Zeer vriendelijk geholpen. Met professionele duidelijke uitleg zowel bij aankoop als bij levering. Bij levering van de auto werd alles heel goed,rustig,duidelijk uitgelegd. Er werd beide keren tijd g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię

Reakcja na opinię
De onderhoudsbeurt is erg duur in vergelijking tot andere Ford-dealers. Vooraf zijn de kosten niet inzichtelijk. Er is onvoldoende gespecificeerd waarom een 60K-km beurt €779 moet kosten. Men pr... Zobacz więcej
Ik ben over gestapt van Brielle maar Middelharnis omdat ik bij Brielle elke keer verassingen had kwa kosten, onvriendelijke service en tot 2x toe mijn auto met een half uit elkaar liggend interieur te... Zobacz więcej
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop van mijn Ford Fiesta. De hele aankoop is prettig verlopen en ik ben vriendelijk en professioneel geholpen. Ook Febe heeft hier een fijne bijdrage aan geleverd... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Holandia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
De onderhoudsbeurt is erg duur in vergelijking tot andere Ford-dealers.
Vooraf zijn de kosten niet inzichtelijk.
Er is onvoldoende gespecificeerd waarom een 60K-km beurt €779 moet kosten.
Men probeerde nieuwe voorbanden te verkopen omdat het loopvlak nog maar 2mm is. Toen ik dat weigerde werd het argument gebruikt dat de auto niet door de APK kwam.
Erg slordig want de auto is ruim drie jaren in gebruik, en er was geen sprake van APK.
Ik ziet uit naar een andere dealer.
Wij zijn heel goed begeleid naar onze aankoop van een ford kuga van 2022 door verkoper Quinten, hij was vriendelijk maar vooral zeer behulpzaam en heeft ervoor gezorgd dat we met een mooie auto, inclusief grote beurt, keuring voor 2 jaar en 4 nieuwe banden zeer tevreden in onze nieuwe aanwinst nasr huis konden rijden.
Gewoon in een onverwachte situatie snel geholpen.
De auto is voor veel geld gerepareerd. maar de diagnose was niet goed en de reparatie ook niet. de klachten zijn veel erger dan voorheen.
De beurten zijn alleen maar filmpjes er wordt niets meer gedaan en dan wordt er ook gemeld dat het filmpje gratis is waarom moet ik dan €750 voor een beurt betalen dan wil ik ook dat er fysiek iets gedaan wordt met mijn auto en de tweede keer zijn er dingen gefactureerd die niet zijn gedaan ik moet nog steeds het geld retour krijgen
Van tevoren al besproken wat de richtprijs is.
Vriendelijke en eerlijke service.
Zeer vriendelijk geholpen. Met professionele duidelijke uitleg zowel bij aankoop als bij levering. Bij levering van de auto werd alles heel goed,rustig,duidelijk uitgelegd. Er werd beide keren tijd genomen.
Wij zijn super tevreden over van mossel .

Odpowiedź od Van Mossel Ford
Trekhaak ( afneembaar) laten monteren Focus ST.
Super netjes gedaan.
Vriendelijk personeel. Had een afspraak voor olie verversen om 8.00 uur wat een uurtje zou duren. Er waren op dezelfde tijd meer mensen die op dezelfde tijd een afspraak hadden voor de werkplaats. Jammer genoeg was er maar 1 receptionist en duurde het erg lang voor ik aan de beurt was. waardoor ik pas om 8.20 uur aan de beurt was bij de receptionist. Waardoor mijn auto later in de werkplaats kwam en alles veel langer duurder dan ik verwacht had. Maar het personeel is heel vriendelijk en de koffie is lekker alleen zou der wat meer leesvoer mogen zijn en niet alleen over auto's
Haal en breng service van de auto van Middelburg-Goes v.v..
Zeer snelle reparatie van een gebroken stuurkoppeling en ook de APK was op tijd en zoals afgesproken.
Febe heeft ons vanaf het eerste moment goed geholpen. Ook tussendoor konden we met alle vragen bij haar terecht. Super fijne ervaring.
Olie ververst bij een beurt, en er één liter teveel in gegooid..!!!!!!!!!!!!!
We hebben vorige week een gloednieuwe ford Kuga gekocht bij van Mossel in Veghel. Vandaag, een week later staat hij al op onze oprit. Thije van den Brink heeft ons geadviseerd welke auto een goede opvolger zou zijn van onze ford Puma. Wat een fijne verkoopadviseur. Door mijn ziekte moest er best veel worden omgedacht en daar was hij heel goed in.
Hij heeft ons goed begeleid qua keuze, is erg vriendelijk en opgewekt. Geen moment het gevoel gehad dat hij ons iets wilde opdringen of moe werd van al onze vragen, maar wel dat hij ons echt goed wilde adviseren.
De auto zelf is prachtig, rijdt heerlijk en we zijn een beetje overdonderd door alle opties, en dat terwijl we toch een auto hadden die echt wel luxe was. Heel benieuwd hoe het hybryde in praktijk gaat werken.
Thije bedankt. Hopelijk werk je er nog als we weer aan een nieuwe toe zijn want we willen graag opnieuw door jou geadviseerd worden.

Odpowiedź od Van Mossel Ford
Alles ging mis,uitleg gevraagd over de rekening,al aantal keren gebeld,nooit terug gebeld.
Dit gebeurd je, als je oud bent,nemen je niet meer serieus.
Monteur Roy Flenterie was erg kundig en heeft een goed advies uitgebracht, en de auto een servicebeurt gegeven, hierna reed die weer als een zonnetje