I har hævet penge på min konto uden at jeg er registreret hos jer, jeg har ikke en profil hos jer. Hvordan har I fået fat i mit kontonummer? Jeg går videre med sagen hvis I ikke returnerer beløbet s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
NESSUNA REATTIVITA' DA PARTE DI NESSUN PROFILO.I PRIMI DUE GIORNI RIPETUTI E NOIOSI SALUTI DI BENVENUTO DAL COSIDDETTO TEAM ASSISTENZA POI SILENZIO TOTALE.HO RICONOSCIUTO MOLTI PROFILI GIA INCROCIATI... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Buon giorno stamattina per l’ennesima volta mi è arrivata posta prioritaria di uno studio di avvocati in Lussemburgo dove mi richiedono un bonifico di euro 487 per il mancato pagamento della sottoscri... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Må desværre tilslutte mig den endeløse strøm af dårlig anmeldelse af Singles50. Kan på INGEN måde anbefale dette datingsite. Jeg køber et tilbud på 99,- om måneden i 6 måneder, for derefter at opdag... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Join Singles50, our fast-growing matchmaking service. Take our free personality test and find your perfect partner today!
13 rue du Commerce, 1351, Luxembourg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hvordan har I fået fat i mit kontonummer?
Jeg går videre med sagen hvis I ikke returnerer beløbet straks.

Odpowiedź od Singles50
Falske profiler og umuligt at opsige abonnement.. undgå for enhver pris

Odpowiedź od Singles50
SVINDEL hold jer langt fra dem, de reklamere med at det koster 149 kr. og vupti så har de trukke meget mere. I sted for at trække 149 kr. fra mig trak de 2994 kr. jeg er rasende 😡 De svarer heller ikke, når man kontakter dem og man kan helle ikke selv slette sin profil. Jeg fik lukket min kort med det samme, så nu kan de da i hvert fald ikke trække mere, det er så meget svindel de skal stoppes i det de gør 😡 Så hold jer fra dem. O stjerner her fra.

Odpowiedź od Singles50
Havde jeg kunne gi’ 0 stjerner, så havde jeg gjort det.
Jeg er desværre gået i fælden, ligesom så mange andre - føler mig franarret 2376 kr.
Håber med alle de dårlige anmeldelser, at der er flere der ser dette og forhåbentligt ikke opretter nogen profil.
Jeg kan heller ikke opsige mit abonnement. Jeg har så fjernet det jeg kan på min profil, til jeg kan lukke den og har bedt min bank om et nyt dankort, så jeg er sikker på, at de ikke kan trækker flere af mine penge.
Husk der er automatisk fornyelse af abonnement- det er bare IKKE i orden ! SKAM JER !!!

Odpowiedź od Singles50
jeg har betalt for 4 ugers medlemskab.
4 uger er nok for mig, jeg har sendt opsigelsesformular 7 gange, og stadig kommer der bare en automatisk besked om at skrive i en opsigelsesformular... som jeg har skrevet i 7 gange. !!!!
stop! med denne dating site..

Odpowiedź od Singles50
Har udfyldt og indsendt en opsigelsesformular 11 gange. Har intet hørt. I svar til anmeldere her på siden skriver "Henrik" at man kan skrive en mail til ham hvis man vil opsige sit abonnement, men har brug for hjælp til det. Har skrevet to gange til ham for at opsige mit abonnement. Uden at få svar.
HOLD JER LANGT VÆK FRA SINGLES50!!! Det er UMULIGT at komme ud af.
Opdatering d. 24/2:
Jeg har nu endelig fået svar fra kundeservice om, at mit abonnement ophører 1/3. Jeg har ikke sendt 11 opsigelses anmodninger på en gang. Jeg har sendt dem løbende de seneste 3 en halv uge. Uanset hvor mange opsigelser jeg har sendt, er det ikke ok, at der er gået 3 en halv uge fra min første opsigelses anmodning, til jeg endelig fik svar i dag. Det er simpelthen ikke i orden. Og fik aldrig svar fra "Henrik" på Trustpilot mailen, som jeg skrev til to gange i sidste uge.
Uanset hvad "Henrik" skriver her, kommer jeg ikke til at kommentere på det. Singles50 er fortid for mig nu. Er glad for at jeg endelig er ude, og jeg vil aldrig beskæftige mig med Singles50 igen.

ADVARSEL. ADVARSEL👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
DETTE DATING FIRMA ER TOTAL PLAT OG SVINDEL 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
PLAT og SVINDEL det fortæller hvor mange plat ugler der findes rundt omkring.
HOLD. JER. LANGT. VÆK😩😩😩😩😩😩😬

Odpowiedź od Singles50
Jeg købte abonnement til 149 kr og nu har I trukket 2376 kr fra min konto!!
Og man kan ikke komme i kontakt med jer... hvad er det som foregår
Venligst besvar omgående
Venlig hilsen Charlotte

ADVARSEL
Få timer efter at have oprettet en profil er der trukket 2394 kroner på min konto. Kort er nu spærret og der er sendt flere mails til kundeservice med ønske om at gøre brug af fortrydelses ret og opsigelse af medlemskab.
Jeg håber at mine henvendelser vil føre til, at mine penge bliver refunderet, men det ser ud til at blive noget af en kamp.

Dårligt dårligt
Kan ikke lukke min profil
Skriver og skriver...men intet sker

Odpowiedź od Singles50
ADVARSEL. Brug endelig ikke denne datingside. Det er næsten umuligt at udmelde sig. Man modtager bare det samme link igen og igen.
Jeg har skrevet til dem og udmeldt mig - troede, at det endelig lykkes - men efter 1 1/2 år modtager jeg en inkassovarsel fra Tyskland fra et firma ved navn Astras Veritas, på et svimlende beløb på næsten kr. 7000 kr. Jeg har aldrig fået nogen rykkere. Min bank har blokeret firmaet fra at trække penge på min konto, da de fandt firmaet Be2, som Singles50 hører under. De har i øvrigt bosiddende i Luxemborg.

Odpowiedź od Singles50
Its a SCAM website. They charged me over 700 euros just cause I paid for a month subscription and never used the account after that. They stalked me and hired some strange lawyer team to find my private address. It’s scary and insane. I will be taking this case up with my governmental protection services for online products. Never experienced such harassment and scamming from a website I even paid for using. Wild!

Odpowiedź od Singles50
TÆNK DIG GODT OM! inden du betaler!! Det gjorde jeg desværre ikke og jeg FORTRYDER det så enormt! Jeg kæmper stadig for at slippe ud med min fortrydelsesret, men De gør det ekstremt kompliceret for kunden. Kundeservice er nærmest ikke eksisterende, med ekstrem lang svartid. Der er ingen kommunikation og der går flere dage, og når de endelig svarer afviser de opsigelsen med f.eks at mailen er sendt fra en forkert adresse. DET STÅR INGEN STEDER i Jeres mange kryptiske undtagelser og regler at mailen skal komme fra en bestemt adresse. Nu har jeg gjort det deres kundeservice sagde og jeg har sendt en ny anmodning om at FÅ LOV til at bruge min RET - nu går der så igen flere dage igen før jeg hører noget, og det skulle FORBAVSE mig hvis De rent faktisk vil opfylde deres forpligtelser. Hvis denne sag ender bare tilnærmelsesvis med at kunden får sin ret opfyldt, vil det overraske mig I DEN GRAD.
Jeg er helt enige med samtlige anmelderser - HOLD DIG VÆK!
Opdateret.
Efter lang tids kamp er jeg omsider sluppet fri og Singles50 har overført mine penge, dog minus 300kr. som de beholdte ifm. administations gebyr og den service allerede modtaget. Det er er meget bedre end alternativet så jeg er tilfreds.
Så ud fra det vil jeg anmelde Singles50 som dating service som antal stjerner afspejler.
Websitet synes er desideret ringe. Det er rodet, uoverskueligt og utroværdigt. Jeg føler ikke jeg kan stole på de informationer det leverer. Desuden opleverede jeg at niveau af opmærksomhed faldt drastiskt efter jeg købte premium ift. før. Det er suspekt…men go forretningsstrategi.
Mangel på en IOS app er virkelig dårligt - jeg kan ihverfald ikke finde den i appstore.
Deres kundeservice behøver jeg vist ikke skrive mere om. Dog vil jeg nævne at de levede op til deres forpligtelser men deres kommunikation underminerer alle gode intentioner - det er under alt kritik.
Singles50, I kan simpelthen ikke være bekendt at behandle jeres kunder som I gør. I dette lnd har vi regler om den slags og I leverer simpelthen ikke.
Stram op eller forlad det danske marked.
Alt i alt kan jeg ikke se at I fortjerner flere stjerner. Men I får dog EN mere fordi det, trods jeres utallige forsøg på at hindre det - faktisk er muligt at opsige og afbryde samarbejde med Jer.
Sidst vil jeg sige at min tillid til Jer som forretning ligger et meget lille sted så defor har jeg bestilt nyt kredit kort og det andet bliver lukket omgående. Jeg stoler simpelthen ikke at I ikke kunne finde på at hæve flere penge.

Odpowiedź od Singles50
Denne side er under al kritik. Det er reelt umuligt at blive meldt ud – man bliver blot mødt af den samme automatiske mail igen og igen uden nogen reel hjælp. Priserne er absurd høje i forhold til den elendige service. Spild af tid og penge. Hold jer langt væk fra denne side.
svar på feedback :-
Kære kundeservice medarbejder.
Jeg er uenig i fremstillingen af, at opsigelse er “nem”. Min oplevelse var netop, at processen er unødigt kringlet, og at man som bruger gentagne gange mødes af automatiske mails uden konkret hjælp. Det skaber frustration og giver indtryk af, at udmeldelse gøres bevidst besværlig.
At priserne er oplyst på forhånd ændrer ikke på, at forholdet mellem pris og service i min oplevelse er stærkt utilfredsstillende. Jeg følte mig ikke tilstrækkeligt hjulpet som betalende kunde, og det er baggrunden for min anmeldelse.
Jeg står fortsat ved min vurdering og deler den for at informere andre potentielle brugere om min oplevelse.

Odpowiedź od Singles50
Man kan overhovedet ikke blive meldt ud da de bare sender den samme mail igen. De har også trukket alt for mange penge så jeg snart ringer til ombudsmanden hold dig langt væk😡

Odpowiedź od Singles50
Næsten umuligt at blive udmeldt ,har kontaktet dem flere gange om hjælp til dette .men bare en standart mail sendes .
Så lad være med at tilmelde jer !!!! Det er simpethen for besværligt

Odpowiedź od Singles50
Nie wieder man wird gleich abgezogen

Odpowiedź od Singles50
Sito fake come molti altri di incontri , pieno di finti profili basta fare una prova semplicissima provate a scrivere il più veloce possibile a 10 profili che siano in quel momento online e vedrete voi stessi quanti sono quelli che vi rispondono o se non altro vanno a vedere il vostro , detto questo si possono fare comunque delle buone conoscenze con donne delle RSA dai 60 a 75 anni circa , alcuni profili cercano di farti iscrivere su altri siti dove per conversare si paga ad ogni messaggio cosi le interessate possono incassare le loro percentuali , conclusione boiata spaziale evitate almeno di fare l'abbonamento soldi buttati !

Odpowiedź od Singles50
Stor tak til anmelderne og Trustpilot!! det er sådan nogle firmaer vi skal advare hinanden i mod, var lige ved at oprette mig ved dem men tænkte "jeg tjekker sku lige trustpilot" sikke nogle bandtitter!!! burde være så forbudt i 2025 at behandle folk sådan.

Odpowiedź od Singles50
Ich möchte nicht mal mit einer Sterne dieses Portal bewerten, weil es sich um ein Betrug handelt.
Keine Telefon Nummer um anzurufen, nach Registrierung verlangen die sofort eine Anzahlung für das Premium Konto, das man nicht will! Wenn man nicht bezahl hat, kommt eine Mahnung eher Drohung durch einen Anwalt. WEG VON HIER !

Odpowiedź od Singles50
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.