Reakcja na opinię
Tv2 adskiller sig på alle måder, udover at være den i særklasse dyreste streamingtjeneste, også at være den med afstand dårligst fungerede. Har absolut intet positivt at tilføje..
Reakcja na opinię
Aldrig oplevet lignende med de elendige kommentatorer, ved knap hvem der er værst af Brøndby og dem. Smut tilbage til Farums akademi med jer, uværdigt at i kan blive betalt for at opføre det klovne sh... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
TV 2/DANMARK A/S er Danmarks mest sete landsdækkende kommercielle public service tv-station og samtidig en af Danmarks største medievirksomheder. Virksomheden har hovedsæde på det gamle kvægtorv på Rugårdsvej i Odense og har også tilknyttet en afdeling i København. TV 2 er et 100% statsligt ejet aktieselskab.
Teglholm Allé 16, 2450, København SV, Dania
Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hvorfor vil TV2 ikke mere give indholdsinfo om Go morgen Danmark - til TV2 brugere?

Odpowiedź od TV 2
Først fjerner de nyheder på texttv og nu fjerner de også tv program på texttv, de vil gerne have vores penge, men ingen service + de sender en masse genudsendelser, det kan de sagtens finde ud af..😱 der går nok ikke lang tid før de begynder at genudsende nyheder og vejr fra sidste år. 😶🌫️

Odpowiedź od TV 2
dårligst fungerede. Har absolut intet positivt at tilføje..

Odpowiedź od TV 2
Deres app og hjemmeside er dårliger lavt end en udvikler fra temu
Til grin firma og koster for megrt

tv2 er overtaget af latterlige comedy komikere, en ren børnehave

Odpowiedź od TV 2
Det er en falliterklæring at tv 2 fjerner nyheder og sport på tekst tv. Der er mange inklusive mig selv der bruger dem. Der godt nok mange nyhedsudsendelser, men tekst tv kunne noget. Jeg er sikker på jeg ikke er den eneste der mener dette.

Odpowiedź od TV 2
Aldrig oplevet lignende med de elendige kommentatorer, ved knap hvem der er værst af Brøndby og dem. Smut tilbage til Farums akademi med jer, uværdigt at i kan blive betalt for at opføre det klovne show.

Odpowiedź od TV 2
Jeg har igen i dag, kontaktet TV2's kundeservice gennem deres Live Chat, vedr. et gammelt velkendt problem, som TV2 kender udmærket. Nemlig at TV streaming signalet forsvinder fra TV2 ganske ofte (kan være forskellige kanaler) på TV'et. Jeg har en 1000/1000 Mbit stabil forbindelse, og alligevel forsvinder signalet ganske ofte.
Søndag 05-04-2026 skete det nok 10 gange, og hver gang, er jeg nødt til at lukke programmet, for signalet kommer ikke tilbage igen, før at programmet startes op igen. Og mange gange så skifter lydsignalet pludselig, uden at man kan gøre noget.
Og henvendelser til kundeservice, er lige så håbløst, da man skal igennem samme procedure med alverdens test af ens egne systemer, selvom man jo ved at de virker (fordi det virker på andre udbydere (DR, og HBO Max).
Man kender problemet hos TV2 (selvom de benægter dette), og vil gerne flytte problemet over til brugeren, med håbet om, at de opgiver. Jeg har gennem mere end 10 år, klaget over dette, men det er stadig ikke løst.
Hvad med at få et system, og nogle teknikere, som får dette til at fungere.
Med hvilken berettigelse, kan TV2 tillade sig at tage langt over 200 kr. for et streaming abonnement, som afbryder i tide og utide ?
Og hvornår begynder man at tage brugerne (vi taler om over 1 million mennesker) alvorligt, og ikke blot sætter sig selv i centrum ?
Se blot her på Trustpilot's anmeldelser af jer. Hvad fortæller det om brugernes mening!!
Det i er mest fokuseret på, er at jeres reklamer fungerer, og så jeres Sport. Alt andet rager jer et langt stykke!

Odpowiedź od TV 2
Er vi så anti Trump at i hellere vil poste iransk propaganda.
W.T.F er der galt med jer?

Odpowiedź od TV 2
Wau...tusind tak 🙏 EN HEL meget ofte set og gensendt sæson af Location Location Location 🤣 så burde man være tilfreds 🫣 come on og ikke flere forklaringer om hvorfor. Det kan i sidste ende alene kun handle om ikke at ville betale for programmet og så får vi lige en enkelt sæson for så HAR I jo responderet på efterspørgslen.

Odpowiedź od TV 2
To sikre ting i livet - DSB er forsinket når træerne begynder at tabe blade, og TV2 app/play er udfordret og magter ikke rigtig opgaven når de viser vigtige fodboldkampe :-(

Odpowiedź od TV 2
Elendig kundeservice og man får af vide at man fortæller usandheder uden at der fremkommer nogle beviser for det modsatte. Seernes redaktør burde få nul stjerner.

Odpowiedź od TV 2
Nu må sku snart stoppe alt de reklamer
Jeg betaler for tv2 og ikke interesseret i du reklamere

Odpowiedź od TV 2
Dårligste tv kanal i DK,store lønninger f,eks,go morgen Danmrk,og nyhedslæser,Mikael Kamper,og statsstøtten har fået,men nu skal de da tilbagebetale noget igen så kommer der nok flere genudsendelse.

Odpowiedź od TV 2
Lise Rønnes toneleje,hun råber for meget, så den rolige morgen hygge er væk .

Odpowiedź od TV 2
Når både den statsstyrende virksomhed Danmarks Radio og TV2 (der også får del i mediestøtten) bevidst udelukker opstillede statsministerkandidater fra at deltage i statsministerduellen, så er det korruption, valgsvindel og dårlig presseetik.
Lars Boje Mathiesen meldte sit kandidatur tilbage i december 2025, men TV2 har bevidst fravalgt at invitere ham til statsministerduellen, selv efter flere henvendelser fra hans parti Borgernes parti.
Dette er med til at undergrave hans holdninger og politiske mærkesager i en grad, der minder om Nordkorea og andre kommuniske diktatoriske lande.

TV2 og TV2play
Jeg har set TV2 lige siden, I kom i luften i 1988. Det har jeg været meget glad for, men når I SÅ tydeligt er blevet politisk, så må vores veje skilles her. Jeg laver min opsigelse nu på Play.
Jeg har egentligt brugt alt for meget tid på at se TV, så nu kan/vil jeg bruge min tid på noget andet. Samtidigt sparer jeg også 219kr pr. måned, i alt 2628kr om året, som jeg så vil sætte ind på en opsparingskonto i stedet og gemme til rejser, Michelin restauranter mv. Ja, 10 år cirka, så er der til begge de ting for mig.
Jeg tror på, at fratagelsen af midler er en effektiv måde hvor på at få vist, hvad der er ok og hvad der er no go, hertil og ikke længere. Jeg har altid vidst, at journalister lægger langt til venstre. Hvis blot 1000 mennesker gør som jeg, så er det altså mange penge, det handler om.
Farvel, pas godt på jer selv.

Odpowiedź od TV 2
Nu hat I gjort det igen! Man sidder og venter på skiskydning, og så sender I TENNIS!!!!
Det duer ikke!!!!!!
Jimmy

Odpowiedź od TV 2
Tak, fordi I har ødelagt min dag, ved at oplyse at Rolf Sørensen igen skal være kommentator på Tour de France her i 2026.😒
Rart allerede nu at vide, at jeg igen i år er “nødt” til at se Tour de France på Eurosport.
Da jeg stadig foretrækker reklamer frem for at høre på Rolf Sørensen, men TV2’s “seniorpolitik” forhindrer vel, at der bruges yngre og bedre kræfter som f.eks. Lars Bak, Christian Moberg og Trine Schmidt, som alle har en glimrende viden om cykelløb og er behagelige at høre på. 🤔

Odpowiedź od TV 2
Kundefjendsk idet man ikke kan streame samme TV2 program i stueetagen og på 1 sal ...hvis man bruger en af TV2s samarbejds partnere, eksempelvis Norlys eller lign.
SÅ BLOKER TV2 det ene signal....
Formodentligt for at tvinge kunderne over på TV2s egen streamings tjeneste!!!
TV 2 er såvidt vides eneste udbyder der praktiserer dette.
TV2 er forøvrigt underkagt statens regler om tv, bla. Om Almen interesse mm.
Søren Knudsen

Odpowiedź od TV 2
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.