DennisDeal levert echt supergoede service. De post was vergeten te melden dat ze een Stomacorset van DennisDeal had aangeboden, toen ik niet thuis was en dat ik dat op zo'n ophaalpunt moest afhalen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DennisDeal is 100% betrouwbaar en service is op en top.Na bestelling hoeft men niet lang te wachten.Bij problemen kan men via mail kontakt opnemen voor hulp.Indien het product niet naar wens is kan he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het toegestuurde product was helaas incompleet maar na een goed mailcontact nu een compleet product ontvangen.Top geregeld nu kan ik het alsnog optijd kado doen.Dank voor het snel oplossen van het "fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De tracking was een beetje onduidelijk, maar een paar dagen later dan aangegeven is mijn besteliing gewoon aangekomen. Kwaliteit artikel moet ik nog uitproberen, maar ziet er zeker ok uit. Ik geef 4... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nadat ik een foutieve bestelling had geplaatst,ben ik heel snel door de klantenservice verder geholpen. Bovendien een korting gekregen bij bij de nieuwe bestelling als tegemoetkoming.
Ik had een product besteld dat achteraf bleek niet meer leverbaar te zijn. Op zich niet leuk, maar Arjen van customer Support heeft me perfect verder geholpen. In eerste instantie stelde hij een financiële tegemoetkoming voor en toen ik aangaf liever een refund te hebben, heeft hij dit ook zeer vlot geregeld.
Dit was een zeer prettige customer experience.
ook op mijn suggestie inzake toegankelijkheid van de webshop heeft hij dit concreet aangepakt en gemeld aan het webteam.
Besteld produkt voldoet volledig aan de verwachting, is deugdelijk verpakt en onbeschadigd ontvangen. Aftersales communicatie is ook zeer goed met vlotte reacties
Na een prettig mailcontact heeft dennisdeal mijn probleem op een correcte manier afgehandeld .Laat dit een voorbeeld zijn voor andere webwinkels.
Complimenten….Joep!
Onze bestelling is nooit ontvangen en na fijne en professionele mailcontact met Joep, is het product als nog verstuurd en binnen 1 week in goede orde ontvangen!
Eerste pakje verloren gegaan
Mail gestuurd en hebben meteen nieuw verstuurd op hun kosten
Met track and trace kunnen volgen en 2de pakje goed aangekomen
Ben heel tevreden van kwaliteit en past uitstekend
Zou dit zeker aanraden en zal er nog bestellen
DennisDeal heeft vlug gereageerd op m'n mail dat bpost niet geleverd had zoals beloofd, nieuw pakket toegestuurd gekregen van DennisDeal, ondertussen pakket ontvangen, goede service van DennisDeal
Zeer klant vriendelijk denkt in oplossingen.met name (Joep) heel fijn om met hem tehandelen.
Wat auto-onderdelen besteld en daarbij trackingcode gekregen. Toch ging levering mis. Woon in het buitengebied en niet bezorgers maken wel eens een foutje maar ik heb de tracken ook onvoldoende gevolgd. Dus zaak ging retour leverancier. Vervelend. Toen ging Joep van de klantenservice aan de slag. Mail naar mij, nieuwe verzending met code maar ook echt door Joep bijgehouden met extra signalen naar mij. Kijk;dat is persoonlijke aandacht. Zo kreeg ik op de dag van levering een extra mail van hem: let op pakje komt vandaag. Dit als een extra naast de trackingcode. Echt top! Pakje is ontvangen en ik kan aan de slag.
Nadat ze mij telefonisch hebben gecontacteerd en hun excuses hebben aangeboden heb ik mijn volledige bedrag terug gestort gekregen. Ook hebben ze mij nog een waardebon van het aankoopbedrag geschonken om het helemaal goed te maken. Het blijft natuurlijk wel opletten...
Voor ieder praktisch probleem word je direct geholpen met een snelle oplossing.
Vriendelijke en duidelijke informatie.
Betrouwbaar!
Retourneren was in eerste instantie ingewikkeld en kreeg geen duidelijk antwoord op mijn retourvraag.
Naar aanleiding van mijn review hebben ze heel snel contact opgenomen en daarin excuses aangeboden voor de onduidelijke mail. En hebben ze het retour nemen vlot opgepakt en afgehandeld. Wat eerst 1 ster was vind ik nu zeker 3 sterren waard. Als t gelijk was opgepakt waren t zeker 4 sterren geweest.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Bedrijf zit in China, retourneren van de producten blijkt niet mogelijk.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Een jas besteld bij dit bedrijf blijkt echter aan dropshipping te doen. Erg jammer, ik had het zelf voor heel wat euro’s minder in China kunnen bestellen. Ook de levertijd die er staat is niet gehaald. Koop hier nooit meer.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Klantenservice (Joep) zorgde ervoor dat het juiste onderdeel besteld werd. Artikel was via Track>race vanuit Hong Kong goed te volgen en kwam op tijd. Kwaliteit van het onderdeel was prima. Prijs / kwaliteit uitstekend.
Matten met een lijmlaag besteld, omdat ik last had van een muis.
De muizenverdelger was al geweest en ik was al €300,- armer. Na drie maanden begon de muis zich aardig thuis te voelen.
De matten heb ik verspreid in het huis neergelegd. Overal waar de muis kwam, lag er een.
Gisterenochtend, voor het naar werk gaan, een stukje neergelegd waar de illegale huurder vaak kwam.
Bij thuiskomst lag hij vastgelijmd op precies dat ene matje.
Ik had de matten net een week binnen en ze hebben me maar een €10,- gekost!!
Van mij dus 5sterren! Hadden er gerust 10 mogen zijn!!!
Helaas ontvingen we het verkeerde veel goedkopere foam vliegtuig en was het ook kapot. Een klacht hierover leidde echter tot een snelle reactie met excuses en een mooie oplossing.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Beste man belooft van alles, en reageert niet meer. Ik raad het u af hier wat te bestellen!

Odpowiedź od DennisDeal.com
Een handbagagetas besteld met verzending zonder track en trace. In de bevestigingsmail las ik dat de levering dan langer kan duren. Omdat ik bang was dat het niet op tijd voor mijn vliegreis binnen was heb ik een mail gestuurd. Er is alles aan gedaan om het pakket op te sporen en alsnog op tijd te leveren. Zonder extra kosten. Echt een super ervaring!
Wat fijn dat ik bij twijfel mijn vraag via de mail heb kunnen stellen waardoor het werd opgelost. Blijkbaar had ik gratis verzenden aangekruist zonder track&trace waardoor ik niet meer wist wanneer mijn lampjes zouden komen.
Ook was er iets fout gegaan en had ik geen bevestigende mail ontvangen van mijn betaling en zag dat het geld van mijn rekening was afgeschreven. Ik ging toen twijfelen of dit wel een goede site was en vertrouwde het even niet.
Maar door contact te leggen kreeg ik vrij snel al reactie op de mail terug en ze hebben toen zelf extra geld bijgelegd waardoor het pakje de volgende dag al in de bus gegooid werd.
Ik was super blij met hun actie/reactie en ze legde alles goed uit.
We kwamen er ook achter toen we in de doe het zelf winkel stonden dat de prijs die Dennis aanbied echt een goede deal is tot verhouding. Dus prijs, kwaliteit en service prima te vertrouwen.
Bedankt Dennis.