I've never had any problems at all with Gymgrossisten (products always arrive on time and in immaculate condition) so I haven't really had any contact with customer service – until now. My payment was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det finns inga ursäkter för att skicka ett större paket med hårda artiklar utan någon som helst utfyllnad eller skydd. Pwo såg öppnad ut (plasten avsliten) pulver inuti hela paketet beställde fle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden. Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden. Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning. Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.
HQ: Svetsarvägen 15, 17141, Solna, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Det är ett okomplicerat sätt att köpa protein mm.
Kundservicen är snabba om något blir fel

Odpowiedź od Gymgrossisten
Lätt att beställa, snabb leverans. Beställer man innan 12.00 så skickas det samma dag! Super bra 👍 det enda jag har att tillägga som är lite negativt är att på hemsidan står det inte super tydligt hur många kalorier där är i. Eller jag hittade det iallafall inte först! Men super nöjd alla gånger jag beställt, bra pris också!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Störigt med Klarna checkout. Låt mig betala med Swish/apple pay utan att behöva logga in med BankID.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Bra grejor inom yoga. Ni kunde ha lite rabatt när jag är ny kund hos er.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Fyfan vad de har blåst oss senaste åren! För ett antal år sedan låg 1kg whey protein påse på 130-140kr. Sakta men säkert har de höjt priserna och idag ligger 1kg whey protein på 400kr. 400kr! Man kunde få två 1kg påsar för några år sedan för 400kr. Girigheten tar aldrig slut! Vi köpare har bara rullat åt sidan och matat deras fickor och girighet som dumma får. Jag skriver det här nu för att upplysa er om detta. Whey protein har höjts överallt genom åren men ni kan hitta billigare alternativ hos andra om ni bara letar. Vi måste sluta bete oss som dumma får och kollektivt sluta köpa deras produkter. Bojkotta!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Bra priser, bra utbud, snabb orderplockning och snabb leverans, mycket bra m a o... Så nöjd!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jag fick snabb och bra service gällande fråga om produkt. Beställde det jag ville ha, fick min beställning snabbt och smidigt! ⭐️

Odpowiedź od Gymgrossisten
Väldigt bra kundservice. Snabba och lösningsorienterade. I synnerhet Maribelle som så smidigt och snabbt löste mitt problem med frakten.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Beställde ett par boxningshandskar, efter 2 användningar gick en av dem sönder (måndagsexemplar), kundservice var toppen och hjälpte mig direkt, jag fick en returkod till de trasiga handskarna samma dag och ett par nya levererades dagen efter😊 så nöjd!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Fick en felaktig vara, skrev till dem över ett år senare och fick en helt ny skickad gratis.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Superbra service och snabb leverans. Rekommenderas!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Gymgrossisten har bra produkter med rimliga priser. Rekommenderas.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Bra bemötande vid reklamation av en produkt, behövde inte besväras med att skicka tillbaka den defekta produkten utan fick en ny skickas till mig :) snabb och bra service!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Varorna har alltid kommit snabbt och när jag en gång mailade kundtjänsten återkom de väldigt snabbt och gav bra hjälp.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Skickade ett mail i ett ärende där jag beställt fel, fick svar och en lösning på det hela inom 2 min, dessutom på en lördag!! Mina följdfrågor besvarades också direkt via vår mailkonversation (ej chatt)!
Heja er och tack!!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Fick väldigt bra hjälp av kundsupporten med att styra om leveransen av mitt paket till ett annat uthämtningsställe och dessutom fick jag information om status in frågan under tiden.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Inga konstigheter, bra bemötande och bra förståelse vid kontakt. Helnöjd!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Deras kundservice är exemplarisk. Ett paket jag beställde åkte till min gamla adress, kan mycket väl varit slarv från min sida. Och det bästa va att den kom aldrig på tal. Dem återkallade det dem hade skickat ut och jag fick pengarna tillbaka. Dem bemötte mig med en hjälpsam och trevlig ton, bad om mina uppgifter och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Både reklamationsavdelningen och deras medarbetare på kundservice gjorde allt trevligt och enkelt för mig.