Zamówienie na początku sierpnia dotarło niekompletne. Wpłacona suma za dwa etui, a odebrana jedna sztuka. Na moje pytanie o ewentualny zwrot nadpłaty uzyskano rzeczową informację, że przyczyną był b... Zobacz więcej
Mam mieszane uczucia. Bardzo długo byłam zwodzona odnośnie statusu zamówienia. Wciskali kit że przesylke wyslali a inpost twierdzil ze jej jeszcze nie dostal. Uslyszalam od sprzedawcy ze awaria ich sy... Zobacz więcej
Zamówiłam etui na iPad. Produkt nie jest zgodny z oczekiwaniami: jakość jest słaba i kolor się nie zgadza z tym, który był na zdjęciu. Bardzo myląca informacja o dostawie: po otrzymaniu potwierdzenia... Zobacz więcej
Wystawiam opinię bardzo dobrą. Etui zamówiłam w środę ok 22:00 a w piątek o 11:00 etui przyszło kurierem. Bardzo konkurencyjna cena porównując z innymi sklepami . Jedyny minus to dość wysoka opłata za... Zobacz więcej
- Zakład fotograficzny
- również w kategorii:
- Sklep z komputerami i akcesoriami
112c High Street, Hadleigh, IP7 5EL, Suffolk, Zjednoczone Królestwo
- +441704335578
- customer.care@mytrendyphone.co.uk
- www.mytrendyphone.co.uk
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Firma My trendy Phone w odpowiedzi na…
Firma My trendy Phone w odpowiedzi na moją recenzję twierdzi, że wysłała do mnie moje zamówienie a ja go nie odebrałam i wróciło do nich. Proszę za tem podać mi numer listu przewozowego lub jakiekolwiek potwierdzenie z poczty, że tą przesyłkę do mnie nadaliście. Zamawiam mnóstwo rzeczy, które przesyłane są za pośrednictwem poczty i zawsze podkreślam ZAWSZE!!! wysyłana jest wiadomość mailem lub sms że przesyłka została nadana, że przesyłka jest na poczcie, mogę śledzić przesyłkę i na każdym etapie doręczania mam informację gdzie jest przesyłka. A gdy przesyłka jest gotowa do odebrania na poczcie, która znajduje się 200 metrów od mojego domu, otrzymuję wiadomość mailem i SMS że już mogę odebrać przesyłkę. W przypadku My trendy Phone NIE OTRZYMAŁAM ŻADNEJ INFORMACJI o tym że jakakolwiek przesyłka została nadana do mnie. PODAJCIE POTWIERDZENIE NADANIA DO MNIE PRZESYŁKI!!!!!! W piątek odebrałam przesyłkę ( zakupy tym razem zrobiłam w uczciwym sklepie) za popośrednictwem poczty, cała procedura trwała 4 dni. MY TRENDY PHONE PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ I ODDAJCIE MOJE PIENIĄDZE!!!!!!!!! Co, tym razem bank odmawia przyjęcia pieniędzy czy co stoi na przeszkodzi żeby je oddać???????!!!!!!! Obracacie moimi pieniędzmi już 7 tygodni (za pożyczkę np w banku trzeba zapłacić )

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Nie polecam zamówiłem słuchawki…
Nie polecam zamówiłem słuchawki przyszły uszkodzone odesłałem je spowrotem i od miesiąca jestem całkowicie zlewany zero odzewu odpisywania na maile nie wiem jak to możliwe że ta firma jeszcze działa to oszuści!!!
Nie polecam, zamówiłam ładowarkę indukcyjną na początku grudnia, nie została dostarczona w terminie, którym się spodziewałam, więc anulowałam zamówienie. Pani Pola Krynicka je anulowała i obiecali mi zwrot pieniędzy. Po jakimś czasie dostaje informację, że moje zamówienie zostało wysłane, po kolejnych próbach kontaktu dowiaduję się, że przez pomyłkę wysłali mi takie info i że mam czekać na zwrot pieniędzy. później Pani Pola informuję mnie, że pieniądze zostały przelane na moje konto ( niby 5 stycznia) a one nadal nie dotarły do mnie. Po prostu złodzieje!!!
ZŁODZIEJE
ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE!!!
Nigdy nie kupujcie na tej stronie nie,kupiłem baterie do telefonu w połowie pazdziernika która pochodziła miesiąc,odesłałem na gwarancje i do dnia dzisiejszego nie dostałem nowej baterii ani zwrotu pieniędzy a mamy już 2 luty
Witam ,Zamówiłam baterie do CatS30 13…
Witam ,Zamówiłam baterie do CatS30 13 lipca 2020(nr zamówienia11546857)okazało się, że nie trzyma prądu bateria więc złożyłam reklamacje oczywiście uznano mi po jakimś czasie (kupiłam inną) więc zażądałam zwrotu gotówki.Nikt się do mnie nie odezwał po mimo ,że pisałam 2 krotnie a minęło już ponad 5mięsiecy.Nie polecam, zawiodłam się .Jestem ciekawa co zrobią jak to opisałam i żeby ktoś nie miał tak jak ja Pozdrawiam.

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Stanowczo odradzam korzystanie z usług…
Stanowczo odradzam korzystanie z usług tej firmy. Po złożonym zamówieniu brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Na reklamację telefoniczną - informacja o braku zamówionego towaru i nieokreślonym terminie jego dostawy. Niespotykane dziadostwo!
Zamówiłem Etui do Galaxy Tab S6.Od…
Zamówiłem Etui do Galaxy Tab S6.Od wysyłki minął już tydzień a zamówionego towaru nie ma . Coś nieprawdopodobnego ze takie firmy jeszcze działają .
Nawet jak przyjdzie paczka ....to omijajcie tą firmę z daleka.
Brak informacji o dostawie
Zamówienie złożone ponad tydzień temu. Rozumiem, że może nie jest to zbyt długi czas oczekiwania, gdyby tylko była informacja o tym, że musze tyle oczekiwać - a może nawet więcej, bo nadal nie otrzymałam towaru! Miły pan na infolinii stwierdził, że powinnam poczekać jeszcze tydzień a potem do nich dzwonić! To skandal!

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Oferta na stronie niezgodna z…
Oferta na stronie niezgodna z otrzymanym towarem. Potem już tylko problemy, kilkudniowe oczekiwanie na odpowiedź mailową, od 16 dni brak zwrotu wpłaty, prośba o skan przelewu bez odpowiedzi. Stanowczo nie polecam.

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Czekanie na paczkę 4 tyg i ZERO…
Czekanie na paczkę 4 tyg i ZERO kontaktu. Zupełne dno i brak profesjonalizmu!!! NIE POLECAM
Pani Ewo czekam jeszcze tydzień..
Pani Ewo czekam jeszcze tydzień... Nie jest to duża kwota, ale nikt nie lubi być oszukiwany mimo to dziękuję i jakiś kontakt poproszę do Pani😊

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Trzymajcie się z daleka od MyTrendyPhone.pl
Obol informacji o dostępności towaru do wysyłki w dniu składania zamówiena firma jednocześnie informuje, że wysyłka nastąpi do ok. 18 dni....
To trochę zastanawiające jednak złożyłem zamówienie.
Po 20 dniach nie otrzymałem ani awizacji o wysyłce ani informacji o jakimkolwiek opóźnieniu.
W oficjalny sposób poinformowałem firmę o odstąpieniu od umowy jeśli nie wyślą zamówionego towaru w ciągu 48 godzin. Określiłem również wyraźnie termin na zwrot pobranej gotówki. Już czekam na zawiadomienie prokuratury i złożenie pozwu cywilnego - tak dla zasady.

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Brak słów do tej firmy proszenie się o…
Brak słów do tej firmy proszenie się o zwrot pieniędzy którymi se obracają i przekładanie terminu zwrotu koleś ma regolke wykuta żeby pie.... Do ucha szkoda co kolwjek kuoywac u tych zlodzieji i nie piszcie ze przepraszacie ponieważ jesteście złodziejami e

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Mimo strachu czytając komentarze jestem…
Mimo strachu czytając komentarze jestem pozytywnie zaskoczona! Produkt zamówiony w sobotę wczoraj już otrzymałam i wszystko zgodnie z opisem.
POMYSŁ ZANIM KUPISZ - A NAJLEPIEJ NIE U NICH !!!
Firma nierzetelna, totalna ignorancja klienta. BEZWZGLĘDNIE nie radzę robić tam zakupów. Zapłacisz, a towar będzie złej jakości - nie odzyskasz środków. Całkowity brak profesjonalizmu !!! Nie czytają załączonej korespondencji skierowanej do nich.
Uważam, nie robić zakupów i firma do likwidacji !!!
Niech się zastanowią dla kogo oni są.

Odpowiedź od MyTrendyPhone
PROSZE, nie róbcie zakupów w tej firmie!!!
Firma ta jest nierzetelna, totalnyn brak kontaktu zarówno telefonicznego jak i mailowego - ignorują Twoje uwagi. Po zwrocie towaru miernej jakości - mimo ze etui kupione z półki premium - i okręśleniu terminu zwrotu niemałych pieniędzy, oczywiście ich nie otrzymałem. Wysłanie maila , spowodowało określenie nowego terminu zwroty pieniędzy. Potem jeszcze kolejne maile, ale już bez odpowiedzi. To zacząłem dwonić, kilkukrotnie !!! Dwa razy się dodzwonilem na te ileś prób. I oczywiście pan S. Określił termin przelewu. Pieniądze nie doszły. Kolejny telefon, i znowu został określony termin przelewu, tj data !!! Na moje pytanie, czy to ostateczny termin, usłyszałem odpowiedź że tak !!! Jest tydzień po terminie-pieniądze niecdoszly. Wniosek - DZIADKOWSKA FIRMA- Z miernej jakości towarem. Nie róbcie w niej zakupów, bo czekają Was kłopoty !!!
Znajdzie poważniejsze firmy, dla których klien przedstawia jakaś wartość!!!
I przeczytajcie inne opinie, a będziecie wiedzieli z kim macie do czynienia.

Przestrzegam
Przestrzegam! Firma nierzetelna. Brak towaru i brak pieniedzy pomimo mojej wpłaty w dniu 4 marca(!) Pan Stefan który podpisuje sie w e-mailach tylko po wcześniejszej interwencji zdawkowo odpisuje w temacie. Najpierw dwukrotny rzekomy brak towaru, następnie 8 kwietnia zapewnienie ze pieniądze w tym dniu wrócą. Niestety. Sprawa zostanie przekazana odpowiednim organom. Brak kontaktu tel. Jedna wielka żenada!

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Nie polecam. 27 stycznia 2020r odesłalam etui wraz z numerem konta. Wysłałam również nr konta gmailem. Moj zwrot doszedl do firmy 29 stycznia.Otrzymałam odpowiedź,że pieniądze wyślą jak tylko będzie to możliwe. Dzis jest 6 lutego i w dalszym ciagu kwoty nie malej bo 110,50 nie otrzymalam. Szanujaca sie firma juz dawno by oddala.

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia…
Jestem bardzo zadowolony z zamówienia na futerał do iPada 10,2 czarny. Jest taki jak na zdjęciach, po wysłaniu zamówienia na drugi dzień dostałem wiadomość o wysyłce i na następny dzień go dostałem. Zapłaciłem kartą z góry za towar. Zamówienie nr. 10824757. Dlatego polecam tą firmę na zakupy.
Dawno nie byłem tak zadowolony z…
Dawno nie byłem tak zadowolony z zakupów przez internet.
Zamówiłem słuchawki wczoraj rano, dziś po południu odebrałem paczkę. Btw. świetne słuchawki w rozsądnej cenie model to taotronics tt-bh060. Nie mam żadnych zastrzeżeń i polecam gorąco :D