Jeg fik leveret en genvindingsanlæg for 4,5 år siden og der har været mange problemer med anlæget som larmer meget og efterlader sorte plamager på taget. Der har været kæmpe problemer med at få Nilan... Zobacz więcej
Kanon service! I forbindelse med ændringer på bestilt ventilationsanlæg hjalp Nilan mig i mål uden besvær, og uden at det medførte ekstra omkostninger for mig. Det er min verden ekstraordinært, og de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nilan Wärmepumpen haben für Deutschland einen sehr großen Vorteil bezüglich Energieeinsparung. Wir setzen Nilan in Passivhäuser ein, aber auch in MFH und EFH. Die Zusammenarbeit mit Nilan in DK ist au... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har rigtig gode erfaringer med Nilan. Vi startede med et Comfort 300-anlæg, som kørte fuldstændig uden problemer. I dag har vi et Compact P2 Air 9 installeret i vores hus fra 1978, og det kører h... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Nilan leverer totalløsninger inden for ventilation og varmepumper til både erhvervs- og boligbyggeri. Vi sælger ikke direkte til private, men henviser til en af vores mange partnere. Hvis du har spørgsmål til et eksisterende anlæg i din bolig, bedes du kontakte det firma, hvor du har købt dit anlæg. Såfremt du ikke kender navnet herpå, henviser vi gerne til en partner i dit område. Læs mere på vores hjemmeside under Service.
Nilanvej 2, 8722, Hedensted, Dania
- 76 75 25 00
- www.nilan.dk
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Ventilationsanlæg med defekte…
Ventilationsanlæg med defekte ventilatorer efter 4,5 år…
Vi har et Nilan Comfort 300 lr-ventilationsanlæg fra juli 2017, hvor begge ventilatorer er defekte.
Vi har fået udført service på det jævnligt, skiftet filtre hver 3. måned mv., men lige lidt hjælper det åbenbart, når produktet bare er dårligt fra starten af.
At dømme på de andre anmeldelser herinde, så er det ikke et enestående problem, og Nilan skulle vidst begynde at overveje, om deres kvalitet er så god, som de selv går og bilder sig ind…
Men nu kan vi da bare kaste en masse penge ud af vinduet og håbe på, det holder en 3-4 års tid igen, før vi så skal gøre det samme endnu en gang.
Vi har et ventilationsanlæg CT150
Vi har et ventilationsanlæg CT150, har oplevet forkert alarm på styringen , tilkaldt service montør , betalt for dette.
Det viser sig at Nilan i flere år har solgt anlæg med fejl i softwaren .Efter nogle år laver de en ny brugervejledning , her i fortæller de hvad man skal gøre når fejlen opstår og hermed lægger ansvaret over på køberen . Køberne med en gammel brugervejledning må betale en servicemontør for at få rettet fejlen ,som Nilan er ansvarlig for . Nilan nægter at at udbedre fejlen i softwaren og de nægter også at rette henvendelse til køberne med den gamle brugervejledning , som kun har mulighed for at betale en servicemontør. Disse udgifter vil Nilan selvfølgelig heller ikke betale .
Nilan oplyser at de ikke mere sælger den fejlbefængte styring .
Nilan er et firma der på alle måder ikke vil tage ansvar ,overfor fejl i deres produkter og overfor køberne .
Et firma som jeg på det kraftigste må fraråde, at man handler med . Niels Hessellund
Nilan.dk er så elendigt som noget
Det er så elendigt som noget. At skrive en regning ud det kan de finde ud af, men produkt support kan de ikke forholde sig til. Kundeservice hos Nilan ikke eksisterende. Her henvises til lokal support GK, som om muligt er endnu mere elendigt end dem selv. Jeg bad om at blive ringet op af tekniker. Nu er det 2 dage siden og intet har jeg hørt. Nilan selv eller service som de henviser til er fuldstændigt ubrugeligt. Sidste gang jeg blev tvunget til at kontakte dem leverede de et forkert filter til anlægget ..ufatteligt. Køb noget andet .. det er så usigeligt dårligt og elendigt …
Nilan har været utrolig serviceminded…
Nilan har været utrolig serviceminded og sendt en tekniker, da vi havde store problemer med vores varmepumpe. En dygtig tekniker der kunne forklare vores problem "på dansk", så det var til at forstå. Kan kun anbefale Nilan.

