Oceniono na 1 z 5

Aldrig har jeg følt mig så snydt. Først og fremmest ser det ud som om at det koster 99 kr. For 24 uger Men i virkeligheden trækkes der 2394 kr. Efterfølgende vil jeg opsige abonementet. Så det i de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sono dei truffatori . Applicano tariffe trimestrali che poi prelevano mensilmente con la scusa di opzioni sull’iscrizione. Garantiscono via mail annullamento dell’abbonamento e risarcimento e non lo f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

har betalt for premium. etter jeg hadde betalt en gang til sa jeg jeg vil ikke forsetter med det. jeg vær ikke fornøyd og vil avsluttes. det vær 2 feb 2021, fikk ingen svær. 22dec 2022 fikk jeg ny pre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Søppel ap har fått 0 matches etter å ha betalt 2800 for premium!! Det er nesten ingen her. Jeg får bare folk som bor i Bergen,Trondheim osv når jeg bor i Oslo. Heller ingen 18 åringer bare 22+. det fi... Zobacz więcej

1. Usługi matrymonialne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

På be2 ønsker vi at forbedre vores service og har i den forbindelse bl.a. tilmeldt os Trustpilot. Skriv derfor venligst til os på den angivne e-mailadresse, så vi sammen kan finde en løsning. Tak!

1,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Blev anbefalet siden af mine venner og…

Blev anbefalet siden af mine venner og den skuffer ikke

10 lipca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Karl, tak for din tilbagemelding. Det er en fornøjelse at læse din kommentar og vi er glade for, at du kunne lide siden. Hilsen be2.

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds med siden og positivt…

Meget tilfreds med siden og positivt overrasket over alle de seriøse henvendelser jeg allerede har fået.

29 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Susann, tak for din tilbagemelding. Det er en fornøjelse at læse din kommentar og vi er glade for, at du kunne lide siden. Hilsen be2.

Fin side

Fin side, har allerede fundet flere søde mænd

29 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Kruno, tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du virkelig kan lide vores side og dens funktioner. Hilsen be2.

Oceniono na 5 z 5

Det kan varmt anbefales at finde…

Det kan varmt anbefales at finde kærligheden her

27 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Hans, tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at du kan lide vores side,og at du har haft en positiv oplevelse. Hilsen be2.

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale siden til andre

Kan varmt anbefale siden til andre, folk er sø søde på siden.

25 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Darius, tak for din tilbagemelding. Det er en fornøjelse at læse din kommentar og vi er glade for, at du kunne lide siden. Hilsen be2.

Oceniono na 5 z 5

En side fyldt med seriøse personer

En side fyldt med seriøse personer. Endelig en side hvor folk er seriøse.

24 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Anne, tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse på vores side. Hilsen be2.

Oceniono na 5 z 5

Siden er helt i top og lever op til…

Siden er helt i top og lever op til alle mine forventninger

23 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Jan, tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du virkelig kan lide vores side og dens funktioner. Hilsen be2.

Skriver allerede med flere

19 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Patric. Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at tjenesten fungerer godt for dig. Vi ønsker dig held og lykke i din søgning. Hilsen be2.

Oceniono na 5 z 5

Siden er af høj kvalitet

17 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Leona. Tak for din tilbagemelding. Det er en fornøjelse at læse din kommentar og vi er glade for, at du kunne lide siden. Hilsen be2.

REN SVINDEL

REN SVINDEL - DET ER EN PENGEMASKINE.
Svært og bøvlet at opsige sit medlemsskab - åbenbart med et dokument med en underskrift!?
Fupprofilerne forbliver der også - selvom man angiver disse falske profiler.
Matching af profilerne er fuldstændig tilfældige og helt ude af proportioner. Spild af gode penge.

15 czerwca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Peter, vi er kede af at læse din anmeldelse. Vi forsikrer dig om, at de fleste af vores medlemmer er rigtige brugere, der ønsker at finde en partner via vores hjemmeside. Kontakt teamet på be2-trustpilot@be2.dk, så kan vi hjælpe dig med din opsigelse. Tak, hilsen be2.

Send udmeldelsesblanket

Jeg har desværre også fået meldt mig ind i dette, men nåede at bremse min betaling. Dog modtager jeg BUNKER af mail, og har set en her skrive om en udmeldelsesblanket. Men hvor finder jeg den? Og hvor finder jeg deres mail adresse??

31 maja 2021

Odpowiedź od BE2

Hvis du stadig vil slette din profil, bedes du kontakte teamet fra din registrerede e-mail til be2-trustpilot@be2.dk. Tak.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej