Efter en tandtjek og tandrens hos tandplejeren Nasira, som altid går grundigt til værks, opdagede hun en gammel fyldning, der skulle udskiftes. Nasira inddrog mig i processen og forklarede, hvor sli... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På grund af dårlig behandling fik jeg meget, meget svære smerter. Desuden var der et stort forsøg på at overbehandle. Mange tusind kroner! Dette er en fabrik, hvor patienterne er penge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tandplejning hos ANE. Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har vær... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God service ,rent og nydelige klinikker har været tilknyttet i mange år v Mads som sidst har lavet et implantat .Nassira som er min tandplejer igennem mange år kan jeg slet ikke undvære. Derudover el... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Her på klinikken tilbyder vi dig tandpleje med udgangspunkt i dit behov, hvor vi tilstræber, at du får optimal og smertefri behandling til gode priser. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten i hverken den tekniske udførelse eller den menneskelige omsorg, så du føler dig tryg i vores hænder. Vi har gjort vores bedste for at skabe et trygt arbejdsmiljø for både patienter såvel som vores dygtige medarbejdere.
Falkoner Allé 36, 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Man tænker nok ikke umiddelbart "hyggelig, sjov og afslappet" om at få trukket en visdomstand ud – men hos Falkoner Tandlægerne var det faktisk præcis sådan, det føltes for mig! 😁
Fra det øjeblik, man træder ind, bliver man mødt med smil, varme og forståelse – især hvis man (som mig) var lidt nervøs. Og det bedste? De er ufatteligt dygtige! Tandudtrækningen var hurtig, smertefri og langt mere behagelig, end jeg havde forestillet mig.
Tak for jeres fantastiske omsorg og professionalisme – I gør virkelig en forskel!

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Det er altid godt og trygt at komme til Falkonertandlægerne.
Denne gang til tandlæge Bjørn Svendsen, som er en meget dygtig tandlæge, og som samtidig giver tryghed med den ro og personlighed, han har.
Jeg er taknemmelig over, at det er den tandlæge, jeg er knyttet til.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Altid søde, dygtige og kompetente!
Jeg bliver altid klogere når jeg går hjem derfra. De er gode til at indrage deres klienter i deres egen orale sundhed så man bedre kan forbygge selv. Kun de varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Super professionel og venlig behandling

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Fik lavet Invisalign hos Falkoner Tandlægerne, det er nogle behagelige og professionelle mennesker. Farzaneh som stod for min behandling var altid super dygtig og hurtig til at rette eventuelle gener med skinnerne. De kan klart anbefales, hvis man går med de tanker.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Bedste Tandlæger og tandplejer man kan ønske sig.
Man er absolut i gode hænder her.
Har været min tandlæge i 15 år.
Skal aldrig i andres hænder.

Bedste tandlægetur ever!
Endda med en meget besværlig rodbehandling i underkæben.
Bjørn er bare den bedste!

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg har ikke tandlægeskræk...jo, én, og det er at min tandlæge Bjørn Besserman Svendsen stopper, beslutter at lave noget andet i sit liv, eller allerværst: bliver træt af mig :-) Jeg er topbesværlig/pivet med kæbeledsknæk/jam og andet. Og jeg kan godt lide lange forklaringer på alt vi skal lave før vi går i gang osv. Bjørn er fagligt dygtig, menneskeligt dygtig, meget tålmodig og god til at få mig til at slappe af i stolen.
Jeg har været hos Falkoner Tandlægerne i mange år nu, og er tilfreds med alt der. De har også meget dygtige tandplejere. Senest har jeg haft dejlige Houda. Jeg skal have en ny næste gang (da Houda skal noget andet) men hos Falkoner Tandlægerne er jeg helt tryg ved hvilken plejer de finder til mig. Og receptionen skal også nævnes: altid venlige og professionelle.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Fik en meget grundig behandling, men Judith var også venlig og betænksom.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Går hos tandplejer Sara som er super sød og behagelig , hun er god til sine patienter og dygtig.
Idag 19sep24 fik jeg lavet en kindtand akut som var knækket af tandlæge Lærke. Hun er virkelig sød og effektiv og behagelig når hun arbejder.
Min tand blev lavet så flot i plast 👍
Kan kun anbefale Falkoner Tandlægerne 💙

Den bedste anbefaling herfra
Maja Hakalo er en dygtig og omhyggelig tandlæge. Jeg følte mig tryg og tilpas og jeg fik den bedste service. Det var en super god oplevelse.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg er ny patient hos Falkoner tandlægerne.Det er den bedste beslutning jeg har taget!
Dygtige,omsorgsfulde allesammen .
Mvh.Inge

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Jeg skiftede til denne tandlæge for et par år siden og var hos dem to gange. Alt gik godt, og forløbet var fint.
Da jeg for nyligt skulle booke en tid igen, sendte jeg en forespørgsel på mail. Intet svar. Et par måneder efter kontaktede jeg dem telefonisk, men kom ikke igennem, så jeg lagde en besked på telefonsvareren med mit navn, nummer og hvad det drejede sig om. Jeg hørte aldrig tilbage.
Jeg var nødt til at skifte til en anden tandlæge blot fordi de ikke gider svare mig når jeg beder om en tid........

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Meget dygtig tandlæger og personale. Maja er pragtfuld til at håndtere tandlæge frygt. Meget rolig og snakker hele tiden med en så man ikke bliver overrasket over noget der skal gøres.

Tandplejning hos ANE.
Jeg har igennem et langt liv ( 80 år) haft utallige tandplejere til at pleje og forebygge min paradentose. Den udførelse og behandling som jeg modtager hos Ane, som jeg har været så heldig at få som behandler er kvalitetsmæssigt bedre end hvad jeg har oplevet hos andre også dygtige og kompetente tandplejere. Behandlingen her er både særdeles kompetent også mere "human", hvilket naturligvis ikke er uden betydning. Tak for god behandling.:):)
Erik B.

Odpowiedź od Falkoner Tandlægerne
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.