Odpowiedź od Nilan A/S
Vi er meget glade for at vi har købt Nilan ventilation!
Vi har i begyndelsen af oktober 2021 installeret et Nilan Comfort 300 LR ventilationsanlæg, og det har med det samme forbedret kvaliteten af indeklimaet (luft, fugt) meget mærkbart. Desuden har jeg fået stor hjælp af Nilan med besvarelse af måske lidt nørdede spørgsmål omkring driften.
Tak for det, Nilan.
og forøvrigt: jeg har også erfaring med andet fabrikat i vores tidligere hus.

Odpowiedź od Nilan A/S
Virkelig dårligt kundeservice .
Fantastisk service👍💪
Fantastisk service. Altid hjælp at hente, om det er til opsætning af programmer på PC til indregulering eller fejl finding på et anlæg det ikke vil køre.

Kvalitetsprodukt
Har konstateret af motorerne i ventilationen(Nilan) vibrere, lyder som kuglelejerne er slidte på under 5 år. Der er 2 års garanti på vores anlæg. Men jeg tænker sådan en væsentlig funktion, burde let kunne holde i 5 år. Særligt når anlægget næsten altid, har stået på laveste hastighed.

WOW WOW WOW
Jeg havde et problem med mit nilan anlæg. Inden for en time stod Natanael uden for min dør.
Kommer indenfor, bruger en del tid på at rette anlægget til så det ikke støjer længere.
Det skal siges at Nilan ikke installerede anlægget i sin tid.
Han opdaterede også softwaren.
Der er ikke et øje tørt her.
Høj kundeservice fra Natanael og dermed Nilan.
5 stjerner herfra!

Støjgener indendørs
Vi har nu boet i vores nybyggede hus fra Bernt Nielsen i lige godt 1,5 år.
Vi har et Nilan Compact P air 9 med luft/vand varmepumpe.
Vi oplever desværre meget generende støj indendørs fra anlægget, så meget at det generer vores yngste søns nattesøvn. Der er en konstant brummen fra anlægget og man har det som om man er i et maskinrum konstant.
Det er en utrolig stor stressfaktor i vores dagligdag og vi fortryder i den grad at vi er gået med dette anlæg.

Odpowiedź od Nilan A/S
Flabet attitude og vil gerne diskutere…
Flabet attitude og vil gerne diskutere med kunder. Fik dog til sidst hvad jeg skulle bruge, men jeg fatter ikke at man gider drive en forretning med dårlig kundeservice. Kommer der aldrig igen
Nilan Comfort 300 LR - Dyrt bekendtskab
Efter ca. 3,5 år er en af blæserne begyndt at hyle så meget at det på ingen måde er rart eller komfortabelt. Nilans samarbejdspartner som har installeret anlægget i et nybygget typehus fra 2017, siger at hele blæseren skal skiftes.
På ingen måder et kvalitetsprodukt. Hvis begge blæsere går i stykker her i år, vil det koste næsten halvdelen af et nyt anlæg at få udbedret.
Nilan skriver at de på ingen måde vil kontaktes at privatpersoner omkring de produkter de sælger.

Nilan genvind
Er lidt forundret over køb af Eurodan hus, hvor der er installeret Nilan genvind, service på dette fortæller at motorerne ikke holder mere en 3 år. og koster ca.10.000, det syntes vi ikke er ok. vi skal have skiftet motorerne nu da de larmer så meget man stor set ikke kan være i huset mere, så vi håber at kan finde en løsning som er billigere en dette
Dårligt produkt
Dårligt produkt. Af 13 ens huse har minimum 9 haft store problemer inden for de første 4 år. Mange havde problemer de første måneder og efterfølgende stiger anlæggene af, blandt andet skal printpladerne skiftes.
De aut. servicepartnere er ofte ikke selv i stand til at løse problemerne. Anlæggene melder oftest fejl i starten af vinterperioden og Nilan oplyser da også selv, at visse fejl kan skyldes kulden. Så fravælg om muligt Nilan.
UtilfredsstillendUtilfredsstillende…
UtilfredsstillendUtilfredsstillende service
Har køb et Nilan anlæg der ikke er mere end 10 mdr. gammelt.
Den Service Partner hvor vi har købt anlægget, kan ikke hjælpe og har bedt om Nilans support.
Vi havde vente i over 3 mdr. og da de endelig ankom først gang var det en uforskammet montør.
Efterfølgende har vi forsøgt at få kontakt til Nilan for at få hjælp, men de henvise bare til deres partner som er et VVS firma.
Anlægget kan ikke fjerne fugten, blæse kold luft ind i huset og stopper med Pressofejl.
Det er ikke noget godt at sige, ud over…. ”for jeres egen skyld, KØB ALDRIG ET NILAN ANLÆG”
e service
Fortsættelse på elendig service
Fortsættelse på elendig service.
Nilan har nu haft 18 mdr til at udbedre fejlene på et nyt anlæg til over 90.000kr.
Lidt af de fejl vi oplevere.
Anlægget kan ikke som lovet i deres kravspecifikation producere varmt vand med varmepumpe. Når varmtvandsbeholder er nede på ca.45 grader tager det ca.28-40 timer at komme op på 55-58 grader. Hvis udetemperatur er under -3 grader er det ikke muligt.
Når der skal varmes brugsvand begynder anlægget at blæse kold luft ind i huset og efter et par timer er indblæsningstemperaturen nede på mellem 8-11 grader.
Som det tydeligt fremgår af nedenstående tekst, der er et 100% citat af Nilas medarbejder, er det en funktion man skal accepterer.
Eller må man leve med ikke at kunne tage brusebad hele vinteren🤪🤪
Har fra deres salgsafdeling fået følgende mail svar:
Mht. den kolde luft til indblæsning, så vil anlæg når den producerer brugsvand blot balancere luften med virkningsgraden, og altså ikke bidrager til opvarmning. At der så er kold luft i udsugning, som bevirker at dette bliver endnu koldere til indblæsning er noget øv, men ikke noget anlæg som sådan kan gøre noget ved.
Ekstrem ringe service
Hold Jer langt væk fra Nilan.
For knapt 5 år siden købte vi 1 af 40 huse, som alle har installeret Nilan anlæg. Nogle af vores naboers anlæg har haft defekt motorleje, og de har fået skiftet motoren af Nilan(vidner lidt om et generelt problem). Nu er vores anlæg stået af med en defekt i et motorleje og Nilan nægter nu at hjælpe. De mener at vi er langt over garanti perioden, det er jeg enig, men de har vist vores nabo konduite men ikke os. Meget flabet svar vi har fået tilbage af en Jan E. Når man læser mellem linierne så forventer de ikke at deres anlæg holder i mere end 5 år.
Så hvis man forventer et produkt som holder mere end 5 år, så skal man i hvert fald ikke vælge Nilan.
Rigtig dårlig oplevelse!
Rigtig dårlig oplevelse!
Rigtig dårlig oplevelse når man som privat person ringer direkte til Nilan med et helt legitimt spørgsmål.
Mage til dårlig kundeservice skal man lede længe efter.
I have been following Nilan for years…
I have been following Nilan for years and his share Tips are great.
Barry
Flygt........
Flygt........!
Hold dig fra dette selskab.
Har et Nilan anlæg som bliver ved med at slå fra i koldt vejr.
Samarbejdspartner kan ikke løse det og man skal lede meget længe efter så uforskammet og dårlig service...INGEN overhoved som du får af Nilan A/S

Odpowiedź od Nilan A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.