DennisDeal levert echt supergoede service. De post was vergeten te melden dat ze een Stomacorset van DennisDeal had aangeboden, toen ik niet thuis was en dat ik dat op zo'n ophaalpunt moest afhalen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het toegestuurde product was helaas incompleet maar na een goed mailcontact nu een compleet product ontvangen.Top geregeld nu kan ik het alsnog optijd kado doen.Dank voor het snel oplossen van het "fo... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Gestopt?
wel vaker wat besteld en nu zie ik plots dat Dennisdeal stopt.
Heel jammer !
DennisDeal levert echt supergoede service.
De post was vergeten te melden dat ze een Stomacorset van DennisDeal had aangeboden, toen ik niet thuis was en dat ik dat op zo'n ophaalpunt moest afhalen. Toen ik dat door kreeg was het product al retour Dennis en op mijn navraag hebben ze het product nogmaals en kosteloos verzonden. Dat vind ik grote klasse.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Het toegestuurde product was helaas incompleet maar na een goed mailcontact nu een compleet product ontvangen.Top geregeld nu kan ik het alsnog optijd kado doen.Dank voor het snel oplossen van het "foutje"!

Odpowiedź od DennisDeal.com
Perfecte opvolging bij eerste maal niet geleverd.

Odpowiedź od DennisDeal.com
DennisDeal is 100% betrouwbaar en service is op en top.Na bestelling hoeft men niet lang te wachten.Bij problemen kan men via mail kontakt opnemen voor hulp.Indien het product niet naar wens is kan het teruggestuurd worden en wordt men dagelijks op de hoogte gehouden van stand van zaken.Betaalde prijs wordt vlug teruggestort.Super service.Aan te raden

Odpowiedź od DennisDeal.com
Na een probleem met het ontvangen product zeer snel opgelost door de klantenservice.
Snelle reactie en levering 👌🏻
Top geregeld

Odpowiedź od DennisDeal.com
Toiletrolhouder met zuignap 11,99€)
Ik had een klacht over dit product, maar op mijn negatieve review ontving ik gisteren direct een mail met de belofte dat ik gebeld zou worden.
Ik ben vanmorgen gebeld door een manager Klantenservice en we hebben afgesproken dat dit product van de website gehaald wordt én dat ik mijn geld terug krijg, is al gebeurd.
De manager wilde mij ook nog een cadeaubon geven, hoeft voor mij niet. Zo is het goed!
José Buur

Odpowiedź od DennisDeal.com
ziet eruit als dropshipping..
bestel wel weer bij ali.. :-)

Odpowiedź od DennisDeal.com
Bij Dennisdeal een toetsenbord besteld dat niet goed bleek te werken. Contact gezocht en het werd op een zeer nette en goede manier opgelost. Prima service !

Odpowiedź od DennisDeal.com
De tracking was een beetje onduidelijk, maar een paar dagen later dan aangegeven is mijn besteliing gewoon aangekomen. Kwaliteit artikel moet ik nog uitproberen, maar ziet er zeker ok uit. Ik geef 4 sterren, vanwege de tracking-info die eigenlijk niet klopte, en de paar mails die ik daarvoor vertstuurd heb. Dennisdeal reagaerde ook vlot en duidelijk op mijn e-mais. Ligt ook meer aan de bezorginsdienst dan aan Dennisdeals...

Odpowiedź od DennisDeal.com
Had eerst twijfel over de bezorging omdat mijn bestelling maar niet kwam, doch na mail met Dennisdeal kreeg ik antwoord dat mijn pakketje in het postkantoor lag. De bezorgdiensten had mij blijkbaar gemist en niets nagelaten. Maar uiteindelijk alles goed ontvangen. De klantenservice heeft goed werk geleverd.
Ook topproduct ben zeer tevreden.
Een aanrader.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Zeer goede en snelle communicatie. Vriendelijk overkomend en zeer behulpzaam. Goed om er zaken mee te doen. Eerlijk. Niets dan lof!

Prima Service!
Fijn dat er ook betrouwbare internet bedrijven bestaan!

Odpowiedź od DennisDeal.com
Zeer goede opvolging en zeer snelle reactie.
Is een welgekomen verfrissing in vergelijking met vele klungelaars waar je vaak een queeste moet opstarten om contactgegevens te vinden en nadien nog afwachten of ze reageren, en als ze reageren vaak onbehulpzaam. Toppers deze site!

Odpowiedź od DennisDeal.com
Ik had een product besteld, niet naar wens geleverd. Desondanks te maken gekregen met snelle en goede service.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Doen zich voor als Nederlanders.. Met namen als Joep en Bastiaan maar in feite zijn het Hoe lang de chinees en Hoho, De voordelen van DD, geen terugbetaling, product op ali te vinden voor de helft van de prijs, verzending duurt een eeuwigheid

Odpowiedź od DennisDeal.com
Na aanschaf wielboutendoppen (caps) bleek ik niet de juiste te hebben besteld, ook al pasten ze wel op de bouten. Dat kwam doordat de titel voor mij enigszins verwarrend was, maar ik zelf ook niet verder gelezen had. Contact opgenomen en gevraagd of ze mij een nieuwe bestelling tegemoet wilden komen omdat ik de ontvangen caps al gemonteerd had. Ik werd keurig te woord gestaan, kreeg plm 50% korting op een nieuwe bestelling en ook de nazorg was uitstekend.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Makkelijk bestellen. Snelle en probleemoplossende reactie op vraag mbt bezorging.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Ik had een artikel besteld wat niet aan mijn verwachtingen voldeed. Hierop contact gezocht met Dennisdeal. Ik ben na zeer tevredenheid geholpen en er is met mij naar een oplossing gezocht om een zo’n goed mogelijke klant ervaring te geven. Alle complimenten naar Dennisdeal!!!

Odpowiedź od DennisDeal.com
De communicatie met de medewerkers van DennisDeal.com verliep meer dan uitstekend. Er werd steeds snel en zeer meedenkend gereageerd. Dit heb ik enorm gewaardeerd, echt super en daarom kan ik dit bedrijf erg aanbevelen.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.