En fantastisk behagelig tilgang til mig som kunde med alle de issues jeg har fra min skoletandlægeskræk og modvilje mod de tårnhøje regninger som alt dentalt nedfører. Jeg har fået en protese overmun... Zobacz więcej
Man føler sig velkommen fra første møde, altid smilende og venlig personale. God gennemgang af hvad der skal ske, fra start til slut. Og fornuftige priser.
- Protetyk stomatologiczny
- Klinika stomatologiczna
- Periodontolog – implanty dentystyczne
- Stomatolog
- Centrum protetyki stomatologicznej
- Chirurg stomatolog
Napisane przez firmę
Hos Ganium har vi fokus på kvalitet fremfor kvantitet - vi laver alt inden for aftagelig protetik, vi kalder det for "Glad Med Ganium" Vi er alle sammen forskellige, derfor vil en forundersøgelse være nødvendigt, og den vil foretages komplet smertefrit. Du kan få en tid til gratis forundersøgelse allerede i dag enten på e-mail eller tlf. alle dage fra 08:00 - 20:00. Vi prismatcher med alle - så hvis du har fået et tilbud hos andre, men vælger os i stedet, så laver vi det for samme beløb eller eventuelt billigere. Så kontakt os og bliv Glad med Ganium. Vores tandprotese topmodel er Ganium - Premium Her tales der om en kvalitetsnorm, hvor de benyttede materialer er markedets bedste. Vi øger maksimalholdbarheden og optimere det kosmetiske udtryk til et helt nyt niveau. Vi ”skræddersyer ” den perfekte og mest naturtro tandprotese til patientens individualitet, som derved opnår sit helt eget unikke smil. Vi identificerer patientens egen tandkødsfarve og implementere den til det kosmetiske design i det endelige produkt. Ganium’s detaljeret og unikke udformning er den absolutte bedste version vi tilbyder. Ganium’s vurdering: ”Vi skaber den helt ultimative individuelle løsning til patienten, hvori det kosmetiske i tandprotesens aspekt bliver så tæt på patientens oprindelige udseende som overhoved muligt.
Falkoner Alle 108 st tv, 2000, Frederiksberg, Dania
- info@ganium.dk
- ganium.dk
Man føler sig velkommen fra første…
Min nye superhelt
Jeg har fået en protese overmunden som sidder der 24/7/365 og som kun er ude for tandbørstning og almindeligt vedligehold og protesetjek. Den sidder så godt at jeg faktisk ikke tænker over den sidder der og som toppen af kransekage, kan jeg bide med fortænderne og nyder burgere, mad med paneret flæsk (uden kniv og gaffel) og hot-dogs. Christoffer er bare min superhelt
Fik en super god service af Christoffer…
Fik en super god service af Christoffer og hans stab som er utroligt behagelig og professionel i sit fag, han kan virkeligt sit håndværk.
Virkeligt tilfreds med behandlingen hos ham og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Tusind tak Christoffer.
Kan varmt anbefales ❤️
Fantastisk!!
Fantastisk!!! og professionel. Virklig dygtige ,smukt og æstetisk arbejde kan anbefale Ganium til dig der gerne vil have høj kvalitet. Kristoffer og hans ansatte byder dig velkommen på den sødeste måde, her får man et helt særligt godt forhold , hvor man får lyst til at komme igen og anbefale til alle man kender....
Christopher er simpelthen så sød og menneskelig. Han fremstår professionel og virkelig rar. Han gør alt hvad han kan for at imødekomme mine ønsker. Jeg kunne ikke ha ønsket mig at havne et bedre sted.
Hel fantastisk god behandling
Bedste forløb i trygge hænder!
Har været igennem et næsten år langt forløb hos Ganium hvor jeg fik fjernet alle mine tænder. Christopher og klinikken har holdt mig i hånden hele vejen og leveret de flotteste tryklås proteser som jeg er mere end glad for! Kæmpe anbefaling herfra hvis du skal gave lavet en protese og sættes i forbindelse med den rette tandlæge/implantatklinik🙏
Flot resultat
Kan kun anbefales, en helt igennem fin oplevelse. Christoffer er ikke bare dygtig, men giver en god og tryg service. Flot resultat.

Odpowiedź od Ganium Klinisk Tandtekniker
Meget omhyggelig og samvittighedsfuld…
Meget omhyggelig og samvittighedsfuld behandling. Meget, meget professionelt og tydeligt veluddannet personale på Frederiksberg . Føler man skam eller ubehag , ved sine forsømte tænder, så føles det aldeles ubegrundet blandt disse mennesker .. meget forstående og fordomsfrie ! Mit livs bedste "tandoplevelse"

Odpowiedź od Ganium Klinisk Tandtekniker
Bedre service, forståelse og selve håndværket findes simpelthen ikke 🤍
Christopher er den sødeste, mest empatiske, servicemindede og dygtigste tandtekniker, som virkelig brænder for -og sætter en stor ære i sit arbejde, som jeg absolut kun kan anbefale 200%👌😁
10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Christopher & Ganium herfra.
Kan kun varmt anbefale denne klinik
Kan kun varmt anbefale denne klinik. Når man står i en sårbar situation og noget så intimt som ens mund er, skal laves/ses på, er disse mennesker meget professionelle, empatiske og super dygtige.
Jeg har fået min livskvalitet tilbage 💪

Odpowiedź od Ganium Klinisk Tandtekniker
Jeg lider normalt af tandlægeskræk
Jeg lider normalt af tandlægeskræk, men fra første besøg, følte jeg mig fuldstændig tryg. Christoffer er super dygtig og et dejligt varmt menneske og jeg har fået de flotteste tænder. Kan kun anbefales. Hilsen Susanne Villumsen

Odpowiedź od Ganium Klinisk Tandtekniker
Det sted er mere end 5 stjerner. Hvis jeg kunne ville jeg give det dobbelte.
Har fået nye tænder for snart 2 år siden. Jeg har ikke på noget tidspunkt haft problemer. Så smukt arbejdet. Det er ingen der kan se at det er proteser.så godt arbejde.

Top professionelt arbejde
Fantastisk dygtige medarbejdere som udføre top professionelt arbejde, som skaber en fornyet livskvalitet for den enkelte patient af højeste karat.
Smilende og empatiske.
Kan stærkt anbefale klinikken, og 5 stjerner er ikke nok og dækkende for den oplevelse man får hos dem.

Fantastiske
Fantastiske, dygtige, god information, lyttende og fremragende håndværk(tryklåstænder)🎉

Odpowiedź od Ganium Klinisk Tandtekniker
Jeg blev mere skræmtvæk end hjulpet
Jeg blev mere skræmt væk end hjulpet . Kommer der aldrig igen vh Ingelise

Jeg er tilfreds med at være hos jer
Jeg er tilfreds med at være hos jer

Odpowiedź od Ganium Klinisk Tandtekniker
Jeg har haft en fremragende oplevelse…
Jeg har haft en fremragende oplevelse hos Ganium. Fra den gratis forundersøgelse til den endelige behandling følte jeg mig i trygge hænder. Christoffer og hans team er yderst professionelle og imødekommende, hvilket gjorde hele processen både smertefri og behagelig. Deres fokus på kvalitet og detaljer er bemærkelsesværdig, og resultatet oversteg mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale Ganium til alle, der søger tandprotese behandling af højeste standard

Odpowiedź od Ganium Klinisk Tandtekniker
Virkelig dygtig og kompetent…
Virkelig dygtig og kompetent tandtekniker. Bare det at træde ind i klinikken og blive modtager af et empatisk og dygtigt personale betyder alt når man står i en sårbar situation, som det at skulle have en unitor/del protese. Kan kun give klinikken de aller bedste anbefalinger for et fantastisk forløb.
Fantastisk god behandling
Fantastisk god behandling, første gang jeg har været helt glad med mine nye proteser og det bedste de slipper os ikke før vi er helt tilfredse med dem
de kan kun anbefales
Varme og smil
Når man komme, mødes man med et smil. Derefter inden på klinikken godt humør og smil, samt følelsen af professionel personer.
En dejlig oplevelse og glad mund
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.