Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jeres app bliver dårligere og dårligere! Er I ved at afvikle app’en? Sidst jeg havde udfordringer, hvor det at pause en udsendelse krævede jeg startede forfra, da jeg ikke kunne anvende ikonet p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Maria Rørbye Rønn er simpelthen en røver og hendes løn på 3.688.115 kr om året + tillæg og andre snyderier, viser hvor grådig kvinden er. Dr1 er en stor genudsendelse og hvis det ikke er genuds... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sovset ind i penge Kære DR. Hvordan føles det egentlig at få leveret milliarder af kroner på paller i jeres reception? I skulle prøve at klare jer selv i stedet for at suge penge ud af statskassen. D... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Det kunne være piv dejligt, hvis i får Poulsen ud som kommentator. Han har hans på det tørre, det er mega tydeligt, er blevet blødere, for ellers kunne han vel ikke værei studiet. Josefine søger all... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Sovset ind i penge

Sovset ind i penge
Kære DR. Hvordan føles det egentlig at få leveret milliarder af kroner på paller i jeres reception? I skulle prøve at klare jer selv i stedet for at suge penge ud af statskassen. Danmarks Radio er simpelt hen Danmarks størst beskæftigelsesprojekt.

10 września 2024

Dårlig app

Dårlig app, falder ud, starter programmet helt forfra. Og det er så hvis man ikke får beskeden : Dr1 app svarer ikke, det sker hele tiden.

7 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Det er øv bøv at benytte jeres app

Det er øv bøv at benytte jeres app, når man streamer! Den melder hele tiden fejl, og så skal man slette appen og geninstallere den! Ville være dejligt, hvis dr var et valg, man kunne vælge eller fravælge…..

4 września 2024

Den værste app.

Den værste app.
Utrolig langsom at navigere i og mange funktioner virker ikke.
Prøver på at se en dokumentar og det stopper hele tiden.
Jeg bruger den så lidt som muligt, vil hellere bruge tv2, som virker!

2 września 2024

Elendig app

Elendig app. Castsymbolet er alt for ofte væk og jeg er træt af at skulle afinstallere og geninstallere for at se tv. Ofte lukker app'en pludselig ned og til tider kan man overhovedet ikke åbne app'en. Det er for dårligt når man er tvangsindlagt til at betale licens gennem skatten

7 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Træt af afbrydelser på min tablet

Træt af afbrydelser på min tablet, vi betaler for jeres service og man bliver afbrudt hele tiden, det er uanset hvad man ser på, på sin tablet og det er bare ikke i orden… når jeg ser på min tv skærm sker der ingenting, håber I har en forklaring.
Jeg har ingen antenne og streamer kun jeres kanal så der er der ingen undskyldning.
Virkelig træt af at betale igennem skatten når det er så dårligt….

6 sierpnia 2024

Ligegyldigt

Programmer falder ud, Hvad med alle os, som er bedøvende ligeglade med sport -hvad får vi i stedet?
Gamle genudsendelser som har været sendt utallige gange, ligegyldig plat underholdning og evindelig reklamer for kommende udsendelser. Junk.

5 sierpnia 2024

Det er virkelig skidt med DR app

Det er virkelig skidt med DR app

App virker ok på Iphone
Men app kan slet ikke trække på et tv.

Så er der 23 sider med hvordan man logger ind og registrerer sig, det er også fuldstændig umuligt at finde rundt i, der vil nok være de første 12 sider som DR sender ud online med en "how to do it" og det virker ikke, det giver ingen mening, der er ingen logik, det er blot en masse vrøvl.

App virker fint på en mindre skærm/telefon/ipad, men lige så snart det kræver konvertering til tv skærmen er vi tilbage i Ingrid og Lillebrors tid. I SORT HVID

Det er simpelthen en ommer, DR
Nul stjerner.

30 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Ubrugelig når man er udlandet

Jeg er i udlandet og skulle registrere det for at kunne bruge appen. Det har jeg gjort og kunne godt bruge appen i går. I dag kræver den at jeg gør det igen og det hjælper ikke at jeg bekræfter det med mit ID. Hvorfor skal man gøre det så besværligt for sine kunder? Ikke i orden!!!

16 lipca 2024

Wimbledon Tennis på DR1…

Under Wimbledon Tennis er der på DR1 kommet idiotiske tekstede kommentarer hen over billedet, som man umiddelbart ikke kan fjerne; Jeg vil se tennis og hverken tvangsindlægges til at høre eller læse overflødige fjollede kommentarer om det, enhver kan se med egne øjne!

10 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Hold kæft hvor er det dårligt

Hold kæft hvor er det dårligt, hvorfor skal man nu til at logge sig ind?
Hvad skulle det hjælpe, det virker jo ikke, hver gang vi forsøger, at se noget fra Gensyn, går det i stå, og nej det er ikke fordi, det er et gammel tv.
Nu har jeg set nogle af jeres andre anmeldelser, som sandelig ikke er de mest flatterende, det mindste I kunne gøre, er da at besvare alle Jeres utilfredse kunder.

5 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Det kunne være piv dejligt

Det kunne være piv dejligt, hvis i får Poulsen ud som kommentator.
Han har hans på det tørre, det er mega tydeligt, er blevet blødere, for ellers kunne han vel ikke værei studiet. Josefine søger allesammen, og gør det vel ok, men svært når man skal kommentere flere timer , samme spørgsmål, samme kloge svar

4 lipca 2024

Unfortunately my only choice

My only choice to watch an international football tournament is, unfortunately, DR. When you live here, all other possibilities are behind paywalls. The quality of game commentary is horrendously biased and, speaking as a dane myself, embarrassingly super nationalistic. In addition to which those people commenting clearly have quite a limited understanding of the game itself.
It happens all the time. But the most recent bad experience was a recent game between Denmark and Serbia in Euro 2024. In one instance a foul was committed by a Danish player, and the only reaction from the commentators was to indignantly tell the viewers that the victim of the foul should have to be given a yellow card.
And that was just the most egregious instance. On top of numerous attempts to insinuate that Serbian people are uncivilized.

25 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi betaler simpelthen licens og i kan…

Vi betaler simpelthen licens og i kan IKKE dække alle Danmarks EM kampe? Hvad fand.. biler i jer ind? Jeg vil kraftedme ikke være tvunget til at betale for jeres i forvejen ekstremt ringe tv, og så kan i ikke engang sørge for alle rettighederne til EM. TAG JER SAMMEN

20 czerwca 2024

Undertekster.

Det ville rart hvis DR 1kunne få styr på underteksterne. Når de skifter program, bliver de sidste undertekster ved med at stå. Kan ikke sætte dag og dato på da det sker jævnlig. sidst grundlovsdag.

5 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Har på skift problemer med app på to…

Har på skift problemer med app på to forskellige mobiler..
Enten viser den ikke programmer, og hver anden gang står der tekniske problemer med at afspille....
Har afinstalleret flere gange, men problemer fortsætter selvom man installerer igen. Træls

25 maja 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej