I've never had any problems at all with Gymgrossisten (products always arrive on time and in immaculate condition) so I haven't really had any contact with customer service – until now. My payment was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det finns inga ursäkter för att skicka ett större paket med hårda artiklar utan någon som helst utfyllnad eller skydd. Pwo såg öppnad ut (plasten avsliten) pulver inuti hela paketet beställde fle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lätt att beställa, snabb leverans. Beställer man innan 12.00 så skickas det samma dag! Super bra 👍 det enda jag har att tillägga som är lite negativt är att på hemsidan står det inte super tydligt hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Allt sedan starten 1996 har Gymgrossisten varit en destination för den som älskar gymmet och med 13.000 produkter är vi den ledande aktören i Norden. Vårt breda och specialiserade utbud inom kosttillskott och sportnutrition, redskap, utrustning och kläder ger ett komplett sortiment för träning i gymmet.Tack vare en mix av ledande internationella och lokala varumärken och egen utvecklings- och produktionsverksamhet erbjuder vi innovativa och högkvalitativa produkter som uppfyller alla krav på säkerhet och kvalitet. Hos oss hittar du alltid det senaste inom gymträning. Vår skala möjliggör stora volymer vilket medför bra priser och attraktiva erbjudanden. Att handla från oss är enkelt, snabbt och problemfritt tack vare en modern och lättnavigerad sajt med flexibla betal- och leveransvillkor. Från vårt lager i Trollhättan skeppas dagligen tusentals paket till kunder som vill nå bättre resultat med sin träning. Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.
HQ: Svetsarvägen 15, 17141, Solna, Szwecja
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Deras kundservice är exemplarisk. Ett paket jag beställde åkte till min gamla adress, kan mycket väl varit slarv från min sida. Och det bästa va att den kom aldrig på tal. Dem återkallade det dem hade skickat ut och jag fick pengarna tillbaka. Dem bemötte mig med en hjälpsam och trevlig ton, bad om mina uppgifter och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd. Både reklamationsavdelningen och deras medarbetare på kundservice gjorde allt trevligt och enkelt för mig.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jag är mycket imponerad av det professionella och vänliga bemötandet jag fick från kundservice. De var lyhörda, hjälpsamma och tog sig verkligen tid att förstå mitt ärende. Allt hanterades snabbt och smidigt, och jag kände mig som kund både sedd och prioriterad. Ett föredömligt bemötande som verkligen gör skillnad!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Dålig upplevelse. Nu tappa ni en kund för 249kr, gratis till er. Jag kommer aldrig att handla av er igen.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Jag mejlade om ett par boxningshandskar som spruckit i en söm. Dagen efter hade jag ett par nya.
Grymt trevlig och snabb service.

Odpowiedź od Gymgrossisten
jeg har ikke hatt problemer med gymgrossisten når det kommer til rask levering og bra produkter,
eller ting jeg sendte i retur etter anger.
litt vente tid på epost kommunikasjon og de svarer ikke på facebook.
Men det er et problem som stadig dukker opp hos dem
og det er uønsket SMS reklame.
Jeg har mistet telling på antall ganger jeg har sendt STOPP MELDING, de stopper jo ikke meldingene i det hele tatt selv om du gjør dette.
det koster penger å sende disse Stop meldingene.
Hver eneste tilbud de løper så er nummeret mitt magiskt påmeldt på dette igjen.
HVER SÅ SNILL FIRMA, slutt med dette tullet. ingen i verden ønsker sms reklame og ingen melder seg på det heller.
det hadde vært veldig greit om det var en måte du kunne krysse vekk sms reklame på profilen din, på selve nettsiden dems men Nope det finnes ikke.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Fick hjälp med att få tillbaka pengarna och ersättngsvara när min blev stulen.

Odpowiedź od Gymgrossisten
Snabb leverans, grym kundservice och ett stort utbud av produkter! Alltid smidigt att handla och eventuella frågor löses snabbt och professionellt. Gymgrossisten är definitivt min favorit och nummer 1 för kosttillskott och träningsprodukter! 💪👏

Odpowiedź od Gymgrossisten
Top notch från artikel till support!! Dom är fantastiska

Odpowiedź od Gymgrossisten
Köpte en T-shirt, men det var fel storlek, får hem den, testar den lägger ner den i original påsen och sedan skickar tillbaka för byte till rätt storlek men då godkänns den inte av någon anledning, så nu slutar det bara med en dålig recension och att jag aldrig mer handlar från dem mer :)

Odpowiedź od Gymgrossisten
Snabbt enkelt att kontakta snabbt svar tbx👍 bra service

Hej.
Jag fick bra vägledning och rekommendation till en protein som jag ska köpa för min fysiska träning som jag har varje dag.
Mvh

Odpowiedź od Gymgrossisten
Bra och snabba leveranser och fin support!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Bra produkter, bra kundservice. Seriösa och serviceminded. Rekommenderas!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Fantastiskt bra hjälp vid ånger av köp!
Beställde ett multirack som blev fel pga dubbelbeställning. Suverän och snabb samt framförallt förstående kundservice!
Proffsigt och snabbt omhändertagande .
Kommer definitivt handla av Gymgrossisten igen!

Odpowiedź od Gymgrossisten
Grymt bra service på deras kundservice

Odpowiedź od Gymgrossisten
Bra kundservice! Snabba svar, löste problemet med shaker. Nöjd kund :)