DennisDeal levert echt supergoede service. De post was vergeten te melden dat ze een Stomacorset van DennisDeal had aangeboden, toen ik niet thuis was en dat ik dat op zo'n ophaalpunt moest afhalen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DennisDeal is 100% betrouwbaar en service is op en top.Na bestelling hoeft men niet lang te wachten.Bij problemen kan men via mail kontakt opnemen voor hulp.Indien het product niet naar wens is kan he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het toegestuurde product was helaas incompleet maar na een goed mailcontact nu een compleet product ontvangen.Top geregeld nu kan ik het alsnog optijd kado doen.Dank voor het snel oplossen van het "fo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De tracking was een beetje onduidelijk, maar een paar dagen later dan aangegeven is mijn besteliing gewoon aangekomen. Kwaliteit artikel moet ik nog uitproberen, maar ziet er zeker ok uit. Ik geef 4... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Zeer goede service. Snelle reactie op vragen en korte levertijd. Kortom een aanrader. Ik ben zeer tevreden.

Odpowiedź od DennisDeal.com
"Uitstekende, snelle en vooral duidelijke communicatie! Hoewel het geleverde product anders was dan het plaatje, werd het probleem razendsnel en zonder gedoe opgelost. Topservice!
En nee deze review is niet door Dennis deal geschreven! (Dit zag ik ergens in een andere review)

Odpowiedź od DennisDeal.com
Dropshipping oplichters retourneren naar china OPLICHTERS. Dit moeten ook allemaal valse reviews zijn ik geloof er niks van.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Na een latere levering, Vriendelijk te woord gestaan en zijn we tot een mooie oplossing gekomen
Topservice, had een vraag en binnen de kortste tijd had ik een duidelijk en vriendelijk antwoord.
Aanrader!

Pas op!
Dropboxers uit China!
Edit: ze willen dat ik persoonlijke gegevens stuur, voor geld. Natuurlijk doe ik dat niet! Het is geen wonder dat hier alle reviews op 5 of 4 sterren staan. Mijn review wordt binnenkort waarschijnlijk verwijderd. Lees maar eens ervaringen.nl voor échte reviews. Mensen krijgen hun spullen niet of pas na lange levering. En geld terug kun je vergeten, je krijgt een 'waardebon'. Dus voordat mijn review wordt verwijderd zeg ik nogmaals: PAS OP! DROPBOX UIT CHINA!!
Ik had bijna iets gekocht omdat het er allemaal goed uitzag, totdat ik zag dat ze een adres in Hongkong hebben! Je kunt goedkoper zelf bij Ali of Wish spullen kopen: scheelt vele euro's!

Zaagblad besteld
Top bedrijf lossen een uitdaging netjes op.
Kan ze van harte aanbevelen om hier je bestellingen te doen.
Mvrgr
Berfus

Odpowiedź od DennisDeal.com
Nadat de getoonde afmetingen op de site van de door mij aangeschafte diffuser niet bleken te kloppen, hebben ze mij een passende aanbieding gegaan en een nieuwe diffuser toegestuurd. Hopelijk past deze wel!

Odpowiedź od DennisDeal.com
Excellent service and top notch customer service, definitely worth the wait.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Ik ben erg blij met het geleverde magnetisch elevatie-plateau, werkt uitstekend.
En 7 dagen na bestelling is het bij mijn voordeur afgeleverd, vanuit China !!!
Het hele traject is exact met de track&trace te volgen.
Geen invoer-rechten hoeven betalen

Odpowiedź od DennisDeal.com
Na ruim een jaar, buiten de garantie, hielden de TPMS sensoren op mijn motor er mee op.
Na contact met Joep wist hij dit fantastisch op te lossen.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Oplichting...heb betaald daarna niks meer ontvangen geen spullen geen bevestigingsmail ze hebben geen klantenservice niks.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Na dat mijn paketje zoek was geraakt ben ik bijzonder goed geholpen en heb ik het pakketje toch snel in onvagst kunne. Nemen.
Heel erg bedankt voor de goede en snelle service.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Mijn brievenbuspakje bleek na aflevering onzichtbaar achter de klep van de brievenbus te zitten.
Alles werd echter in beweging gezet om mij tevreden te stellen. Zelfs levering van een nieuw product !
bravo Noel en Arjen !

Odpowiedź od DennisDeal.com
Alles is moeilijk moeilijk bij een retourzending word je afgescheept met een tegoedbon van de helft van aankoop bedrag. Omdat een retour zending te duur is zodat zijn de kosten voor hun, en dus niet mijn probleem.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Betrouwbaar bedrijf. Zeer goede informatie en communicatie. Je blijft op de hoogte en goede producten.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Advertentie zeer misleidend. Je denkt een uitgebreider pakket te bestellen, maar kwam daar bedrogen uit. Je weet van te voren dat het uit China komt. Dat hoeft niet erg te zijn, maar kwaliteit zeer zeer slechts. Het product voelt nep, ziet er nep uit en past niet volledig op het apparaat.
Kortom…voor goeie kwaliteit koop gewoon het origineel
Update: gebeld door vriendelijke jongen. Geld teruggekregen en heel innemend over dat het idd een misleidende advertentie is met oprechte excuses. Wat mij betreft niks waard. Ze wisten van te voren al dat het misleidend was. Moedwillig proberen klant te misleiden en later met een nette oplossing komen voor de goede reviews. Het is en blijft een grijs gebied deze manier van handel en daar maakt deze partij heel “handig” gebruik van
Update: nogmaals contact gehad met uiterst vriendelijke klantenservice medewerker. Hij wil het heel graag oplossen. Er wordt erkend dat een ondeugdelijk product is toegestuurd. Er werd zelfs 50 euro geboden als compensatie om het originele product te kopen. Dit kwam echter over als een manier om deze negatieve review weg te halen.
Nogmaals, betaal maar beter iets meer voor het originele product. Goedkoop is duurkoop in dit geval

Odpowiedź od DennisDeal.com
Ik kreeg een defecte camera en via de klantenservice kreeg ik, na uitwisseling van een aantal geven, een nieuwe camera toegestuurd die wel werkte.

Odpowiedź od DennisDeal.com
Ik heb het product nog niet geprobeerd, maar wel eens via een vriendin. Het werkte heel goed en beschadigd je haar niet (of in ieder geval veel minder dan een hete krultang).
Ik zou zo weer bij Dennisdeal kopen, ik was op vakantie waardoor mijn product weer werd teruggestuurd. Ik ben ontzettend snel en op een persoonlijke manier geholpen. Ik kreeg zelfs een persoonlijke mail over wanneer het product weer geleverd werd, zodat het dit keer helemaal goed en snel verliep. Echt topservice :)

Odpowiedź od DennisDeal.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.