Rude + discrimination
Rude, discrimination and he also reffers you to go away and hangs up!
Rude, discrimination and he also reffers you to go away and hangs up!
Super lækker sted på frb kan ik sig andet
Hos Tand på Amager får man en professionel og informativ behandling både af tandlægerne og af resten af personalet , det er blevet en fornøjelse at gå til tandlæge igen og tak for det.
Tand.dk på Frederiksberg kan varmt anbefales.
Meget stor faglig ekspertisme og yderst venligt personale.
Får altid god vejledning og forklaring - så man føler sig godt klædt på efter hver behandling.
:) Det er nærmest en fornøjelse at gå til tandlæge (troede aldrig jeg skulle sige sådan..)
Jane, Vesterbro
Den bedste oplevelse og prisen var langt lavere end forventet! Og jeg hader ellers at gå til tandlæge
En god tandlæge er meget vigtig for mig.
Jeg har ikke de nemmeste tænder og har derfor brug for stor bred faglighed samt at kunne læne mig trygt tilbage i tandlægestolen - hver gang.
Hos TAND.DK får jeg en god menneskelig og professionel behandling - hver gang.
Jeg er meget tilfreds med mine behandlinger hos TAND.DK.
God rådgivning og forklaring. Kan anbefales.