Billincasso Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed geholpen door Dhr Bogers, Had een mondelinge overeenkomst. Maar de man in kwestie wou niet betalen. Getracht te mailen en bellen. Bleek hij begerend op te reageren. Had me ook geblokk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had iets besteld bij een webwinkel in Nederland. Na betaling via iDeal liet de leverancier niets meer van zich horen. Beantwoorde geen mails, en de telefoon werd niet opgenomen. Ik heb weken... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Zeer goed geholpen door Dhr Bogers,

Zeer goed geholpen door Dhr Bogers,
Had een mondelinge overeenkomst.
Maar de man in kwestie wou niet betalen. Getracht te mailen en bellen.
Bleek hij begerend op te reageren. Had me ook geblokkeerd op whatsapp.
Via Billincasso heb ik al mijn geld terug.
Zou het zeker aanbevelen. Echt topservice en je krijgt je geld terug!!

11 września 2026

Snel en geweldig resultaat

Als particulier zijn wij geweldig en snel geholpen. Het bestelde artikel kon door een bedrijf niet worden geleverd. We werden door dit bedrijf steeds aan het lijntje gehouden. Na 4 weken dralen en diverse toezeggingen hebben wij Billincasso ingeschakeld. Binnen een paar dagen stond het geld weer op onze rekening. Super bedank!

31 sierpnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Klant communicatie is er onder de maat…

Klant communicatie is er onder de maat ze reageren heel laat en je wordt nooit teruggebeld. Ze hebben geen pret in hun werk je krijg gemene e-mails terug waardoor je aan je zelf gaat twijfelen overigens wil dat niet over alle collages zo zijn maar met name dhr. Bogers die kan niet professioneel blijven in zijn functie. Dan een licht puntje je krijgt wel een eigen account waar je duidelijk alle updates kan terug zien.

26 sierpnia 2026

Beste meneer Suraj Bacha,

Er is inderdaad pittig naar u gereageerd. Maar dan moet u ook even het hele verhaal vertellen.

Ons kantoor heeft een huurzaak voor u behandeld, vonnis behaald en een ontruiming ingepland. Als dan blijkt dat u voor het behalen van het vonnis al grote betalingen ontvangen heeft van uw huurder en dit moedwillig niet aan ons heeft doorgegeven dan ben je de boel gewoon willens en wetens aan het besodemieteren.

Wel fijn dat onze online omgeving u bevallen is. Daar had u de betalingen gemakkelijk in door kunnen geven.

Oceniono na 1 z 5

Dossier afgesloten zonder inhoudelijke beoordeling

De schuldenaar betwistte onze vordering in een kort mailbericht. Tot onze verbazing heeft Billincasso.nl deze betwisting kennelijk zonder verdere verificatie aanvaard en het dossier vervolgens afgesloten, zonder ons vooraf te contacteren of om bijkomende toelichting te vragen.

Wij beschikken nochtans over verschillende bewijsstukken waaruit duidelijk en ondubbelzinnig blijkt dat ons aanbod werd aanvaard en dat er dus een rechtsgeldige overeenkomst tot stand is gekomen. Nadat wij deze bewijsstukken aan Billincasso.nl hadden doorgestuurd, werd hier echter niets concreets mee gedaan.

In plaats daarvan ontvingen wij enkel een bericht waarin werd meegedeeld dat, indien wij de zaak gerechtelijk aanhangig wilden laten maken, rekening moest worden gehouden met een voorschot in de proceskosten van € 1.475,00, dat bij succes grotendeels op de tegenpartij zou kunnen worden verhaald. Verdere toelichting of inhoudelijke beoordeling van de bewijsstukken bleef uit.

Wat ons vooral stoort, is dat er blijkbaar geen poging meer werd ondernomen om de schuldenaar met onze bewijsstukken te confronteren of het dossier inhoudelijk verder op te volgen. Op basis van deze ervaring laat de service naar onze mening veel te wensen over.

16 czerwca 2026

Odpowiedź od Billincasso

Dank u voor uw feedback en voor het vertrouwen dat u ons 1,5 jaar lang hebt gegeven.

Wij hebben voor uw bedrijf Coventis BV een incasso-opdracht uitgevoerd. Nadat de schuldenaar de vordering uiteindelijk betwistte, hebben wij het dossier kosteloos voor u gesloten.

Procederen in Nederland brengt hoge kosten met zich mee (het genoemde voorschot van € 1.475,- is daarvoor realistisch).

We begrijpen dat u dit als teleurstellend ervaart, vooral omdat u sterke bewijsstukken had aangeleverd. Wij betreuren het dat u het gevoel houdt dat deze stukken onvoldoende zijn opgepakt en dat wij u hierover helderder hadden kunnen informeren.

Mocht u toch willen dat wij het dossier nogmaals kosteloos bekijken en specifiek ingaan op de door u aangeleverde bewijsstukken, dan horen wij dat graag. U kunt ons altijd contacteren.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke communicatie en traject goed…

Duidelijke communicatie en traject goed binnen 17 dagen afgerond met debiteur.
Overzichtelijk in dossier stappen te volgen.

15 czerwca 2026

Odpowiedź od Billincasso

Bedankt voor uw positieve feedback!
We zijn blij te horen dat de communicatie duidelijk was, het traject vlot verliep en u de stappen in het dossier goed kon volgen. Fijn dat het dossier via onze pre-incasso service binnen 17 dagen kosteloos is afgerond.
Dat is precies hoe we het graag doen. Mocht u in de toekomst weer iets hebben, dan staan we voor u klaar.

Terugbetaling

Ik had een probleem met een rijschool die mij niet terug betaalde, ik gaf al het info door en kreeg uiteindelijk mijn geld terug met wat extra geld

12 czerwca 2026

Odpowiedź od Billincasso

Bedankt voor uw feedback!
Fijn om te lezen dat we uw probleem met de rijschool hebben kunnen oplossen. U hebt uiteindelijk uw geld teruggekregen, inclusief de geïncasseerde rente.
Daar doen we het voor. Mocht u in de toekomst weer ergens tegenaan lopen, dan staan we klaar.

Top service

Ik heb een hele goede ervaring gehad met Billincasso. De communicatie was duidelijk en professioneel, en mijn zaak is snel en netjes afgehandeld. Je merkt dat ze weten wat ze doen. Een grote aanrader voor iedereen die een openstaande zaak heeft lopen en op zoek is naar een betrouwbaar incassobureau!

22 maja 2026

Odpowiedź od Billincasso

Bedankt voor uw positieve reactie!
Fijn om te lezen dat de communicatie duidelijk was en uw zaak snel en netjes is afgehandeld. Dat is precies waar we voor gaan, al meer dan 20 jaar.
Bedankt dat u ons aanraadt – we stellen dit zeer op prijs. Mocht u in de toekomst weer iets hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Top incasso bedrijf

Top incasso bedrijf! Hebben mijn debiteur tot betaling gekregen in een zeer snelle tijd! Ik adviseer iedereen Bill incasso!

8 maja 2026

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat we uw debiteur snel tot betaling hebben gekregen. We streven altijd naar een vlotte en doeltreffende aanpak, dus het is mooi dat dit zo goed is verlopen.
Bedankt voor de aanbeveling – daar doen we het voor. Mocht u in de toekomst weer iets hebben, dan staan we klaar.

Efficiënt

Professioneel en duidelijk in communicatie. Dossier snel opgepakt en netjes afgehandeld. Geen gedoe, gewoon helder en efficiënt.

8 maja 2026

Odpowiedź od Billincasso

Dank u wel voor deze reactie. Mooi om te lezen dat de communicatie helder was en uw dossier efficiënt is afgehandeld.

Oceniono na 5 z 5

Ook als particulier helpt Billincasso.

Als particulier zeer goed geholpen met de gratis service. Ik werd door een bedrijf steeds aan het lijntje gehouden wat betreft de uitbetaling van een creditfactuur en dezelfde dag dat ik het dossier opende werd er al een brief geschreven door Billincasso. Deze zorgde er voor dat ik 2 dagen later alsnog mijn geld terugkreeg. Hartelijk dank!

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billincasso

Bedankt voor uw positieve feedback!
Fijn om te lezen dat we u als particulier snel en goed hebben kunnen helpen met onze gratis service. Mooi dat de brief direct effect had en u binnen twee dagen uw geld terugkreeg.
We doen dit werk graag en zijn blij dat het voor u zo vlot is opgelost. Mocht u in de toekomst weer iets hebben, dan staan we voor u klaar.

Oceniono na 1 z 5

Mooie website, maar ......

Mooie website. Alles staat er netjes op over hoe je geld terugkrijgt van je vrienden, maar helaas doen ze niet wat er staat! Teleurstelling, ik moet wel een ander incassobureau zoeken. Advies: pas je website aan! En trouwens ik heb genoeg bewijzen alleen was niet tot einde goed geluisterd naar mijn verhaal.

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billincasso

Bedankt voor je reactie. Op onze website staat inderdaad vermeld dat we ook voor particuliere opdrachtgevers incasso's uitvoeren. Echter dan moet u uiteraard wel gewoon over de nodige bewijzen beschikken en die had u niet, helaas.

duidelijk, snel en professioneel

Heel tevreden over de service van Bill Incasso. De communicatie was duidelijk, snel en professioneel. Mijn dossier is succesvol afgerond en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

30 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billincasso

Dank u wel. Fijn dat u de service als professioneel en duidelijk hebt ervaren en dat de afhandeling van uw dossier succesvol is verlopen. We nemen uw positieve woorden mee.

Een prima bedrijf

Dit bedrijf heeft mij altijd prima geholpen, als clienten na vele brieven van mij, toch niet willen betalen. En hun meerkosten voor de client zijn vriendelijk te noemen. Mijn beroepsvereniging had dit bedrijf aangeraden en top.

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billincasso

Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen bij die lastige gevallen waarbij cliënten ondanks meerdere brieven toch niet betalen. We streven er altijd naar om de meerkosten voor de debiteur zo redelijk mogelijk te houden, dus het is mooi dat u dat ook zo ervaart.
En bedankt voor het vertrouwen van uw beroepsvereniging – we waarderen het zeer dat u ons aanraadt. Mocht u weer iets hebben, dan staan we voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bill Incasso. Wat mij vooral aanspreekt, is de snelle en efficiënte manier van werken. Er wordt direct geschakeld en zelfs bij kleine administratieve fouten wordt dit netjes en zonder gedoe opgelost. De communicatie verloopt professioneel en duidelijk, en de focus ligt echt op het behalen van resultaat. Er worden geen onnodige problemen gemaakt, maar er wordt gewoon goed en doeltreffend werk geleverd. Daarom zou ik Bill Incasso zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare incassopartner die snel handelt en daadwerkelijk resultaat levert. Voor mij is dit dé incassodienst van Nederland en ik denk dat veel anderen die ervaring zullen delen wanneer zij met hen samenwerken.

24 kwietnia 2026

Bedankt voor uw review.
We zijn blij te lezen dat de snelle aanpak, de heldere communicatie en de no-nonsense manier van werken u goed bevallen zijn. Fijn dat we ook kleine administratieve zaken snel en zonder gedoe hebben kunnen oplossen.
Dit is precies waarom we doen wat we doen: resultaat behalen voor onze opdrachtgevers, zonder onnodige omwegen. Uw woorden stellen ons zeer op prijs.
Mocht u in de toekomst weer iets hebben, dan staan we voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Billincasso raad ik jullie aan heel…

Billincasso raad ik jullie aan heel vriendelijk en serieuze

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od Billincasso

Haha, dank u wel voor deze top-aanbeveling!
Bill Incasso: vriendelijk én serieus. Dat klinkt als de ideale combi voor een incassobureau, toch? Geen capes, geen superkrachten – gewoon nuchter aanpakken en zaken regelen. Precies zoals we het graag doen.
Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te schrijven. Dat motiveert ons om morgen weer fris aan de slag te gaan.
Mocht u nog een keer hulp nodig hebben (of gewoon zin hebben om weer iets leuks te vertellen), dan staan we klaar. Zonder grapjes… of juist mét, als u dat liever hebt.

Liegen,lui zijn en onprofessioneel

Het gaat bij Bill incasso echtvenkel maar om zo min mogelijk doen, zo min mogelijk de opdrachtgever informeren en zo veel mogelijk geld laten voorschieten.

Zo moest ik om een gerechtelijke procedure te starten €1298 even voorschieten.
Ik vroeg om een specificatie van dit bedrag omdat ik dit behoorlijk hoog vond.
M
Dhr Bogers wilt dus voordat er überhaupt al een procedure is gestart al een voorschot van €1083 voor een vonnis en executie.
Dagvaarding en griffie snap ik, logisch.
Maar een voorschot voor vonnis en beslaglegging terwijl debiteur dan nog de kans krijgt om zonder beslaglegging te betalen is absurd.
Dhr Bogers sloot per direct het dossier eigenhandig toen ik aangaf dat ik een offerte zonder deze executie kosten wenste te ontvangen.
Vervolgens bleek ook nog eens dat mij eerst verteld was dat debiteur telefonisch benaderd zou worden, dit niet gebeurd is omdat dhr Bogers dat geen meerwaarde vond. Dit is verzwegen voor mij en ook niet uitgelegd waarom dit geen meerwaarde zou zijn.
Toen ik hiernaar vroeg kreeg ik te horen dat het account definitief gesloten zou worden.
Vervolgens meld ik dat ik een review zou plaatsen op trustpilot.
Krijg ik deze mail: Als jij daar gelukkig van wordt dan moet je dat vooral doen 😊 Naar nu blijkt had de tegenpartij gelijk.

En:
Sorry, maar hier heb ik geen tijd voor, het is erg druk. Ik ga uw mail blokkeren.

Wellicht dat u bij in de buurt ergens psychische hulp kunt krijgen.

Sterkte!

Wat is dit voor onprofessioneel gedrag?
Word tijd dat Bill incasso nader onderzocht word naar hun handelen.

25 marca 2026

Dank voor uw review.
We hebben het dossier bekeken. Dit betrof een incasso tussen familieleden met veel onderlinge communicatie en een debiteur die de vordering bleef ontkennen en negeren. U heeft als opdrachtgever regelmatig contact met ons gezocht met vragen over specificaties, data en werkwijze.
Over het voorschot
Een voorschot voor een gerechtelijke procedure is bij ons standaard. Dit dekt de kosten voor dagvaarding, griffierecht en eventuele betekening/uitvoering. Die kosten worden pas definitief gemaakt als er een vonnis is en beslag nodig blijkt, maar we vragen het voorschot vooraf. U wilde een offerte zonder de executiekosten; wij werken op die manier niet. Daarom is het dossier kosteloos gesloten.
Over het telefonisch contact
In dit dossier hebben we er bewust voor gekozen om niet te bellen. Uit onze ervaring met dit type debiteur en de familiecontext verwachtten we daar geen meerwaarde van. Dat hebben we u laten weten toen u ernaar vroeg.
Over de afsluiting
Toen duidelijk werd dat we het niet eens werden over de volgende stappen (gerechtelijke procedure met of zonder executiekosten), hebben we het dossier afgesloten. Dat is onze standaard werkwijze als er geen akkoord is over de aanpak.
We blijven bij onze no-nonsense aanpak: helder, efficiënt en zonder onnodige stappen. Als u nog vragen heeft over dit dossier of een nieuw dossier wilt indienen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

slecht bedrijf

Slechte ervaring met Bill Incasso.

Ik kreeg direct een mail met incassokosten, terwijl ik nooit eerst een 14-dagenmail heb ontvangen. Zij gaven aan dat die wel verstuurd was, maar ik heb mijn hele mailbox en spam nagekeken en daar stond echt niks tussen.

Toen ik om bewijs vroeg dat die mail verstuurd was, werd dat niet gedeeld en bleef het alleen maar gaan over betalen. Dat vond ik al niet professioneel.

Daarbij vond ik de telefoongesprekken erg dreigend van toon, wat de situatie alleen maar onprettiger maakte. Ook werken ze samen met opdrachtgevers waarvan ik de werkwijze zelf als onbetrouwbaar heb ervaren, wat mij weinig vertrouwen geeft.

Al met al geen fijne manier van communiceren.

23 marca 2026

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review en dat u de moeite neemt om uw ervaring te delen. We vinden het vervelend te lezen dat u de communicatie als onprettig en dreigend heeft ervaren. Dat is zeker niet onze bedoeling.
In alle consumentenzaken sturen wij standaard eerst een 14-dagenbrief zonder incassokosten. Wij gaan er dan ook van uit dat deze in uw geval wel is verstuurd. Mocht dat toch niet zo zijn, dan horen we dat graag, zodat we dit kunnen nakijken.
Het spijt ons dat u geen bewijs van verzending heeft ontvangen toen u daar om vroeg. We streven ernaar om transparant te zijn en zullen dit in de toekomst nog zorgvuldiger aanpakken. Ook nemen we uw opmerking over de toon van de telefoongesprekken serieus. We streven altijd naar duidelijke en respectvolle communicatie, ook in lastige situaties.
Wat betreft onze opdrachtgevers: we werken alleen met partijen die wij zorgvuldig selecteren. Vertrouwen staat bij ons centraal.
Heeft u nog openstaande vragen of wilt u dat we uw dossier nogmaals bekijken? Dan horen we dat graag.

Billincasso, mijn vaste partner

Billincasso is mijn vaste incassobureau, ik vind het erg prettig dat ze de procedures volledig uit handen nemen. Ze zijn professioneel en vriendelijk naar de debiteur maar weten wel goed de noodzaak van de zaak te verwoorden. Kortom zeer tevreden!

16 marca 2026

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw positieve woorden en het vertrouwen dat u al sinds 2020 in ons stelt. Fijn om te horen dat u het prettig vindt dat wij de procedures volledig uit handen nemen en dat onze aanpak naar debiteuren professioneel en duidelijk overkomt.
We waarderen dit soort feedback enorm. Mocht u weer iets voor ons hebben, dan staan we uiteraard klaar.

Oceniono na 5 z 5

Goed resultaat voor een kleine…

Goed resultaat voor een kleine vordering. Ik had zelf de moed al opgegeven, maar Billincasso heeft het voor elkaar gekregen. Bedankt. Volgende wanbetalers gaan ook naar jullie.

26 lutego 2026

**Bedankt voor uw bericht!**

Fijn om te horen dat we uw vordering toch nog succesvol hebben kunnen innen, ondanks dat u de moed al had opgegeven. Dat is mooi resultaat voor een kleine claim.

We stellen het zeer op prijs dat u ons aanbeveelt bij volgende wanbetalers. Mocht u weer iets hebben, dan staan we klaar.

Slechte bedrijf

Slechte bedrijf. Ze nemen contact met de bedrijf en laat hun zonder incasso betalen en dan willen ze dat ik zelf die incasso betaal omdat ik het rechtstreeks heb ontvangen.

16 stycznia 2026

Geachte heer/mevrouw,
Dank u voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend dat het voor u niet goed is verlopen.
Bij Bill Incasso is het gebruikelijk dat incassokosten in rekening worden gebracht als een vordering wordt betaald na ons contact. Omdat we uw zaak niet kunnen terugvinden, kunnen we dit nu niet goed beoordelen. Kunt u ons meer gegevens sturen (bijvoorbeeld dossier- of factuurnummer)? We nemen het dan graag voor u door.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej