Afspraak voor grote beurt. Positief is dat het conform afspraak gedaan kon worden waardoor ik er op kon wachten. Negatief is dat ik bij aanvang aangaf dat de wielen niet goed uitgebalanceerd zijn w... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Kai, de persoon die me geholpen heeft is erg kundig vriendelijk. Houd zich ook aan gemaakte afspraken en is ook altijd bereikbaar voor hulp. Fijne werknemer zo moeten ze allemaal zijn. Verder de Ford... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gezellige vent leuk om mee te praten duidelijk staat achter zijn woorden.Komt afspraken na zoals je zou kunnen verwachten zakelijk als het moet maar wel op een vriendelijke manier zeer behulpzaam en o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na een ongeluk dat tot 2 keer toe is geprobeerd te herstellen door Hans van Mierlo autoschade uit Waalwijk heeft Van Mossel Ford zijn werkplaats open gesteld voor een controle van een schade expert... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Dane kontaktowe
Kraaivenstraat 20, 5048 AB, Tilburg, Nederland, Holandia
- 013 594 3943

Profiteer nu van topdeals!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Fantastisch geholpen door Kai met de…
Fantastisch geholpen door Kai met de aankoop van onze nieuwe ford Kuga!

Super fijne ervaring!
Super fijne ervaring gehad! Voor ons onze eerste auto en de verkoper heeft er voor gezorgd dat we heel goed terug kijken op de aankoop. Spontaan, vriendelijk en behulpzaam.

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
Goede service. Goed bereikbaar, meedenkend, goede afspraken. Auto zeer netjes afgeleverd.

Goed geholpen
Goed geholpen, werd meegedacht over de wensen en levertijd van de nieuwe auto. Alles ging volgens hoe het was afgesproken.

Heel goed
Goede rustige uitleg en adviezen.
Geen opdringerige houding, zeer klantvriendelijk

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
Tijd en geld winnen van klantgerichtheid
De aankomst met het vinden van een parkeerplaats is al uitdaging. Het plaatsen van een verzoek om na mee te denken over een probleem welke jouw voertuig aangaat is het bedrijf nauwelijks op ingericht. Een typisch voorbeeld van een ooit service gerichte Ford garage die zich heeft laten overnemen door een groot bedrijf.

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
Goede communicatie en afspraken nagekomen
Jörgen heeft mij uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van mijn eerste private leaseauto.
Duidelijke communicatie, heldere antwoorden op mijn vragen en keurig alle afspraken nagekomen.

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
Goede bereidheid en bereikbaarheid tot…
Goede bereidheid en bereikbaarheid tot uitleg en hulp.

Aandacht voor de klant.
Plezierig ontvangen. We voelden ons welkom. Uitgebreide toelichting. Goede toelichting op mogelijkheden.

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
Ik ben heel tevreden over de garantie…
Ik ben heel tevreden over de garantie en over de reparaties/ onderhoud.
Ook worden we altijd vriendelijk ontvangen op locatie.
Alleen de communicatie moet echt beter, we werden niet echt op de hoogte gehouden van het verloop en moesten telkens zelf bellen om te vragen hoe het ervoor stond.

Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf. Verleent service zoals verwacht mag worden. Goede prijsindicatie kleine of grote beurt of anderszins. Goede communicatie. Vriendelijke bejegening.

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
De gemaakte afspraak is nagekomen en…
De gemaakte afspraak is nagekomen en gevonden gebreken werd doorgebeld zodat die ook in één keer konden worden afgehandeld.

Prima verkoper
Auto zag er prima uit bij aflevering . Kai heeft goed zijn best gedaan en is een vriendelijke meedenkende verkoper.

Vriendelijk en professioneel geholpen
Vriendelijk, goede informatie en beantwoording van vragen voor, tijdens en na aankoop, proefrit snel geregeld en nette aflevering van de auto

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
Quinten heeft ons keurig geholpen
Quinten heeft ons keurig geholpen, alles goed uitgelegd op een hele vriendelijke, prettige en duidelijke manier.

Odpowiedź od Van Mossel Ford - Tilburg
Zeer goede en vriendelijke service
Je wordt altijd heel goed ontvangen bij van Mossel in Tilburg. De auto wordt na reparatie weer tip top en met een glimlach afgeleverd. Een adres om op te bouwen en naar terug te komen.

Doświadczenie Trustpilot