Ford-dealer Hedin Automotive Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Na een defect aan mijn voertuig is deze geplaatst bij Hedin Hoofddorp. In eerste instantie is er de eerste week geen leen voertuig ter beschikking gesteld, voertuig was nog geen twee jaar oud met 150... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We waren op een maandagmiddag naar Hedin gegaan. Daar was een aardige meneer die ons hielp en al snel aangaf dat hij normaal daar niet werkte. we hebben met een auto gereden en een lease deal aangegaa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijn contact met de verkoper die relevante informatie verstrekte, waarbij ik me niet onder druk gezet voelde. 2e proefrit? Geen probleem. Kortom: ik ben gewoon goed en prettig geholpen! Hier is de kla... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dealer samochodów Ford
  2. Warsztat samochodowy
  3. Salon samochodowy
  4. Naprawa samochodów

O Ford-dealer Hedin Automotive

Napisane przez firmę

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1055

Napisz recenzję

Prima geholpen door het auto bedrijf

Prima geholpen door het auto bedrijf

Beste meneer/mevrouw Wolters,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. We helpen je graag. Dank voor de review.

snel geholpen

Omdat is snel ben geholpen

Beste Laura,

Wat fijn dat je snel bent geholpen. We zien je graag terug. Dank voor de review.

Onderhoud

Fijne service medewerkster aan de receptie. Verder de auto weer keurig geupdated meegekregen.

17 sierpnia 2026

Beste Carolien,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Oceniono na 5 z 5

Plezierige communicatie en meedenken…

Plezierige communicatie en meedenken bij het maken van de afspraak. Handige afspraakbevestiging en ook heldere uitleg na het uitvoeren van de werkzaamheden door de medewerker. Ik heb veel vertrouwen in hun deskundigheid.

Beste John,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en wat fijn dat je een goede uitleg hebt gekregen. Dank voor de review.

correct

correct, op tijd, deskundig

Beste Lia,

Wat fijn dat alles correct en op tijd liep. Dank voor de review.

Beste meneer/mevrouw Visser,

Fijn om te horen dat je vriendelijk en snel bent geholpen. Dank voor de review.

Oceniono na 3 z 5

Vooraf was voorspeld dat de update van…

Vooraf was voorspeld dat de update van de accu ongeveer een uur zou duren. Dat bleek achteraf 1 1/2 uur te zijn geworden. Dat vond ik een beetje jammer.
Maar verder heb ik over de update van de accu geen opmerkingen, dat is - naar ik aanneem - prima uitgevoerd en hebben de balie- en service medewerkers steeds heel attent mijn vragen beantwoord. Daarover geen enkele klacht. Alleen de duur van de update viel mij tegen.

Beste Harold,

Dank voor de review. Wij willen ons werk altijd zo goed mogelijk doen waardoor het af en toe iets langer kan duren. Ik hoop dat je verder wel tevreden bent. We zien je graag terug.

Zeer klantvriendelijk

Tot twee keer toe een vriendelijke, snelle en prima service.

Beste meneer/mevrouw Hokke,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Geholpen zonder afspraak

Ik kampte met een kapotte accu die vanwege de plaatsing in mijn hybride auto alleen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd kon worden. Ik heb Hedin gebeld en kon gelijk terecht. Na een uur was mijn auto weer klaar voor gebruik.

14 sierpnia 2026

Beste meneer/mevrouw Ho,

Fijn om te horen dat je gelijk terecht kon en dat de auto al na een uur klaar was voor gebruik. Dank voor de review.

Snel en goed geholpen

Beste,

Fijn om te horen dat je snel en goed bent geholpen. Dank voor de review.

Ready, Set, Ford

Prima geholpen door het aanwezig personeel. Onder garantie is de auto gerepareerd. Glaasje water, thee en tijdschriften zijn makkelijk beschikbaar tijdens het wachten.

14 sierpnia 2026

Beste Sergio,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Oceniono na 1 z 5

Geen transparantie bij werkplaats/ onnodig hoge offerte

Achterbank van Ford Fiesta ging niet meer omhoog vanwege vergrendelde middelste gordel. Volgens internet een bekend probleem maar niet bekend bij de werkplaats. Kon ook niet gerepareerd worden, advies was de gordel vervangen voor €507! Auto weer meegenomen na afrekenen van €74 voor alleen rechtduwen van de bank. Uiteindelijk zelf thuis met juiste torx bit de veiligheidsriem kunnen losschroeven waarna het probleem verholpen was. Je maakt mij niet wijs dat ze dit bij de werkplaats niet wisten

24 sierpnia 2026
Opinia niezależna
Oceniono na 5 z 5

Vlak voor de vakantie storing in de…

Vlak voor de vakantie storing in de auto en zonder afspraak ben ik toch maar weer geholpen zodat we veilig op vakantie kunnen. Top

Opinia niezależna

Beste Rob,

Wat fijn dat je zonder afspraak bent geholpen zodat jullie veilig op vakantie kunnen. Wij wensen jullie een fijne vakantie. Dank voor de review.

Garage en receptie ervaring

Behandeling door personeel is uitstekend. Monteurs altijd behulpzaam en vriendelijk. Werkzaamheden altijd goed uitgevoerd.

Beste meneer/mevrouw Breedveld,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en wat fijn dat de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Dank voor de review.

Oceniono na 5 z 5

Alles was prima volgens afspraak

Alles was prima volgens afspraak. Ik ben netjes op de hoogte gehouden over wat er is uitgevoerd en wanneer de auto klaar stond. Ilse bedankt voor de service topper.

Beste Dennis,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review.

Oceniono na 5 z 5

Medewerkers waren uiterst vriendelijk…

Medewerkers waren uiterst vriendelijk zonder overdrijven.

24 sierpnia 2026

Beste meneer Ras,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Snelle en vriendelijke service

Snelle service, behulpzaam en bijzonder vriendelijk personeel.

26 sierpnia 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

snelle hulp,vriendelijk,

26 sierpnia 2026

Beste meneer/mevrouw van Fruchten,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle hulp en ons personeel. Dank voor de review.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej