Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På grund af dårlig behandling fik jeg meget, meget svære smerter. Desuden var der et stort forsøg på at overbehandle. Mange tusind kroner! Dette er en fabrik, hvor patienterne er penge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God service ,rent og nydelige klinikker har været tilknyttet i mange år v Mads som sidst har lavet et implantat .Nassira som er min tandplejer igennem mange år kan jeg slet ikke undvære. Derudover el... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.
Falkoner Allé 36, 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jeg var hos Addis koch.hun er meget dygtig og sød ..kommer gerne igen og igen .
Jeg har ellers tandlægeskræk men det gik så nemt og alt gik hurtigt og godt. Tak

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg har hele tiden skiftende tandplejer. Jeg har paradentose og jeg har tandlægeskræk og har derfor brug for en fast tandplejer. MEN det har da været helt umuligt at få. Jeg har flere gange bestilt tid hos en med speciale i paradentose,(ifgl jeres skærm, hvor I viser de forskellige personale), men den bliver lavet om til en anden. Øv Øv. Tandlægerne Hans og Mads er fantastiske. VH Linda August
Kompetent og imødekommende tandbehandling lige til tiden.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
All the process was easy, and all the personal its very kind.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Topklasse tandpleje og forebyggende behandling mod paradentose

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
For det første er mange af tandlægerne specialister på hver deres område, og for det andet er det altid god og venlig behandling. Jeg er ofte kommet med store problemer, som er blevet løst hurtigt og effektivt, så meget, at jeg nu ikke ønsker nogen anden tandlæge. 😊

Giver ingen ting.
Har aldrig været der men får en mail om jeg vil give anmeldelse. * for spam mail fra jer.
Ved ikke hvor i har min mail fra.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg har kommet på samme klinik igennem lidt over 62 år og har altid været tilfreds.
Igennem de seneste mange år hvor jeg er blevet behandlet af Maya og Amalie er jeg gået fra klinikken
er det med en dejlig følelse og en indstilling at børste
bedre til næste gang. Stor tak til alle på kliniken.
med venlig Bent

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
God oplevelse nu med nye medarbejder og ejer . Fik en god behandling og der var tid til en , og en god dialog mellem mig og tandlægen

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Havde dunken i tænderne, fik en hurtig tid hos klinikken Kanalen 168 Albertslund.
Efter et røntgenbillede der ikke indikerede noget, at årsagen måske, var at jeg bider tænderne sammen hele tiden. Jeg gik lettet hjem.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Det er en fornøjelse at gå til tandlægen når det er Bjørn der er tandlægen🙏🏻
Han er utrolig dygtig, rolig og forklarer alt på en god måde og så er der altid let og munter stemning.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Super tilfreds med behandling og service
Af min tandlæge behandler Christina Petersen
Rigtig god oplevelse også i receptionen
Georg

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Havde ikke været hos tandlægen i alt for lang tid. Så når tandlægeskrækken at indfinde sig.
Tandplejeren Ane tog godt imod mig og var superflink til at forklare mig om procedurer og svare på mine spørgsmål.
Jeg oplever, endnu engang, at Falkoner Tandlægens personale er dygtige og strækker sig langt for at yde en service, der er bedre end den bedste. Tak!

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Rigtig søde og god oplevelse i forhold til andre tandlæger :-)