Jag hade inte fått något kvitto på mitt köp. Jag ringde in och efterfrågade mitt kvitto som supporten hjälpte mig med på några få minuter. Det som drar ner upplevelsen lite var eran supports mikrofo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det gick smidigt fram till betalningen. Då gick inte att nå banken. Vid nytt försök kommer beskedet att en bokning är gjord med mejladressen och en förfrågan om man vill göra en ny bokning. Samtidigt... Zobacz więcej
- Bokade flyg som senare avbokades på grund av krig - Jag måste betala ca 850 kr i avgifter Om man bokar direkt med flygbolaget får man full återbetalning - Har väntat mer än 4 veckor och har... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Trustly är odugligt
Trustly är odugligt, om man inte har MOBILT BankID, för det kräver det - inte för själva betalningen, där går "BankID anslutet med sladd", men för den extra identifikation som Trustly kräver.
Helpfull reasonable wait
A little waiting of 10 minutes, which was okay as I called in the late afternoon with a small question about when I could see my booking at the plane companies app.
Nice and friendly person quick to help give an expected time. They can improve there service by giving the information when to expect to see the booking on the flight information 😊
Jag behövde rullstol service
Jag behövde rullstol service. Personen jag pratade med var hjälpsam och kunnig. Problemet är att jag behövde vänta 50 minuter i kö för att nå fram till denna person. Jag önskar att tjänsten fanns digitalt så att man bokar själv utan hjälp av kundstjänst.
Undvik denna resebyrå!
Undvik denna resebyrå!
En av de sämsta upplevelserna jag haft på över 15 år. Telefonköerna är orimligt långa (över en timme), och personalen vägrar hjälpa till med återbetalning trots att flygbolaget bekräftar att man har rätt till en kostnadsfri återbetalning på grund av särskilda omständigheter.
Vid inställda flyg debiterar de dessutom 895 kr per person i avgift, vilket är helt oacceptabelt – många andra resebyråer tar inte ut några sådana avgifter och hanterar sina kunder betydligt bättre.
Vi var fyra personer och fick totalt betala 3180 kr i avgifter.
enkelt och säkert
Jag hade inte fått något kvitto på mitt…
Det som drar ner upplevelsen lite var eran supports mikrofon. Jag fick säga till flera gånger att det inte gick och höra ibland.
Fungerar mycket bra i vanlig ordning
Fungerar mycket bra i vanlig ordning. Att man dessutom får ta med två stora resväskor i det redan låga priset gör det än bättre.
Tack och Bra jobbat!
He answer my inquiries swiftly and…
He answer my inquiries swiftly and clear. :)
Smooth , Easy and Positive Support
Rekommenderas inte – mycket problem
- Bokade flyg som senare avbokades på grund av krig
- Jag måste betala ca 850 kr i avgifter
Om man bokar direkt med flygbolaget får man full återbetalning
- Har väntat mer än 4 veckor och har fortfarande inte fått min refund
- Kundtjänst är väldigt dålig – väntade i 30 minuter
Mycket störande och brusigt ljud i telefonen
När någon svarade var kommunikationen dålig
Rekommenderar inte att boka via dem
- Blir mycket problem om något behöver ändras
- Dålig UX/UI – svårt att använda hemsidan och otydligt
The waiting for the call was a little…
The waiting for the call was a little long, but the service was excellent - quick and efficient!
Helpfull and kind
Helpfull and kind and if his information checks out in Max 10 days, its great.
en avbeställningsskydd som inte garanterar din skydd
Jag bokade nyligen en biljett med RCG till Valencia i Spanien. Min biljett inkluderade även avbeställningsskydd. Anledningen till min resa var att träffa min syster, som var på väg från Kuba till Spanien. Några dagar före resan fick min syster diagnosen en tumör i bäckenområdet, vilket enligt läkares inrådan krävde akut operation. Av denna anledning avbokade jag min resa till Valencia. Jag förklarade alla dessa skäl för RCG så att jag kunde använda min avbeställningsskydd. RCG svarade aldrig på mina e-postmeddelanden. Självklart kommer jag aldrig att boka med det här företaget igen, och jag råder alla som gör det att vara mycket försiktiga när de betalar för avbeställningsskydd. Läs villkoren noggrant eftersom det här företaget gör återbetalningsprocessen extremt svår.
Ingen hjälp
Jag har fått en EMD, credit vaucher från Qatar airways som jag behöver hjälp med att använda. RCG vägrar att hjälpa mig!!. Dom säger att det är Qatar som ska hjälpa mig och Qatar säger att det är RCG. RCG har outsourcing på en del av sin service som är katastrof, dom vill inte hjälpa en och lägger på luren.
En stor ros for en rigtig god service…
En stor ros for en rigtig god service og opfølgning af Tsvetan D fra Sverige som ringede mig op ad flere omgange.
Situationen var omkring mellemlanding i Doha som ikke er muligt pt - Tsvetan sørgede for at selv om rejsen derned blev annuleret så kunne den bookede hjemrejse godt bruges. Kæmpe Tak for hjælpen til dig :-) Med venlig hilsen. Thomas fra Danmark.
Otroligt dåligt
Otroligt dåligt, kommer aldrig att boka resa hos dem. Ingen full återbetalning när resan cancelled,Varför tar Resecentrum adm avgifter på ca 900kr vid cancelled resa och man har ingen möjlighet för ombokning.
Jeg vil kraftigt fraråde at bruge RCG…
Jeg vil kraftigt fraråde at bruge RCG Rejser.
Vi bestilte en familierejse til Qatar med afrejse den 26/12/2025 – i alt 4 billetter. Senere opstod der krig i området, hvilket gjorde rejsen både usikker og urealistisk at gennemføre.
Qatar Airways, som skulle operere flyvningen, valgte ansvarligt at tilbyde fuld refundering til deres kunder. Alligevel nægter RCG Rejser at tilbagebetale det fulde beløb til os, selvom det er den samme flyvning. I stedet fastholder de et gebyr på 800 kr. pr. billet – altså 3.200 kr. i alt – for en rejse, der ikke kan gennemføres under ekstraordinære omstændigheder.
Det virker urimeligt og uprofessionelt, at de vælger at tjene penge på en krisesituation, hvor flyselskabet selv har anerkendt situationens alvor og refunderet fuldt ud.
Meget skuffende kundeservice og mangel på ansvarlighed. Vi kommer ikke til at bruge RCG Rejser igen.
Scam and rude
0/5
absolutely the worse, AVOID AT ALL COST!
My flight was canceled and they charged me 895 SEK when i told the guy on their policy it says 695 SEK he hanged up.
Det har hänt att jag var tvungen att…
Det har hänt att jag var tvungen att boka biljetter flera gånger. Det har hänt också att jag kom till betalningen men det kommer meddelande att det var sent och boka biljetter!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.