Ford-dealer Hedin Automotive Recenzje

3. Salon samochodowy
  4. Naprawa samochodów

O Ford-dealer Hedin Automotive

Napisane przez firmę

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 810

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin…

Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin Zoetermeer gekocht en ben zeer tevreden over de service van Xander van Zanten. Hij was enthousiast, geduldig en nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Dankzij zijn vriendelijke en professionele aanpak verliep de aankoop erg prettig. Ik ben dan ook zeer tevreden en bedankt nogmaals :)

19 lipca 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Mijn auto heeft zijn jaarlijkse beurt…

Mijn auto heeft zijn jaarlijkse beurt gehad + apk, ik werd gebeld door de werkplaats dat het ook tijd was voor het vervangen van de distributieriem van mijn Ford Ecosport en kreeg van te voren een prijsopgave en werd ook besproken + advies. Beiden beurt + distributieriem heeft inmiddels plaatsgevonden en keurig netjes uitgevoerd. Ik breng mijn auto vanaf nieuw elk jaar voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt (voorheen Vink&Evag, Stern, Ardea en nu Hedin.

13 lipca 2026

Prettige verkoper

Prettige verkoper. We kregen alle gelegenheid om de auto rustig te bekijken. Ondanks dat de auto op de eerste etage stond, was een proefrit geen enkel probleem. De auto is vervolgens keurig afgeleverd. Bedankt voor de goede service!

3 lipca 2026
Oceniono na 3 z 5

De communicatie van het bedrijf kan…

De communicatie van het bedrijf kan veel beter. Ik werd wel op tijd geïnformeerd over de afgekeurde punten, maar over het moment waarop de auto opgehaald kon worden werd niet of pas erg laat gecommuniceerd. Uiteindelijk heb ik zelf weer contact opgenomen en kreeg ik te horen dat de auto al klaar was. Dat kan wat mij betreft een stuk beter.

17 lipca 2026
Oceniono na 3 z 5

Geen warm welkom bij de receptie, maar de reparatie is naar wens uitgevoerd.

Reparatie is naar wens uitgevoerd, echter was het welkom van de receptie ver ondermaats. Eén persoon (die al met een klant in gesprek was) was vriendelijk, terwijl de ander stug achter zijn computer bleef werken en mij in eerste instantie leek te negeren. Jammer, want volgens mij is de receptie toch het visitekaartje van de organisatie en behoort deze gastvrij te zijn. Gelukkig was de andere medewerker wel vriendelijk naar bezoekers.

17 lipca 2026
Oceniono na 2 z 5

een teleurgestelde klant

Reeds een uitgebreide survey ingevuld voor Ford Services.
Daar staat mijn info duidelijk in.
Ik zou nog steeds teruggebeld worden door Ford Service Nederland n.a.v. een mail in maart jl.
Durft een manager contact met mij te zoeken???
NB. Bij de info digitale onderhoud gegevens staan er 2 grote reparaties niet in.. zeer vreemd.

14 lipca 2026

Probleem opgelost

Probleem opgelost

Beste Rob,

Wat fijn dat het probleem opgelost is. Dank voor de review.

Oceniono na 4 z 5

Beste Tony,

Fijn om te horen dat je snel en beleefd bent geholpen. Dank voor de review.

Goede service.

Goede service.

Beste Monica,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Klantgericht

Klantgericht, vriendelijk en deskundig

Beste Karin,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej