Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager Recenzje 605

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Har igen i dag været hos tandlægen Kim,det er næsten en fornøjelse🤪 Jeg har haft tandlægeskræk i mange år,og den er fuldstændig forsvundet efter jeg første gang jeg kom hos Kim Han er så dygtig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid god service og fornemmelse af overskud. Jeg har en del implantater og mine sidste to blev opsat på en gang af Tanddk. Bedste “implantat” oplevelse ind til nu. Jeg kan fx have oplevelser af i... Zobacz więcej

1. Stomatolog
  2. Stomatolog kosmetyczny
  3. Klinika stomatologiczna
  4. Periodontolog – implanty dentystyczne
  5. Pogotowie stomatologiczne
  6. Wybielanie zębów

Napisane przez firmę

En skræddersyet behandling til dig Hjerteligt velkommen til Tanddk på Frederiksberg og Amager Hos Tanddk er vi et team, der ønsker at give dig en oplevelse af professionel rådgivning og behandling. Vi lægger stor vægt på, at behandlingerne bliver et samspil mellem patient og tandlæge, og at du hermed vil opleve et standardiseret kvalitetsniveau hver gang! Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger Vi har valgt at specialisere os inden for en lang række af behandlinger. Vi tilbyder eksempelvis forebyggende tandpleje, paradentosebehandling, krone- og brobehandling, implantatbehandling, tandblegning og tandretning med Invisalign. For at kunne tilbyde den sidste nye viden, har teamet gennem årene bl.a. videreuddannet sig indenfor implantater i Tyskland og hvert år med løbende kurser i Danmark Du kan se alle vores ydelser under ‘behandlinger’, og har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. - 20 % rabat til studerende – alle skal have råd til et tandlægebesøg. Som studerende er der ofte ikke mange penge til rådighed. Dette resulterer i, at tandlægebesøget ofte bliver en af de poster, der bliver sparet væk. Venter man for længe med at opsøge en tandlæge, kan et lille problem gå fra et helt almindeligt tandlægeeftersyn til at blive en smertefuld og dyr oplevelse. Et jævnligt tandcheck kan betale sig både på den korte-og lange bane. Hermed kan vi tage småting i opløbet og give vejledning til en sund tandpleje. Hos os får alle studerende 20 % studierabat på alle behandlinger, der ikke er sygesikringsberettigede. - Store udgifter til en tandlægebehandling kan være svær at betale på en gang. Af den grund har Tanddk indgået et samarbejde med Nordea finans. Dette betyder, at du kan betale din tandlægeregning over 10-12 måneder, og lånet er et rente-og gebyrfrit lån.

TandDanmark – Din tandlæge i København. Vi er altid klar til at byde dig velkommen i trygge rammer, også hvis du er ny patient.

Napisane przez firmę

Vores fokus er primært højt serviceniveau og høj faglighed til konkurrencedygtige priser.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Oceniono na 5 z 5

Har igen i dag været hos tandlægen…

Har igen i dag været hos tandlægen Kim,det er næsten en fornøjelse🤪
Han er så dygtig .jeg kan varmt anbefalde klinikken og især Kim .
Personer er imødekommende ,søde og dygtige

13 kwietnia 2026

Mandag den 13

Mandag den 13. april klokken 11 var jeg hos TandDanmark Frederiksberg Allé 52. Jeg blev behandlet af tandlæge Kim, det var den bedste og mest positive oplevelse jeg nogensinde har oplevet hos en tandlæge. Behandling var smertefri og omsorgsfuld. Jeg fik blandt andet lavet et hul få taget røntgenbilleder af mit implantat. Jeg er meget tilfreds kan varmt anbefales.
Med venlig hilsen en meget taknemmelig patient.

13 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Her er exceptionel service og intet at…

Her er exceptionel service og intet at sætte en finger på! Fik en tid med det samme til alm tandtjek og blev behandlet af den meget behagelige og kompetente tandlæge Kim. Hvis man ønsker en god tandlæge oplevelse vil jeg anbefale alle at vælge tanddk på Frederiksberg :)

1 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Man bliver altid pænt modtaget

Man bliver altid pænt modtaget, når man kommer ind.
Tandlæge, Zakaria, er den dygtigste tandlæge jeg har haft. Han er meget hensynsfuld under behandlingen og patienten er altid i fokus. 😊
Alt i alt - 5/5. 😊

30 marca 2026

Altid god tryg behandlig

Altid god service og fornemmelse af overskud.
Jeg har en del implantater og mine sidste to blev opsat på en gang af Tanddk.
Bedste “implantat” oplevelse ind til nu.
Jeg kan fx have oplevelser af ikke at kunne få luft under sådan en proces. Det oplevede jeg slet ikke. Alt gik set fra stolen, nemt og nærmest behageligt.
Lene

30 marca 2026

De varmeste anbefalinger herfra

Jeg var hos TandDanmark for første gang da her akut skulle have lave en knækket tand og jeg kunne stort set for tid med det samme.
Jeg troede aldrig det vil blive hyggeligt at gå til tandlægen men jeg tog fejl! Der var for det første en meget rar, varm og hyggelig stemning med tid til at snakke om alt muligt andet end “tandlæge ting” Mik tandlæge gjorde mig meget tryg hele vejen igennem.
Som prikken over i’et har de en lækre og vildt flot klink!

Varmeste anbefalinger herfra

25 marca 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

Havde mit første tandlægebesøg hos Tand.dk på Frederiksberg Allé i dag. Rigtig god oplevelse - blev mødt af professionelt personale fra reception til tandlæge, og følte mig meget velkommen i et æstetisk rent, roligt og imødekommende setup der bar præg af høj faglighed ved første indtryk.

23 marca 2026

De var mega professionelle

De var mega professionelle! Og finder løsninger til dit problem uden du skal gå til en speciel klinik. De smilende og glade. Kan varmt anbefales

17 marca 2026

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej