Oceniono na 1 z 5

DUP lader som om de efterforsker, men det gør de i virkeligheden ikke. Især ikke, hvis du er udsat for massiv korruption! De vil hverken have beviser eller fotodokumentation på politifolks priva... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Nå er jeg, med de fleste lei av politiets tafatthet. Gang på gang viser dere hvor fullstendig udugelige dere er. Henlegger helt åpenbare saker proppfulle av bevis. Og Høibysaken ender garantert med... Zobacz więcej

1,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Ingen reaktion på anmeldelse om alvorligt hundebid

Den 1. april 2026 blev jeg overfaldet af en hund, og blev bidt alvorligt i armen. Jeg indlagt få timer efter biddet ml. 1.-2. april 2026, og jeg anmeldte det til politiet, da jeg kom hjem den 2/4-2026. Efterfølgende blev jeg indlagt igen 4/4-6/4-2026, og sendte yderligere dokumentation til politiet den 9. april, da jeg først her modtog hundeejers forsikringsoplysninger.
Idag skriver vi så den 16. april 2026, og jeg har fortsat ikke modtaget noget journalnr./skadenr. på hændelsen. Jeg har haft fat i politiet ad flere omgange, senest idag, og beskeden er den samme - der er mange anmeldelser, og vi ved ikke hvornår det bliver din tur i bunken af anmeldelser.
Jeg tør ikke bevæge mig rundt i mit lokalområde af rædsel for at støde på hunden igen, - og ikke mindst tanken om, at hvis den får fat i et barn!
Havde jeg ikke værget for mig med venstre arm, var den gået direkte til angreb på mit ansigt!
Jeg synes det er dybt uforsvarligt, at der går så længe, før man får et skadenr./journalnr. på en anmeldelse af denne karakter, da sådan en hund er til fare for alt og alle.

16 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har normalt ikke noget at klage…

Jeg har normalt ikke noget at klage over ved politiet
Men pac er simpelhen for langsom i deres sagsbehandlinger før i tiden tog det Max 3 uger nu tager det 3 mdr jeg tænker på alle de jæger som ser frem til 16 maj og venter på tilladelserne til div det er rigtig ærgeligt vi har sådan et godt system her i Danmark men det bare for langsomt. Har engan skulle have en tilladelse købte riflen i Ribe kørte direkte til Esbjerg fik tilladlsennic hentede riflen samme dag det var tider

15 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

DUP lader som om de efterforsker

De vil hverken have beviser eller fotodokumentation på politifolks private forbindelser til kriminelle, og de synes ikke at det er mistænkeligt, at en anklager der har nedlagt ens sag, kender flere af gerningsmændene fra sagen -privat!

Ikke høre-ikke se, synes at være DUPS motto.

24 lipca 2025

politet er dk farligste bande``

politet er dk farligste bande``

I 2024 har Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) fortsat sit arbejde med at undersøge klager over politiet i Danmark, Grønland og på Færøerne. Året har været præget af et højt aktivitetsniveau og fokus på gennemsigtighed i sagsbehandlingen.
Her er de vigtigste punkter vedrørende politiklager i 2024:
Aktivitet og sagsbehandling i 2024
Stigning i sager: Politiklagemyndighedens årsberetning for 2024 (udgivet ultimo april 2025) dokumenterer en vækst i både indkomne klager og antallet af afgjorte sager.
Resultater: I 2024 fandt DUP grundlag for at kritisere politiet i 45 ud af over 1.000 afgjorte klagesager (baseret på foreløbige tal fra april 2025).
Vådeskud: DUP efterforskede bl.a. en episode fra 7. november 2024, hvor en politiansat ved en øvelse afgav et vådeskud.
Fokusområder: Sagerne dækker over adfærdsklager (f.eks. sprogbrug, magtanvendelse) og strafbare forhold begået i tjenesten.
Revision af klagesystemet
Der har været politisk fokus på at revidere politiklageordningen. I starten af 2024 (1. behandling 27-02-2024) blev et forslag om et mere enstrenget klagesystem drøftet i Folketinget. Formålet er at styrke DUP's mulighed for at efterforske alle typer klager og involvere lægmænd i afgørelserne.
Retsinformation
Retsinformation
Uafhængighed og gennemsigtighed
DUP understreger, at alle sager efterforskes objektivt, grundigt og på uafhængigt grundlag, selv i komplekse sager, hvor politifolk er sigtede.
Myndigheden har ca. 40 medarbejdere, inklusiv jurister og efterforskere, der håndterer klagerne.
dansk-politi.dk
dansk-politi.dk
For specifikke detaljer om afgjorte sager og statistik for hele året, henvises til den fulde årsberetning for 2024, som DUP udgiver på deres hjemmeside.

29 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

I dag kl 14.46 kørte en civil politibil…

I dag kl 14.46 kørte en civil politibil ud foran mig p Kolding Landevej fra Fredericia, kom kom fra Kolding politiet så jeg måtte bremse,
Ved lyskryds skulle han til højre venstre om nogle lastbiler over dobbelt overflade og kan kørte for tæt på foran kørende
Hold op hvor er det sørgeligt ikke engang de kan deres færdsel lov

26 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Vil give oplysninger til at stoppe…

Vil give oplysninger til at stoppe svindel på facebook.
Men de siger anmeldt på natten
Folk som salger på natet,os som sælger det som det ikke have.skal stoppes medsammen.
Det skifter profiler ,laver messer opslag og prøver at snyde Folk
Politi var interesseret
Har spillet min tid,at forklare.
Begefter siger de anmeldt på natten.
Så igen at spile tid.
Min søn har støvsuget sin bil ?og en sang har skruet lidt op.
Lørdag kl.13.00
Politi kommer i vores gård.
På grund af en sang midt på dagen
Nu de har mulighed at fange svindlere,og de sende ikke en patrulje. De vil vente,at skifter profiler.
Useriøst
Har bare spilt min tid.

20 marca 2026

Kropsvisiteret samt legeme undersøgt

Kropsvisiteret samt legeme undersøgt. Det er fuldkommen vammelt at man som politi der står med et ansvar for at skabe tryghed for borgerne, rager dig ned i nosserne, fordi de mistænker at man har en klump mellem nosserne. Som lovlydig borger må man være meget påpasselig over, hvad for noget tøj man har på, da det ofte er deres mistankegrundlag, hvilket desuden er ulovligt. Dette er ikke en enkeltstående oplevelse. Det er efterhånden et dusin gange jeg er blevet raget i nosserne, og de har aldrig fundet noget... ALDRIG!. Kan det virkelig passe at man som dansk borger skal frygte for at politiet rager i dine lommer med en aggresiv og truende adfærd. Gør du ikke hvad der bliver sagt så "kommer du ned og ligge". Det er præcis den udtalelse jeg fik sidst vi havde kontakt. Det er spild af tid at klage til DUP, der er intet at komme efter. Selvom der er et kamera der har optaget hændelsen, er der intet at komme efter. Har også oplevet flere gange hvor mine kammerater har fået lussinger i bagsædet bare for at løbe væk fra politiet, hvilket er fuldkommen lovligt. Der er intet ulovligt i at svare igen med sit bedste 200m sprint, når politiet tager kontakt til en, og ud af frygt beslutter sig for at sprinte væk. SKAM JER

27 lutego 2026

Når Danmark er Trumpland

Jeg vågner op ved politiet står i mit hjem. da jeg beder dem om at gå siger de nej og siger jeg skal gøre som de siger... Da jeg siger nej bliver jeg overfaldet at 2 betjente der slår mig i gulvet.. ( husk på de er der fordi de er bekymrede for mig) nu får jeg tæsk og håndjern på bag ryggen selvom jeg har nerveskade i armen, og hjerte problemer.. ringer og klager flere gange men de er lige glade og griner i telefonen.. korrupt og ligeglade med andre.. dansk politi. Ved ikke hvorfor jeg skriver dette da jeg ved politiet vil gøre alt i deres magt for at udøve deres magt for at ødelægge mig.. men dårlige mennesker gør vel alt for at ingen kan røre dem.. "hvor er demokratie?t" Gestapo Danmark... Klag over politiet, til politiet..

12 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

hvorfor overhovedet have en hjemmeside…

hvorfor overhovedet have en hjemmeside når halvdelen af en ikke virker og forsvinder ind bag enm mur af latterlige cookies godkendinger... vi b´ved at i primær t sidder og fylder ansigtet med kage og giver fatr bøder men hvi sEN i politiet gad arbejde kunne i have opdaget at der er mange steder på jeres hjemme side der slet ikke virker... eks Tip politiet kan man ikke bruge til en skid..., så er det jo ligemeget at have et sted man kan anmelde annonymt når det ikke virker....
Hvor inkompetent kan man være og stadig men é at man "passer" sit arbejde?

25 lutego 2026

Politi.dk

Jeg tror jeres hukommelse spiller jer et puds.
Der er intet i mine anmeldelser der er ændret på
og nej, I er ikke usynlige når det er mørkt udenfor.
Dog er det godt at se I ikke sover tiden væk,
selvom det formentlig havde været mere givende.

18 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Det virker som om at politiet er på vej…

Det virker som om at politiet er på vej et sted hen, der er meget bekymrende.

På trods af min ellers lovlydige adfærd, har jeg haft flere dårlige oplevelser med politiet - blot inden for de sidste 7 måneder. Årsag:

1. I forbindelse med min anmeldelse om ulovlig snagen i min mobil (Straffelovens paragraf 263 stk. 2), nægtede politiet af efterforske sagen. Det er værd at nævne, at jeg ikke engang modtog denne afgørelse på skrift, men fik den at vide mundtligt, ved en tilfældighed, da jeg ca. 1 måned senere efter denne afgørelse, ringede ind for at følge op på sagen.

Jeg klagede, men det fik jeg intet ud af. Jeg kunne såmænd heller ikke få forklaring på hvorfor jeg ikke havde modtaget afgørelsen på skrift.

Dette betyder at man altså i praksis kan slippe afsted med at snage i andres mobil uden tilladelse). Derudover kan man ikke regne med at man får en afgørelse på skrift.

2. I september havde min søn og jeg en ubehagelig oplevelse med det forebyggende politi. Vi blev kontaktet af det forebyggende politi, som insisterede på en såkaldt bekymringssamtale med min 18 årige søde søn, og insisterede på, den skulle foregå i vores hjem, selv de på forhånd vidste, og også sagde, at han intet ulovligt havde gjort.
Efter 5-10 min. måtte de da også sande at der slet ingen grund var til bekymring, og gik igen. Men hvor var min søns retssikkerhed henne? Og hvor var min? Det var mit hjem.

3. I start januar blev jeg stoppet at politiet en mørk aften, hvor jeg kom kørende stille og roligt ad de mørke veje i Sønderjylland. Det startede med, at jeg bemærkede en bil, som blev liggende bag mig med nogle generende forlygter. Der var mørkt på vejen og jeg kunne ikke se andet end et par skærende forlygter. Jeg satte farten en anelse ned, i håb om at få bilen til at overhale. Men nej. Den fortsatte. Så begyndte de at blinke med lygterne og derefter de blå blink, hvorefter jeg holdte ind.
Her blev jeg mødt af spørgsmålet om hvorfor jeg kørte så langsomt og om at jeg da ikke så at det var dem?

Her måtte jeg så forklare at jeg altså sætter farten ned, når jeg kører på mørke veje, hvor der ikke er meget trafik, bl.a. fordi da der pludselig kan komme vildt ud på vejen. Og når nogen ligger bag ved mig og blænder med forlygterne, i stedet for bare at overhale, er temmelig ubehageligt og ubetryggende (og faktisk også farligt), hvilket kun bevirkede at jeg satte jeg satte farten yderligere ned. Og nej, selvfølgelig kunne jeg ikke se at det var politiet, da jeg ikke kunne se andet end et par blændende forlygter, før de satte de blå blink til.
Dertil blev jeg spurgt om jeg tog stoffer eller piller, hvilket jeg kun kunne ryste på hovedet af, lige som alkometertesten viste klart negativt.

Jeg er alligevel målløs over at politiet kan udvise så stor en inkompetente.
Hvor er borgerens retssikkerhed henne?

2 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ja heller skriver bøde ud, end hjælpe alm folk

Ja, de klapper dem selv på skulderen, når de kan give bilister bøder, og fortælle hvor mange de har fanget og taget bilen, men gælder det forbrydelser, stjålet cykel, indbrud, overfald og bedrageri, så får man at vide det kan de ikke gør noget ved, eller vil ikke, kender det alt for godt, føj hvor er i bare dårlig, så hold jer væk fra de danske veje, og drik noget mere kaffe , med basser til, og så kan de kriminelle få arbejdsro

4 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg arbejder i det offentlige og…

Jeg arbejder i det offentlige og ringede til politiet i går, fordi jeg havde en bekymring om en borger. I dag har borgeren været forbi og var ret sur, fordi der blev fortalt af de betjente, hvor der blev ringet fra. Politiet skaber selv en træls situation, hvorfor fortælle, hvem der har ringet og været bekymret for ham? Det er sagen underordnet, hvem der er bekymret og troede egentlig Politiet varetog ALLE borgers privatliv, jeg tog grueligt fejl.
Det med at gøre sin borgerpligt og ringe til politiet, den tid er fuldstændig ovre. Øv sikke en nedadgående retning, for dem vi skal kunne stole på.

29 stycznia 2026

Utroværdige og skamløse.

Utroværdige og skamløse.
Har fået flere bøder uden grund, alle meldt til DUP, og fået medhold i de fleste. Stol aldrig på dem, de er fulde af løgn. Husk, de mennesker der render rundt og leger politi mænd, er ingen af dem som kunne læse videre til andet efter folkeskolen, og den kom de nok også ud af med bundkarakter. Så vi har alle de underudviklede og underuddannet mennesker som vi giver magt til.

21 grudnia 2025

Tak for 💩

Har selv oplevet det flere gange og kender andre der har oplevet at man laver en anmeldelse og ikke bliver taget seriøst.. så nu har jeg mistet mit arbejde og min konto er blevet lukket pga det.. når jeg ringer bliver jeg viderestillet og så lægger de på.. Hele vores samfund sejler og i virker til at enten være ligeglade eller inkompetente.. Vi bliver nødt til at beskytte os selv nu.. for i kan ikke finde ud af det

14 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

They put a speed measuring machine…

They put a speed measuring machine right before the end of 60 and before it turns to 80.. I went with 73 and got 1800 kr fee. I think it's unfair right before the legal speed increase. Also, years ago I reported a fraud, very clear evidence and name of the one who made a false signature (who sold something that was never delivered). That time the police confirmed that they will pursue the case, but 3 years later it's still in progress, nothing happened on it so far. That involved 35.000 kr. I'm not super happy with the work of the police.

12 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Min oplevelse med Midt- og Vestjyllands…

Min oplevelse med Midt- og Vestjyllands Politi har været så dårlig, at jeg ærligt talt er rystet over, at det kan foregå i Danmark.

Jeg blev stoppet, kropsvisiteret og sigtet uden den mindste saglighed. Ingen mistanke, ingen begrundelse — bare en hurtig sigtelse, som så blev ophævet få minutter senere, fordi der intet grundlag var. Det er svært ikke at se det som enten inkompetence eller magtmisbrug.

Da jeg bagefter bad om en forklaring, altså helt basale svar på hvorfor jeg overhovedet blev sigtet, nægtede politiet fuldstændig at svare. I stedet omdannede de min henvendelse til en “klage”, selvom jeg meget klart og tydeligt skrev, at det ikke var en klage. Det virker som et bevidst trick for at kunne undgå at redegøre for en fejl, de ikke ønsker at stå ved.

At en myndighed på den måde nægter at forklare sig og gemmer sig bag interne processer, hvor de undersøger sig selv, er dybt problematisk. Det er helt ærligt skræmmende, hvor lidt gennemsigtighed og hvor meget ansvarsforflygtigelse jeg er blevet mødt af.

Jeg står tilbage som borger med en oplevelse, hvor politiet først laver en fejl, og bagefter gør alt for at undgå at forklare den. Ingen tager ansvar. Ingen vil svare. Ingen mener, at jeg som borger har krav på en enkel redegørelse for en sigtelse, der potentielt kan skade mit ry og min troværdighed.

Det efterlader et indtryk af en myndighed, der ikke bare begår fejl, men også dækker over dem. Det underminerer tilliden til politiet på en måde, jeg aldrig havde troet muligt. Jeg er ærlig talt chokeret over, hvor lidt respekt jeg er blevet mødt med — og hvor lidt retssikkerhed, der reelt er, når politiet ikke ønsker at forklare sig.

En gennemført uprofessionel og utryg oplevelse, som har sat dybe spor. Dette er det tætteste, jeg nogensinde har været på at miste tilliden til en offentlig myndighed.

1 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Det er en dansk skandale

Det er en dansk skandale, at politiet ikke går ind og undersøger, hvad der foregår, som de nok har værktøjerne til. Når alle beviser kommer frem i nyhederne, vil politiet stå meget dårligt.

15 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Bliver ærlig talt lidt i tvivl

Bliver ærlig talt lidt i tvivl - er I her for borgerne, eller er borgerne her for jer?
Ringede til servicesenteret på 114 da en bil holdt på vores private plads. Politiet ville ikke være behjælpelige da det var en privat plads….
Undskyld - men selvfølgelig skal I da få have fingeren ud af hullet og hjælpe. Det er vel derfor I er her. Eller I gider måske heller ikke hjælpe med et indbrud fordi det er et privat hjem?
I er simpelthen en flok amatører. Heldigvis ringer I til os en gang eller tre om måneden for at få hjælp med oplysninger - næste gang er svaret det samme som jeres……

23 listopada 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej