Reakcja na opinię
Sveriges samlingspunkt för att köpa kosttillskott med mera. Jag gillar tryggheten i vad man får för produkter och att det finns en röd tråd. Kundservicen är väldigt bra också. Jag hade glömt att läg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde från gymgrossisten vid jul i julklapp till min kille, fick aldrig någon orderbekräftelse eller något SMS/mail om att varorna hade kommit. Nu vill dom att jag betalar 250kr för ”utebliven l... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Beställde varor och kryssade för hämtning hos ombud/ butik, fick sem sms om att paketet finns att hämta i en postbox?! I en helt annan del på orten där jag bor... Nån slags postbox stapel i nåt unda... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden. Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden. Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning. Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.
HQ: Svetsarvägen 15, 17141, Solna, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Got what i bought and will buy here again but could of been cheaper ofc!
Enastående kundservice. En produkt hade gått sönder i transporten och utan krångel skickades en ny ersättningsprodukt.
Trygg och säker hantering vid köpet Följs upp med en enkel och smidig betalning
TOPPEN
Trevlig och hjälpsam respons när jag hade en fråga. 🤩
Först och främst, Rima från kundtjänsten får guldstjärna för bra hantering av ett riktigt tråkigt reklamationsärende. Sånt kommer inte automatiskt heller, så där har Gymgrossisten som bolag gjort bra val med sina policies. Vad som skulle ha varit 2/5 i betyg lyftes till 4/5 enbart på grund av det. Något som skulle kunna förbättras är förstås väntan på svar i ärenden.
Kort och gott fick jag hem en pull-up bar från Abilica som fick reklameras pga. osymmetriskt krökta delar. Sen kom ersättaren jag bad om och då saknades skruvar. Det var visserligen långa ledtider, men de hade härlig inställning och gav mig plåster på såren för strulet i slutändan. Det är väl ungefär vad man kan begära, båda parter hade nog otur. Jag kan dock tycka att det ska vara omöjligt att det händer två gånger i rad om man har höga kvalitetskrav på sina leverantörer och stickprovskontroller.
Jag har varit kund hos Gymgrossisten till och från i över 10 år och kommer förmodligen fortsätta, nästan enbart för att kundtjänsten har min rygg om något går fel, sen kommer jag alltid tillbaka pga. enkla produkter och rimliga priser.
Superbra, trevligt och tillmötesgående bemötande från Rima och Arion på kundtjänst. <3
Det enda negativa är att svarstiden ofta är något lång.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Beställde en massa saker, bla mix and match 1kgx4. Men glömde lägga på en rabattkod. Så mailade och frågade vad dom kunde göra. Rabattkoden jag hade gällde inte för mix and match men dom drog av 330kr på fakturan ändå! Aldrig varit med om. Snabba och trevliga!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Tillmötesgående kundtjänst, omän inte den absolut kvickaste.
Bad att få slå ihop två beställningar för att spara in på frakt, och även om bägge hann skickas innan jag fick svar så fick jag istället tillbaka pengarna för frakten!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Väldigt tillförlitlig, bra och vänlig kundtjänst som svarar snabbt, snabba leveranser med trovärdiga transportbolag!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Kundservicen är väldigt bra också. Jag hade glömt att lägga med en grej i beställningen, men det åtgärdade dom snabbt utan problem.
Vidare är det snabb leveranstid.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Beställde från gymgrossisten vid jul i julklapp till min kille, fick aldrig någon orderbekräftelse eller något SMS/mail om att varorna hade kommit. Nu vill dom att jag betalar 250kr för ”utebliven leverans”
Aldrig mer gymgrossisten för min del :)

Mycket bra service.
Beställde bland annat ett par nya shakers varav en hade problem med locket. Skickade ett mail som förklarade problemet och ett par dar senare får jag en notis om att ett paket är påväg.

Bra produkter.
Snabb och enkel service när jag behövde returnera varor då jag hade beställt för stora kläder.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jättegoda och bra Clear Whey shots och bra shaker till toppenpris. Också mycket nöjd med snabb leverans och snabbt svar på fråga!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jag har varit kund hos Gymgrossisten i över 20 år, och det är nog det bästa betyget jag kan ge. Under alla dessa år har jag alltid varit nöjd – snabba leveranser, bra kvalitet på produkterna och ett sortiment som täcker allt jag behöver. Kundservicen har också fungerat smidigt när det väl behövts. Rekommenderas starkt till alla som tränar och vill ha pålitliga kosttillskott.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.