DennisDeal levert echt supergoede service. De post was vergeten te melden dat ze een Stomacorset van DennisDeal had aangeboden, toen ik niet thuis was en dat ik dat op zo'n ophaalpunt moest afhalen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DennisDeal is 100% betrouwbaar en service is op en top.Na bestelling hoeft men niet lang te wachten.Bij problemen kan men via mail kontakt opnemen voor hulp.Indien het product niet naar wens is kan he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het toegestuurde product was helaas incompleet maar na een goed mailcontact nu een compleet product ontvangen.Top geregeld nu kan ik het alsnog optijd kado doen.Dank voor het snel oplossen van het "fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De tracking was een beetje onduidelijk, maar een paar dagen later dan aangegeven is mijn besteliing gewoon aangekomen. Kwaliteit artikel moet ik nog uitproberen, maar ziet er zeker ok uit. Ik geef 4... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Dennisdeal heeft een heel goed alternatief geboden voor een verkeerde bestelling.Joep heeft me hierbij zeer goed geholpen en een tegoedbon bezorgd Proficiat Joep en Dennisdeal. Andere negatieve recensies zijn volgens mij onwaar.
Ik nam contact op met DennisDeal.com over een loodlader voor scootmobiel , er zijn verschillende mails over en weer gegaan ,ze waren zeer begaan voor de juiste te bezorgen helaas daar dit niet lukte vanwege de specifieke lader deden de mensen heel hard hun best en zelfs toen ik geen lader kocht bleven ze zeer vriendelijk ,gedienstig en beleefd ik zal zeker toekomstige aankopen daar doen en raad iedereen aan hier te bestellen je zal het zeker niet beklagen TOPSERVICE DANK U JOEP
Prima contact gehad met Joep i.v.m. levering van door mij gewenste kleur voor het te bestellen artikel.
Zeer prettige mailing hierover en zeer snelle oplossing en levering. Joep zou, als ik zijn werkgever was, dagelijks een klopje op zijn schouder krijgen voor de betrokken wijze waarop hij met klanten omgaat. Houden zo Joep en veel succes voor de toekomst.
Bij deze wil ik zeggen dat het allemaal heel duidelijk is geweest en fijn contact heb gehad over vragen.
De Mustang gelukkig op tijd binnen! Top!!
4 Schelpen besteld vandaag eindelijk binnen gekomen.
2 schelpen ontbreken van +/- 30 euro per stuk.
1 schelp zou dubbelzijdig zijn maar ik heb maar de helft gekregen en ook nog beschadigd. Schelp van +/- 60 euro
En de andere schelp is veel kleiner dan aangegeven op de website schelp van +/- 42 euro
Update:
Gesproken met Bastiaan de kapotte en kleine schelp worden beide terug betaald.
En hoef ze niet terug te sturen. De ontbrekende schelpen komen komende vrijdag nog binnen.
En voor 't ongemak zou ik 30 euro shop te goed krijgen. Helaas kan ik deze niet terug vinden in de mail dus daar moet ik nog even achteraan.
Verder heeft Bastiaan het netjes met mij opgelost.
Ik had een ring besteld om Breitling horloges open te kunnen maken. Helaas bleek dat ik niet gezien had dat er 3 verschillende maten bestaan. Dennisdeal heeft meet een fikse korting de juiste maat opgestuurd. Helaas is deze verzonden tijdens onze vakantie en dus na 7 dagen gelegen te hebben bij DHL retour gestuurd naar Dennis deal. Na mijn vakantie weer contact gehad met Joep en deze heeft zonder kosten het tool nog een keer opgestuurd. Deze keer ging alles naar wens. Klantvriedelijk en goede service.
Update 9/05:
Na telefonisch contact met Bastiaan werd afgesproken dat het item terugbetaald zou worden.
Helemaal correct is dat ze het artikel voorlopig 'niet verkoopbaar' gezet hebben, totdat het getest wordt en ze er zeker van zijn dat het werkt.
Bedankt DennisDeal!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Reviews bleken goed op Trustpilot, daarom een apparaatje gekocht, dat op andere sites aan een prijs van minder dan 60% dan op DennisDeal verkocht werd.
Uiteindelijk bleek het niet te werken.
Joep stelde voor dat ze een nieuw apparaatje zouden sturen, dat ze eerst uitvoerig zouden testen :-( , maar eerst moest er een filmpje en foto gestuurd worden zodat ze konden zien dat het goed ingeplugd werd (heel raar, je kan het echt niet verkeerd inpluggen).
Tweede apparaatje werd verstuurd, maar bleek dus ook niet te doen wat men beloofde.
Bij de vraag waarheen de niet-werkende items (gratis) teruggestuurd konden worden en voor een terugbetaling, kregen we een voorstel dat ze ons wel een shoptegoed (met een bedrag van 40% meer dan het aankoopbedrag) willen geven. Aangezien we dit niet willen, omdat er niet echt een item dat de moeite waard is op de site te vinden is, blijven ze maar doorzeuren om een filmpje te sturen zodat ze kunnen terug betalen. Raar, want ze kunnen niet weten of het wel jouw item is dat je gefilmd hebt én we zouden niet zeggen dat het niet werkte als het wel zo is, want dan hadden we geen probleem!
Dus... als je een serieus artikel wenst te bestellen, niet via DennisDeal.com, want zij verkopen 'brol' aan niet zo een goedkope prijzen.
Jammer!
Naar mijn ervaring: goede klantenservice die na het opsturen van een verkeerd product het goede product kosteloos toch heeft verzonden door duidelijke communicatie en het meedenken van de klantenservice (Joep)
Goed alternatief geboden na foutief ontvangen product.
Zeer goed opgepakt door met mij contact hierover te hebben. Top DennisDeal👍😃.
Bijzonder goed en direct geholpen door Joep! Had wat buitengewone vragen en werd snel op de juiste weg gebracht! Pakketje op tijd afgeleverd
Contact met de klantenservice (Joep), bijzonder vlot en accuraat!
Ik had het verkeerde product ontvangen, binnen 1 dag was het opgelost. Fijn!
Goede zaak. Snelle levering en een goede service. Ik had een vraag over mijn pakket en werd snel duidelijk beantwoord
Voor mij de eerste keer besteld bij DennisDeal.com Ik ben een Tinnitus patient en daar past geen enkel gehoorapparaat op, alleen gehoorversterkers. Deze apparaten zijn moeilijk verkrijgbaar maar gelukkig vond ik er eentje bij DennisDeal.com. Alleen mbt de batterij was er een probleempje maar is ook opgelost d.m.v. een AAA er in te stoppen. DennisDeal.com reageerde zeer adequaat per mail en dacht mee aan oplossingen. Beveel DennisDeal.com aan als goede webwinkel.
Zowel bij het eerste als het vervangende product een goede helpdesk. Zonder problemen een vervangend en werkend product ontvangen.
ze hebben bij dennisdeal de levering goed opgevolgd.
de mails die je stuurt met een vraag worden snel beantwoord
Product besteld en op tijd geleverd. Bleek het helemaal verkeerd te zijn wat ik had besteld. Ik zag dit weken later door mijn vakantie. Toch een gok gewaagd en gemaild. Super goed geholpen en na wat mails heen en weer een passende oplossing. Nieuw product ontvangen en dit was exact wat ik nodig had !
Alles is correct geleverd en op tijd ga hier nog bestellingen doen.
Ik had een ondeugdelijk scheerapparaat gekocht was zeer ontevreden. Al de zoveelste keer opgelicht. Was mijn gedachten.
Maar dennisdeal.com heeft mij mijn geld terug gegeven en gratis een veel betere scheerapparaat cadeau gedaan.
Ik ben onder de indruk van hun positieve reactie en oplossing .
Dank je wel.
Twee artikelen besteld. 1 ervan was niet aangekomen. Via de klantenservice heeft Joep me geholpen om het tweede artikel opnieuw op te sturen. Dit is zonder problemen en snel opgelost. Top service en gemakkelijk en snel contact
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.