Zamówienie na początku sierpnia dotarło niekompletne. Wpłacona suma za dwa etui, a odebrana jedna sztuka. Na moje pytanie o ewentualny zwrot nadpłaty uzyskano rzeczową informację, że przyczyną był b... Zobacz więcej
Zamówiłam etui na iPad. Produkt nie jest zgodny z oczekiwaniami: jakość jest słaba i kolor się nie zgadza z tym, który był na zdjęciu. Bardzo myląca informacja o dostawie: po otrzymaniu potwierdzenia... Zobacz więcej
- Zakład fotograficzny
- również w kategorii:
- Sklep z komputerami i akcesoriami
112c High Street, Hadleigh, IP7 5EL, Suffolk, Zjednoczone Królestwo
- +441704335578
- customer.care@mytrendyphone.co.uk
- www.mytrendyphone.co.uk
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ta firma to nieporozumienie
Jasna oferta i uczciwa komunikacja to cechy ważne - tutaj tego nie ma lub zabraklo. Zwabili mnie obietnicą dostawy 1-4 dni a było tydzień
Jeżeli komuś się spieszy to kilka dni robi różnicę - a po negatywnej opinii wywierają presję.
Towar dostarczony w dobrym stanie i działa
Ale to końcowy efekt (bardzo ważny)
Szkoda że brak informacji początkowych -
Dlatego ja nie polecam tej firmy - tym samym czasie zamówiłem przesyłki z Polski i Niemiec - idealny przepływ informacji, każdy krok monitorowany. Da się

Odpowiedź od MyTrendyPhone
Etui S22 Ultra
Mój pierwszy i ostatni zakup.
Etui doszło po dwóch tygodniach, magnes (czujnik Halla) przestał działać po ok miesiącu, do tego ślą spam reklamowy kilka razy w tygodniu.
Etui iPad
Bardzo myląca informacja o dostawie: po otrzymaniu potwierdzenia nadania paczka została nadana dopiero 3 dni później. Wypadałoby dodać jakąś adnotację w tym temacie, np. w potwierdzeniu zamówienia.
Towar zamówiony i opłacony blikiem…
Towar zamówiony i opłacony blikiem 12.08.2024 nie został wysłany do 20.08.2024- nadal czekam. Na czacie podając numer zamówienia odpisali, że wysłali następnego dnia i reszta zależy od poczty. Uważam, że nadal nie wysłali ponieważ nie było maila z taką informacją :(
Tragiczna obsługa
Brak możliwości wyboru paczkomatu przy składaniu zamówienia. Po kontakcie z obsługą, w aplikacji inpost widnieje kompletnie inny adres dostawy niż ten który ustaliłem z konsulantem. Obsługa twierdzi, że adresu dostawy nie da się zmienić. W dodatku dostałem informację,że na moje zamówienie będę musiał czekać tydzień, a sklep chwali się szybką dostawą. Nigdy już nie zrobię zakupów w tym niepoważnym sklepie.
Jeśli towar jest na magazynie wysyłają…
Jeśli towar jest na magazynie wysyłają następnego dnia kiepski żart zero informacji na temat wysyłki zero kontaktu poprzez czat jednym słowem bardzo kiepsko . Skoro widzę taką informację to po to zamawiasz żebym jedzie na następny dzień a nie czekać tydzień czy dwa to jest czyste oszukiwanie klienta Gdybym wiedział że to tak długo potrwa to bym nie zamówił w ogóle
Uwaga złodzieje
Brak kontaktu brak przesyłki . Za towar zapłacono. Sprawę kieruje na MKP zlodzieje
brak kontaktu i przesyłki
wszystko zapłacone i zamówione
produkt nie przychodzi w terminie
brak kontaktu telefonicznego, tylko przez formularz lub ogólny
przysłanie potwierdzenie wysyłki z linkiem, który nie działa
A przesyłki cały czas brak
Banda niekompetentnych osób
Banda niekompetentnych osób! Ta firma to jedna wielka pomyłka! Oszukują ludzi
Tragedia
Tragedia. Informacja na stronie internetowej wprowadza w błąd na temat stanu towaru na magazynie. Brak jakiejkolwiek informacji na temat braku przesyłki. Fatalny kontakt z obsługą, która w sposób chamski odnosi się do klienta. Od trzech tygodni nie mogę się doprosić zwrotu pieniędzy za niezrealizowane zamówienie. Nie polecam.
Ta firma to jakiś żart
Ta firma to jakiś żart. Złożyłam zamówienie półtora tygodnia temu (szklo hartowane i case). Pisałam chyba z wiadomości z zapytaniem, za każdym razem mnie zbywali i wciskali kit, że paczka została wysłana, a nie została bo numer śledzenia przesyłki wykazywał tylko, że została wygenerowana etykieta. Dziś dostałam samą szybkę. Nie polecam!!! Omijajcie tą firmę szerokim łukiem!!!
No niestety- osiem dni temu złożyłam i…
No niestety- osiem dni temu złożyłam i opłaciłam zamówienie, przez tydzień zamówienie miało numer i zostało jakoby wysłane, okazuje się, że wysyłka polegała na wydrukowaniu etykiety. Tym razem jest opowieść, że zamówienie dostało inny numer, może dotrze do końca tygodnia, a może nie.
Mam mieszane uczucia
Mam mieszane uczucia. Bardzo długo byłam zwodzona odnośnie statusu zamówienia. Wciskali kit że przesylke wyslali a inpost twierdzil ze jej jeszcze nie dostal. Uslyszalam od sprzedawcy ze awaria ich systemu, potem ze awaria systemu w inpost i inne takie brednie. Dopiero jak zrobilam awanture to po kilku godzinach dostałam powiadomienie ze przesyłkę nadali. Ale sam produkt bardzo ok.
Nie polecam zamówiłem klawiaturę z…
Nie polecam zamówiłem klawiaturę z myszka i podstawka do samsunga Z fold 4 czekam na zaowinie już 2 tygodnie i ie wysłali a dekralowali wysyłkę max do 48 godzin pisanie do ko sultanta i e-mail nie po.ogko zero odzewu. Zwykle gowno a Noe żaden sklep nie polecam z całego serca
Zamówiłem towar równo tydzień temu i…
Zamówiłem towar równo tydzień temu i nadal jest w trakcie przygotowywania, w dzisiejszych czasach to jakiś żart
Mnie oszukano towar zamowiony 28…
Mnie oszukano towar zamowiony 28 kwietnia nie dotarł do tej pory pisze do konsultanta bo inaczej nie można się skontaktować i nie ma odzewu
Wystawiam opinię bardzo dobrą
Wystawiam opinię bardzo dobrą. Etui zamówiłam w środę ok 22:00 a w piątek o 11:00 etui przyszło kurierem. Bardzo konkurencyjna cena porównując z innymi sklepami . Jedyny minus to dość wysoka opłata za dostawę ale sumując i tak wyszłam na plus w porównaniu z innymi sklepami. Etui wygląda bardzo dobrze i śmiało mogłabym zapłacić więcej za taką jakość. Wcześniej czytałam opinie tutaj na tej stronie ale stwierdziłam że zaryzykuję bo kwota i wygląd Etui były dużo lepsze niż gdzie indziej a intuicja mi yez podpowiedziała że będzie ok. Myślę że mogło by być tu więcej dobrych opinii ale ludzie nie piszą opinii gdy jest wszystko ok. Polecam
Nie polecam.
Zamówiłam etui,które szło 2 tygodnie.
Po 2 miesiącach użytkowania,zaczęło się sypać i zaczęły odpadać fragmenty ale firma twierdzi,że uwzględnia reklamację tylko gdyby etui doszło uszkodzone.
Zamówiłem etui na stronie internetowej
Zamówiłem etui na stronie internetowej. Minęło ponad trzy tygodnie i do dziś nie dostałem paczki. Nie polecam.
Badziewię
Kupiłem etui na iphona 14 pro z nadrukiem zdjęcia za ponad 150 zł. Co z tego że przyszło szybko skoro jego wartość to jakieś 40 zł. Na dodatek o zapachu butaprenu. Jeżeli nadruk kosztuję ponad 100 zł to dziękuję za takie badziewię. Nie polecam i więcej nic nie kupię.