Reakcja na opinię
Nortrek Spike Dubbskor Fick direkt mycket bra hjälp och strålande support från Sportproffsens kundtjänst som direkt erbjöd mig ny utbytesprodukt när dubbskorna jag köpt tyvärr hade ett produktio... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi på Sportproffsen brinner för sport, rörelse och välmående i olika former. Vårt mål är att i vår webbutik erbjuda högkvalitativa produkter från noggrant utvalda leverantörer - till rätt pris. Med personlig service och expertrådgivning är vår ambition att erbjuda produkter som passar för just dina behov. Alla är välkomna till Sportproffsen, oavsett om du vill komma igång med din vardagsmotion eller tränar på elitnivå. Det viktigaste för oss är nöjda kunder och vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service i syfte att våra kunder ska känna sig trygga med att handla av oss på Sportproffsen.
Gustavslundsvägen 143, 167 51, Bromma, Szwecja
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Var lite tveksam på grund av tidigare recensioner, men min upplevelse var klockren. Beställde en crosstrainer till ett jättebra pris med gratis frakt. Den hemlevererades efter bara tre dagar. Har inte behövt kundtjänst, men själva köpet och leveransen fungerade felfritt.

Nortrek Spike Dubbskor
Fick direkt mycket bra hjälp och strålande support från Sportproffsens kundtjänst som direkt erbjöd mig ny utbytesprodukt när dubbskorna jag köpt tyvärr hade ett produktionsfel.
Är för övrigt mycket nöjd med dessa dubbskor som är varma och jättesköna att gå med. Och Nej - inga skavsår alls! Helt otroligt bra!
Tusen Tack Sportproffsen!
//Joachim
Nej jag får ingen ersättning för att skriva dessa rader!

Odpowiedź od Sportproffsen
Köpte ett par Vinterstövlar av er ! Fick ett Kanonpris på dom ! Men lite krångligt med att Betala Kontant om man vill ha lite Valfrihet . Appar och via Svea Appen var det som gällde tydligen och via Faktura Digitalt ! . Dock löste det sig dessbättre ! Men nästa gång om vi möts så vill jag ha av er ett Hejdå och Tack och Välkommen Åter !Sånt vinner man på i Längden lite det lilla extra ! När jag besöker er. Annars har ni Grymma Priser ! Så långt är jag nöjd . Vi hörs kanske framåt !

Odpowiedź od Sportproffsen
Köpte en skierg. Inga värden på watt, distans, fart, puls stämde. De var extremt dålig service när man hade frågor. Produkten fungerar extremt dåligt.
Finns egentligen ingenting jag kan rekomendera. Beställ från annan sida

Odpowiedź od Sportproffsen
Varnar för detta företag!
Jag vet inte ens var jag ska börja. Löpbandet jag fick hem var kraftigt repigt, tydligt använt och saknade strömsladd. Jag nekades först att reklamera eftersom kartongen var trasig och redan slängd
Vi kom då överens om att de skulle skicka en ersättningsvara så att jag kunde använda den kartongen, detta skulle enligt dem ta två veckor. Ca 2 månader senare kom den fram då den tydligen var slut i lager..
De svarar väldigt långsamt på mejl trots pågående ärende. Upp till en vecka. Ringer man så får man prata med någon helt annan som vidarebefordrar informationen, vilket inte heller var särskilt hjälpsamt då de ej återkom.’
Då jag visste att jag inte skulle klara att bära ner det 22 kg tunga paketet när det var endast försluten med vanlig tejp och saknade band runt, så frågade jag upprepat om de kunde erbjuda nerbärning via DHL, de svarade väldigt undvikande men skrev till slut ”den hämtas hos dig”. Vilket jag tog som bekräftelse att de förstått min situation.
När jag mottagit den nya varan och skulle skicka tillbaka det skadade löpbandet så blev situationen ännu värre.
DHL sa till min förvåning att nedbärning ej var bokad.
Jag kontaktade företaget igen och förklarade, då ordnade de utan kommentar en ny frakthandling, utan tillägget nerbärning..
Resultatet blev att jag var tvungen att släpa ner paketet själv, vilket ledde till att jag skadade mig samt orsakade skada på golvet i trapphuset där jag bor.
Det värsta var nästan att de ej nekade rakt ut utan bara ignorerade förfrågan så att jag behövde ringa runt och försöka ordna hjälpen som de uppenbarligen redan beslutat sig för att neka.
De lär ha gjort detta för att slippa dra ner priset istället för reklamation som jag föreslog.
Jag upplever att företaget helt saknar förståelse för kundens situation och inte erbjuder rimlig hjälp vid retur av tunga varor, trots att det finns lösningar som tilläggstjänst där DHL bär ner paketet.
Känns respektlöst att neka hjälp när en kund vädjar om det. Speciellt när företaget själva orsakat hela situationen.
Deras motto verkar vara ”skyll dig själv för att du handlat här”

Odpowiedź od Sportproffsen
Jag behövde reservdelar till studsmattan och fick utomordentlig service från supporten som hjälpte mig att skapa en order och beställa hem rätt prylar. Tack för ett excellent kundbemötande.

Odpowiedź od Sportproffsen
Cykeln levererades utan info om montage/bruksanvisning. Mejlade SP som svarade att jag kunde skriva ut det över hundratalet sidor själv på min skrivare, fast jag inte har någon skrivare. Jag har begärt en manual men SP vägrar blankt posta en, blir för dyrt för dem. Kvitto saknas för detta köp på 18 000 vilket gör Konsumentköplagen ogiltig. Jag har en bara orderinfo i min mejl, men betalningen går via Svea Finans, där saknas uppgift om vad betalningen avser, endast beloppet finns verifierat, vilket till glädje för SP gör konsumentköplagen ogiltig. SP har hela 35 % helt missnöjda kunder i Trustpilot, vilket är milt sagt oroväckande å tyder på amatörmässig logistik/service. Krävs en rejäl handlingsplan för att komma tillrätta med dessa brister.

Odpowiedź od Sportproffsen
I bought an electric fatbike called rumble 500.
Ebike review: 2/5
Sportproffsen.se review: 2/5
I will update this review once something positive/negative happens so that anyone buying here has a good, fair and honest point of view.
Ebike review:
+ Silent (especially compared with a zipforce)
+ Strong motor (the Rumble 500 had a slightly stronger motor than the Rumble 300) that seems to manage steeper paths.
+ Removable battery (good for winters!)
+ Cool look!
+ Jula's/Kayoba's cheaper mudguards fit on this bike.
- Not possible to buy any spare parts/battery.
Sportproffsen.se review:
+ Very quick delivery!
+ Very quick response before and after purchase.
+ I asked them why they had so many bad reviews before buying and received an email back with their point of view.
- The bike came with a minor damage, and I showed them a video of it (before opening the package) but I received nothing in return.
- I asked them for a longer cable length for the backlight as I want to have bagage on the backwheel, but then the lamp on the saddle is not visible anymore.
They answered no, they don't have any longer.
After investigation however, it seems to be super easy to buy an extension cable on amazon for example.
They could have simply said this in my opinion, that would have been a great help.
- The bike was not decently tested/configured. The highest gear takes 10-20 seconds before it finds its way.
This could have been configured in advance.
I think when buying a new bike, the bike should be fullly ready for the road.
They adviced me to find the nearest bicycle garage to get it fixed.
update 24/09/2025 (after 1 month daily commute - 40 kms a day)
-1 for the bike on overall rating.
From 4/5 to 2/5
The chain broke of and the gear system got stuck in the back tyre.
Will be returning the cycle for a 2nd time at the bicycleshop for fixing.
Seems to be a bigger issue with the gear system.
Such an expensive bike with so many issues... Now I am not so happy anymore with the bike.

Odpowiedź od Sportproffsen
Minus minus. Köpte ett löpband där det står smörjnings fri. Nu har löpbandet börjat att gnissla och har pratat med supporten. Dom säger att jag ska smörja löpbandet. Det är mycket som inte stämmer med deras innehåll på vad som gäller med löpbandet. Fel marknadsföring. Man säger att det inte gäller mitt löpband. Men det stor när jag köpte det. Så handla inte där. Det är reklamationsnämnden nu

Odpowiedź od Sportproffsen
Köpte en Fitnord Ranger 300 från Sportproffsen i januari 2023. Efter ett tag dök det upp problem som gjorde att jag behövde ta kontakt med deras kundservice. Först var jag lite orolig för hur det skulle gå, men den känslan försvann snabbt – bemötandet var helt fantastiskt! De tog sig verkligen tid, lyssnade på mig och såg till att allt ordnade sig på bästa sätt. Nu fungerar allt igen och jag är supernöjd. Det är precis så här man vill bli bemött som kund, och därför kan jag varmt rekommendera Sportproffsen

Odpowiedź od Sportproffsen
REKOMMENDERAR verkligen den här jättetrevliga butiken. Sportproffsen är en seriös butik med jättefin så trevlig kundtjänst som ger jättefin kundservice. Supersnabb leverans och jättebra produkter. Jag är ny kund här och ringde butiken och fick direkt förtroende för säljaren. Jag kommer fortsätta handla här.

Odpowiedź od Sportproffsen
Riktigt snabb leverans, jättenöjd med löpbandet 🙂

Odpowiedź od Sportproffsen
Personal i butiken i Vallentuna var service minded med kunden i fokus. Vände upplevelsen till positiv

Odpowiedź od Sportproffsen
Jag beställde en cykel, är super nöjd med produkten och leveransen gick snabbt och smidigt!

Odpowiedź od Sportproffsen
Orkar inte sammanfatta mer än... fyfan.. ni är bara totalt sämst. Kunde jag ge minus-betyg hade jag gjort det. Handla aldrig från detta företag. 👎👎👎

Odpowiedź od Sportproffsen
Jag beställde och betalade för en rockring för tre veckor sedan, men den har fortfarande inte kommit. Jag har kontaktat kundtjänst och klagat, men ingenting händer. Jag kommer aldrig att beställa här igen!

Odpowiedź od Sportproffsen
Fick ingen orderbekräftelse, men mailade och fick svar inom ett par arbetsdagar. Varan kom inom utsatt tid och var precis enligt beskrivning. Nöjd!

Odpowiedź od Sportproffsen
Skräpföretag. Handla inte hos dom. Fick aldrig leveransen. Har kontaktat dom via mail och en gång fick jag tag på dom via telefonen där en man lovade att ringa upp mig med besked men det hände aldrig. Efter en månad så makulerades min order och man skyller då på fel i lagersaldo.

Oseriöst företag
Beställde hantlar för snart en månad sedan, för uthämtning i Vallentuna
Undrade efter ett par veckor vad som hänt och fick besked av kundtjänst att de fanns att hämta
Åkte dit, INGEN av de hantlar jag beställt fanns att hämta . De hade heller ingen koll var de var och än mindre när de förväntades.
Väntar fortfarande…..

Odpowiedź od Sportproffsen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.