Oceniono na 1 z 5

Jeg fik leveret en genvindingsanlæg for 4,5 år siden og der har været mange problemer med anlæget som larmer meget og efterlader sorte plamager på taget. Der har været kæmpe problemer med at få Nilan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kanon service! I forbindelse med ændringer på bestilt ventilationsanlæg hjalp Nilan mig i mål uden besvær, og uden at det medførte ekstra omkostninger for mig. Det er min verden ekstraordinært, og de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nilan Wärmepumpen haben für Deutschland einen sehr großen Vorteil bezüglich Energieeinsparung. Wir setzen Nilan in Passivhäuser ein, aber auch in MFH und EFH. Die Zusammenarbeit mit Nilan in DK ist au... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har rigtig gode erfaringer med Nilan. Vi startede med et Comfort 300-anlæg, som kørte fuldstændig uden problemer. I dag har vi et Compact P2 Air 9 installeret i vores hus fra 1978, og det kører h... Zobacz więcej

1. Usługi komunalne

Napisane przez firmę

Nilan leverer totalløsninger inden for ventilation og varmepumper til både erhvervs- og boligbyggeri. Vi sælger ikke direkte til private, men henviser til en af vores mange partnere. Hvis du har spørgsmål til et eksisterende anlæg i din bolig, bedes du kontakte det firma, hvor du har købt dit anlæg. Såfremt du ikke kender navnet herpå, henviser vi gerne til en partner i dit område. Læs mere på vores hjemmeside under Service.

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Problem løst

Vores aggregat brummede og Nilans 3. parts servicepartnere formåede ikke at udbedre fejlen. Vi fejlmeldte derfor direkte til Nilan som sendte tekniker ud og udskiftede kompressorophæng -det udbedrede problemet. tak

23 listopada 2020

Super produkt

Det med at der er problemer, det kan jeg ikke helt forstå vi har en VP18 , siden 1988 og det er nu nr 2 vi har. Der skal siden at vi selvfølgelig har service på den hver år.
Vi går nu i tanke om en ny luft til vand, og det er ingen tvivl vi skal have en Nilan.
Mvh
Mogens Hansen

3 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Skal aldrig have et nilan anlæg igen

Skal aldrig have et nilan anlæg igen, det er helt sikkert.

Har aldrig haft så mange problemer med et anlæg, som vi har med det her nilan anlæg. Vi har haft udgifter på +20 000kr indenfor 4 år og frygter at det fortsætter.

Nilan er så dejlig flinke at når den er gået 1-2 måneder over deres garanti, så afviser de alt........

12 sierpnia 2020

Geo 3 anlæg opfylder ikke specifikationer

Har kørt med geo 3 anlæg som jeg kæmpet for få Nilan til holde der specifikationer. De henviser bare med at det er leveret med en gammel software som ikke opfylder specifikationerne de har solgt anlægget på.
De vil ikke komme og opdatere software idet de henholder sig til de tager forbehold for trykfejl trods de bruger den samme specifikationer stadig. Deres hjælp er på niveau med et østeuropæisk u-land som ikke kan svare på ret meget mår man spørger dem.
Så lad være med købe der anlæg er mit råd.

20 czerwca 2020
Oceniono na 3 z 5

I forbindelse med vores nybyggeri…

I forbindelse med vores nybyggeri opført af Lind & Risør, valgte vi Nilan Compact Air 9. Luft/vand varmepumpe er indbygget i Nilan Compact P. Dimensioneret til vores 220 kvm. Godt en måned efter vi flyttede ind i vores sprit nye hus (10/18) startede problemerne. HFI anlægget slog konstant fra. Det viste sig at det var Nilan anlægget som slog HFI anlægget fra. Takket være Lind & Risør tog det ganske kort tid at få Nilan forbi og udbedre fejlen (havde først kontaktet Nilan, men de afviste og sendte mig til Lind & Risør). Det tog dog Nilan en hel dag at udbedre fejlen. El kablerne i ventilationskassen uden for huset og ind til anlægget, var revnet og blottet - derved blev der skabt overgang som slog HFI anlægget fra (!).

Nu er vores touch-skærm-betjeningspanel lige død. Før det, har anlægget flere gange indikeret at vi skulle resette – Anvist som en rød trekant. ”tryk reset” og så er advarslen væk, fyret er så startet op igen. Desværre er det som regel sket i løbet af natten, hvorfor anlægget har stået stille og ikke produceret varme som varmt vand.

Jeg tog fat i Lind & Risør i mandags (i dag torsdag) og de afventer fortsat svar fra Nilan hvornår de kan komme forbi og fikse skærmen, som i øvrigt er det eneste sted fra, du selv kan regulere og indstille anlægget.

Nilan har i den grad en opgave i at højne deres kundeservice og tekniske support. Jeg frygter vi enten har købt en "mandags model" - alternativt er Nilan anlæggets driftstabilitet og generelle kvalitet dårlig. Jeg er indtil videre ekstrem skuffet. Til gengæld kan jeg kun på det varmeste anbefale Lind & Risør som byggefirma - de forstår sig på begreberne tårn høj kvalitet og service hele vejen rundt og har ingen aktie i Nilan anlæggets problemer.

** Opdatering 2/5 -19 - 16:12

“Ulrik” fra Nilan har lige ringet. Rigtig god telefon-support og han kommer selv forbi i næste uge. Betjeningspanelet fungerer igen efter at anlægget blev slukket og tændt. Desværre er der en ventilationsfane som skal udskiftes, og som Nilan fortalte var et velkendt problem. Krydser fingre for at vi ikke får flere udfordringer.

2 maja 2019
Oceniono na 1 z 5

En rigtigt dårlig oplevelse når man…

En rigtigt dårlig oplevelse når man ringet direkte til Nilan DK

Jeg ønskede at tale en person, som burde ha forstand på modbus til ventilations Compi 302 p. som ikke er var oplyst lyst i deres materiale, på deres hjemme side.
Men blev straks gjort opmærksom på at de taler med PRIVATE folk , men kun dem, som er godkendt til at tale med dem !!!!

Jeg synes, det er en arrogant behandling af deres kunder !!!!!

Det vil aldrig går godt, med sådan en ringe service !!!!

MVH Mande de ikke gider at tale med

22 stycznia 2019
Oceniono na 2 z 5

Nilan unit VP 18 vers.2

Nilan unit VP 18 vers.2
Denne unit blev installeret november 2014. Vi flyttede ind i februar 2017 og i september 2017 opstod det første problem med tilisning af varmeveksleren. Montøren afisede og startede anlægget op igen, men kunne ikke give en forklaring på årsagen til tilisningen. Omkostning 700 kr.
Henvendelse til Nilan gav ikke noget svar, idet de ikke havde nogen der ønskede at blive involveret.
I december 2017 var varmepumpen ude af drift og en servicemontør konstaterede at styreprintpladen skulle udskiftes. Det er meget sjældent at en printplade går i udu, men iflg det oplyste var der blevet udskiftet flere og da den nye printplade blev installeret, viste det sig da også at være en ny type.
Efter hårdt pres blev der givet en rabat på printpladen så totalomkostningen inkl. to montørbesøg kunne holdes på 5500 kr.
Indtil dato har anlægget ikke leveret varm luft, på trods af at specifikationen angiver at den kan levere varm komfortluft. Den udleverede instruktion er mangelfuld og giver ikke et entydigt billede af, hvorledes betjeningspanelet skal indstilles for at få varm luft indblæst.
En henvendelse til Nilan om support viste sig at være formålsløst. På en meget kontant måde blev det meddelt, at de ikke har nogen der kan hjælpe med at forklare instruktionen. Man syntes tilsyneladende ikke at det har værdi at hjælpe kunder, som allerede har installeret deres unit.

29 października 2018

Odpowiedź od Nilan A/S

Du er velkommen til at kontakte mig for at forklarer nærmere om de udfordringer du har og så vil jeg være behjælpelig med en løsning

Oceniono na 1 z 5

Har haft problemer med Nilan Geo 5…

Har haft problemer med Nilan Geo 5 siden vi fik bygget vores hus for 2,5 år siden.
Den har larmet mere end det skal og Nilan nægter at gøre noget ved problemet.
Der er skiftet inverter, sat ekstra isolering op, justeret anlægget flere gange, men uden held.
Nilan mener at anlægget ikke larmer mere end andre af samme slags.

Kan ikke anbefale Nilan.

11 czerwca 2018

Odpowiedź od Nilan A/S

Du er velkommen til at kontakte mig for at forklarer nærmere om udfordringen med larm du har og så vil jeg være behjælpelig med en løsning

Oceniono na 1 z 5

Køb af Nilan 302 Polar har været et …

Køb af Nilan 302 Polar har været et mareridt.
Nilan "sælger" den ellers godt - men den er helt umulig at styre og så bruger den mega meget strøm, når den køler eller varmer (470kw) det glemmer de at oplyse. Men det siger næsten sig selv - for når den fx skal varme luften op så stopper den først ved 47 grader - selvom den bare skal varme fra 21 til ønsket 22 grader.
Hos Nilan A/S kan man som privat køber ikke få hjælp og leverandøren AirTjek er beskeden - at sådan er den bare og du skal selv manuelt - hele tiden regulere køling/varme - hvis du ikke vil have en kæmpe varme regning. HOLD DIG VÆK FRA DETTE ANLÆG MEDMINDRE DU HAR GRATIS STRØM.

10 września 2017

Odpowiedź od Nilan A/S

Tak for din anmeldelse. Anlægget er bestemt muligt at styre. Kompressoren kan maksimalt optage 500 watt, så ved ikke hvordan du kommer frem til de 470kw?

Du er velkommen til at kontakte mig for at forklarer nærmere om de udfordringer du har med anlægget og så vil jeg være behjælpelig med en løsning

Oceniono na 2 z 5

Bundplade til kondensvand tæret igennem

En eller anden lokal smedemester har lavet et design, så en billig malet stålplade (der opsamler kondensvand) kommer i galvanisk kontakt med kobberspiralen. Så tærer pladen igennem (efter 12 år), og den kan ikke skiftes.
Indtil videre holder det med noget tætningssilikone, men det er unødvendigt dårligt design, at man skal skifte hele skrumlet på grund af et sjusket design.
Yderligere består enheden af en masse stålplader der kommer i resonans, så det larmer som en gammel færge.

12 marca 2017

Dårlig service

Jeg har et nilan anlæg som nu ikke har kørt korrekt siden 2011

Jeg har betalt uafhængig vvs mans samt Nilans autoriserede forhandlere og reparatører. En enkelt vil sågar ikke svare på min henvendelse og de øvrige kan ikke løse problemet (som jeg ikke vil gå nærmere ind på her).

Herefter har jeg kontaktet Nilan, hvor jeg har fået en decideret uforskammet behandling af en medarbejder som mente at det var mit anlæg og dermed også mit eget problem.

Så jeg kan kun give et råd - KØB IKKE produkter af mærket Nilan

5 października 2014
Oceniono na 1 z 5

Bliv slank med Nilan, tomme lommer og vinterbadning...

Vi har indtil videre haft mere end 20.000 kr i ekstra omkostning, grundet mangelfuld installation. Man kan ikke en gang sikre sig mod dette, da Nilan ikke vil udlevere en liste over hvem der er certificeret og har ingen intentioner om at stille det som krav, hvilket ellers kunne sikre os kunder mod ekstra omkostninger.
Her kort efter udløb af garantien, sprang en inverter i luften, det kostede 9000 kr og igen en uge uden varme...

27 lutego 2014
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej