Oceniono na 1 z 5

Aldrig har jeg følt mig så snydt. Først og fremmest ser det ud som om at det koster 99 kr. For 24 uger Men i virkeligheden trækkes der 2394 kr. Efterfølgende vil jeg opsige abonementet. Så det i de... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Sono dei truffatori . Applicano tariffe trimestrali che poi prelevano mensilmente con la scusa di opzioni sull’iscrizione. Garantiscono via mail annullamento dell’abbonamento e risarcimento e non lo f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

har betalt for premium. etter jeg hadde betalt en gang til sa jeg jeg vil ikke forsetter med det. jeg vær ikke fornøyd og vil avsluttes. det vær 2 feb 2021, fikk ingen svær. 22dec 2022 fikk jeg ny pre... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Søppel ap har fått 0 matches etter å ha betalt 2800 for premium!! Det er nesten ingen her. Jeg får bare folk som bor i Bergen,Trondheim osv når jeg bor i Oslo. Heller ingen 18 åringer bare 22+. det fi... Zobacz więcej

1. Usługi matrymonialne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

På be2 ønsker vi at forbedre vores service og har i den forbindelse bl.a. tilmeldt os Trustpilot. Skriv derfor venligst til os på den angivne e-mailadresse, så vi sammen kan finde en løsning. Tak!

1,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Umuligt melde sig ud!

Se dig godt for inden du opretter dig på denne dating-side! Det er så godt som umuligt at melde sig ud, efter man har oprettet en profil.

Har også en stærk mistanke om at de sender falske beskeder, som man ikke kan læse. Det er kun muligt at læse beskeder, hvis man betaler. Og hvilke priser! 1 måned for 695 kr.!

Så mit vil være: Hold jer langt væk!

28 maja 2021

Odpowiedź od BE2

Hej, vi informerer altid om den fulde pris på medlemskapet inden du afslutter dit køb. Kontakt teamet på be2-trustpilot@be2.dk, så kan vi hjælpe dig med din opsigelse. Tak, hilsen be2.

Oceniono na 1 z 5

Svindelfirma de skal i retten!!!!!

Svindelfirma de skal i retten!!!!!
Man bliver lokket med et abonnement på 99 kr. for en længere periode på seks måneder men det kan man ikke se når man tjekker deres priser så de trak lige 2400 på min konto
det er sindssygt svært og komme ud af igen du kan simpelthen ikke slette din profil igen😡men fandt heldigvis efter flere timer et eksemplar af en pjece med fortrydelsesret som man kan sende til Luxembourg. Føj føj føj føj nogen grådig svin.
Ps brevet er selvfølgelig sendt anbefalet

4 maja 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Claus, vi er kede af at læse din anmeldelse - vi ser, at du har blevet refunderet, og håber, at sagen er afgjort. Hvis du stadig vil slette din profil, bedes du kontakte teamet fra din registrerede e-mail til be2-trustpilot@be2.dk. Tak.

Oceniono na 1 z 5

Jeg kan ikke få lov at melde mig ud

Jeg kan ikke få lov at melde mig ud ! og bliver opkrævet 1879,00 kr. for noget jeg ikke ved hvad er ?

24 kwietnia 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Mette, kontakt teamet på be2-trustpilot@be2.dk, så kan vi hjælpe dig med din opsigelse. Tak, hilsen be2

Oceniono na 1 z 5

Please contact luxemburg consumer…

Please contact luxemburg consumer protection and tell them to stop this company from harassing people all over eu

Change the * to @

consommateurs*mpc.etat.lu

info*ulc.lu. That email belong to consumer protection association in luxemburg, as be2 sarl is located in luxemburg.

Also, contact relevant authorities in your country, and tell them to stop this company from hiring money contractors for fake money bills

7 marca 2021

Svindelfirma!

Jeg har nu forsøgt flere gange, at opsige mit medlemsskab, uden at blive imødekommet af Be2: Jeg får en standard-skrivelse retur pr mail, hvori de bla. skriver at en afmeldingsformular skal benyttes "for at de kan finde min profil i deres system". Arh, men altså...prøv at søge på emailadressen...

Men, guess what...den nævnte afmeldingsformular kan jeg ikke finde nogen steder på deres hjemmeside...
Og, alt imens tiden går med dette irriterende tovtrækkeri, tillader svindelforetagendet sig lige at trække et månedligt gebyr (599 kr) endnu engang!

Dét er dog sket for sidste gang, for nu er mit kort spærret - og min bank er i gang med at indlede en såkaldt indsigelsesprocedure (hvilket på bank-sprog betyder "protest" mod deres praksis).

Og, hvis Be2 mod forventning skulle læse dette indlæg og evt. finde på noget med inkassotrusler eller lignende, har jeg kun én ting at sige: Kom bare an! SÅ skal vi vist have prøvet deres praksis af i retssystemet...

PS. Det er desværre ikke muligt, at give 0 stjerner...

2 marca 2021

Odpowiedź od BE2

Hej Jann, kontakt teamet på be2-trustpilot@be2.dk, så kan vi hjælpe dig med din opsigelse. Tak, hilsen be2

Lad være

Lad være, lad være, lad være.... du bliver snydt

De foregiver et abonnement typisk 99,- kr, for en lang periode, det viser sig så at de 99,- kun dækker én uge, men at de så lige trækker for et halvt år gange 99,- pr. Uge. Så pludselig er regningen gående mod 3.000 kr. Til gengæld kan man ikke fortryde, trods indenfor 24 timer, og alle udmeldelses links er pludselig inaktive, og man sendes rundt i en labyrint. Selvom man forsøger at fortryde mener firmaet at man skal betale for mindst én måned. Firmaet anerkender vist ikke dansk ret da det nu pludselig ligger i Luxembourg. Jeg blev reddet af paypal der trak pengene tilbage, efter jeg havde vedhæftet screen dumps af misledende skærmbilleder og korrespondance. Tæt på at være bedrageri, men vanvittig dårlig kundepleje, der kun vil have penge. Ikke seriøst. Brug altid paypal!!!

19 lutego 2021

Svindel firma

Svindel firma - Hold jer lang væk !!!
De benytter sig af falsk markedsføring ved ikke at oplyse tydelig nok hvad det fulde beløb de trækker fra ens kort. Hvilket er ulovligt!! De truer med inkasso hvis man ikke betaler - har sendt en opsigelse, som de opstår de aldrig har modtaget. Har kontakt til forbruger Europa, så de kan hjælpe.

11 stycznia 2021

SCAM / BONDEFANGERI

be2 som har en hel stribe af "datingsites" så som Singles50.dk osv osv osv. Det er det rene SCAM / BONDEFANGERI og brug af SKUMLE FORRETNINGSMETODER.

Jeg kan tilslutte mig alle de nedenstående anmeldelser om at dette firma er FRAUD og SCAM. Firmaet sender dig horrible opkrævninger og trusler om inkasso osv fra et fi /Martin Bell, Inkassomanagement,
be2 S.à.r.l.
13 rue du Commerce – L-1351 Luxembourg

Bondefangeri: De afstemmer deres "påmindelse" om en sindsyg 3 mdr fornyelse på et meget højt beløb (ca 1700 kr!!) præcis dagen efter der er gået 30 dage, så du ikke kan nå at bruge din danske fortrydelsesret.

Min danske bank havde af gode grunde også AFVIST deres "automatiske" betaling af deres vanvittige nye opkrævning på ca kr 1700!! for hvad de påstår er for en ny 3 måneders medlemsperiode. De sender heller INGEN PÅMINDELSE op til udløbet af den forrige medlemskabs-periode som man har været så dum at lave med dem, og som kostede en brøkdel ift deres nye opkrævning for fortsat "medlemskab" af deres SCAM / FUPNUMMER.

Det firma med deres bondefanger-forretningsmetoder skal I holde jer langt fra. Deres metoder kan simpelthen ikke være lovlige.

27 grudnia 2020

Opsigelse af abonnement i Be2

Opsigelse af abonnement
Jeg har nu flere gange forsøgt forgæves at opsige mit abonnement i Be2.
Det skyldes ifølge Be2, at jeg sender mine mails fra en mailadresse, de ikke har registreret mig under.
Be2 siger, de ikke kan finde mig. De kan/vil kun hjælpe med opsigelsen, hvis den sendes som mail fra den adresse, jeg er registreret under i Be2.
Ved abonnementets fornyelse, kan de lige pludselig godt finde mig og sende en rykker på den mailadresse, jeg registreret under i deres system. Det undrer mig meget.
Jeg har nu modtaget en rykker, som ikke bliver betalt.
Mvh Henry Nielsen

17 grudnia 2020

Svindel!!!!!

Har lige fået en opkrævning fra Be2 på 1.797,00 opdagede det da jeg lige har skiftet kort. er sikker på at jeg deaktiverede min account som der står under deres vilkår og regler. Jeg skrev tilbage og fik bare en besked med at jeg skylder de gider ikke høre på noget. fandt så også lige ud af at firmaet er ulovligt i Luxemborg hvor der hører hjemme skulle nok have lavet lidt research inden jeg oprettede en profil. lortespassersvin!!!!! Jeg går i retten med advokat længe før jeg betaler de svindlere. hellere betale 10.000 på advokat end lade dem stjæle mine penge.

3 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Hæver penge uden at fremsende faktura

Hæver penge uden at fremsende faktura. Vanskeliggør opsigelse ved at kræve brev eller telefax?? De virker som at være et totalt hensynsløst foretagende der kun vil have dine penge, og i den grad ikke er kundeorienteret.

3 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Hej alle i skal gå på be 2 sende…

Hej alle i skal gå på be 2 sende opsigelses mail i kan Max bindes i 6 måneder så senest en måned inden de 6 måneder er gået sender i på be 2 mail opsigelse efter 30 dage dvs 6 måneder så kan de ikke slæbe jer i foged retten for det der er efter de 6 måneder i kan kun bindes 6 måneder uanset Hvorlænge i er bondefanget over 6 måneder så send be2 mail og opsig abonemang så har det ende efter en måned jeg sendte mail samme dag som indmeldelse og det måtte de sande at de ik ku gøre noget mod så de frafaldt efter 6 måneder men de prøvede jo .mvh Gert

25 października 2020

Bondefangeri, svindel og røveri

Jeg kan de jeg ikke er den enste der er blever bondefanget af b2... aldrig oplevet værre svindel og totalt ugennemsigtigt og umuligt at gennemskue!! Pludselig 2300 kr fattigere uden at ha gennemført bestaling.. ingen steder man kan opsige eller slette.. har en uendelig strøm af mails sendt mest fra min side.. sendt opsigelser som de kræver osv osv.. men får intet retur.. frygter nu de kræver op igen... er min eneste mulighed at spærre kort???????????????????? PRØV ALDRIG BE2 s robot sider!!!!!!!!!! De er uforskammede svindlere og røvere

15 października 2020

Siden fungere ikke altid

Siden fungere ikke altid. Der er vansligheder med at få lov til ar rette I sit abonnement,mærkelig nok jeg kan ikke få lov til at opsige det eller på en anden måde få kontakt eller hjælp til det.

13 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Det er umuligt at framelde sig igen

Det er umuligt at framelde sig igen. Det er fusk hele vejen igennem.
Når man endelig kan finde linket til at stoppe medlemskab bliver den ved med at skrive forkert e-mail eller password. Uanset om du ændre password for at være helt sikker.

27 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Det her er nok det største svindel…

Det her er nok det største svindel nummer jeg har oplevet på dating sider jeg har lavet en gratis profil hvor jeg ikke kan læse beskeder eller se billeder , har kommunikeret med kundeservice for at få lov at ligge på profilen inden betaling uden held
får utallige beskeder både personlige og automatiske men at jeg kan se beskeder fra forskellige mænd i forskellige byer men med præcis samme billede er da et tydeligt bevis på svindel

4 września 2020
Oceniono na 1 z 5

En dårlig oplevelse fra Be2 som kræver…

En dårlig oplevelse fra Be2 som kræver betaling af 2,999 den 21.08.20 næste dag var det 3,090kr.
Først og fremmeste står at det er gratis, at oprette en profil. Det var ingen tegne at mand kommer til at betale efter 6 måneder.
Nu kan jeg ikke få fat i kundeservice og alle mail blev returnere.
Hvad skal jeg gøre for at ud af denne situation. Hvorfor skal jeg oprette sådan profil som koster en formue hvis det var tydelig nok?

23 sierpnia 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej