Zeer goed geholpen door Dhr Bogers, Had een mondelinge overeenkomst. Maar de man in kwestie wou niet betalen. Getracht te mailen en bellen. Bleek hij begerend op te reageren. Had me ook geblokk... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Klant communicatie is er onder de maat ze reageren heel laat en je wordt nooit teruggebeld. Ze hebben geen pret in hun werk je krijg gemene e-mails terug waardoor je aan je zelf gaat twijfelen overige... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Als particulier zeer goed geholpen met de gratis service. Ik werd door een bedrijf steeds aan het lijntje gehouden wat betreft de uitbetaling van een creditfactuur en dezelfde dag dat ik het dossier o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik had iets besteld bij een webwinkel in Nederland. Na betaling via iDeal liet de leverancier niets meer van zich horen. Beantwoorde geen mails, en de telefoon werd niet opgenomen. Ik heb weken... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Prima ervaring met dit buro
Prima ervaring met dit buro. Uiteindelijk maximaal rendement behaald.

Niet alles leverd resultaat
Helaas voor mij maar ook voor Billincasso in dit geval geen resultaat.
Dat is jammer maar ligt in dit geval niet aan Billincasso maar aan een bedrijf met de naam welke wij maar Bedrog zullen noemen.
Billincasso heeft gedaan wat zij konden doen en ik kon door een eigen aangemaakte account op hun site al hun ondernomen stappen stappen precies en keurig netjes volgen.
Billincasso bedankt
en PC NEDERLAND de groeten

Huurincasso kan lastig zijn
Huurincasso kan lastig zijn, maar dankzij hen loopt alles nu gesmeerd. Binnen no time was de huurder weer bij met de betalingen. Fijn om een partij te hebben die weet wat ze doen.

Odpowiedź od Billincasso
Ik heb de incasso even zelf gebelt
Ik heb de incasso even zelf gebelt, er schijnt een webwinkel te zijn die ik zou hebben ingevuld moeten hebben ik heb geen eens een eigen webwinkel weleens gestruind om te kijken wat het precies is om een eigen online winkel te beginnen ...maar dit vond ik toch niet zo'n goed idee. Dus heb ik afgehaakt meschien wat even ingevoerd maar weer terug gegaan van de website af . En ik kreeg ineens een incasso brief of ik even €64,74 wil betalen voor een webwinkel die ik niet heb. Kunnen ze bij de belastingdienst uitzoeken heb nooit kvk aangevraagd heb niks. Dan vind ik dit niet rechtsgeldig en ben niet van plan om dit te betalen dan maar een zaak het gaat er mij om dat ik gewoon geen webwinkel heb eb of ik nu perongeluk de voorwaarden heb ingetikt gebeurt wel vaker maar krijg ik geen rekening .
Afz C.korstanje..🫣😔

Odpowiedź od Billincasso
Ik was eerst sceptisch over het…
Ik was eerst sceptisch over het inschakelen van een incassobureau, maar dit bureau heeft me overtuigd. Ze gingen meteen aan de slag en zorgden voor een snelle betaling van mijn klant.

Odpowiedź od Billincasso
Ze hebben ons al meerdere keren uit de…
Ze hebben ons al meerdere keren uit de brand geholpen met openstaande facturen. Hun aanpak is altijd professionneel en met respect voor de debiteur.

Odpowiedź od Billincasso
Sinds ik dit incassobureau gebruik
Sinds ik dit incassobureau gebruik, hoef ik me geen zorgen meer te maken over late betalingen. Hun gratis pre-incassobrief werkt perfect. Echt een verademing voor mijn bedrijf.

Odpowiedź od Billincasso
Ik had nooit verwacht dat een no cure…
Ik had nooit verwacht dat een no cure no pay incassobureau zo effectief zou zijn. Mijn probleem werd snel en zonder gedoe opgelost.

Odpowiedź od Billincasso
Wat een naar incassobureau met nare medewerkers met name dhr BOGERS.
Als ik 0 sterren kan geven deed ik het.
Wat een onbeschoft bedrijf, wát een onbeschofte zielloze vent is dhr Bogers, dit bedrijf kan alleen maar dreigen en dreigen en nog eens dreigen, totaal niet willen luisteren naar anderen of hun verhaal en zijn maar op een ding uit. Ook zijn ze totaal niet te bereiken. Elke x wordt de hoorn er na 1min 33 sec opgegooid Ik kan niet geloven dat dit soort bedrijven mogen bestaan en dat bedrijven die een incassobureau in schakelen niet hun onderzoek doen voordat ze met deze lui in zee gaan. Zielloos en onbegripvol.

Odpowiedź od Billincasso
Heel overzichtelijk mijn dossiers in…
Heel overzichtelijk mijn dossiers in kunnen dienen. Ging om kleine bedragen, binnen 3 dagen had ik het geld op mijn rekening. Duidelijke communicatie en niet duur. Volgende X zeker weer!

Odpowiedź od Billincasso
The company promise to rezolve the…
The company promise to rezolve the situation at a cost of 1400 ,at the end they take out of my money 5000...don t use this company!!!

Odpowiedź od Billincasso
They have hidden costs!don t use this…
They have hidden costs!don t use this company.

Odpowiedź od Billincasso
heb foutieve recensie gegeven en wil…
heb foutieve recensie gegeven en wil corrigeren

Hele positieve ervaringen
Hele positieve ervaringen met Bill incasso! Denken met je mee en de online omgeving zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de communicatie die gevoerd is.
Prutsers
Dit bedrijf noemt mijn naam (?) bij een Google review van een klant. Wat een prutsers.

Odpowiedź od Billincasso
NIET dit bureau inschakelen!
Ik ben allesbehalve tevreden van dit bureau. Bezint eer je begint. Als de andere partij geen teken van leven geeft worden alle kosten naar jou gestuurd ter betaling. En zo ben je twee maal gedupeerd. Zeker geen beroep doen op dit incassobureau want in plaats van me te helpen ben ik daardoor nog meer beroofd.

TOP ervaring
Nog nooit een beroep moeten doen op een incassobureau maar billincasso heeft alle verwachtingen overtroffen!
Doeltreffend!!Transparant!!Eerlijk!!Een incassobureau dat zich inzet voor gedupeerde particulieren en op korte tijd hebben we ons geld teruggekregen.
Het gevoel dat gerechtigheid mogelijk is!
Kortom(ook voor mensen uit België)een bedrijf waar we 200% achter staan.

Beste incassobureau ooit
Beste incassobureau ooit! Lossen echt vrijwel alles op en heel snel ook. No cure no pay, dus echt ideaal! Aanrader voor alle ondernemers.

Doświadczenie Trustpilot