Oceniono na 1 z 5

Den mest rådne og elendige kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har lavet en klage i februar måned på et sommerhus i Fjellerup da vi opdagede at der var indendørs kamera sat op - ødelagde fuldstæ... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Utrolig DÅRLIG kundeservice. Huset var 4**** men ulækkert med beskidt køkkenservice, tv-bord var en ødelagt stol, ødelagte stuelamper, dårligt lugt på badeværelser, badeværelseshåndtag faldt af konsta... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi er nabo til sommerhuse som lejes ud af Novasol på Skamlingsbakken ved Grønninghoved Strand. Fra april og frem er det slut med at nyde vores sommerhus. Novasol lejer ukritisk ud til horder af i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lejede 8 personens sommerhus Grønnedalsvej 7 Sandkaas 3770 Allinge 29.06.24-06.0724. Fejl/mangler : 1. Hæve/skydedør kan ikke bruges. 2. Ingen solarie installeret der var oplyst på hjemmeside 3.... Zobacz więcej

1,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Bestil ALDRIG ophold ved Novosol

Bestil ALDRIG ophold ved Novosol, hvis man vil annuller sit ophold grundet corona restriktioner, skal man gøre det senest 70 dage før ankomst, + at de tilbageholder fra til 25% og op af, alt afhængig af afbestillingsdagen. Det er hvad der står med meget småt, bare ærgeligt siger manden, det er jo kun anbefalinger at man ikke må samles. Virkelig dårlig stil!!

9 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

NOVOSOL - det må I kunne gøre bedre!!!!

sagnr. D04175 - Gåsehagevej i Ebeltoft - Ferieboligen fremstår som temmelig slidt og trænger i den grad til renovering/vedligeholdelse.
Ferieboligen fremstod som beskidt og nusset, der manglede glas og service til flere end 4 personer ((huset kan i princippet udlejes til 8 personer, så det skal der vel som minimum være service og bestik til!) gulvtæpperne var decideret ulækre og snavsede, dørhåndtagene hang og dinglede på flere af dørene, huset fremstod klamt og fugtigt da vi ankom og dette forsvandt først efter 4-5 dage med intensiv udluftning. WHIRL funktionen i SPAbadet fungerede 1 gang og var derfor ikke eksisterende.
Jeg mener faktisk ikke at udlejningsprisen på nogen måde står mål med hvad man får.
Skøn beliggenhed, tæt på vand og ligger i rolige omgivelser. Områdets natur var perfekt, men legeredskaberne i haven var nedslidte/i stykker og der var ikke afskærmning på trampolin, ligesom "sand" i sandkasse var ren jord = møgbeskidt...
Da vi kom hjem sendte vi en reklamation som blev affærdiget med at "da vi ikke havde ringet mens vi var der så kunne de ikke godtgøre os noget som helst". Det er efter min mening en elendig politik at have, at gæsterne skal forvente at der skal komme håndværkere rendende mens man er i udlejningshuset, når man vel ret beset skulle gå ud fra at man lejer et fuldt funktionsdueligt hus (bevares udskiftning af en elpære eller lign. kan vel gå an, men det vi snakker om her var jo nærmest en mindre renovering af hele huset)......
Det er godt nok ærgerligt at man skal bruge så meget krudt på noget som bare skulle have været en skøn ferieuge med børn og børnebørn.
Det er ikke godt nok Novosol.....

2 grudnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Wir wollten solidarisch in der Krise…

Wir wollten solidarisch in der Krise sein und haben ein Haus gebucht, uns ist das Risiko bewusst gewesen, aber der Service, ist das letzte, auch wenn der Urlaub erst Ende Dezember ist, gibt Novosol keine Alternativen und Versprechen, wenn eine Einreise nicht möglich ist. Da buche ich dann lieber jetzt mit Verlust um als in 8 Wochen dumm da zu stehen. Dann werde ich zukünftig wieder Pauschal Urlaub machen bzw. einen anderen Anbieter in solchen Krisen unterstützen

26 października 2020
Oceniono na 2 z 5

Buchung und alles was damit…

Buchung und alles was damit zusamenhängt ist gut aufgebaut. Es gibt ausreichend Informationen und ausreichend Transparenz im Prozess. Aber die Hausbeschreibungen passen nicht. Fotos von Objekten und das reale Leben stimmen überhaupt nicht überein. Wir hatten ein vier Sterne Haus (novosol Sterne Bewertung), in echt war das Haus total muffig, Schimmel an der Wand und wirklich ekelhaft. Reaktion von novosol? Keine! Kundenservice unterirdisch. Bei der Schlüsselübergabe haben alle Kunden die nicht Vorkasse gezahlt haben, 20% Rabatt erhalten, mir sagte man selber Schuld wenn man per Vorkasse zahlt. Das nenne ich gelungene Kundenkommunikation und guter Kundenservice.

5 listopada 2019
Oceniono na 1 z 5

Jeg fik skumle opkrævninger sendt per…

Jeg fik skumle opkrævninger sendt per email uden signatur fra et domæne der ikke havde noget med novosol at gøre.

Fra denne email blev jeg sent til en anden skummel betalings siden der igen ikke havde noget med novosol at gøre.

Jeg burde måske nægte betaling, men det er for meget arbejde -- næste gang kigger jeg efter en udbyder der tager min IT sikkerhed alvorligt.

16 września 2019

Avoid Novosol!

We rented Villa Reic in a village called Kucine, near Split.
Despite the description, there was not aircon through the property. In 40 degree heat, the property was very hot and we lost a lot of sleep. The upstairs fan was slow and barely moved the air. My daughter therfore had to sleep on the sofa in the lounge with her friend sleeping on a mattress on the floor because of the heat upstairs. On the second day a bedroom window fell off its hinges and nearly injured one of our children. We complained to the owners who said that it was a "Mediterranean window" and being British we weren't used to it. In addition, the architrave in the door frame fell and hit my son as he exited his bedroom.

Contrary to pictures, the pool was made with pebble dash and badly cracked in places. It was also small and not suitable for swimming because of the sloped sides. We all sustained cuts on hands and feet from the abrasive stones.
We complained to our Novosol rep and she shrugged off our complaints and refused to acknowledge them, saying that most customers were "fascinated by the pool".

18 sierpnia 2019
Oceniono na 3 z 5

Mit Novosol Buchung verlief alles sehr gut

Mit Novosol Buchung verlief alles super... Habe Objekt in Kavelhave gebucht...
Leider steht im Internet darüber nicht sehr viel, das Objekt vom Foto her eigentlich sehr ansprechend, in echt... Renovierungsbedürftig, haben uns sogar vor Ort noch einen kleinen kugelgrill besorgt, da keiner da war. Die Gartenmöbel müssten unbedingt getauscht werden, bei 2 Sesseln ist die Sitzfläche kaputt... Einige Glühbirnen sind defekt.... Nicht sehr ansprechend....
Nur die Lage ist super, total ruhig, 2 Reihe zum Meer....

4 czerwca 2019

Abzocke!

Ich habe ein Ferienhaus gebucht, die erste Rate pünktlich bezahlt. Die zweite Rate war an Weihnachten fällig, auch diese habe ich überwiesen, leider wurde sie durch die Feiertage zu spät gebucht, so dass die erste Rate als Storno einbehalten wurde. Trotz mehrfachen Mails und Telefonaten ist man nicht bereit, mir die Rate zu erstatten, bzw. das Haus zu vermieten, da ich gerne an der Buchung festgehalten hätte. Der Service und die Freundlichkeit ist unterirdisch. M. E., ist das Abzocke und überhaupt nicht kulant.

8 stycznia 2019
Oceniono na 2 z 5

Vedr.130-52544 Næsvej 45

Vedr.130-52544 Næsvej 45, Assens
Huset fremstod slidt og trængte i den grad til vedligehold. Passede ikke med Novosols beskrivelse "Luksuslejlighed". På 2.-dagen blev Novosol orienteret om tilstanden på flere boligkomponenter. Det skete der ikke noget ved. På 4.-dagen igen kontakt om ovennævnte. Beskeden var:" nu var det snart weekend, så man kunne ikke nå at få noget lavet i denne uge"
Generelt: God beliggenhed, dårlig service og nedslidt bolig

12 sierpnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Kan bestemt ikke anbefale Novosol.

Kan bestemt ikke anbefale Novosol.
3 overnatninger med rengøring 3170 kr.
Spa utæt . Spa beskidt. Støv på gulv , støv på tv bord. Udendørs lys foran huset virkede ikke.
Hoveddørens håndtag røg hele tiden af,
(manglede en skrue)
Snakkede med service omkring spa , at der sivede vand ud, men hun mente ikke det gjorde noget, der havde været en tekniker ude ugen før og det virkede. Jo jo det virkede med da vandet sivede ud , gjorde det at vandet ikke kom op hvor det skulle , så det var bestemt ikke optimalt.
Utroligt så mange fejl/mangler og så til den pris .Aldrig leje igennem der mere.

20 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

Novasol reklamere med forkert billede og beskrivelse af sommerhus i Klitmøller også på FDM hjemmeside.

Vi lejede et sommerhus til 10 pers af Novasol gennem FDM, sommerhuset var i beskrivelsen 4* med pool, det hus som vi modtog var uden pool, møgbeskidt og nedslidt max 1*, huset havde tidligere haft pool den var iflg naboer støbt for over et år siden istedet for pool var der opstillet et bordtennis, forestil vores skuffelse vi stod med 7 børnebørn som havde set frem til at komme i pool, vi klagede til Novasol som påstod at huset var udlejet uden pool, indtil vi viste dem deres og FDM s hjemmesider hvor det var beskrevet med pool, der hus som var på hjemmesiden var naboens hus som var sat tip top istand, han fortalte selv at billede var hans hus, vi blev så tilbudt at vi kunne låne et andet hus hvor vi kunne benytte pool men ikke bo der, det afslog vi og var ved at pakkesammen for at køre hjem igen da de foreslog at vi kunne flyttebil et andet hus som dog lige skulle rengøres først og have nye madrasser i nogle. af sengene, pool skulle også klargørers med klor osv det kunne så først bruges dagen efter, huset var ok men der var mange ting i huset som var nedslidte og ikke fungeret bla bruser, komfur osv, vi fandt ud af at det hus som vi kunne låne men ikke bo i var det vi havde fået nu, huset havde skimmelsvamp det konstaterede vi hurtigt da 2 af vores børn var allergiske og vågnede op om morgnen med hovedpine og lukkede næser, vi havde alle døre og vinduer åbne for at lufte ud så gener blev mindsket, hvis huset skulle bedømmes ville det være - 1* pga skimmel, vi tog hjem 2 dage før tid og har fremsat krav mod FDM om 2 dages erstatning. Mvh Trille & Erik Lennett

24 sierpnia 2014

for dårlig sommerhus på Rømø

Vi besøkte nogle venner på rømø,svenskervænget,der stod i papierne at huset var 72m,men det var 60m,der var meget beskit,spinnevæv i øjnehøjdet,hovedør kunne ikke holde lukket uden man låste,mangler en del bedstik,min ven gik gennem tressegulvet og kom til skade,så var det nok,og vi forlod sommerhuset og tog hjem,7 dage blev til 2 dage.

23 sierpnia 2014

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej