Aldrig har jeg følt mig så snydt. Først og fremmest ser det ud som om at det koster 99 kr. For 24 uger Men i virkeligheden trækkes der 2394 kr. Efterfølgende vil jeg opsige abonementet. Så det i de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sono dei truffatori . Applicano tariffe trimestrali che poi prelevano mensilmente con la scusa di opzioni sull’iscrizione. Garantiscono via mail annullamento dell’abbonamento e risarcimento e non lo f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
har betalt for premium. etter jeg hadde betalt en gang til sa jeg jeg vil ikke forsetter med det. jeg vær ikke fornøyd og vil avsluttes. det vær 2 feb 2021, fikk ingen svær. 22dec 2022 fikk jeg ny pre... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Søppel ap har fått 0 matches etter å ha betalt 2800 for premium!! Det er nesten ingen her. Jeg får bare folk som bor i Bergen,Trondheim osv når jeg bor i Oslo. Heller ingen 18 åringer bare 22+. det fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På be2 ønsker vi at forbedre vores service og har i den forbindelse bl.a. tilmeldt os Trustpilot. Skriv derfor venligst til os på den angivne e-mailadresse, så vi sammen kan finde en løsning. Tak!
13, rue du Commerce, L-1351, Luxembourg, Luksemburg
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Siden er helt i top og lever op til alle mine forventninger

Odpowiedź od BE2
Da corona lukkede landet ned troede jeg det var umuligt at finde en kæreste. Men siden her gjorde det muligt for mig at møde søde fyre.

Odpowiedź od BE2
OBSERVERA Håll er LÅNGT BORTA från detta företag BE2 S.à.r.l gpr också under namnet Interdate!
Den 21 januari 2021 tecknade jag en månads
premiummedlemskap hos svenska Be2. Kostnad 796 sek
Vad jag kan se i Be2 allmäna villkor(fruktansvärd läsning) har medlemskapet förlängs automatiskt varje månad. Kostnad 796 kr i slutet av februari mars april och maj. Punktligt och noggrant har ni tagit betalt av mig via PayPal.
Men min uppsägning per e-post den 22 maj 2021 till en av era många e-postadresser, var det visst inte lika noga med.
För ni fortsätter att dra pengar; i juni och sedan försöker ni återigen i juli, då jag tröttnat på er oseriös kundtjänst och blockerat mitt konto hos PayPal.
Ni tillämpar oseriösa och vilseledande avtalsvillkor som inte följer svensk konumenträtt.
Era inkassokrav och t o m hot om att era oskäliga krav mot svenska konsumenter ska upp i domstol kan inte beskrivas annat än med ett ord - BONDFÅNGERI!
Kommer - i likhet med massor av andra svenska kunder de senaste åren - ta detta till svenska Allmänna reklamationsnämnden ARN om så krävs.
Ni ska inte ha en spänn till för ni är SÄMST!!!

Odpowiedź od BE2
Siden har været perfekt til at skrive med folk mens man har kedet sig derhjemme

Odpowiedź od BE2
Meldte mig ind for en uge siden og har allerede skrevet med flere

Odpowiedź od BE2
Pludselig synes jeg dating er blevet sjovt igen

Odpowiedź od BE2
Kan kun anbefale denne side til alle der søger kærligheden

Odpowiedź od BE2
Siden er perfekt til dig som ønsker noget seriøst

Odpowiedź od BE2
Er en meget tilfreds bruger som efter kort brug allerede fandt en sød pige

Odpowiedź od BE2
Kan ikke sige andet end at siden er perfekt

Odpowiedź od BE2
Jeg har kun haft gode oplevelser på siden

Odpowiedź od BE2
Her er dating gjort nemt. Siden passer perfekt ind i en travl hverdag hvor dating ofte bliver nedprioriteret

Odpowiedź od BE2
Synes jeg får god respons på mine beskeder, hvilket jeg ikke synes jeg har fået på andre sider. Vil derfor anbefale siden til andre.

Odpowiedź od BE2
Det virker som en seriøs side hvor det er muligt at finde en sød kæreste

Odpowiedź od BE2
Siden er så nem at bruge og har mange gode muligheder

Odpowiedź od BE2
Er sikker på at der er noget for en hver smag på siden. Der er i hvert fald mange søde piger efter min smag.

Odpowiedź od BE2
Hvordan kommer man i kontakt med dem? Nu skylder jeg dem 750kr og jeg har aldrig brugt det. Jeg har aldrig fået en eneste mail fra dem, de har ikke engang min rigtige adresse. Aner ikke hvordan jeg er kommet ind i det her og vil slet ikke have noget med det at gøre. Nogen der ved hvordan man kommer i kontakt med dem på dansk, kan kun finde et tysk nr.

Odpowiedź od BE2
Siden har været med til at give mig mange sjove oplevelser og kontakt til mange mennesker.

Odpowiedź od BE2
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.