Oceniono na 1 z 5

Jeg fik leveret en genvindingsanlæg for 4,5 år siden og der har været mange problemer med anlæget som larmer meget og efterlader sorte plamager på taget. Der har været kæmpe problemer med at få Nilan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kanon service! I forbindelse med ændringer på bestilt ventilationsanlæg hjalp Nilan mig i mål uden besvær, og uden at det medførte ekstra omkostninger for mig. Det er min verden ekstraordinært, og de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nilan Wärmepumpen haben für Deutschland einen sehr großen Vorteil bezüglich Energieeinsparung. Wir setzen Nilan in Passivhäuser ein, aber auch in MFH und EFH. Die Zusammenarbeit mit Nilan in DK ist au... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har rigtig gode erfaringer med Nilan. Vi startede med et Comfort 300-anlæg, som kørte fuldstændig uden problemer. I dag har vi et Compact P2 Air 9 installeret i vores hus fra 1978, og det kører h... Zobacz więcej

1. Usługi komunalne

Napisane przez firmę

Nilan leverer totalløsninger inden for ventilation og varmepumper til både erhvervs- og boligbyggeri. Vi sælger ikke direkte til private, men henviser til en af vores mange partnere. Hvis du har spørgsmål til et eksisterende anlæg i din bolig, bedes du kontakte det firma, hvor du har købt dit anlæg. Såfremt du ikke kender navnet herpå, henviser vi gerne til en partner i dit område. Læs mere på vores hjemmeside under Service.

3,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 2 z 5

Vi har fået installeret et Nilan…

Vi har fået installeret et Nilan ventilations anlæg i vores nye hus og hertil fulgte en app, hvor vi kan styre anlægget.
Følger næsten dagligt forskellige temperaturer på indblæsning, udblæsning, bypass osv. som kunne ses i denne, men nu har Nilan pludselig valgt at fjerne alle målingerne og muligheden for at se dem i app’en. Har kontaktet Nilan, hvor jeg får begrundelsen “de kunne misforståes” hvilket jeg oversætter til de ikke gider have spørgsmål omkring dem og bare vælger den nemme vej ud og fjerner det hele.
Virkelig øv og synes det er virkelig ringe at man fjerner funktioner på et solgt produkt.

25 kwietnia 2023

Hej Søren,

Vi er selvfølgelig kede af, at den seneste opdatering har fjernet nogle af de funktioner, som du har benyttet dig af.

Som du selv er inde på, så er funktionerne blevet fjernet, da både indblæsnings- og afkasttemperaturen under visse driftssituationer kan angive misvisende temperaturer. Det har resulteret i et enormt tryk på vores telefoner i serviceafdelingen, hvorfor vi altså var nødsaget til at fjerne funktionerne for nu.

Vi arbejder pt. på nogle forskellige løsninger for at genindføre funktionerne, ligesom vi kontinuerligt arbejder på at implementere nye tiltag i appen, så vi kan forbedre den generelle brugeroplevelse og funktionalitet.

Venlig hilsen,

Oceniono na 3 z 5

Tænkte på af ville købe en af deres…

Tænkte på af ville købe en af deres anlæg til ca 100.000kr, Men når man ses alt det det er skrevet her. Tænker jeg at jeg vil kigge på vølund i stedet for. Da de har super anmeldelse. Det skal være sådan at man kan få fat i en Nilan fagperson. Hvis man har problemer med ens anlæg.

2 stycznia 2023
Oceniono na 3 z 5

Deres app virker ikke

Deres app virker ikke. Jeg ændrer indstillinger via den. Nej den resetter hele tiden tilbage. Appen siger også der er 19 grader rumtemperatur. Passer ikke.

16 grudnia 2022

Hej Rene

Vi beklager, at du oplever nogle udfordringer med vores app. Efter at have vendt din anmeldelse med vores servicecenter, kunne det tyde på, at appen ikke er opsat korrekt.
Vi vil derfor anbefale dig at kontakte en af vores Servicepartnere. Du kan finde den tættest på din adresse her: www.nilan.dk/service/servicepartnere

Nilan VP 18

Kan læse at der er mange der døjer med blæserne her er min historie købte den første VP 18 1988 udsugning kørt på trin et 24/7 skift kompressor og et relæ 2003 og den blev skiftet ud i 2010 og blæserne kørte stadig en ny VP 18 mk 2010 som også kører udsugning på trin et 24/7 og kører endnu og kun skiftet et relæ

11 grudnia 2022

Odpowiedź od Nilan A/S

Hej Erik. Mange tak for din fine anmeldelse og fordi du vil dele din oplevelse med os. Dejligt at høre at du er glad for dit valg af VP18 anlæg – og har været det siden 1988. Rigtig god dag til dig 😊

Aldrig Mere nilan

Aldrig Mere nilan - har købt et anlæg i 2020 som er begyndt at støje som fand*** - nilan yder ingen hjælp og er ligeglad med deres kunder. Vælg Danfoss har en del omkring mig som har været glad flere år og de får søreme hjælp når det er..

30 września 2022

Nilan Comfort 300

Nilan Comfort 300 - Den ene ventilator motor (den der trækker luften ud af huset) kører ikke. Den melder ingen fejl i betjeningspanelet. Har haft mange fejl på det anlæg igennem årene og har kostet tusindevis af kroner i reservedele og montørtimer. Kan ikke anbefales

24 listopada 2022

Hej Stefan

Ud fra din anmeldelse kan jeg ikke se, hvor gammelt dit anlæg er og i hvilket miljø, det er monteret.

Disse to faktorer er med til at afgøre graden af vedligeholdelse og udskiftning af sliddele på anlægget. En udskiftning som må påregnes, da anlægget kører 24/7.

Oceniono na 1 z 5

Slidte ventilator på kun 4.5 år gammel NILAN...!!

Begge ventilator slidte efter kun 4 et halvt år.
NILAN Comfort CT 300 fra 2017, taget i brug i 2018.
Netop skiftet begge ventilator da de larmede meget. Vores service tekniker siger de skifter mange af dem.
Det koster over 5000,- kr at skifte dem.
Hele ventilations systemet er installeret 100% korrekt af erfaren installatør og filtre er skiftet hver 3 måned.
Det har kørt i automatik hele tiden og alt har været korrekt indstillet.
For dårlig kvalitet og NILAN burde dække nye ventilator men det gør de ikke. !!
Jeg kan læse her og flere steder på nettet at MANGE andre også er ramt at dette problem.
Så næste gang vi bygge nyt bliver det med tysk produceret ventilations anlæg som vi har hørt meget positivt om.
Og NILAN i behøver ikke komme jeres standard svar.

1 listopada 2022

Hej Jens

Det er dejligt at læse, at dit anlæg har fungeret godt i 4,5 år – eller hvad der svarer til ca. 40.000 timer. Når et ventilationsanlæg har kørt i så mange timer, så kommer der lidt vedligeholdelsesopgaver.

Skift af ventilatorer er en del af denne vedligeholdelse og det må påregnes, at fx ventilatorerne ikke har samme levetid som selve ventilationsanlægget.

Nilan har 2 års garanti på sine anlæg, så efter 4,5 år har vi desværre ikke mulighed for at dække det ind under garantien.

Hold jer væk fra Nilan.. Køb et andet genvexanlæg

Hold jer væk fra Nilan..
Købte er hus med genvex. Motoren gik i stykker pga fugt. Vi køber derfor en ny motor. Nu her 10 mdr. efter er motoren i stykker igen printpladen er Brændt af pga. fugt. Vi har intet gjort, har kørt på trin 1 hele tiden, hvor den pludselig skriver alarm flere gange. Udsugningen virker så ikke og der skal igen en ny motor til. Nilan vil naturligvis ikke hjælpe!! Så ny motor igen..
Køb et andet for 5000kr hvert år for ny motor er simpelhen for dyrt..
Er helt udenforstående for hvad vi skulle have gjort for at undgå fejlen.
Så råd til alle køb et andet anlæg, Nilan er ikke serviceminde.

1 listopada 2022

Hej Chalotte

Det lyder til, at noget i dit anlæg ikke kører, som det skal. Jeg har derfor fået lidt input til dig fra vores Serviceafdeling.

Du skriver, at anlægget kører på trin 1 hele tiden - det kan være lige i underkanten, da en tommelfingerregel er, at grundventilationen altid skal køre på trin 2 for at sikre et godt luftskifte i boligen.
Hvis luftskiftet i boligen er for lavt, dannes der for meget fugt.

Jeg ved ikke, om du har fugtstyring - den ville i så fald køre ned på trin 1, hvis der er for tørt i boligen, så fugten kan stige igen (til gavn for fx træmøbler og -gulve). Og slå fra igen, når fugten er på et fornuftigt niveau.

Vores råd er, at du skal henvende dig hos din leverandør af motoren - måske kan vedkommende kontrollere indreguleringen af anlægget. Alternativt kan du finde kontaktoplysninger på en indreguleringspartner til private på vores hjemmeside under Private - Kontakt Nilan.

Det er vigtigt, at anlægget både vedligeholdes og indreguleres korrekt, så du ikke fortsat skal skifte motor så ofte. Det er for dyrt.

Køb ikke et Nilan anlæg!

Køb ikke et Nilan anlæg!
Vores anlæg, Nilan Compact P9R Air, blev bestilt d. 8.3.2022. Primo juli fik vi, kun, den indvendige del installeret. Udedelen kunne ikke leveres på dette tidspunkt. Nu nærmer vi os ultimo oktober, 7,5 måned efter bestilling, og vi har behov for opvarmning. Vi afventer fortsat udedelen, og der er ingen melding om, hvornår den kan leveres.

Det er et smart svar, der er givet af Nilan A/S. Jeg refererer blot til den leveringstid vores forhandler har fået oplyst af Nilan A/S. Nilan A/S kan ikke oplyse leveringstidspunkt til vores forhandler.

19 października 2022

Hej Lone

Jeg beklager meget, at du ikke har fået din udedel installeret endnu.

Jeg har desværre ikke mulighed for at følge op på din ordre, da den er bestilt via en Servicepartner eller forhandler, idet Nilan ikke sælger direkte til private.
Jeg vil derfor bede dig om at få det firma, du har handlet med, til at kontakte os, så de kan følge op på leveringstiden.

Super dårlig service

Købte anlæg for 6 år siden da vi byggede vores hus.
Model Combi 302 Polar Top

Efter 1,5 år gik der ild i vores maskinen og nu er kompressoren stået af igen.
De vil ikke hjælpe fordi de siger der kun er 2 års garanti på den.
Det er sgu dårlig service når der i forvejen har været ild i den og de bare reparerede istedet for ar udskifte.

Køb aldrig deres ventilation.
Nilan skriver at Nilan ventilationsanlæg har typisk en levetid på mere end 20 år.
Mit holdet i kun 4 år efter rep første gang.

Standard svar for et firma som Ikke tage ansvar for Sin produkter.
Useriøst

25 sierpnia 2022

Hej Familien Poulsen

Jeg beklager, at jeres Combi-anlæg ikke performer, som I ønsker det.

I samarbejde med vores Serviceafdeling har vi gennemgået Servicerapporten fra den tidligere reparation og kan se, at de skadede dele blev skiftet af Nilan.

Med løbende service og regelmæssigt filterskift, så bør et Combi-anlæg og dets kompressor kunne fungere fint i rigtig mange år.

Hvis det mod forventning ikke er tilfældet, så kan en Servicetekniker med køle-erfaring med stor sandsynlighed afhjælpe. Du finder Nilans samarbejdspartnere på vores hjemmeside.

Oceniono na 4 z 5

comfort 300 med alm 5års vedligehold

comfort 300, ok modstrømsveksler. Lidt bøvlet at skifte filter, har skåret mig mange gange på skafpe kanter. Ellers det sædvanlige lejeskift efter ca 5 år, hvilket er i bund og grund ok mht levetiden, til gengæld er det så relativt nemt at skifte de lejer 4x 626 2z

4 lipca 2022

Hej Janus

Tak for din feedback.
Jeg beklager, at du skærer dig på skarpe kanter.

Såfremt det er filterrammen, du skærer dig på og det er en Comfort 300LR, du har, så kan du købe en filterramme i plast - den er på nyere anlæg skiftet til en plastramme produceret af 30% genbrugsplast.

I så fald kan du kontakte en af vores Servicepartnere og købe via dem. Du kan se vores servicepartnere her: https://www.nilan.dk/service/servicepartnere

Oceniono na 2 z 5

Store omkostninger ved Nilan anlæg

Nilan comfort 300 ventilation har fra fabrikantens side en garanti på 2 år. I anlægget findes der en Ventilator (varenr. 41003.) Inde i dette hus findes der en ventilator, der indeholder sliddele. Jf. egen erfaring har denne en holdbarhed omkring 5 år. Dette bygger på, at de to der sidder i min maskine begge skulle udskiftes samtidig, da begge larmede. (Det samme ses ved andre anmeldelser)

Når de skal udskiftes, kan man købe reservedelen på nettet til ventilatoren på nettet til 1933 kr og selv udskifte delene og lidt gør det selv arbejde. Det vil koste. 3866 kr. samt porto.

Alternativt kan man spørge en Nilan servicepartner hvilket vil koste 1815 + moms x 2 (4.537 kr) og arbejdsløn m.m. I alt en regning på lidt over 6.000 kr for mit vedkommende.
(Dette kunne muligvis gøres lidt billigere, hvis man brugte en renoveret ventilator)

En sådanne udgift må forventes at kommer ca. hvert 5 år pga. den kvalitet Nilan bruger.

Dog ville udgiften kunne reduceres betragtelig såfremt man kunne købe ventilatoren separat uden huset. Et løst gæt er op til 60% af omkostningerne til reservedelene. For slet ikke at tale om der resources der kunne spares. Men, det har desværre ikke kunne lade sig gøre indenfor de muligheder jeg har undersøgt, bl.a. via Nilans kundeservice.

Konklusion: Forvent en udgift på 4000 – 6000 kr ved køb af Nilan ventilation ca. hvert 5. år. I mit tilfælde ca. 50% af prisen for hele anlægget. Gad vide om der er noget bevist at reservedele er meget dyre ?

30 czerwca 2022

Hej Torben
Nilans Comfort 300LR er fra en tid, hvor en EC-ventilator (varenr. 41003) var den mest anvendte.

Nogle EC-ventilatorer kræver lidt vedligeholdelse efter en årrække, andre kører upåklageligt i op mod 20 år. Det kan blandt andet afhænge af hvilke fugtforhold, den er i og hvor ofte filtret er blevet skiftet.

Evt. kan motoren i ventilatoren skilles ad og lejerne kan skiftes. Et sæt lejer koster i omegnen af 125 kr. ekskl. moms.

I dag er vores nyeste skud på stammen - Comfort 350L - designet med kammerventilatorer, der bl.a. har en bedre performance og energiudnyttelse.
Kammerventilatorerne er også en klar forbedring rent vedligeholdelsesmæssigt.

Customer Support

Nice customer support service that helped me to fix the problem with my Nilan ventilation unit.

30 czerwca 2022

Odpowiedź od Nilan A/S

Thank you for the nice review and for taking the time to give us your feedback.

Best regards

Dårlig kvalitet

Har bygget hus oktober 2017 med Nilan 300 LR comfort anlæg. Lejerne i motoren hyler og vibrere allerede efter 4,5 år så det kan høres i hele huset. Filtre er skiftet hver 3 måned i hele perioden.
Hvis jeg skal påregne at skulle skifte lejerne/motorer hver 4-5 år kan jeg absolut ikke anbefale Nilan

28 czerwca 2022

Hej Ole

Vi har drøftet din anmeldelse og har desværre ikke mulighed for at konkludere noget endeligt blot ud fra din oplysning om levetiden.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når vi taler om lang levetid for et Nilan anlæg og det skal naturligvis vedligeholdes som alt andet.

Du kan med fordel kontakte en af vores Servicepartnere, der kører ud til private og tilbyder eftersyn og reparation af ventilationsanlæg. Du kan finde den tættest på din adresse her: www.nilan.dk/service/servicepartnere

Oceniono na 4 z 5

MEGET KORT LEVETID :-(

Vi har bygget nyt hus og fået monteret et ventilationsanlæg i huset. ( comfort 300 top)
Efter 4 år så kan begge motor ikke mere og skal skiftes.. Det er godt nok en kort levetid på sådan et produkt.
Derfor mente vi da Nilan ville lave det pr.
kulance Eller i det mindste til en god pris.. men nej, der var ikke noget service at hente..
troede det var et kvalitet produkt vi havde købt, men alle tager jo fejl nogle gange..

Jeg har nu været i dialog med Jan fra Nilan og vi har fundet en løsning som alle er tilfreds med. Så derfor vil jeg rette min anmeldelse fra 1 til nu 4 stjerner stjerner.

Tak for hjælpen.

22 marca 2022

Hej Martin

Jeg beklager, at du ikke har haft en god oplevelse med dit Nilan-anlæg.
Jeg kan forstå på min kollega i vores Serviceafdeling, at I er i dialog ang. denne uheldige sag. Du hører direkte fra min kollega.

Har en 25 år VGU, total tilfreds

6 marca 2022

Hej Steen

Dejligt at høre at I er glade for jeres VGU-anlæg og at det kører upåklageligt efter 25 år 😊

Vi hører ofte om anlæg, der er produceret i Nilan’s ungdom, som stadig kører mere end 30 år efter. Vi anser alle vores anlæg som værende en del af bygningen, og derfor er kvalitet en vigtig faktor. Vi bruger kun komponenter og materialer af højeste kvalitet, så omkostninger til servicering af anlæg holdes på et minimum.

Vi takker for din fine anmeldelse. Tak 🙏

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt et Nilan-anlæg for 5 år…

Jeg har købt et Nilan-anlæg for 5 år siden - Et luft til luft. Det køre upåklageligt og har væsentlige bedre resultater end det forrige vi havde. Vi har altid frisk luft i huset og vinduerne er ikke duggede mere.

16 lutego 2022

Odpowiedź od Nilan A/S

Hej Steffen. Tak for din fine anmeldelse - det luner på en grå og våd februar dag 😊. Netop på denne årstid døjer rigtig mange med kondens eller dug på ruderne. Det sker pga. temperaturforskellen mellem ude og inde, og fordi man ikke nødvendigvis får luftet lige så meget ud om vinteren, som man gør om sommeren. Et Nilan anlæg sørger for at udskifte luften i huset kontinuerligt, og man undgår derfor disse gener. Tak fordi du minder os alle om, hvad et ventilationsanlæg gør for et godt indeklima. God aften 😊

Oceniono na 1 z 5

Dårlig styring. Dårlig service. Dårlig oplevelse.

Jeg har haft anlægget i 13 år. Jeg har gennemgået brugervejledningen mindst 10 gange og forstår intet af indstillingen. Senest har jeg prøvet om jeg kunne gennemskue hvordan man bare slukker det, men uden held. Det er simpelthen ren vrøvl at det er nemt at betjene. Jeg er normalt super teknisk og it kyndig men er 100% lost i dette helt amatøragtige styringspanel.
Nu ringede jeg så til Nilan blot for at få hjælp til at slukke det, men de nægter at hjælpe. Jeg er helt igennem utilfreds med både produkt og service. Prøver hver dag at glemme at jeg overhovedet har anlægget men en stor elregning tvinger mig til at have det i baghovedet hele tiden. Hader faktisk at jeg overhovedet fik det installeret.

27 stycznia 2022

Ekstremt ringe anlæg I leverer

Ekstremt ringe anlæg I leverer. Masser af fejl. Mange alarmer. Det kan ikke afrimes, så dart vi får frostvejr, og vi er flere i vores bolig der har oplevet at det er utæt og at vi får vandskader.
Køb aldrig et Nilan anlæg.

28 grudnia 2021

Ikke de store problemer

Faldt lige over Nilan her - og blev lidt forundret over de mange dårlige anmeldelser. Vi har et VPL15 anlæg der står på loftet og har kørt non-stop siden 2007 uden problemer. Vi kunne måske sætte det lidt mere optimalt op - men i vores verden fungerer det rigtigt fint.

Displayet er lige stået af - men det giver os så en anledning til at opgradere til touchdisplay - og efter 14 år så syntes jeg egentlig det er svært at være vældig utilfreds.

En ting som vi har været meget glade for er at skifte indsugningsfilteret til kulfilter da vi har naboer der konsekvent fyrer forkert i deres brændeovn (skruer ned for ilten så brændeovnen gløder og ryger hele natten) - kulfilteret tager lugten.

14 grudnia 2021

Hej Tomas

Dejligt at I er glade for jeres VPL15 anlæg 😊

Vi er superglade, og takker for din fine anmeldelse. Tak 🙏

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej