Banner for Godt Smil Tandlægerne

2. Stomatolog kosmetyczny
  3. Klinika stomatologiczna
  4. Higienista dentystyczny
  5. Periodontolog – implanty dentystyczne

Vi er Danmarks førende tandlægekæde med over 750 tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger. Vi er fordelt på 40 topmoderne klinikker i landets største byer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores klinikker.

Support

Spar op til 40 % på din tandlægebehandling
Klinikkerne er topmoderne og tilbyder tandbehandling af høj kvalitet til fair pris. Du kan spare helt op til 40 procent på din tandbehandling. Vores priser er især lavere på porcelænskroner, implantater, tandblegning og tandregulering. Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler, højteknologisk udstyr samt fagligt meget dygtige tandlæger og behandlere
Vi er rigtig gode til tandlægeskræk
Hos Godt Smil Tandlægerne er vi meget bevidste om, at blot det at møde til konsultation eller behandling kan være et stort skridt. Tandlægeskræk findes i mange grader, og derfor er der stor forskel på hvilken fremgangsmåde, der er mest hensigtsmæssig. Vi råder over en bred vifte af virkemidler, som alle skal gøre det mere behageligt for vores patienter at gennemgå behandlingen.
Smertedækket tandbehandling
Alle patienter bliver som en selvfølge forsigtigt, men effektivt bedøvet, men er dette ikke tilstrækkeligt, kan vi tilbyde behandling i både sedering og fuld narkose.

4,7

Doskonała

29 tys. recenzji

Bardzo miły i profesjonalny personel

Bardzo miły i profesjonalny personel. Bez pośpiech i chętnie udzielą odpowiedzi. Duży nacisk na komfort pacjenta. Polecam

28 listopada 2025

Kære Przemyslaw

Tak for dine flotte stjerner.

Det er dejligt at læse, at du oplevede personalet som både meget venligt og professionelt, og at der blev lagt vægt på patientens komfort uden at skynde sig.

Vi ønsker dig en god dag

Bardzo dobry

Bardzo dobry kontakt telefoniczny i email. Wrazie potrzeby któtki czas oczekiwania na wizytę. Miła obsługa.

4 lutego 2025

Kære Mark

Tak for dine 5 stjerner

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Med ønsket om en dejlig dag

Perfect

Fast, perfekt

12 czerwca 2024

Dear Gabriella

Thank you for your 5 nice stars.

We are happy to read about your good experience with us.

Best regards
Pernille, Godt Smil Tandlægerne

Fint

Perfekt tak

24 kwietnia 2024

Kære Inga

Tak for dine 5 stjerner

Vi glædes ved at læse, at du oplevelse at alt var perfekt.

Ønsker dig en god dag

The Best service 😊

30 czerwca 2023

Kære Jan

Tak for din anmeldelse og dine 5 fine stjerner.

Det gør os utrolig glade og stolte at læse du har fået den bedste service hos os.

Mette-Line, Godt Smil Tandlægerne

Nie mam doświaczenia

Szczeże nie mam doświaczenia

13 maja 2020

Kære Grzegorz

Tak for dine 5 fine stjerner.

Sabrina, Godt Smil Tandlægerne

Meget professionelt

11 maja 2020

Kære Agnieszka

Tak for dine 5 flotte stjerner.

Dejligt at du synes de er meget professionelt.

Sabrina, Godt Smil Tandlægerne

Fin perfekt service

25 listopada 2019

Kære Kim

Tak for de fine 5 stjerner.

Det glæder os at du har fået en fin og perfekt service.

Med ønsket om en dejlig dag til dig.

Camilla, Godt Smil Tandlægerne

God service - super personale 👍

God service -
Super personale 👍

7 czerwca 2019

Kære Karina

Tak for de fine 5 stjerner.

Det glæder os at du har fået en god service, af et super personale.

Med ønsket om en dejlig weekend til dig.

Camilla J, Godt Smil Tandlægerne 🦷

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (28 515 recenzji)