Jeres app bliver dårligere og dårligere! Er I ved at afvikle app’en? Sidst jeg havde udfordringer, hvor det at pause en udsendelse krævede jeg startede forfra, da jeg ikke kunne anvende ikonet p... Zobacz więcej
Maria Rørbye Rønn er simpelthen en røver og hendes løn på 3.688.115 kr om året + tillæg og andre snyderier, viser hvor grådig kvinden er. Dr1 er en stor genudsendelse og hvis det ikke er genuds... Zobacz więcej
Sovset ind i penge Kære DR. Hvordan føles det egentlig at få leveret milliarder af kroner på paller i jeres reception? I skulle prøve at klare jer selv i stedet for at suge penge ud af statskassen. D... Zobacz więcej
Det kunne være piv dejligt, hvis i får Poulsen ud som kommentator. Han har hans på det tørre, det er mega tydeligt, er blevet blødere, for ellers kunne han vel ikke værei studiet. Josefine søger all... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
stadig dårlig
stadig dårlig . stopper og hakker 6 gange i minuttet. skriver til drtv og de skriver de arbejder på det. det er nu næsten en uge. intet hjælper. det er ikke godt nok
DR har for nylig lavet en ændring
DR har for nylig lavet en ændring, som gør at skærmen fryser når jeg vælger DR.
Jeg streamer DR via Apple Tv, skifter jeg fra TV2 til DR, får jeg en hvid skærm med et roterende tandhjul.
TV og Apple Tv skal reestartes for at løse problemet, det sker mindst en gang dagligt.
Den har ikke virket på mit smart tv i…
Den har ikke virket på mit smart tv i tre dage nu. Får kun hvid skærm, så de gider tydeligvis ikke og lave det.
Mit smart tv fryser næsten hver gang
Mit smart tv fryser næsten hver gang, jeg har været inde på dr1 kanal, det er ikke godt nok DR
Træls at halvdelen af det man skulle…
Træls at halvdelen af det man skulle kunne se via DR APPen på TV ikke virker uden at der så skal tilkøbes chrone cast, Apple TV. Hvorfor lave noget der ikke virker alligevel. Det er jo falsk markedsføring. Kejserens nye klær.
Meget irriterende underlægningsmusik i…
Meget irriterende underlægningsmusik i ellers gode programmer.
som,
Alene i Vildmarken. (virkelig malplaceret, når de er ude i absolut stilhed)
Bonderøven.
samt nærmest alle nye dokumentarprogrammer.
Det betyder for mit vedkommende at jeg nærmest aldrig ser DRtv mere.
DRtv udtaler (citere) de bruger et moderne udtryk, men det udtryk er alt, alt for højt og virkelig dårlig musiksmag🥴 og helt ærlig, gammeldags.
Jeg oplever det kun som baggrundsstøj og støjforurening.
Irriterende
Det app er noget skrammel
Hver gang jeg bruger drtv app på mit Sony Bravia tv skal jeg logge ind. En skrammel app
Andreas Mogensens hjemkomst.
Andreas Mogensens hjemkomst.
En ellers så interessant udsendelse skulle ødelægges grundet megen useriøst snak fra det journalistiske panel. Fagpersonerne kom slet ikke nok til orde!
TV værterne taler for hurtigt og utydeligt.
Rummissionen: Retur til jorden
Det er en meget interessant udsendelse. Derfor ville det også være rart for en ældre seer/lytter, at der tales LANGSOMMERE. Journalisterne propper alt for meget ind, hvilket gør meget af det til uforståelig sludren. Husk Jeres publikum!!! Gælder mange andre udsendelser også.
Vores grønne planet.
Vi har lige set "Vores grønne planet". En dejlig udsendelse. Det er bare trist med den alt for høje musik. Man kan jo adskillige gange ikke høre hvad
speakeren siger. Hvorfor skal musikken være så høj?
I naturen er der jo som regel stille.
