsen
grethe

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Vaskemaskinerne fungerer upåklageligt, og bliver hurtigt fikset, når der er fejl og reparationer indimellem.
Det er også rart at sæbemængden bliver justeret efter tøjmængden og at sæben er uden parfume (det kan selv tilvælge).
Og ringer man i nød er de super hjælpsomme og søde.

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Imødekommende, flinke, hjælpsomme, humør smittende - Det er hvad jeg oplevede i dag, og tager hatten af for ham jeg talte med kl 08:00 i morges, 12 timer efter stadig er klar til at hjælpe mig på telefonen, med helt samme venlighed. Ser frem til nu at komme igang med at bruge mit vaskeri. Tak for hjælpen, dvh. Brigitta

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Absolutely AWESOME customer support Jasper, thanks for saving my holiday back home to England tomorrow!! Now my clothes can be washed so I can also leave with a full suitcase.... Sorry I hadn't noticed my laundry account was empty before I had to wash, but thanks to your help late at night, everything ended well, big praise to Pay Per Wash support, Best Regards Ethan who is now washes my ass off :-)

Odpowiedź od PayPerWash A/S
Utrolig dårlig service, da jeg ringede ind for at få hjælp ville “servicemedarbejderen” hellere diskutere om det var et problem eller ej og blev ved med at lave undskyldninger som ikke hjælp mig det mindste. Da jeg prøver at forklare om mit problem bliver jeg ligepludselig råbt af at jeg skal snakke ordentlig (jeg har måske været frustreret men har ikke sagt noget uhøfligt, det giver i min verden ingen ret til at råbe af en kunde) og jeg kan i øvrigt kun få en lille del af det jeg har givet tilbage (hvor maskinen ikke gik i gang og jeg har spildt mine penge) over 10 gange.
Utrolig dårlig service, meget uprofessionelle svar og generelt en dårlig oplevelse
Jeg følte ikke at der blev lyttet til min klage, alt i ønsker er at man skriver ind med eventuelle klager, hvilket var lige netop det jeg gjorde men det er åbenbart ikke tilladt for det blev i da godt nok sure over. Og jeg tilføjer at der på afdelingsmødet var op til flere klager over jer heriblandt at man ikke kan komme i kontakt med jer.