Gymgrossisten Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

I've never had any problems at all with Gymgrossisten (products always arrive on time and in immaculate condition) so I haven't really had any contact with customer service – until now. My payment was... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det finns inga ursäkter för att skicka ett större paket med hårda artiklar utan någon som helst utfyllnad eller skydd. Pwo såg öppnad ut (plasten avsliten) pulver inuti hela paketet beställde fle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lätt att beställa, snabb leverans. Beställer man innan 12.00 så skickas det samma dag! Super bra 👍 det enda jag har att tillägga som är lite negativt är att på hemsidan står det inte super tydligt hu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Deras kundservice är exemplarisk. Ett paket jag beställde åkte till min gamla adress, kan mycket väl varit slarv från min sida. Och det bästa va att den kom aldrig på tal. Dem återkallade det dem had... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fitness i dietetyka
  2. Sklep z odzieżą sportową
  3. Sklep z witaminami i suplementami
  4. Sklep ze sprzętem do ćwiczeń

Napisane przez firmę

Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden. Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden. Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning. Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 199

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hade råkat skriva fel telefonnummer

Hade råkat skriva fel telefonnummer, upptäckte detta flera dagar efter beställningen var lagd. Blev åtgärdat dagen efter jag upplyste kundtjänst om detta via mail, mycket bra!

12 marca 2026

Hej Marcus,

Stort tack för din fina recension! Vad bra att du hörde av dig till oss och att vi kunde hjälpa till att rätta telefonnumret snabbt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din beställning.

Ha en fin eftermiddag😊

Oceniono na 1 z 5

Beställde varor och kryssade för…

Beställde varor och kryssade för hämtning hos ombud/ butik, fick sem sms om att paketet finns att hämta i en postbox?! I en helt annan del på orten där jag bor...
Nån slags postbox stapel i nåt undanskymd villa område?! Dessutom jätteproblem med postnords app som man måste ha för att överhuvudtaget få upp postboxen...Er kundtjänst kunde INTE hjälpa till att ändra hämtställe...Aldrig mer gymgrossisten!!

13 marca 2026

Hej Nisse,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att leveransen inte fungerade som du hade förväntat dig och att paketet hamnade i en postbox istället för hos det ombud du valt.

När en beställning har skickats från vårt lager är det tyvärr transportören som hanterar leveransen och ibland kan de behöva omdirigera paketet till en annan utlämningsplats beroende på kapacitet eller tillgänglighet. Vi förstår samtidigt att detta kan bli både frustrerande och opraktiskt, särskilt när det också uppstår problem med PostNords app.

Vi beklagar verkligen att du har haft en så pass dålig upplevelse. Om du vill är du varmt välkommen att kontakta oss igen med ditt ordernummer, så kan vi se över ärendet tillsammans och försöka hjälpa dig vidare på bästa möjliga sätt.

Ha en fin eftermiddag😊

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och snabb och trevlig…

Snabb leverans och snabb och trevlig återkoppling och hjälp vid reklamation.

8 marca 2026

Hej Eva,

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och den hjälp du fick vid din reklamation. Varmt välkommen att handla hos oss igen! ⭐

Ha en fin fredag😊

Toppen

Toppen! Snabb service, ena skon var trasig men skickade tillbaka och fick ett par nya inom bara några dagar

2 marca 2026

Hej Carolin,

Tack så mycket för din recension! 😊

Vad bra att höra att allt löste sig snabbt och smidigt trots att ena skon var trasig. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig få ett nytt par inom några dagar.

Varmt välkommen tillbaka till oss! 💪

Utmärkt Service

Service var underbar och extremt kompetent. Hjälpte mig med mitt ärende utmärkt och snabbt utan krångel.

10 marca 2026

Hej Josh,

Tack så mycket för din fina recension! ⭐

Vad kul att höra att du upplevde servicen som både snabb och smidig. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende. Varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen! 😊

Ha en fin eftermiddag.

Oceniono na 5 z 5

Outstanding customer service and fast support

I received a protein product with a tear in the packaging. I contacted customer support and they responded very quickly. They were understanding, professional, and offered a simple and fair solution right away.
Their communication was friendly, professional, and they genuinely cared about resolving the problem in the best way possible. It made the whole experience stress-free and comfortable. Really impressed with their service. Highly recommended!

2 marca 2026

Dear Zakarya,

Thank you for your kind review! 😊

We're really sorry that the packaging arrived damaged, but we're glad our support team could help resolve the issue quickly. Providing friendly and helpful service is very important to us, so it means a lot to hear that your experience was positive.

Thank you for recommending us, and please don't hesitate to reach out if you ever need anything in the future!

Have a good one💪

Best regards,

Oceniono na 3 z 5

Blitt dyrt

Var fast kunde her i årevis frem til nå. Prisen ble nesten det dobbelte på vare jeg kjøpte. Det gidder jeg ikke. Tragisk at priser skal bli så dyre sånn plutselig.

5 marca 2026

Hej Eva😊

Tak for din feedback, og vi er kede af at høre, at du føler sådan.

Priser kan desværre ændre sig over tid på grund af faktorer som indkøbspriser, leverandører og kampagner. Vi bestræber os altid på at holde vores priser så konkurrencedygtige som muligt og tilbyder løbende tilbud og kampagner.

Vi sætter stor pris på, at du har været kunde hos os i mange år, og håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Behövde varifera mig för att hämta ut…

Behövde varifera mig för att hämta ut mitt paket hos instabox som jag aldrig behövt göra innan, kunde just då inte göra det. Mailade in och inom 2 tim hade jag fått svar och de tog bort variferingen så jag kunde hämta ut mitt paket. Helt utan krångel

23 lutego 2026

Hej Mikael😊

Tack för din recension!

Vi förstår att det kändes onödigt när verifiering krävdes plötsligt. Ibland triggas det automatiskt av säkerhetsskäl, men det ska såklart inte bli ett hinder. Vad bra att vi kunde lösa det snabbt så att du fick ut ditt paket utan strul.

Ha en fortsatt fin dag! 😊

Oceniono na 5 z 5

I en pressad marknad så levererar Gymgrossisten

I en pressad marknad så levererar dom, bra service och trevligt tillmötesgående

25 lutego 2026

Hej Fredrik,

Stort tack för de orden!

Det betyder mycket att höra. Vi gör vårt bästa för att hålla både service och bemötande på en hög nivå, så det är fint att du upplever det så.

Ha en toppen eftermiddag😊

Oceniono na 4 z 5

Bra och trevlig kundservice vid…

Bra och trevlig kundservice vid reklamation och återbetalning. Lite längre svarstid än förväntat i början men hjälpsam och förstående.

24 lutego 2026

Hej Ida.

Stort tack för din fina recension!

Det betyder verkligen mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är så glada att höra att du är nöjd!

Varmt välkommen tillbaka!🌼

Great customer service

My parcel was "delayed" by Postnord, and then instead of being delivered to my home was taken to a service point an hour away for collection, I was only notified about this on the day it was to be returned. I contacted Rima at customer service and she had them deliver it to my home the next day

23 lutego 2026

Hi Benjamin.

Thank you so much for your review!💫

We’re really sorry for the inconvenience with the delivery, but we’re very glad to hear that it was resolved and that Rima could help arrange home delivery the next day.

It’s great to know everything worked out in the end. We truly appreciate you taking the time to share your experience.

Kind regards,

Oceniono na 3 z 5

Varorna bra

Varorna bra, men de kom i två olika paket, till olika lev platser, box o utlämningsställe. Återkopplade till kundtjänst på mail. Fick trebligt svar de bad så mycket om ursäkt, svarade att de packades från olika lager.
Fick 100kr i rabatt till nästa order för besväret. De hade jag inte trott, så de va en fin gest.

19 lutego 2026

Hej Ulrika,

Tack snälla för din recension!

Vi beklagar att leveransen delades upp och hamnade på två olika utlämningsställen – vi förstår att det kan vara lite omständligt. Det hör inte heller till vanligheterna att det blir så. Därför ber vi åter om ursäkt för det.

Vad roligt att höra att du är nöjd med kontakten med vår kundservice och att rabatten uppskattades.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka😊

Ha en toppen helg.

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och en väska gick sönder…

Snabb leverans och en väska gick sönder efter några veckors användande och då fick jag snabbt hjälp och gick enkelt att skicka tillbaka väskan. När de fått den ska jag få alla pengar tillbaka. Jättenöjd med servicen!

16 lutego 2026

Hej Sarah,

Stort tack för din fina recension! 🙌

Kul att höra att du upplevde reklamationsprocessen som smidig och att du fick snabb hjälp. Det är precis så vi vill att det ska fungera om något inte lever upp till förväntningarna.

Ha en fin helg 😊

Supernöjd!

Alltid varit supernöjd med gymgrossisten. Visst finns det aktörer som skickar otroligt snabbt, men många andra aktörer säljer också proteinpulver av lägre kvalité med sämre utbud. Priset på whey100 har ökat kraftigt bara senaste året, men det har med ökad efterfrågan och begränsningar i utbudet att göra snarare än något annat. Rekommenderar starkt att handla här för hög kvalité och bra service!

19 lutego 2026

Hej Christian,

Stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Det ärglädjande att du värdesätter både kvaliteten på våra produkter och vår service. Vårt mål är alltid att erbjuda noggrant utvalda produkter och en trygg köpupplevelse, så det betyder mycket att det märks.

Vi förstår att prisförändringar kan uppmärksammas, och vi arbetar kontinuerligt för att balansera kvalitet, tillgänglighet och pris på bästa möjliga sätt.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera till dig framöver! 💪

Ha en fin helg.

Mycket bra!

Bra produkter och priser. Mycket bra och trevlig kundservice. Hade lite problem med en rabatt som inte fungerade men kundservice fixa det direkt.Fick snabbt svar och snabb hjälp, inga problem alls.

17 lutego 2026

Hej Marie😊

Tack snälla för att du delar med dig av din upplevelse!

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både sortimentet och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Ha en fortsatt fin dag 💪

Oceniono na 5 z 5

Jag är så nöjd med bemötandet från…

Jag är så nöjd med bemötandet från Gymgrossisten Emma H.
Jag hade lite plagg som jag ville returnera men som redan utgått från retur tiden. Jag testade då att skriva och se om jag kunde få ett undantag och dom var så snälla och lät mig ändå returnera tillbaka plaggen och få återbetalning.

17 lutego 2026

Hej Gresa,

Stort tack för att du delar med dig!

Vi vet att det inte alltid blir som man tänkt sig med returer, så det känns fint att vi kunde hjälpa dig ändå. Att du upplevde bemötandet som positivt betyder väldigt mycket för oss – och vi ska självklart föra vidare dina fina ord till Emma.

Vi uppskattar att du är kund hos oss och hoppas att vi får chansen att ge dig en lika bra upplevelse nästa gång också.

Ha en toppen eftermiddag😊

Bra service.

Lite strul först, men sen kom allt jag beställde. Bra kundsupport.

7 lutego 2026

Hej Nicklas,

Tack snälla för din recension! 😊

Vad skönt att höra att allt löste sig till slut och att du fick det du beställde. Vi är glada att vår kundsupport kunde hjälpa dig på vägen.

Ha en fin eftermiddag.

Oceniono na 5 z 5

Snabb och effektivt från köp till…

Snabb och effektivt från köp till leverans. Hemsidan fungerar toppen och deras kundservice är riktigt bra. Beroende på produkt, tex. kosttillskott, så kan priserna bli dyra jämfört med andra aktörer, men de erbjuder även produkter andra ej gör vilket blir lite monopol med priserna, kan dock inte klaga då kvalitén på produkterna gör upp för det.

11 lutego 2026

Odpowiedź od Gymgrossisten

Tack för din fina recension. Det verkar som att du tycker helhetsupplevelsen är bra vilket vi alltid strävar efter😊

Vårt mål är alltid att erbjuda produkter med hög kvalitet och noggrant utvalt sortiment, inklusive varumärken och produkter som inte alltid finns hos andra aktörer. Vi förstår samtidigt att pris är en viktig faktor och arbetar kontinuerligt med att hålla oss så konkurrenskraftiga som möjligt.

PS. Glöm inte att vi har prisgaranti😉

Ha en fin eftermiddag!

Oceniono na 5 z 5

Blev strul med postens paketskåp

Blev strul med postens paketskåp, så jag fick inte ut mitt paket. Men det var inga problem att få tillbaka pengarna som jag annars hade blivit skyldig för outhämtat paket. Mycket bra support 👍

9 lutego 2026

Hej Alexander,

Stort tack för din feedback!

Det är självklart frustrerande när leveransen inte fungerar som den ska, så vi beklagar verkligen strulet med paketskåpet. Samtidigt är vi glada att vi kunde reda ut situationen snabbt och se till att du inte blev debiterad för något som låg utanför din kontroll.

Vi hoppas få leverera till dig igen, den här gången helt utan hinder😊

Världsbäst!!

14 lutego 2026

Hej Åsa,

Wow – tack snälla!! 🤩

Välkommen tillbaka när som helst – vi fortsätter göra vårt bästa för att leva upp till “världsbäst”!

Ha en fin eftermiddag!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej