Had een prijs gewonnen keuken textiel maar is niet voorradig... Een week geleden gereageerd antwoord we zullen het zsm aanvullen.. Niet dus.... Pffffff mensen lekker maken maar sorry kan niet leveren... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Gisteren 27-07 naar de Apenheul geweest. Staat een jongen namens de Vriendenloterij bij de ingang. Erg opdringerig, duwt ons onder een een constant geratel van wat we allemaal kunnen krijgen etc. twee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ondertussen een jaar geleden via de telefoon opgezegt ( wat al met veel moeite ging) en krijg nu alsnog bijna wekelijks mailtjes en post om weer mee te spelen. Vaker al gebeld dat dit gewoon verwvelnd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een afzetters... Lot eind juli opgezegd, doordat ik niet meer in mijn account kon komen (gebruikersnaam en wachtwoord waren opeens geen geldige combinatie meer, terwijl ik zelf nooit iets heb aang... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O VriendenLoterij
Napisane przez firmę
Met de VIP-KAART is door heel Nederland elke dag plezier te beleven. De kaart geeft gratis toegang tot ruim 180 musea én tot 50% korting op meer dan 200 uitjes door heel Nederland. Van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera.
De VriendenLoterij maakt deel uit van de Postcode Lottery Group, een sociale onderneming die het unieke Postcode Loterijformat inmiddels heeft opgezet in vijf landen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor goede doelen met behulp van het organiseren van een loterij. De Postcode Lottery Group is de grootste fondsenwervende donateur ter wereld en heeft over 2025 een recordbedrag van 1 miljard euro aan goede doelen en culturele partners kunnen schenken. De aandelen van de Postcode Lottery Group zijn voor 100% in handen van een stichting.
Dane kontaktowe
Beethovenstraat 200, 1077JZ, Amsterdam, Holandia
- 088 020 1010
- https://faq.vriendenloterij.nl/contact
- vriendenloterij.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Wat een irritant bedrijf
Wat een irritant bedrijf! Net onkruid, niet te verdelgen. Blijven maar post sturen, mails en bellen. Je wint helemaal niets, ondanks alle mooie beloftes. Pure verspilling van tijd en energie. Absoluut geen aanrader!

Blijven afschrijven ondanks stopzetten
Ondanks 2x bellen om de vriendenloterij stop te zetten, waarvan de laatste keer op 14 november was, en de belofte dat de vriendenloterij per 1-12-25 werd stopgezet, bleven de bedragen van de rekening van mijn moeder afgeschreven worden (december en januari)
Ik heb de bedragen nu telkens handmatig teruggestort en vandaag de automatische incasso maar geblokkeerd omdat ik zag dat op 6 januari alweer bedragen waren afgeschreven door de vriendenloterij.
Zeer slecht opzegbaar! Niet aan beginnen ook niet als je een keer "gratis" mee kan spelen want voor je het weet, zit je eraan vast en kun je dus bijna niet opzeggen.

Hulp bij opzeggen
Ook wij zijn via de kinderpostzegels in het grote spinnenweb van deze loterij terecht gekomen, telefonisch opzeggen verliep moeizaam en stroef, toen maar een mail gestuurd naar de ledenservice, hieronder een gedeelte van de tekst die ik heb gebruikt, en dat werkte wel.
"Mocht blijken dat ik een betalingsverplichting bij u heb, dan verzoek ik u hierbij mij schriftelijk en volledig te voorzien van begrijpbare bewijsstukken waaruit zonder verwijzingen blijkt dat ik een betaald abonnement bij de vriendenloterij heb afgesloten en u heb gemachtigd om bedragen af te schrijven"
Onbegrijpelijk dat deze loterij nog steeds beschikt over een loterijvergunning en een bankmachtiging
om automatisch bedragen af te schrijven.

Oplichting!!!!!
Oplichting!!!!!! Er worden dingen beloofd en opeens zit je vast aan één abbonement bah! En je kan nergens vinden hoe je ervan af komt…

de vriendenloterij is misleidend
De VriendenLoterij hanteert misleidende verkoop- en opzegconstructies. Deze organisatie beschikt over een vergunning van de overheid, verleend onder het uitgangspunt van consumentenbescherming en het tegengaan van gokverslaving. De feitelijke werkwijze lijkt hier echter haaks op te staan, aangezien deelnemers juist via onduidelijke voorwaarden structureel aan betalingen worden gebonden.
Ik ben zelf benaderd met een aanbieding die als “gratis” werd gepresenteerd (uitje + meespelen met de loterij). Daarbij werd gezegd dat ik de loten eerst zelf moest betalen, maar dit volledig via cashback zou terugkrijgen, mits ik pas na 2 januari zou opzeggen. Dit heb ik gedaan en de klantenservice bevestigde expliciet dat de deelname daarmee was beëindigd en dat er geen verdere kosten zouden volgen.
Desondanks is er later opnieuw geld afgeschreven. De klantenservice gaf toen aan dat ik al in december had moeten opzeggen, maar dan had ik juist geen cashback ontvangen. Hierdoor betaal je altijd minimaal één keer zelf, terwijl het als “gratis” wordt verkocht. Dit is misleidend en onduidelijk gecommuniceerd. Niet intrappen dus!

Odpowiedź od VriendenLoterij
Goede contact met klantenservice omdat…
Goede contact met klantenservice omdat ik gratis lot had maar toch werd afgeschreven omdat ik link te ver had aangeklikt.goed opgelost klantenservice.
Geld terug en ondanks dat ik niet gek ben van deze bedrijven zal ik zeker een keer weer hier terug komen.super

Smerige Oplichters!
Oplichters!! Ooit ingeschreven als abonnee, na een maand op willen zeggen maar dat accepteren zij niet, het zijn echt oplichters ze zeggen gewoon dat je je na de trekking van de volgende maand mezelf pas mag uitschrijven, ik zeg dat ik er nu meteen vanaf wil en dat ik recht heb om mezelf nu uit te schrijven en dat zij dat niet mogen weigeren, maar je raad het al ze gaan er niet mee akkoord, TRAP ER NIET IN MENSEN HET ZIJN GEWOON VUILE OPLICHTERS

Odpowiedź od VriendenLoterij
De Vriendenloterij discrimineerd en sluit deelnemers buiten.
Ik speel al jaren mee met de Vriendenloterij en schreef me ook regelmatig in voor evenementen waar iedereen aan deel kon nemen op basis van op=op. Nu zijn ze ineens selectief deelnemers gaan uitnodigen op basis van provincie en woonplaats. Zover ik weet op = op open dagen in 2025 2 x in Noord Holland, 2 x in Zuid Holland, 1 x in Drenthe. Dit is georganiseerd met de inleg van alle deelnemers uit alle provincies waar voorheen iedereen aan kon deelnemen en was bedoeld om je te bedanken voor je deelname. Deze discriminatie en buitensluiting is ergens in 2024 al begonnen. Ook zijn ze voor evenementen die bedoeld zijn om je juist te bedanken voor je deelname een bijdrage voor twee personen gaan vragen, ook als je alleen komt. Nou dankjewel Vriendenloterij.

VriendenLoterij oplichters!!!
Ik heb rond 10 november ingeschreven voor 3 MAANDEN gratis meespelen bij VriendenLoterij, op 28 December opgezegd want ik wilde kosten vermijden. 30 December heeft VriendenLoterij sowieso 16 euro van mijn bankrekening afgeschreven. Als ik klaantenservice heb gebeld, ik was verteld dat het 3 trekkingen gratis was. Maar op brief was duidelijk 3 MAANDEN niet 3 trekkingen! VriendenLoterij zijn gewoon oplichters!!!

Odpowiedź od VriendenLoterij
Mailadres klantenservice werkt niet.
Mailadres klantenservice werkt niet.
088 nr vanuit buitenland niet bereikbaar, alternatief nr niet te vinden.
Wachtwoord aanvragen werkt niet.
Gewoon een slechte organisatie.

Odpowiedź od VriendenLoterij
De zogenaamde prijzen is allemaal…
De zogenaamde prijzen is allemaal rotzooi.

Odpowiedź od VriendenLoterij
Krijg steeds post ondanks herhaaldelijk…
Krijg steeds post ondanks herhaaldelijk uitschrijven

Odpowiedź od VriendenLoterij
Ik opzeggen Vrienloterijin Dec.en Januari geprobeerd…
Ik heb in Dec.en Januari geprobeerd mijn deelname op te zeggen,je raad het al ,NIET GELUKT.Wat een ROT ORGANISATIE hier draait alles om geld, ik heb zelfs heel lelijke worden gebruikt,en de incasso laten blokkeren. Ik heb het netjes geprobeerd, niet gelukt. G v Suijlekom Rotterdam

Odpowiedź od VriendenLoterij
Ik heb nog nooit een prijs gewonnen!
Ik heb nog nooit een prijs gewonnen!
Ik kan niet eens op de site mijn eventueel gewonnen prijs opvragen, zo is totaal niet duidelijk waar je bijvoorbeeld de uitslag kunt opvragen van de extra december trekking.
Als je belt om op te zeggen zeuren ze alleen maar aan je hoofd of je nog een maand gratis wilt meespelen.
Mails komen niet aan, kortom dit is een loterij om niet aan te beginnen!!!

Odpowiedź od VriendenLoterij
Misleidende reclame en lot niet opzegbaar
Misleidende reclame op de informatie van de kinderpostzegel actie.
Reageren betekent meteen een BLIJVEND lotnummer.
Dan probeer je op te zeggen.
Vandaag voor de DERDE keer gebeld met het verzoek het lotnummer te stoppen.
We nemen het op, het komt in orde. Ik heb er geen enkel vertrouwen in. :(
Opdringerig en je komt er niet vanaf!
Ik kreeg altijd stapels post van de vriendenloterij en dat heb ik uiteindelijk stop weten te zetten. Ook werd ik continu gebeld. Het leek bijna op stalken en ik weet niet waarom, want ik ben nooit lid geweest en heb ook nooit aanleiding gegeven dat ik er enigszins voor open stond om lid te worden. Uiteindelijk is het ook gelukt van de telefoontjes af te komen, maar tot mijn grote schrik werd ik laatst weer gebeld. Geen idee hoe ze nu weer aan mijn nummer komen, maar hoop niet dat het stalken opnieuw begint.. Ik zeg ook altijd bespraar je de moeite, want ik word gek van jullie en word geen lid, maar ze blijven aandringen en irritant doen. Vriendenloterij laat mensen met rust!
Agressief en incompetent.
Agressief & slordig. Wat een rot bedrijf zeg. Telefonisch moeten opzeggen. Dat dan doen. Dag erop wordt er doodleuk weer geld afgeschreven. Terug bellen: nee er is niet opgezegd. Misschien is er iets fout gegaan zeggen ze. Geen excuses, geen empathie, een of andere super chagrijnige en agressieve medewerker aan de telefoon. Hele zware afrader. Jammer genoeg doen ze niets aan eigen beoordelingen of evalauties. Als bedrijven je de mogelijkheid geven om medewerkers de beoordelen dan werken ze wel goed ineens. Nu word je gewoon aan de goodwill (bad) overgeleverd van de medewerkers die je spreekt. En die zijn sowieso allemaal chagrijnig omdat ze werken voor een rotdienst. Aanstotend gevend, agressief bedrijf. 1 keer nooit meer.
"Gratis" lot via Mediamarkt
Gratis lot gekregen bij een aankoop bij mediamarkt. Lot aangemeld, dan blijkt aan het einde van het proces dat je vast zit aan een abonnement. Er is geen optie om alleen het "kado" te accepteren. Je krijgt onmiddelijk een mail met bevestiging van abonnement terwijl ik niet wil meespelen. Begrijp ook niet dat Mediamarkt hieraan mee werkt. Btw er staat op het lot stopt vanzelf, dit is dus niet waar.
Al enkele jaren lid
Al enkele jaren lid. Nog nooit een euro gewonnen. Ken div. mensen die ook lid zijn. Eveneens nooit wat gewonnen. Wel om de drie maanden een flauwekulprijsje waar ik niet op zit te wachten. In de november trekking een HEMA cadeaukaart twv 5 euro gewonnen. Hiermee kan ik "lekker shoppen" staat er in de begeleidende brief. Wat een bedrog allemaal.
Grote flop
Prijs gewonnen mocht iets uit,
Zoeken dacht twee mooie houten lepels. Nou een grote flop de lepels ware.n kleiner dan thee lepeltjes. Vriendenlotrij schaam jullie om zulke "prijzen" uit te keren
Doświadczenie Trustpilot