Had een prijs gewonnen keuken textiel maar is niet voorradig... Een week geleden gereageerd antwoord we zullen het zsm aanvullen.. Niet dus.... Pffffff mensen lekker maken maar sorry kan niet leveren... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gisteren 27-07 naar de Apenheul geweest. Staat een jongen namens de Vriendenloterij bij de ingang. Erg opdringerig, duwt ons onder een een constant geratel van wat we allemaal kunnen krijgen etc. twee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ondertussen een jaar geleden via de telefoon opgezegt ( wat al met veel moeite ging) en krijg nu alsnog bijna wekelijks mailtjes en post om weer mee te spelen. Vaker al gebeld dat dit gewoon verwvelnd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een afzetters... Lot eind juli opgezegd, doordat ik niet meer in mijn account kon komen (gebruikersnaam en wachtwoord waren opeens geen geldige combinatie meer, terwijl ik zelf nooit iets heb aang... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O VriendenLoterij
Napisane przez firmę
Met de VIP-KAART is door heel Nederland elke dag plezier te beleven. De kaart geeft gratis toegang tot ruim 180 musea én tot 50% korting op meer dan 200 uitjes door heel Nederland. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.
De VriendenLoterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels heeft opgezet in vijf landen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen met behulp van het organiseren van een loterij. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld en heeft over 2025 een recordbedrag van 1 miljard euro aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Dane kontaktowe
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Holandia
- 088 020 1010
- https://faq.vriendenloterij.nl/contact
- vriendenloterij.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Vriendenloterij: oplichters, bedriegerij en misleiding
Bij activatie van een gratis lot (gekregen bij de Mediamarkt) blijkt dat de vriendenloterij een betalend tweede lot zonder toestemming heeft toegevoegd. Meteen hier actie op ondernomen maar dan begint de ellende. Na eindelijk iemand te pakken te krijgen proberen zeer onbeleefde medewerkers jouw de schuld te geven en weigeren dit meteen stop te zetten.
Dat deze organisatie zegt zich in te zetten voor goede doelen etc. doet mij vermoeden dat dit geld komt van mensen waar willens en wetens een lot wordt aangesmeerd en die hier een tijd aan vast zitten. Inmiddels een klacht ingediend bij de ACM wegens misleiding.
Op 09-02 een verontschuldiging van de Vriendenloterij. Op zich is dit natuurlijk netjes maar er zit hier ook een groot probleem.
Als je alle reviews over de afgelopen jaren leest (en dat gaat heel ver terug) komen een aantal zaken steeds weer naar boven.
1. Opdringerige lotenverkopers
2.Onduidelijke voorwaarden over gratis loten
3.Men schrijft altijd 1 of meerdere termijnen af bij opzegging (ook al doe je het op dezelfde dag)
4.Een slecht bereikbare klantenservice die niet mee wil werken zonder dat er eerst nog wordt betaald
Dit geeft aan dat de Vriendenloterij precies weet wat ze doen en niet van plan zijn om hun werkwijze te veranderen. Er moet natuurlijk geld binnen komen.
Blijkbaar zijn zij geraffineerd genoeg om zich net binnen de wettelijke kaders te houden en hier gewoon mee door te gaan.
Hopelijk lezen meerdere mensen de reviews en trappen zij niet in hun werkwijze.

Vriendenloterij × PSV actie
We gingen meespelen met de vriendenloterij icm met de actie om een PSV shirt naar keuze te krijgen. Tegelijkertijd met 2 vrienden aangemeld. Slechts 1 van ons heeft een code gekregen voor het PSV shirt. Wij ontvingen niks en na telefonisch contact beweren ze dat wij ons niet voor die actie hebben aangemeld, terwijl ik zeker weet dat dat wel het geval was. Teleurstellend dit. Meteen opgezegd.

PSV meet & greet
Ik heb half december 2025 een mail gehad dat ik een meet & greet gewonnen zou hebben bij PSV.
Verder hoor ik niks meer en krijg ik geen verdere info.
De chat weet niet waar ik t over heb.
Het staat zelfs op hun site met mijn naam bij PSV. Mijn zoon was zo blij en nu vraag ik me af of dit alleen voor de show is. Ik hoor graag wanneer het is
Het contactforn ook nog maar eens ingevuld op 9 febr met alle gegevens van mij en de meeting
Vreemd hoe jullie proberen eronder uit te komen en alleen loten willen verkopen, daarom moet ik bellen.
Ik verwacht gewoon per mail De datum wanneer we kunnen gaan is dat zo moeilijk?
En nee, meerdere mails kreeg ik niet
HET IS NU 13 FEBR 2026 EN IK HEB NOG GEEN DATUM VOOR DE MEETING
KUNNEN JULLIE DIE SNEL MAILEN. STRAKS BEN IK TE OUD.

Dit neigt naar oplichting
Dit neigt naar oplichting. Vrouw vorig jaar overleden, in november 2025 telefonisch opgezegd, nooit een bevestiging ontvangen. Toch wordt alsnog elke maand incasso uitgevoerd. Weer gebeld, krijg aanbod om gratis lot voor Maart te nemen, ik wilde per direct stoppen maar zij bleef aandringen op gratis lot voor Maart!!
Laatste bedrag gestorneerd en incasso geblokkeerd.
Hopeloos irritant, totaal geen empathie.
Conclusie: Geldwolven!

Odpowiedź od VriendenLoterij
Opzeggen lukt niet online of per mail
Opzeggen lukt niet online of per mail. Je moet bellen. Ze maken je zomaar weer lid. Prijzen zoals een paraplu zit ik niet op te wachten.

Odpowiedź od VriendenLoterij
Bij bet opzeggen een zeer onvriendelijk…
Bij bet opzeggen een zeer onvriendelijk meisje aan de lijn. Ze blijft me tot 6x aanbevelen dat ik toch echt nog 2 maanden lid moet blijven, omdat de volgende 2 maanden extra winkansen hebben. Na de zoveelste keer zeggen dat ik geen interesse heb en zij dwars door mij heen tetterde, kwam de rook uit mijn oren. Met andere woorden, opzeggen gaat moeizaam en de klantenservice is agressief actief

colportage sticker negeren
Half 9 vrijdagavond gaat de bel, Januari donker en regent. Een student in een blauw vestje, "Goedenavond hebben ze U niet verteld dat we langskwamen?" Bij de deurbel hangt een sticker, geen verkoop aan de deur.
Ik wijs op de sticker en zeg goedenavond, doe geen moeite, zonde van je tijd en sluit de deur.

Odpowiedź od VriendenLoterij
Zeer slecht ik koop kinderpostzegels en…
Zeer slecht ik koop kinderpostzegels en zit aan een abonnement vast bij de vrienden loterij . Lidmaatschap afgezegd er zou niets in rekening gebracht worden . Krijg nu toch een rekening met de waarschuwing dat er een deurwaarder komt. En er wordt nog steeds geld van mijn bank afgeschreven na de opzegging.
Zo durf je toch niet eens meer kinderpostzegels te kopen? Jammer dat dit zo moet

Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Meedoen voor 1 gratis lot en nergens anders voor tekenen. vervolgens ben ik aangemeld voor 16 euro per maand en is het verschrikkelijk moeilijk om mij daarvoor af te melden. Oplichters!

Opgelicht via GRATIS lot van MediaMarkt
Bij het activeren van een gratis lot van de MediaMarkt in de fuik gelopen van de VriendenLoterij om lid te worden.
2 x € 16 van mijn rekening gehaald.
1 x € 16 kunnen storneren de tweede € 16 onmogelijk met alles en iedereen teruggestort te krijgen.
Na digitale doorverwijzing van de ING wel tot mijn schrik automatisch €1600 naar de VriendenLoterij over te maken.
VriendenLoterij gebeld die mij beloofde het stop te zetten.
Maar wel met de mededeling dat ik ondanks het gratis lot van de MediaMarkt toch nog verplicht ben 1 maand BETAALD mee te doen in verband met het opzeggen van mijn abonnement !!!.
Helaas OPGELICHT DOOR de MediaMarkt en de VriendenLoterij.

Geen overzicht
Gratis meespelen en vervolgens zo'n onduidelijke trekkingsschema hebben dat je geen idee hebt of je nog een gratis trekking tegoed hebt of niet. Met als gevolg dat je te laat opzegt en alsnog weer moet betalen. Er is ook nergens te zien aan welke trekkingen je hebt meegedaan.

Oplichters
Aan deur aanbellen om abonnement af te sluiten..echter hadden we die al...dan heeft u recht op een gratis lot wordt er gezegd.als kado.
Daags erop mail krijgen dat we meespelen met extra lot..en dus automatisch wéér een abonnement..
Wat een oplichters!!
Meteen gebeld en dan maar beide loten opgezegd!! Wat een smerige manier om zo mensen op kosten te jagen!!
Een grote boevenbende

Odpowiedź od VriendenLoterij
Zijn vol-ko-men onbereikbaar voor…
Zijn vol-ko-men onbereikbaar voor klachten. Een prijs is niet gearriveerd (ik heb het niet eens over een geldprijs), en zowel telefonisch als per chat hang je aan de lijn zonder ooitvte woord te worden gestaan. Heb in mijn tijd als lid een aantal zoethoudertjes gehad, maar komt er een cadeaukaart aan, is het meteen 'foute boel'. Na nog 3x proberen en lang wachten een niet bepaald vriendelijke jongeman aan de telefoon gekregen, die uiteindelijk zei me 'nog' een keer een kaart te zullen sturen. Nee, Vriendenloterij, niet nog een, alsnog één...Deze is inmiddels ook gearriveerd. Ik heb jaren in decwereld van de klantenservice gewerkt, dit is gewoon geen plek waar men je serieus neemt en je wordt ook niet als gewaardeerde klant behandeld en dat vind ik jammer. Ik geef 2 sterren, omdat ik het goed vind dat je naar veel musea kunt met hun kaart.

Odpowiedź od VriendenLoterij
Het blijft maar mailen het is net diarree
Hopeloze boevenbende die vriendenloterij, je krijgt ergens bij aankoop van iets anders een gratis lot. Je doet met dat gratis lot mee en geeft aan dat je niet vaker mee wilt doen. Je zou denken dat het dan klaar is maar nee hoor. Ik krijg al meer als een jaar lang minimaal 2 keer per week een mail dat ik vooral mee moet doen met die schijtloterij. Een mail terug sturen heeft geen zin het gaat gewoon vrolijk verder.

Zwaar overlastgevend
Hebben lak aan alle vormen van uitschrijving van reclame. Enorm overlastgevend bedrijf dat wekelijks contact zoekt via post. Negeren uitschrijvingen via Postfilter, bij Vriendenloterij zelf of briefpost.

Odpowiedź od VriendenLoterij
Geleuter van een kleuter , aan de deur .
Vandaag aan de deur geweest . Vriendelijke studenten vgls mij . Willen ook wat bijverdienen.
Wat me stoort is de verkoop aan de deur , ik dacht dat is verleden tijd .
Stop daar toch mee. .

Odpowiedź od VriendenLoterij
STOP SENDING LETTERS! CANCEL ALL MY PERSONAL DETAILS IN YOUR DATABASE!!!
VRIENDENLOTERIJ you have a problem on TrustPilot. You know what is it? They don't have the option of ZERO stars. So here is another 1 Star-review, to add to your 94% negative ratings. I have replied to your letters twice, there won't be a third. CEASE & DESIST, or the next correspondence you will receive from my side will be from a law-firm, from a government-organization and/or a consumer-protection official. This is the reference on your letter: 60041939. You address the letters to me, and then in the letter ask me for my full name and address?????????? Take a moment to consider how absurd this is and then take another moment to go ahead and cancel whatever personal details you have for me in your database. I will not send you my IBAN and I will not reply to any letters you may still send in the future. This needs to end immediately!

Odpowiedź od VriendenLoterij
Naaien je waar je bij staat
Alles nettjes juridisch dicht timmeren maar het is precies zo ontworpen zodat je vergeet op te zeggen. Ik doe NOOIT meer mee.

Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar bedrijf. Ik werd op 28 december aangesproken bij het Museum van Oudheden in Leiden, of ik lid wilde worden van de Vriendenloterij. De eerste maand zou ik gratis meespelen, en ik zou meteen gratis naar binnen kunnen. Ik zei: `Nee dankjewel, ik heb geen geld over voor loterijen op dit moment.'
Maar dat was geen probleem volgens die jongen, de eerste maand zou ik gratis meespelen en je kan per maand opzeggen, dus als ik binnen de eerste maand opzeg, dan zou het me geen geld kosten. Dat klonk toch wel de moeite waard. Ik heb me aangemeld, een week later heb ik me ook meteen afgemeld. Ik heb daar ook een bevestiging van gekregen, maar er wordt toch geld van mijn rekening afgeschreven. Om te beginnen zou de eerste maand gratis zijn, dus dat klopt al niet, en verder heb ik al opgezegd, dus dat klopt al helemaal niet. Klantenservice gecontacteerd, volgens hun was de eerste maand gratis de laatste 3 dagen van december en moet ik januari gewoon betalen. Ik heb me daarop beroepen op de wettelijke bedenktijd onder de colportagewet. Toen verbrak ze gewoon het contact. Ik ga de vriendenloterij maar gewoon blokkeren voor automatische incasso en dan merken we het wel.

Odpowiedź od VriendenLoterij
Gratis maand meespelen, toch geld afschrijven
Aanbieding om gratis mee te spelen, geld wordt toch afgeschreven, dat is oplichting

Doświadczenie Trustpilot