Zamówienie nie dotarło choć termin już minął. Po interwencji otrzymałam przeprosiny, a zamówienie przyszło w ciągu dwóch dni. Więc obsługa klienta działa ok.
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Wszystko dla pięknego i funkcjonalnego domu. Odkryj inspirujące zakupy on-line.
Marszałkowska 142, 00-061, Warszawa, Niemcy
- westwing.pl
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam, ponad 5 tygodni temu zamówiłam wieszak i wieszaczki do łazienki; po 4 tygodniach przysłali mi manekina krawieckiego. Kontakt z firmą praktycznie żaden, odpisują po kilku dniach, do tej pory nie otrzymałam części zamówienia, jakoby nie mają już w sprzedaży tego produktu który zamówiłam (na stronie jest dostępny!), nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Spróbuję przez UOKiK, to najczęściej pomaga. Tylko po co tracić czas i nerwy na jakoby produkty ekskluzywne.
Dział obsługi klienta na plus
Rozczarowanie
Kolor całkowicie inny niż opisany i pokazany na zdjęciu. Poza tym polityka zwrotu przebiega opornie. Zespół pomimo płatności która nastąpiła 19.04.2026 r., wysłania towaru 3 tyg. później, i zwrotu następnego dnia, nadal po tygodniu otrzymania zwrotnego towaru utrzymuje wersję, że nie otrzymał produktu. Na szczęście pozostawiłam potwierdzenie dostarczenia przesyłki. Czekam na zwrot pieniędzy, nie od dnia zaakceptowania przez firmę, ale od dnia dostarczenia. Pierwszy raz się spotkałam z takim potraktowaniem sprawy. Szkoda, bo wydawało mi się się, że firma jest godna uwagi.
Zadowolona jestem z zakupu, miłe zaskoczenie
Zadowolona jestem z zakupu. Bardzo dobra jakość foteli, szybki był montaż ( bez problemu), szybka dostawa oraz korzystna cena. Polecam
Garnek Kilner do smażenia dżemów .
Zamówienia na Westwing są prawdziwą przyjemnością. Wybór towaru jest bardzo prosty, bo jest bardzo dobrze opatrzony zdjęciami i czytelnym, konkretnym opisem. Wybór jest bardzo szeroki i zróżnicowany. Uwielbiam robić tu zakupy. Mój ostatni zakup , to specjalny garnek do smażenia dżemów i konfitur marki Kilner, który właśnie testuję. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam wszystkim fanom domowych przetworów. Jest super!
Jakość odbiega od opisu
Piękny dywan przyszedł
Piękny dywan przyszedł. Dobrze zapakowany. Sprawna realizacja zamówienia.
Sprawdzony team
Jestem zadowolona z Państwa usług, dotrzymujecie słowa, u Was nie ma miejsca na oszustwa. Towar jest starannie pakowany, jesteście otwarci na klienta. Polecam gorąco.
termin dostawy zamówienia
zamawiając dostaje informację, kiedy przyjdą zamówione produkty, przychodzą prawie zawsze w ratach, w dwóch terminach, często później, nie mogę zamówić do jakiegoś punktu, tylko do domu - takie zarządzanie zamówieniem jest trudne
Bardzo różnorodne produkty
Bardzo różnorodne produkty, super jakości. Jedyny mankament to długie oczekiwanie na zamówienia
Westwing spełnia moje marzenia o pięknym mieszkaniu
Zakupy w Westwing to dla mnie zawsze miła sytuacja.
Kiedy składam zamówienie, to nie mam wątpliwości, że produkt spełni moje oczekiwania. Ciekawi mnie tylko jak bardzo tym razem je przerośnie. Dlatego wszystko, co dotychczas nabyłam, no i oczywiście, to co mam jeszcze w koszyczku polubionych, wiem, że będzie mnie cieszyć przez lata. Gorąco polecam wszystkim zakupy w Westwing, bo spełnią Wasze marzenia i pozostaną z Wami na długo.
Blender Kitchen aid jest świetny
Blender Kitchen aid jest świetny. Blenduje zupy na krem !! Polecam
Udane zakupy. Produkty bardzo dobrej jakości
Produkty bardzo dobrej jakości. Ciekawe wzornictwo. Można kupić bardzo ładne rzeczy.
👌🏼 wszystko jak najbardziej ok
Dzień dobry,większość pościeli mam…
Dzień dobry,większość pościeli mam zakupionych u Was i jestem bardzo zadowolona ,te poszewki są małe i takich właśnie mi brakowało do kompletu pościeli ,także cieszę się z kupna .Ogolnie macie bardzo dobrej jakości towar i jestem zadowolona .Pozdrawiam ,Anna
Wszystko co zamówiłam jest bardzo…
Wszystko co zamówiłam jest bardzo wysokiej jakości :). Polecam