Koninklijke Otolift Trapliften Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Otolift heeft een contract met onze gemeente. Dus was deze keuze simpel! Maar, wat een fantastisch bedrijf. Zeer beleefde medewerkers, vanaf het eerste telefoontje totdat de traplift geplaatst was.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Plotseling ging de lift in storing. Bleef maar piepen. In telefonisch contact met de storingsdienst van OTO stapsgewijs de reset procedure doorlopen en de lift werkte weer. Geeft ons vertrouwen .

Oceniono na 5 z 5

Degelijke en volledige informatie. Straalt veel vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Komen ook in de praktijk volledig uit. Misschien wat duur, maar betrouwbaarheid kost nu eenmaal geld, en dat betaalt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer goede ervaring met otolift, zowel de mevrouw aan de telefoon als de monteurs. Zij werken zeer keurig en zijn vakkundig. Vriendelijke mensen, geen haast en leggen alles heel duidelijk en geduldi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla osób z ograniczoną mobilnością
  2. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych

Napisane przez firmę

Als traplopen niet meer zo makkelijk gaat, kan uw trap een grote hindernis worden. Bij Otolift begrijpen wij dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen huis blijft wonen. Daarom maken onze trapliften uw trap weer veilig en uw woning weer toegankelijk. En omdat elke situatie anders is, maken wij de traplift helemaal op maat voor uw situatie. Hoe uw trap er ook uitziet en wat uw wensen ook zijn; samen vinden we altijd de perfecte oplossing.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 338

Napisz recenzję

Installatie

Wouter kwam de lift installeren. Hij kwam op de afgesproken tijd was erg vriendelijk en na de installatie controleerde hij alles en gaf een uitgebreide uitleg.

6 maja 2026

Beste mevrouw Jansen,

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te vernemen dat de monteur de installatie volgens afspraak heeft uitgevoerd, vriendelijk was en u een duidelijke en uitgebreide uitleg heeft gegeven. Wij stellen het op prijs dat u dit met ons deelt en geven uw compliment graag aan hem door.

Oceniono na 2 z 5

Goed in sales. Ermbarmelijk in aftersales

Aan de voorkant loopt alles bij Otolift vlekkeloos: het aanbod is helder, het contract is strak en de betaling gaat soepel. Helaas houdt dat beeld geen stand als er iets misgaat.
Bij het verwijderen van de traplift op 28 april 2026 hebben de monteurs een vloertegel gebroken. De kostenraming voor herstel bedraagt €418,96. Het enige dat Otolift hiertegenover stelde, was een verwijzing naar een kleine clausule in het terugkoopdocument over "overige beschadigingen." Een tegemoetkoming van 50 euro. Dat was het.
Wat de zaak verder typeert: bijna anderhalve week na de demontage bleek dat de monteurs het licht op de overloop hadden laten branden. Al die tijd heeft het licht gebrand. Dat vertelt u alles over de zorgvuldigheid die ter plekke is betracht.
Voor het bedrag dat Otolift voor haar producten en diensten rekent, mag een klant op een betere afhandeling rekenen. Zeker gezien het feit dat de lift 8000,- kostte. We er na 2 jaar 1.000,- voor terugkregen. Ik krijg er pijn van in mijn buik.

27 kwietnia 2026

Beste heer/mevrouw Elles,

Het verwijderen van een traplift is helaas niet mogelijk zonder dat er zichtbare schade achterblijft. Daarom staat in het verwijderdocument vermeld dat Otolift niet verantwoordelijk is voor eventuele achterblijvende schade.

Onze monteurs werken uiteraard zorgvuldig om de traplift met zo min mogelijk schade te demonteren. Helaas is het niet altijd mogelijk om schade volledig te voorkomen. De ontstane schade is in dit geval onvermijdelijk geweest bij het verwijderen van de traplift.

Daarnaast vinden wij het vervelend om te horen dat het licht bij u is blijven branden. Wij hebben de monteurs hierover geïnformeerd.

Oceniono na 5 z 5

Snel en prima telefonisch geholpen!

Snel en prima telefonisch geholpen!
Hij doet het weer!!!

6 maja 2026

Beste Carrie,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u snel en goed telefonisch bent geholpen en dat de traplift weer naar behoren functioneert.

Oceniono na 5 z 5

De eerste kontakten en verdere…

De eerste kontakten en verdere afspraken zijn uitstekend geweest. Alle lof voor het personeel van OTO lift.

4 maja 2026

Beste Herman,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat het hele traject zo goed is ervaren. Erg fijn dat ons team daarin zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. Bedankt voor het compliment!

Soepel proces

Hele proces van bestellen tot montage verliep enorm soepel en precies volgens afspraak.

5 maja 2026

Beste Tom,

Fijn om te lezen dat het hele traject zo vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor het delen!

Oceniono na 5 z 5

service gericht,prima en heel…

Heel service gericht,prima en heel aardige mevrouw. Heel goede instructie gehad. Zijn er heel erg blij mee. Bedankt

4 maja 2026

Beste Tine,

Dank u wel voor deze fijne woorden! Fijn om te lezen dat de uitleg duidelijk was en dat het contact zo prettig is verlopen.

Super service

Heel tevreden over de uitleg die we van Saskia gekregen hebben. De installatie is perfect verlopen en prima toegelicht door de installateurs. Het hele team heeft rekening gehouden met onze hoogdringende situatie en zich er flexibel tegenovergesteld. Een echte aanrader.

24 kwietnia 2026

Beste Carlo,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zich goed gehoord voelde en dat we in uw situatie hebben kunnen meedenken en meebewegen. Dat u ons aanbeveelt, waarderen wij enorm.

Uitgevoerd wat afgesproken was

Uitgevoerd wat afgesproken was. Deskundige uitleg en montage door een vriendelijke monteur. Perfect werkende traplift. Kortom een prima bedrijf.

1 maja 2026

Beste meneer/mevrouw Schilderink,

Fijn om te lezen dat alles is gegaan zoals afgesproken en dat de traplift prettig in gebruik is. Bedankt dat u dit met ons deelt. Dat waarderen we enorm!

Oceniono na 3 z 5

ze rijden in Dronten als een stel coureurs

ze rijden in Dronten als een stel coureurs door de straten (met reclame op bus) waar veel gezinnen met kleine kinderen wonen en waar je maar 30 mag vinden zij 50 normaal

update: chauffeurs worden aangesproken door Otolift

1 maja 2026

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw melding. Allereerst willen wij onze excuses aanbieden. Dit is zeker niet hoe onze collega's zich in het verkeer horen te gedragen. We nemen uw signaal serieus en zullen dit intern onder de aandacht brengen, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt

Oceniono na 5 z 5

Heel netjes en vakkundig achtergelaten

Heel netjes en vakkundig achtergelaten, we zijn heel erg tevreden mvg

29 kwietnia 2026

Beste Linda,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Goed geholpen probleem opgelost

Goed geholpen probleem opgelost

27 kwietnia 2026

Beste Andre,

Dank u wel voor uw review! Fijn dat u snel en goed bent geholpen en dat het probleem is opgelost.

Aanrader!

Goede service, snelle installatie.
Zeer vriendelijke medewerkers zowel aan de telefoon als aan huis.
Wim en Joey zijn aardige en deskundige medewerkers.
Ik raad iedereen een traplift van Otolift aan, ik ben er erg blij mee.

16 kwietnia 2026

Beste Chartreux,

Wat fijn om te horen dat alles zo prettig en vlot is verlopen. Dank voor het vertrouwen in Otolift en voor het delen van uw ervaring.

We wensen u veel gemak van uw traplift!

Oceniono na 5 z 5

Super goed geïnstalleerd door een hele…

Super goed geïnstalleerd door een hele aardige en kundige monteur. Bedankt, Lennart!

23 kwietnia 2026

Beste meneer/mevrouw Smits,

Bedankt voor uw fijne review! Wat mooi om te lezen dat de installatie zo goed is verlopen.

Veel gemak en comfort gewenst met uw traplift!

Oceniono na 5 z 5

Ik werd erg fijn geholpen

Ik werd erg fijn geholpen, duidelijke uitleg waardoor de traplift doet wat hij moet doen. Ik heb al bijna 20 jaar een traplift van Otolift en al die jaren werd er adequaat gereageerd en zo snel mogelijk de storing verholpen. Ik ben een blije klant van Otolift en kan ze ook aan iedereen aanraden.

22 kwietnia 2026

Beste meneer/mevrouw Bouwmeester,

Hartelijk dank voor uw mooie review en het jarenlange vertrouwen in Otolift. Fijn om te lezen dat u onze service en snelle hulp bij storingen zo waardeert. Dank voor het aanbevelen van Otolift!

Oceniono na 5 z 5

Zowel levering als installatie…

Zowel levering als installatie verliepen vlekkeloos. Alle lof!

23 kwietnia 2026

Beste meneer/mevrouw Zwart,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat zowel de levering als de installatie vlekkeloos zijn verlopen.

Oceniono na 5 z 5

Bram de monteur is heel vriendelijk…

Bram de monteur is heel vriendelijk behulpzaam en gaf een duidelijke uitleg!

22 kwietnia 2026

Beste Joyce,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat onze monteur u prettig heeft geholpen en dat zijn uitleg duidelijk was. Wij geven uw compliment graag aan hem door!

Oceniono na 3 z 5

Doet wat het beloofd en is behulpzaam…

Doet wat het beloofd en is behulpzaam met 24/7 service diensten, ook in weekend telefonische storing dviezen welke tot oplossing hebben geleid.

19 kwietnia 2026

Beste Ton,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat de traplift doet wat is beloofd en dat u onze 24/7 service als prettig en behulpzaam heeft ervaren, ook in het weekend.

Oceniono na 5 z 5

Monteur was op tijd en was zeer…

Monteur was op tijd en was zeer klantvriendelijk. Alles op en top uitgelegd. Verdient een dikke pluim!

20 kwietnia 2026

Beste Lavie,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat de monteur op tijd was en alles duidelijk heeft uitgelegd.

Oceniono na 5 z 5

De traplift werkt fantastisch.

De traplift werkt fantastisch en de installatie door Bram en Andreas was perfect; omdat zij prima samenwerkten was de installatie snel klaar.
Ik kreeg ook een prima uitleg over de werking van de traplift en ik ben er erg blij mee.

20 kwietnia 2026

Beste Wim,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat prettig dat de traplift zo goed bevalt. Fijn ook om te horen dat onze monteurs zo goed op elkaar waren ingespeeld en dat alles vlot verliep. Mooi dat de uitleg duidelijk was en u nu met een gerust gevoel gebruikmaakt van de traplift.

Oceniono na 5 z 5

Probleem telefonisch goed opgelost!

Wij zijn telefonisch heel goed, snel, professioneel en vooral heel vriendelijk geholpen met ons liftprobleem. Top!

18 kwietnia 2026

Beste Jolanda,

Mooi dat het probleem snel telefonisch is opgepakt en netjes is afgehandeld. Dank voor het delen van uw ervaring!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej