MyTrendyPhone Recenzje

3,3

Zamówienie na początku sierpnia dotarło niekompletne. Wpłacona suma za dwa etui, a odebrana jedna sztuka. Na moje pytanie o ewentualny zwrot nadpłaty uzyskano rzeczową informację, że przyczyną był b... Zobacz więcej

Mam mieszane uczucia. Bardzo długo byłam zwodzona odnośnie statusu zamówienia. Wciskali kit że przesylke wyslali a inpost twierdzil ze jej jeszcze nie dostal. Uslyszalam od sprzedawcy ze awaria ich sy... Zobacz więcej

Zamówiłam etui na iPad. Produkt nie jest zgodny z oczekiwaniami: jakość jest słaba i kolor się nie zgadza z tym, który był na zdjęciu. Bardzo myląca informacja o dostawie: po otrzymaniu potwierdzenia... Zobacz więcej

Wystawiam opinię bardzo dobrą. Etui zamówiłam w środę ok 22:00 a w piątek o 11:00 etui przyszło kurierem. Bardzo konkurencyjna cena porównując z innymi sklepami . Jedyny minus to dość wysoka opłata za... Zobacz więcej

Średnia

5 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 139

Napisz recenzję

CHCESZ FAKTURĘ KUP GDZIE INDZIEJ

Kupiłem dwa etui do iPhone 15pro towar OK
Przy zamówieniu poprosiłem o fakturę
Sprzęt dostałem bez faktury
Na mailowe prośby o fakturę odpowiada automat ,że sprawa zostanie załatwiona w 24h-i wszystko, cały kontakt
WYSŁAŁEM PIĘĆ PRÓŚB.
PIERWSZY I OSTATNI ZAKUP

15 grudnia 2023

Przesyłka przyszła szybko tylko niestety pomyliłam model telefonu i etui nie pasowało do mojego tel. Chciałam wymienić produkt . Dostałam informację że mam dopłacić ok 8 zł. Zrobiłam to na drugi dzień i przesłałam potwierdzenie przelewu . Wymieniony towar nie przychodził. Napisałam emaila (początek listopada ) , zostalam poinformowana że towar nie ma będzie najszybciej pod koniec listopada. Odpisałam że chce zwrotu swoich środków na konto . Na następny dzień otrzymałam zwrot 8 zł, pozostała część mieli mi odesłać do końca tygodnia. I tak to się przeciagalo zw zwrot otrzymałam wczoraj 13 grudnia!!!!! Ponad 1.5 miesiąca później. Nie polecam !!!!

8 listopada 2023

Słaby serwis

Fatalna obsługa klienta. Od połowy sierpnia wymieniają mi ekran w One Plus, Najpierw opóźnienie, potem żle wklejony, teraz nie działa czytnik linii papilarnych. Utrudniony kontakt ( tylko czat on line). Odradzam korzystanie z usług

3 listopada 2023

Zamówienie z dnia 29 lipca Nr.15086349 dotarło…

odebrana jedna sztuka.
Na moje pytanie o ewentualny zwrot nadpłaty uzyskano rzeczową informację, że przyczyną był brak produktu w magazynie. Podano datę dosłania braków, przesyłka dotarła terminowo po 15 sierpnia (zgodnie z zapewnieniami). Nie poniosłam żadnych dodatkowych kosztów. To był kolejny już mój zakup w tej firmie.

1 sierpnia 2023

Masakra

Masakra, do zwrotu pieniędzy chcą moj IBAN , etui do iPada tak grube, ze nie ładuje rysika. Nikt nie odpowiada po polsku. Nigdy więcej.

27 czerwca 2023

Mogę polecić

Trochę długo czekałem na przesyłkę, ale ostatecznie dostałem etui. I jestem z niego zadowolony, bo jest ładne i solidne

19 maja 2023

Thank you for your message.

We are glad that you are satisfied with the product as well as our service.
Unfortunately, the delivery time depends on the postal service and we cannot influence that.

We remain at your disposal.

Po dwoch tygodniach od zwrotu etui

Po dwoch tygodniach od zwrotu etui, nadal nie zwrocono mi pieniedzy. Jestem tylko caly czas zbywana przez „obsluge klienta”. Zglaszam sprawe na policje i reszcie oszukanych doradzam to samo, im wiecej bedzie zgloszen, tym wieksza kare dostana i moze przestana przywlaszczac sobie czyjes pieniadze

28 kwietnia 2023

Thank you for your message.

According to the information we have, your package was registered with us, and colleagues made a refund on 04/05.

Thank you in advance for your understanding.

Sprawdziłem

W związku z wieloma negatywnymi opiniami dotyczącymi tego sklepu postanowiłem sprawdzić czy tak naprawdę jest. Zamówiłem towar w Poniedziałek Wielkanocny o 10:46. Po 2 minutach z ich strony przyszło mi powiadomienie potwierdzenia zamówienia. W tym samym dniu popołudniu o 17:31 otrzymałem od nich informacje, że zamówienie zostało wysłane z ich magazynu. We wtorek o 14:17 kurier odebrał od nich paczkę. Dzisiaj środa 12 kwietnia paczka zostaje dostarczona. Nic złego nie mogę napisać o tej stronie. Szybka realizacja zamówienia. Towar przyszedł nie uszkodzony i sprawny. Towar dobrze zapakowany. Życzę innym kupującym takich doświadczeń.

10 kwietnia 2023

Thank you for your message.

We are glad that you are satisfied with the product as well as our service.

Ordadzam

Witam
Stanowczo odradzam, żadnego kontaktu z obsługą klienta. Sprzęt wysłany to jakaś kpina nie działa. Wypełniłem formularz zwrotu, podałem numer konta i cisza. Dostaję w języku Duńskim maila, że wysyłają do mnie nowy sprzęt którego ja nie chcę. bo po komentarzach nie chcę kupować w tej firmie. Jeśli nie dostanę zwrotu pieniędzy sprawa trafi na policję. Proszę omijać szerokim łukiem. Obsługa fatalna towar niezgodny z opisem.Odradzam

13 lutego 2023

Na stronie widnieją produkty do…

Na stronie widnieją produkty do kupienie, a fizycznie nie są dostępne jak się okazało później brak na magazynie
Opata była zrobiona natychmiast od chwili zakupu ,a produktu nie było widać przez kilka dni
Zero informacji o przesyłce i jak wcześnie wspominalem braków w magazynie
90 operatorów żaden nie ma czasu odebrać obsługa klienta DNO
Numer podany na stronie nie aktualny
Nawet maile odpisywane po angielsku pisane przez generator
Zwrot pieniędzy tą samą formą BLIK
Trwa do 3 dni WTF ???

2 grudnia 2022

Thank you for your message.

We apologize for the inconvenience.
Due to the holidays that were ahead of us, we really didn't manage to answer everything within the specified time.
We checked, and colleagues solved the problem and issued a refund.
The information on the page is updated as soon as possible.

Kind regards,
MyTrendyPhone

Uwaga, oszuści!!

Faktycznie, próbuję od ponad godziny skontaktować się nimi i ciągle odbijam się jak od muru, na każdy możliwy sposób podany przez nich do kontaktu.

Też zgłaszam to do Rzecznika Praw Konsumenta!!

14 grudnia 2022

Thank you for your message.

We apologize for the inconvenience.
We checked, and colleagues solved the problem and issued a refund.

Kind regards,
MyTrendyPhone

Oszustwo

Zgadzam się z powyższymi opiniami. Niestety też padłam ofiarą oszustwa i wyłudzania. Zapłaciłam za etui na telefon ponad miesiąc temu i do dziś go nie dostałam. Nie można się też z firmą w żaden sposób skontaktować. Nie odbierają telefonów, nie odpisują na wiadomości. Anulowałam zamówienie i nie dostałam do tej pory zwrotu pieniędzy. Poprostu zwykłe złodziejstwo.
Niech nikt nie da się nabrać!

6 grudnia 2022

OSZUŚCI

niech nikt nie kupuje od nich etui zwykli zlodzieje po 1 miesiącu nic nie dostałem

30 listopada 2022

Pełna profeska,pomimo wielu zdań…

Pełna profeska,pomimo wielu zdań negatywnych ja zaryzykowałem i jestem milusie zaskoczony ,daję maximum.

8 listopada 2022

Dear Mariusz,

Thank you for your review.

Your feedback means a lot to us and we are incredibly pleased to hear that you have had a pleasant experience in our store.

We strive to meet our customers' wishes and needs, therefore we are happy that we came up your expectations.

We appreciate customers like you and hope to see you in our online store in the future.

Sincerely,
MyTrendyPhone UK

Sprzedają uszkodzone produkty i nie szanują klienta.

Witam, przestrzegam wszystkich przed zakupami w tej witrynie. Mianowicie zakupiłem u nich obudowę do telefonu która przyjechała uszkodzona z racji iż telefon jest bardzo drogi a zamówiłem ja dokładnie na ten dzień kiedy otrzymałem również telefon oczywiście żeby mieć go zabezpieczonego. Napisałem do mytrendyphone maila z pomocą i wyjaśnienie sytuacji, otrzymał informację przepraszamy proszę odesłać obudowę i zwrócą pieniądze co nie do końca było mi na rękę ponieważ narazilbym telefon na uszkodzenie podczas pracy w terenie. Zaproponowałem iż mogę odesłać obudowę ale w momencie jak przyślą mi 2 dobrą ale oczywiście poinformowali iż nie mogą tak zrobić bo procedury itp choć konkurencja nie ma z tym problemu dlatego śmiem twierdzić iż zamiast podejść normalnie do klienta który jest w tym momencie poszkodowany nie wyszli przyjacielska ręką a osobiście prowadzę firmę i wiem że da się załatwić to właśnie w taki sposób jaki proponowałem bo osobiście prowadzę firmę i wiem jak sam takie sprawy wyjaśniam. Podsumowując totalnie odradzam produkty tej firmy bo mają to gdzieś że klient ma uszkodzony sprzęt który sprzedają i nawet nie umieją wyjść pomocną ręką dlatego każdy kto zdecyduje się na zakupy w tej firmie proponuje to 3 razy przemyśleć ogólnie totalna porażka!!!!!

22 lipca 2022

Witam,
Dziękujemy za twoją opinię.
Bardzo przepraszamy za spowodowane niedogodności.
Niestety zdarza się, że produkty ulegają uszkodzeniu podczas transportu. Jak wspomnieliśmy wcześniej, chętnie pomożemy i wyślemy Ci nowy produkt, ale najpierw będziesz musiał zwrócić ten, który otrzymałeś. Jak tylko otrzymamy produkt z powrotem, chętnie udzielimy Ci dalszej pomocy.
Z góry dziękujemy za współpracę i zrozumienie.
Z poważaniem,
My Trendy Phone

Oszuści

Oszuści. Kupiłem baterie do Xiaomi Mi 9. Po 3 tygodniach bateria zaczęła szwankować (rozładowuje się całkowicie przy 40 procentach). Okazało się, że bateria nie jest oryginalna. Po kontakcie z infolinia dowiedziałem się, że mogę odeślac baterie (przy czym koszt wyjęcia jej z telefonu ponoszę ja). Ewentualnie mogę przesłać im telefon i wymienia baterie za 170 zł 🤣🤣 Żenada, radzę się trzymać z dala.

24 marca 2022