Zeer goed geholpen door Dhr Bogers, Had een mondelinge overeenkomst. Maar de man in kwestie wou niet betalen. Getracht te mailen en bellen. Bleek hij begerend op te reageren. Had me ook geblokk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Klant communicatie is er onder de maat ze reageren heel laat en je wordt nooit teruggebeld. Ze hebben geen pret in hun werk je krijg gemene e-mails terug waardoor je aan je zelf gaat twijfelen overige... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Als particulier zeer goed geholpen met de gratis service. Ik werd door een bedrijf steeds aan het lijntje gehouden wat betreft de uitbetaling van een creditfactuur en dezelfde dag dat ik het dossier o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had iets besteld bij een webwinkel in Nederland. Na betaling via iDeal liet de leverancier niets meer van zich horen. Beantwoorde geen mails, en de telefoon werd niet opgenomen. Ik heb weken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Prima resultaat!
Duidelijke communicatie. Door hun inmenging in de zaak heeft dit voor ons een positief resultaat.

Odpowiedź od Billincasso
Onbeschoft, onbekwaam en onprofessioneel.
Blijkbaar is dit incassobureau niet geinteresseerd in het verwerven van nieuwe klanten. Een simpele kostenspecificatie opvragen voor de dienst die zij verlenen is een “domme vraag waar ze niks mee kunnen”. Kortom; op een buitengewoon onbeschofte wijze te woord gestaan door dit bedrijf. Er zijn tientallen zo niet honderden incassobureau’s in Nederland actief, ik geef mijn geld liever bij iemand anders uit die mij wel op een respectvolle wijze te woord wilt staan.

OPLICHTERS!!!!
Gebruik deze bureau niet zijn oplichters via google nog genoeg reviews over deze zeel slechte incassobureau no cur no pay is onzin. 500 euro voor 1 verzonden mail moet niet gekker worden. Een gewaarschuwd mens tel voor 2. Ga niet met hun in zee komt je heel duur te staan

Odpowiedź od Billincasso
Ben erg blij met hun dienstverlening.
Ben erg blij met hun dienstverlening.
Makkelijk alles op je eigen pagina te regelen.
Super.

Goede service!
Onlangs goed geholpen bij incassotraject. Snelle communicatie en fijn dat je in je eigen portaal alles overzichtelijk hebt.

Odpowiedź od Billincasso
Het pre incasso traject is een welkome…
Het pre incasso traject is een welkome aanvulling op de dienstverlening. Dit vind ik fijn voor de klant, een extra waarschuwing alvorens de niet betalende klant extra kosten moet maken. Incassozaken worden volledig digitaal opgestart. Erg tevreden met Bill Incasso, kan het iedereen aanraden.
Marc Kramer
Kramer Financiële Dienstverlening

Odpowiedź od Billincasso
Snelle correcte afwikkeling van…
Snelle correcte afwikkeling van incassokosten!

Odpowiedź od Billincasso
Goede en snelle service.de communicatie…
Goede en snelle service.de communicatie is en zaak waren snel opgelost.

Bijzonder tevreden opdrachtgever
Bill is een ontzettend prettige incassopartner om mee te werken. Heldere snelle communicatie naar zowel ons als opdrachtgever als naar de debiteur. Wij zijn ontzettend tevreden!

Odpowiedź od Billincasso
Uiterst snelle en adequate afwikkeling…
Uiterst snelle en adequate afwikkeling van mijn particuliere incasso-dossier. Zelf dacht ik alle mogelijkheden benut te hebben - zonder enig resultaat. Zij hebben dossier aangemaakt - opgepakt en in no time resultaat (volledige bedrag terugontvangen binnen relatief korte tijd). Leveren dienst die zij beloven. Zij gaan er echt voor!! Had ik werkelijk niet (meer) voor mogelijk gehouden. TOP!!!!
M. de Jeu-van Bussel

Very bad service
I used Billincasso to do legal proceedings against my previous landlord. They did not do their job well, and on top of that they had a lot of hidden costs that they didn't tell me upfront. I wish I went with an ordinary lawyer.

Waardeloos..
Waardeloos... Ik heb Meer dan een jaar achter een debiteur aangelopen. Was dat beu, dus geef het over aan Bilincasso.
Ze sturen 1 aanmaning, brengen incasso kosten in rekening aan de debiteur. Die vervolgens belt met de melding "Ik betaal niet". En daarmee is het klaar volgens het incasso bureau??
Ik heb nu een debiteur die me geld schuldig is EN denkt dat het incasso bureau hem niks maken kan! Niet mee in zee gaan, heb je niks aan

Doświadczenie Trustpilot