Aldrig har jeg følt mig så snydt. Først og fremmest ser det ud som om at det koster 99 kr. For 24 uger Men i virkeligheden trækkes der 2394 kr. Efterfølgende vil jeg opsige abonementet. Så det i de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sono dei truffatori . Applicano tariffe trimestrali che poi prelevano mensilmente con la scusa di opzioni sull’iscrizione. Garantiscono via mail annullamento dell’abbonamento e risarcimento e non lo f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
har betalt for premium. etter jeg hadde betalt en gang til sa jeg jeg vil ikke forsetter med det. jeg vær ikke fornøyd og vil avsluttes. det vær 2 feb 2021, fikk ingen svær. 22dec 2022 fikk jeg ny pre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Søppel ap har fått 0 matches etter å ha betalt 2800 for premium!! Det er nesten ingen her. Jeg får bare folk som bor i Bergen,Trondheim osv når jeg bor i Oslo. Heller ingen 18 åringer bare 22+. det fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På be2 ønsker vi at forbedre vores service og har i den forbindelse bl.a. tilmeldt os Trustpilot. Skriv derfor venligst til os på den angivne e-mailadresse, så vi sammen kan finde en løsning. Tak!
13, rue du Commerce, L-1351, Luxembourg, Luksemburg
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Blev anbefalet siden af mine venner og den skuffer ikke

Odpowiedź od BE2
Meget tilfreds med siden og positivt overrasket over alle de seriøse henvendelser jeg allerede har fået.

Odpowiedź od BE2
Det kan varmt anbefales at finde kærligheden her

Odpowiedź od BE2
Kan varmt anbefale siden til andre, folk er sø søde på siden.

Odpowiedź od BE2
En side fyldt med seriøse personer. Endelig en side hvor folk er seriøse.

Odpowiedź od BE2
Siden er helt i top og lever op til alle mine forventninger

Odpowiedź od BE2
Kan kun anbefale denne side til alle der søger kærligheden

Odpowiedź od BE2
Siden er perfekt til dig som ønsker noget seriøst

Odpowiedź od BE2
REN SVINDEL - DET ER EN PENGEMASKINE.
Svært og bøvlet at opsige sit medlemsskab - åbenbart med et dokument med en underskrift!?
Fupprofilerne forbliver der også - selvom man angiver disse falske profiler.
Matching af profilerne er fuldstændig tilfældige og helt ude af proportioner. Spild af gode penge.

Odpowiedź od BE2
Jeg har desværre også fået meldt mig ind i dette, men nåede at bremse min betaling. Dog modtager jeg BUNKER af mail, og har set en her skrive om en udmeldelsesblanket. Men hvor finder jeg den? Og hvor finder jeg deres mail adresse??

Odpowiedź od BE2
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.