Er musikken noget som DR tilsætter eller hører den til udsendelsen når DR køber den?
Vh Anne Grevelund.
Mette Blume hun er en meget hård…
Mette Blume hun er en meget hård journalist og ikke særlig menneskelig
DR er noget værre eskrement
DR er noget værre kort.
Simpelthen for dårligt at man IKKE kan få undertekster på udsendelserne.
De lever højt på at man er stavnsbundet og på finansloven.
Privatiser det kort...
Altså bliver app' en ikke opdateret så…
Altså bliver app' en ikke opdateret så os med Chromecast kan få undertekster på udenlandske programmer ?
Jeg har afinstalleret og installeret igen
Jeg har forsøgt at vælge dansk program, vælg tekst
Men underteksterne kommer IKKE frem som en mulighed ligemeget hvad jeg gør . Kan kun få tekster på danske programmer.
Fungerer ok
Støj og skærmflimmer
Når man lytter til DR 1 kl 0600 -0900 og oplæseren giver oversigten om hvad vi nu skal høre , bliver det med en rungende baggrunds-bas til gene for ens hørelse. Det minder om afhørings musik!!!
Stop dog den lyd og fortæl i stedet for hvad der nu kommer!!!
Samme tema når man ser TV, flagrende skygger der drøner hen over skærmen når en stakkels journalist fortæller om hændelser i hele verden. Meget forvirrende.
Prøv dog at gøre noget ved det!!!
Proisrael og biased
Jeres app bliver dårligere og…
Jeres app bliver dårligere og dårligere!
Er I ved at afvikle app’en?
Sidst jeg havde udfordringer, hvor det at pause en udsendelse krævede jeg startede forfra, da jeg ikke kunne anvende ikonet play, skrev I jeg skulle prøve at afinstallere app’en slukke enheden og geninstallere. Jeg skrev endda at jeg havde prøvet det!!
Det problem er ikke løst!
Nu er det så ikke muligt at få undertekster på mange af Jeres film og serier…
Stegte grønne tomater og World on fire etc.
Seriøst DR, stram lige op på den manglende kvalitet på Jeres ellers udmærket indhold!
dr.dk tv - 10 stjerner
Man kan tydeligt se at i er et monopol selskab hvor danske skatte ydere er nød til at betale
Man kan ikke se tv avisen fordi i ikke kan finde ud af at sænke opløsningen selv om den slet ikke er så vigtig som hos streaming tjenester der viser 3D film
Hvor er det ynkeligt
Genudsendelse på genudsendelse
Gider ikke og se alle de genudsendelser
DR misbruger vores skattekroner på overdrevet promovering af sport
DR misbruger vores skattekroner på underlødig, og altid kvalmende nationalistisk dækning af alle mulige totalt ligegyldige sportsbegivenheder. Og DR nægter konsekvent at anerkende, at en meget, meget stor del af befolkningen faktisk overhovedet ikke interesserer os for DR-redaktionens altdominerende og eneste idiosynkratiske særinteresse, Sporten.
DR Sporten er som den ene skide flue, der har forvildet sig ind i dit soveværelse, og som sætter sig i ansigtet på dig 500 gange i løbet af en nat, selvom du med alt hvad du overhovedet har i dig, blot prøver at få den til at holde sig meget, meget langt væk, og allerhelst bare dø helt!
Det er mig ganske enkelt ubegribeligt, at I ikke bare kan pakke al jeres kodylt irrelevante, og møghamrende belastende, konstante og evigt ligegyldige hypernationalistiske forkvaklede sportsævl ind i en helt seperat sektion på dr.dk, så man ikke dagligt skal tæppebombarderes med jeres absolut stærkt overprioriterede, men grandiost uvedkommende ligegyldigheder fra underholdningsjounalistikkens verden, mens man efterhånden mere og mere forgæves leder dr.dk igennem for at finde de rigtige, de vedkommende, de reelle, de væsentlige og de relevante nyheder - som The Guardian i øvrigt dækker væsentligt bedre end DR - og endda ganske gratis.
Hvordan kan det overhovedet være en statsfinansieret public service forpligtelse at vi med vold og magt absolut og hele tiden skal "oplyses" om Sport? Hvorfor har sporten evigt og altid forrang overfor alle mulige andre potentielle fritidsinteresser, man som borger i Danmark kunne have? Hvorfor dækkes musik, kultur, film, teater, litteratur mm. ikke i samme grad som sporten? Hvorfor skal DR Sporten absolut være en fast del af enhver TV-Avis, mens alle andre ovennævnte interesseområder stadig groft underprioriteres i DR's nyhedsdækning? Hvorfor dette ensidige, konstante fokus på alt muligt og umuligt sport, der er så hamrende ligegyldigt og helt uden reel betydning i den virkelige verden, mens alt hvad der rent faktisk har en reel betydning underprioriteres? Så forstå det dog, DR: Sport er intet andet end en betydningsløs leg! Det ene hold vinder over, taber til, eller spiller uafgjort mod et andet hold i en evig gentagelse! Hvordan bliver det nogensinde relevant for den samlede befolkning? Retorisk spørgsmål i øvrigt, for det gør det ALDRIG! Så hvorfor skal sports-"journalistik" partout mases ned i halsen og op i ansigtet på os af DR hver evig eneste dag? Oplys venligst hvor mange milliarder af DR's samlede budget DR Sporten misbruger på jeres konstante og decideret maniske sportsdækning?
Hvad er DR's mission efterhånden? Vil DR oplyse eller blot underholde? Eller er vi allerede der, hvor DR ser det som sin vigtigste og væsentligste rolle at bedøve og pacificere befolkningen mest muligt, med det post-moderne menneskes opium sport, så vi ikke går for meget op i eller hidser os for meget op over alt det, der faktisk har reel betydning for os?
Jeg er sindssygt træt af, at skulle betale medieskat til et efterhånden mere og mere jounalistisk ubevendt og decideret tandløst statsmedie, der går så hårdt og ivrigt op i at ville stikke blår i øjnene på befolkningen, fremfor at levere kritisk, seriøs, vedkommende og relevant jounalistik! Man kan i hvert fald meget nemt få tanken, at det er politisk bestillingsarbejde DR udfører; hold befolkningen hen og bedøv dem med absolutte ligegyldigheder tilsat et ordentligt skvæt nationalisme, så de ikke fokuserer på det væsentlige, og dermed heller ikke falder for fristelsen til at forlange et reelt opgør mod de mange uretfærdigheder og dumheder, som det i tiltagende grad ikke længere-repræsentative politiske system til stadighed påtvinger os?
Vi har nået et niveau allerede for lang tid siden, hvor DR faktisk og reelt bliver valgt helt fra! For det niveau I præsterer er ganske enkelt for lavt, til at man med nogen rimelighed kan forlange, at vi alle fortsat skal finansiere jeres eksistens! Og det gælder på samtlige fronter; på nettet, i radioen, og på TV! DR er elendigt! DR er komplet ubrugeligt efterhånden! Og det har allerede resulteret i, for mit personlige vedkommende, at DR er valgt fuldstændigt fra!
Jeg betragter ikke DR som et seriøst nyhedsmedie, og det har jeg heller ikke haft nogen grund til at gøre meget længe! Men regningen for jeres mere og mere uvedkommende, bedøvende ukritiske virke hænger jeg og vi alle stadig på - også selvom I forlængst er blevet valgt helt fra! Det, bare i sig selv, er grotesk! Men det absolut mest groteske ved DR er og bliver dog jeres fortsatte deciderede misbrug af de milliarder, befolkningen årligt poster I jer, på absolut uvedkommende ligegyldigheder af mere og mere pseudo-journalistisk karakter!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.