Tandliv Recenzje 899

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk behandling og høj faglighed! Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

1000 tak til en Rigtig positiv tandlæge, Sadia Ahmed og klinikassistent, er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Min ven var der i dag, han følte sig tryg i virkelig gode hænder.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min tandlæge Matthias Keum Finne er en særdeles kompetent tandlæge og med store empatiske evner. Det har hans søde klinikassistent også. De arbejder effektivt med mine tænder og beroliger mig, hvis j... Zobacz więcej

1. Stomatolog
  2. Klinika stomatologiczna
  3. Higienista dentystyczny
  4. Periodontolog – implanty dentystyczne
  5. Wybielanie zębów

Napisane przez firmę

Tandliv.dk er to store klinikker i Storkøbenhavn på hhv. Vesterbro og i Glostrup. Vi laver alle typer af behandlinger lige fra eftersyn og tandrensninger, til restaureringer i form af fyldninger, kroner, broer. Desuden har vi en kirurg som kun foretager tanderstatninger i form af klikproteser og implantater, samt to specialtandlæger i ortodonti (bøjletandlæger) som kun laver Invisalign (usynlige bøjler) samt almindelige bøjler.

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jeg fik smilet tilbage

Tusind tak for altid god behandling fra en lidt udfordret kunde, der normalt ikke er så glad for tandlæger.
Jeg er SÅ glad for mine nye tænder og kan slet ikke stoppe med at smile

26 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Er meget tilfreds med min behandling…

Er meget tilfreds med min behandling hos Tandliv på Vesterbro. Kan klart anbefale dem til andre. Fik en kirurgisk behandling af tandlæge Josephine. Som var ekstremt grundig og god til at forklare alt om operationen og udførte det hele utrolig professionelt.

16 lutego 2026

Kære Tim,

Tak for de 5 stjerner og den varme anmeldelse, hvor du anbefaler os til andre.
Dine ord beskriver præcist hvordan vil gerne vil have at det skal være. Vi vil sende rosen videre til Josephine.

Oceniono na 5 z 5

super godt besøg (som altid)

super godt besøg (som altid). opmærksomt, dygtigt og venligt personale.

3 lutego 2026

Kære Nicolai,

Tak for de fem flotte stjerner og de betænksomme ord. Det er altid en fornøjelse at blive rost på den måde, da vores patienter altid skal have vores fulde opmærksomhed.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk tandklinik 🦷🪥 midt på…

Fantastisk tandklinik 🦷🪥 midt på Enghave Plads. De bedste anbefalinger fra mig.

12 stycznia 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for de fem stjerner og til en fantastisk patient. Altid en fornøjelse at få lov til at være sammen med dig.

14 stycznia 2026

Hej Lars,

Tak for de fem flotte stjerner og den dejlige kommentar.

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt, imødekommende og dygtige!

Professionel og imødekommende modtagelse og behandling. Tusind tak til både Tandliv i Glostrup og på Vesterbro.

12 stycznia 2026

Kære Egzona,

Tak for de fem flotte stjerner og den fine anbefaling.
Det bedste, vi ved, er at kunne hjælpe vores patienter og sende dem ud ad døren trygge og velbehandlede. Når det lykkes – som i dit tilfælde – gør det vores dag endnu bedre. Så tusind tak fra os alle, både på Vesterbro og i Glostrup.

Oceniono na 5 z 5

Sød og dygtig tandlæge og…

Sød og dygtig tandlæge og klinikassistent. Man føler sig tryg og i gode hænder.

10 grudnia 2025

Kære Sisse,

Tak for de fem meget fine stjerner.
Det ser så skønt at høre at du føler dig tryg og i gode hænder - lige præcis sådan et tandlægebesøg skal være. Så fornøjelsen er helt på vores side.

Vi glæder os til at se dig igen!

Oceniono na 5 z 5

Har lige haft en rigtig behagelig…

Har lige haft en rigtig behagelig oplevelse hos tandliv i Glostrup. Charlotte og Jocelyn udgjorde et godt makkerpar. Fik lagt bedøvelse uden problemer, som gjorde at jeg intet mærkede under selve behandlingen. Dejligt med en god oplevelse hos tandlægen. God Jul

23 grudnia 2025

Kære Claus,

Tusind tak for de fem fine stjerner.
Altid en fornøjelse når vi får at vide at tandlæge besøg har været en behagelig oplevelse.
Charlotte og Jocelyn takker ydmygt for de meget venlige ord!

Vi glæder os til at se dig igen :-)

Tandliv Glostrup

Josephine - den dygtigeste tandlæge <3

Josephine er min tandlæge på klinikken, og hun er utrolig dygtig, tålmodig og empatisk. Jeg har aldrig forladt klinikken utilfreds, hvilket siger meget om den høje kvalitet af jeres arbejde. Tak fordi I hjælper mig med at finde mit naturlige smil frem igen! :-)

16 grudnia 2025

Kære Isabella,

Selv tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌟
Vi er meget glade for at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos Josephine. Hun vil uden tvivl blive rigtig glad for dine rosende ord. Det betyder meget for os, at du altid forlader klinikken tilfreds, og at vi har kunnet hjælpe dig med at finde dit naturlige smil frem igen.

Vi glæder os til at se dig igen! 😊

Oceniono na 1 z 5

Her bliver man ikke taget alvorligt.

Fik sendt en tilfredshedsundersøgelse, som jeg valgte at besvare. Den dag var jeg slemt skuffet og humøret var ikke i top. Jeg endte i en dårlig diskusion med receptionisten, som fuldstændigt misforstod, og havde en sort og sarkastisk humor. Klagede over hendes attitude og blev kontaktet af hendes kollega dagen derpå, men blev aldrig taget alvorligt, for man kan jo ikke klage over chefen for receptionisterne. Karina hedder hun. Tænker de har et problem. Bemærk de heller ikke besvarer denne kritik.

3 grudnia 2025

Odpowiedź od Tandliv

Først og fremmest skal vi beklage den meget lange svartid på din kommentar.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er oprigtigt kede af, at dit besøg på klinikken og den efterfølgende dialog ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke vores intention, at nogen skal føle sig misforstået eller ikke taget alvorligt – uanset hvem henvendelsen vedrører.

Vi beklager, hvis tonen i situationen blev oplevet som sarkastisk eller ubehagelig, og hvis vores opfølgning ikke gav dig indtryk af, at din klage blev håndteret seriøst. Alle tilbagemeldinger, også dem der vedrører ledende medarbejdere, bliver taget alvorligt og indgår i vores interne evaluering.

Vi tager din kritik til efterretning og vil bruge den konstruktivt i vores fortsatte arbejde med kommunikation og service. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Friendly

Friendly, explained what they would do plus made recommendations for the future. Have been a patient with them for the past 3 years.

27 listopada 2025

Dear Federico,

Thank you very much for your warm recommendation.

We are very pleased to hear that you are happy with our explanations and recommendations.
It is always our main goal to ensure that our patients receive the best guidance to keep their teeth healthy.

Thank you very much for being a loyal patient! We look forward to see you again.

Best regards

Kan bestemt anbefales!

Jeg har kun mødt dygtige, kompetente, venlige og omsorgsfulde mennesker hos Tandliv.

24 listopada 2025

Kære Vibeke,

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse.

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har mødt dygtige, kompetente og omsorgsfulde medarbejdere hos os.
Vi gør os umage for at skabe trygge og gode oplevelser for vores patienter – derfor betyder din feedback rigtig meget.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Professionel

Professionel, venlig, god behandling

11 listopada 2025

Kære Birthe;

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet en professionel og venlig behandling. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Virkeligt professionelle og søde…

Virkeligt professionelle og søde mennesker. Man bliver taget godt imod, og som nogen med tandlægeskræk havde jeg en god oplevelse. Rekommenderes varmt.

12 listopada 2025

Odpowiedź od Tandliv

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du følte dig trygt taget imod – især når du normalt oplever tandlægeskræk. Vi gør os umage for at skabe en rolig og behagelig atmosfære, så det glæder os virkelig, at du havde en god oplevelse. Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på.

Pæne omgivelser

Pæne omgivelser, rare og imødekommende receptionister , god stemning fra tandlæge og klinikassistent ,,super tilfreds

6 listopada 2025

Kære Tonny,

Vi bliver helt flove over at få så fine ord med på vejen. Det varmer helt ind i hjertet når alting går op i en højere enhed.

Så tusind tak for de fine stjerner og vi glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig rar og tryg oplevelse med Ida.

Virkelig rar og tryg oplevelse med Ida. Blev taget godt imod til en akuttid med en tandlæge der ikke er min normale da jeg havde slået mine tænder, blev guidet trygt i gennem min frygt for om der var sket noget alvorligt og de gik over tid fordi det tog længere tid at tjekke mig men jeg blev ikke bare smidt ud da de 15 min var gået. De var effektive og ikke mega dyre. Anbefalelsesværdigt!

22 października 2025

Kære Simone,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de varme ord! Det glæder os meget at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod – især i en akut situation.

Vi giver naturligvis din ros videre til Ida og resten af teamet, som vil blive rigtig glade for at høre det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk behandling og høj faglighed!

Fantastisk behandling og høj faglighed!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos jer i dag. Mie var utrolig dygtig, empatisk og anerkendende i sin tilgang, og jeg følte mig tryg fra start til slut. Også stor ros til Ziad for kompetent og omsorgsfuld behandling. Begge var rolige, grundige og meget professionelle.
Jeg gik derfra med ro i kroppen og et smil på læben. Kan kun give mine varmeste anbefalinger – 5 stjerner uden tøven! 🙏✨✨✨✨✨

Karina Christensen

23 października 2025

Kære Karina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de varme ord! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse, og at du følte dig tryg hele vejen igennem.

Vi giver naturligvis din ros videre til både Mie og Ziad – de vil blive rigtig glade for at høre det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og fordi du anbefaler os. Vi glæder os til at se dig igen.

Med venlig hilsen,
Tandliv Vesterbro

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej