Total uacceptabelt service! Umuligt at komme igennem.gennem telefonen Bliver man udsat for en forbrydelse, gøres der ingen ting. For 8 måneder siden bliver mine bank kontier røvet. Ifølge... Zobacz więcej
DU BETALER LØNNEN TIL EN KORRUPT OMGANG POLITIET. LAD OS NEDLÆGGE POLITIET. SÅ STOPPER ALT BALLADEN OG DER KOMMER RO TILBAGE I GADERNE. DET ER ALLE BØLLERNE, DER KIGGEDE EFTER VED DIG I FO... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Politiets eget uafhængige fagmagasin. Redigeret og skrevet af journalister. DANSK POLITI udkommer ni gange årligt i cirka 15.000 eksemplarer og læses og citeres flittigt på landets stationer, ved køkkenbordene og på såvel Christianborg som på landets n...
H. C. Andersens Boulevard 38, 1553, København, Dania
- dansk-politi.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Misogyne oplevelser
Usympatisk, chauvinistisk og truende adfærd over for almindelige borgere. Toxic masculinity er vidst et godt begreb. Se dokumentaren om børnesoldater fra Sverige - de anholder en kvinde og afhører hende, men løslader hende bagefter uden beskyttelse.. Det i sig selv er direkte dumt - De ved godt hun er udsat da de tager hendes penge og produkter, men de er ganske enkelt usympatiske og misogyne i alt hvad de gør. Derfor de ikke lytter til kvindelige voldsofre, de joker endda om det på stationen. Min sag blev i sin tid også parkeret og det eneste de ville gå med var en narko dom, til trods for at de selv ringede til manden da han havde stjålet min bil… Blot den ene ting burde understrege at de kan se han opføre sig forkert og ganske ulovligt, men som kvinde er din oplevelse ligegyldig. Dansk politi er det politi i verden jeg har den dårligste erfaring med. Holland, Spanien, Portugal, Tyskland, Frankrig, Italien - de er alle mere sympatiske end dansk politi. Normalt ville jeg aldrig tænke dårligt om autoriteter, men dansk politi er elendigt.
Helt udueligt det hele fra top til tå
Dem der tager telefonen har nået så lav en IQ -at de ikke kan bare forstå 1+1 og politiet som helhed er en blanding af søde mennesker og komplet idioti og incompence -rent strukturelt. Der er nogle gode gamle og gode nye. Men it helt udueligt. Og politibetjente -er næsten kun kvinderne nu der har integritet. Og den der tager telefonen sku være telefon sælgere.
Det er for useriøst kære Danmark 🇩🇰
Dansk politi er stadig korrupt
Jeg anmelder en episode på Nørrebros Runddel, og politiet gør intet... Da jeg ringer, spørger de om det er indvandrer?
Da jeg svarende jeg nej!
Så sluttede efterforskning...
Men jeg ved jo hvem det er? Hvorfor lytter politiet ikke til det?
Arhh.. de betaler lokale betjente for at kigge væk. Så da jeg senere bliver udsat for både trusler om vold, og død.. hvorfor bliver jeg truet?
Mærkelig politimand
Syntes godt nok at Østjylland’s Politi i Århus ved busterminalen er tilgrin. Det er virkelig ydmygende at skal man anmelde vold så skal man stå ved receptionen og fortælle det, og politimanden stiller bare spørgsmål..som jo er svært at svare på i et offentligt rum..! Og så sidder han bare og snik snakker udenom om latterlige hverdagsting.. som jeg slet ik’ gider eller har tid til at høre på!
En svinestreg af en løgnagtig korrupte…
En svinestreg af en løgnagtig korrupte politi betjent jacob blom som har ødelagt foreløbig 15 år af mit liv med en løgnehistorie så han lignede Pinocchio i retten næsen blev længere og længere, selv om jeg tilbød 1 million kr kontant til vestegens kaffekasse for 1 bare 1 bevis på at jeg havde kørt en varevogn i spiritus tilstand blodprøven vidste 0 men havde sovemedicin i blodet og mistede kørekortet i 3 år og overraskelsen kom da min kammerat kom ned fra hans lejlighed hvor jeg sov i min varevogn og politiet jacob blom sagde at de havde jagtet mig af hvidovrevej så sagde min kammerat hvordan kan han køre når jeg står her med hans bilnøgler som han lagde på min stue bord og gik ned g sov i bilen så hvor er nøglerne dem kunne politiet ikke finde og motoren var kold ingen vidner ingen video fra de 2 politibiler som skulle ifølge jacob løgn havde jagtet mig men kun en politimand løgn i retten og så mistede man sig erhverv og kørekort begrund af en politi løgn lige pludselig rammer karma dig jacob med den røde tud men ingen beviser så jeg beholdte min million kr fordi jacob den onde kunne ikke komme med er eneste bevis en dag kommer sandheden frem og jeg giver aldrig op skal nok få sandheden frem så du kan få din straf og en lang fængselsom så må jeg gøre noget ulovlig og håbe at komme i det samme fængsel som jacob blom så kommer jeg til at sidde rigtig længe og det gør jeg gerne for at få min retfærdighed nemlig sandheden så jacob blom vi ikke færdig du og jeg og bliver det aldrig gud tilgiver det gør polle ikke
Jeg har ellers haft gode oplevelser med…
Jeg har ellers haft gode oplevelser med politiet gennem mit liv. Men i går eftermiddag i Roskilde var jeg nær blevet klippet af en bil i lyskrydset ved Mc Donald på Ringstedvej. På den anden side af krydset holder en patruljevogn.
1. De reagerer på ingen måde trods det at bilen forsætter uden at stoppe.
2. Patruljevognen fortsatte også uden at stoppe trods at jeg stod og fagtede med armene.
Hvad er de overhovet i trafikken for når sådan noget sker lige foran øjnene på dem uden at de gør noget?!?
Jeg synes det er super ærgeligt at lave det her opslag. For der er masser af gode betjente derude. Dem i går, var tydeligtvis ikke af den slags. ØV!
Jeg har skrevet 2 mail til syd Jylland…
Jeg har skrevet 2 mail til syd Jylland politi
Men de har ikke magtet at svare på
2 gange er jeg blevet stoppet da jeg kørte over grænsen fordi de ikke kender reglerne for fjernlygter og begge gange har jeg brugt til på at forklare dem at de er lovlige
Til sidst har jeg fået lov til at køre
Altså fået lov til at køre selv om min bil er lovlig
Så mange tak
Skulle i ikke heller fange nogen kriminelle nej det så vi jo i "politi I forfald" at det ikke er jeres stærke side
Lige et råd
Lad være med at blande dig i noget du ikke ved noget om og noget du ikke har forstand på
Det råd er hermed givet videre
Det danske politi er hjernedøde og…
Det danske politi er hjernedøde og ondsvage I den I vejle de stjæler folks lejlighed og sætter dem på en tosseanstalt de er dumme I hovedet
BØRNE ARBEJDE
børne arbejde er kun ulovligt hvis politiet finder ud af det
Har absolut INGEN respekt for politiet…
Har absolut INGEN respekt for politiet i Danmark !!!
De opfører sig som små konger og tror de kan tale ned til folk, bare fordi de har fået pigeplys på skuldrene...
INGEN RESPEKT ...
Ros til Politi Nordsjælland…
Ros til Politi Nordsjælland 🟩🟪🟫🌳Hillerød og Helsingør i fint samspil på anmeldelse og yderligere tilgang til det dokumenterbare til brug for Retten.
Lydhørhed og hjælp til at fuldføre en erstatningssag.
Jeg blev idag stoppet i sorø
Jeg blev idag stoppet i sorø, efter en patrulje så mig med en hue på, sådan en rigtig bandit... De vendte om og har helt sikkert kørt vanvidskørsel gennem byen, da de skal ned til bymidten for at vende om og de fanger mig under 1 km efter. Alt var negativt som jeg sagde, men betjenten mente stadig at han skulle fortælle mig det, som at jeg ikke vidste det. Jeg har ikke drukket i 10 år. Jeg håber i får taget jeres bil, det er ikke kun private der skal køre efter reglerne.
Ud over det har de for nyligt, undladt at efterforske et tyveri, da der ikke er nogen formodet gerningsmand, men der er overvågning over alt på stedet.
Det er rigtig flot arbejde drenge og piger, jeg håber jeres forældre er stolte over det i fortager jer, for i mine øjne er det til grin, at hr og fru Danmark betaler for at i overhovedet eksistere.
Det danske politi er ikk til nogen…
Det danske politi er ikk til nogen hjælp, jeg fik stjålet min mc 180.000kr på et værksted i Aalborg. Ejeren af værkstedet får min MC omregisteret ved Skat. I hans eget navn. på en falsk slutseddel, jeg har reg.aftesten på den endnu. Politiet siger at jeg ikk skal være bekymret, jeg skal nok få min MC tilbage, da politiet har fint styr på ejeren af værkstedet, da han er i deres varetægt i en anden sag. 3 uger efter bliver der oprette en gæld på 277.000kr på MCen i ejeren af værkstedets navn. 5 uger efter bliver MC solgt til en ny Ejer med en glæd på 277.000kr 2 uger efter bliver MCen afmeldt og står nu et eller andet sted uden nr.plader. Jeg ha nu i over 2 måneder uden held og få fat i den politimand som sidder med sagen, jeg har hans direkte tlf.nr indtaler beskeder på hans tlf.svare og omstillingen lægger e-mail til ham, at han skal ringe til mig. Han vender aldrig tilbage. Der er ingen hjælp og hente ved Politiet eller ved Told og Skat. Min Forsikring kan heller ikk hjælpe, selv om jeg har Kasko op min MC. De ser den som bort kommet og ikk stjålet, da jeg selv har udleveret nøglen, til værkstedet i marts for at få lavet service eftersyn på min MC. Så jeg skal regne med at jeg ikk ser min MC igen, og kan ikk få 1kr af forsikringen. Da min MC til 180.000kr ses som bort kommet, som det var en lighter til 6kr som man har tabt. Og Danmark er stolte af at være et velfærd og retssamfund. Politiet er Statens Rockere kun ansat for at skaffe penge til staten, og ikk være der for borgerne som de praler af at de er der for. Politiet i DK er lige til at lukke op og skide i
Luk politiet i Danmark
Dansk politi er godt nok ikke til at regne med jeg fik stjålet min scooter i torsdags. Jeg anmeldte ham der havde taget den da naboen så hvem det var og nu ligger han og køre rundt på den i byen. Den er bare blevet malet sort. Da de ikke vil gøre noget ved det så må man jo gå til selvtægt og en tur i skoven
POLITIET MÅ GERNE STJÆLE FRA BORGERE!!!
POLITIET MÅ GERNE STJÆLE FRA BORGERE!!!
Titel: Alvorlige problemer med manglende restitution af ejendele efter frafaldne sigtelser
I 2020 oplevede jeg en meget ubehagelig episode, hvor dansk politi udførte en ransagning på min adresse og anholdt mig med anklager om medvirkning til bedrageri. Under ransagningen beslaglagde politiet ejendele til en samlet værdi af cirka 400.000 kr., herunder en varmepumpe, hårde hvidevarer, hi-fi udstyr og værktøj. Disse varer var anskaffet lovligt og ikke relateret til nogen kriminel aktivitet.
Efterfølgende blev alle sigtelser mod mig frafaldet, men mine ejendele er stadig ikke blevet returneret. Trods gentagne forsøg på at få mine ting tilbage, har jeg mødt stor modstand, og mine ejendele er stadig i politiets varetægt uden gyldig grund. Denne situation har haft store konsekvenser for mig og min familie, da vi har været uden varme og nødvendige husholdningsapparater i tre år.
Det virker som om, at mine ejendele uretmæssigt er blevet holdt tilbage af politiet, og jeg står magtesløs, da det at indgive klage over politiet til politiet selv synes frugtesløst. Jeg føler mig uretfærdigt behandlet og har brug for en løsning, så min familie og jeg kan få vores liv tilbage på rette spor.
Jeg anmeldte en ung mand for at true…
Jeg anmeldte en ung mand for at true med et polititilhold på sms uden der var en grund, men politiet kunne ikke gøre noget, da SMS’en var fra d. 14/5 23.
Grundet den episode, har jeg haft det skidt.
Politiet er ikke hvad det har været.
De kommer og og stopper ogs fordi vi har det sjovt
Fik bøde uden at lave nogen gel
Jeg vil gerne klage over den dårlige oplevelse, jeg havde med politiet den 5. maj 2024 kl. 8:30 ved Karlebo skolen. Politiet stoppede mig og påstod, at de havde set mig tale i telefon. Jeg nægtede, da det ikke var sandt, og bad dem om at tjekke min telefon for at se alle mine opkald, men de nægtede at gøre det.
Jeg forsøgte at forklare, at min jakke havde en høj krave, og det måtte være det, de havde set, men de accepterede det ikke. De ignorerede min forklaring og vil ikke lytte mig, det gav mig stress i hele dagen. Hvis jeg havde gjort det, ville jeg have sagt ja og accepteret konsekvenserne. Det er forkert, at de ikke undersøgte sagen nærmere og bare gav mig en bøde og klip.
Jeg har fra min telefon selskab oversigt hvor det tydeligt bevis på at det var ingen opkald i denne periode. Det er forfærdeligt at politi kan lave sådan uden at finde bevis. Får politi selv bøde på sådan opførsel?
Til grin for dine penge
En omgang voldspsykopater hævet over loven som banker hvem og hvad der passer dem.
Absolut stjernepsykopater - utroligt de ikke skyder flere, men tror de nyder den fysiske vold mere.
Virkelig dårlig service altså helt…
Virkelig dårlig service altså helt færdig
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.