Den mest rådne og elendige kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har lavet en klage i februar måned på et sommerhus i Fjellerup da vi opdagede at der var indendørs kamera sat op - ødelagde fuldstæ... Zobacz więcej
Utrolig DÅRLIG kundeservice. Huset var 4**** men ulækkert med beskidt køkkenservice, tv-bord var en ødelagt stol, ødelagte stuelamper, dårligt lugt på badeværelser, badeværelseshåndtag faldt af konsta... Zobacz więcej
Vi er nabo til sommerhuse som lejes ud af Novasol på Skamlingsbakken ved Grønninghoved Strand. Fra april og frem er det slut med at nyde vores sommerhus. Novasol lejer ukritisk ud til horder af i... Zobacz więcej
Lejede 8 personens sommerhus Grønnedalsvej 7 Sandkaas 3770 Allinge 29.06.24-06.0724. Fejl/mangler : 1. Hæve/skydedør kan ikke bruges. 2. Ingen solarie installeret der var oplyst på hjemmeside 3.... Zobacz więcej
Lej ikke Sneppen 14, Rømø
Vi er kørt 3 familier fra Sjælland for at kommer over og opleve Rømø hvilket vi havde glædet os til !
Da vi ankommer til huset der ligger på Sneppen 14, ser vi et sminket lig af et sommerhus, flot ude fra, det indvendige er ikke værd at nævne.
Ved gennemgang af huset finder vi i stor udstrækning skimmelsvamp, ulovlige el - installationer, møblement der er så nedslidt at det burde være smidt ud, opvaskemaskine der ikke er brugbar, tv der udelukkende kun kan tage tyske kanaler.
Kort sagt ELENDIGT og SUNDHEDSSKADELIGET.
Efter 2 dage i huset begyndte største delen af familien og hoste og få influenza symptomer, bortset fra 2 personer der har sovet i den "ny afdeling" af sommerhuset.
Resultatet blev vi måtte aflyse vores ferie inden vi kom til at nyde den !!
Nevermore Novosol Nevermore.
Nevermore Novosol Nevermore.
Lejlighed Langeland i august. Modtog først el-regning nu, næsten to måneder efter. Indtil da, tænkte, at den lå under bagatelgrænsen.
Surprize: De har takseret forbruget ti gange så højt som det sandsynlige !!! Vi brugte nul varme, vand til kaffe 10 min pr dag, nul ovn og kun sparsomt lys, da solen gik ned kl. 22. Jeg er tekniker: Intet kan retfærdiggøre et forbrug på 104 kWh for seks dage i den meget varme og lyse august. Intet. Jeg ringer nu for at påtale det og blir sat på en 'telefonkarrusel', hvor ingen ved noget. Bliver stillet om og om igen, indtil man kører træt. Og ja, nu er jeg træt af Novosol. Jeg stoler ikke på det firma. Jeg siger det til alle jeg kender og beder dem sige det videre. Aldrig mere Novosol.
NOVOSOL ER SVINDEL FIRMA
Min familie og jeg kom til det hus jeg har lejet. Der var møgbeskidt ude og inde med flere mdr snavs. Internet og tv virkede ikke. Brændeovnen sendte tykke byger af sort røg direkte ind I rummet hvilket er giftigt. Spabad dækket af sort tyk snavs. Alt var ubrugelig. Kontakt til novasol får jeg en I tale som sender links så vi kan vælge nyt hus. Da vi ringer igen og beder om denne medarbejder nægter vi det. Vi får at vide han har talt over sig da det var hans 1. Arbejdsdag. Hende vi taler med siger vi skal tage imod en tekniker som måske kommer inden kl 19. Måske slet ikke den dag. Da der skal kigges på flere ting siger hun de iøvrigt har 72 timer til det. Der er vores ferie næsten brugt. Hun er nedladende og taler grimt. Efter flere tlf samtaler og ingen teknikker kører vi hjem.vi er blevet lovet økonomisk kompensation. Men da de finder ud af vi er kørt hjem ringer de og siger det får negativ indflydelse på vores mulighed for kompensation. NOVASOL ER SVINDEL OG HUMBUG HOLD JER LANGT VÆK.. Det var beliggende i Helberskov
Sommerhus som var et skur.
Var i Syd Sverige i uge 29 og har efterfølgende henvendt os til Novasol ca.7 til 8 gange på mail da de jo ikke kan ringes op med en klage men stadig ikke hørt noget fra dem.
Firmaet er åbent bart kun interesseret i penge frem for tilfredse kunder så vi er færdige med at bruge dem.
De fik solgt til Cendant og alt er gået…
De fik solgt til Cendant og alt er gået ‘abe …’. Hold jer væk, ikke bøvlet værd. Kundeservice er ikke eksisterende . De gider ikke engang hyre studerende til at skrive ‘jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse’….
Under al kritik
Dette firma er under al kritik, og burde ikke have lov til at forsætte med denne slags udlejning.
En gruppe venner og jeg lejede et hus i Italien, men manglerne var mange. Det hele emmede ud i at vi havde en reparatør der kom hver dag, fordi der var noget nyt der skulle fikses ved huset, hvad end det var et pool-filter, et komfur eller sågar køleskabet som ikke kunne køle, og dermed kostede os en masse indkøb.
Pool-filteret fik dertil skåret i en medrejsendes fod, og dermed ødelagde hans ferie fuldstændig.
Huset var generelt i dårlig stand, og de 150 Euro man skulle betale for rengøring, føltes som at smide penge ud af vinduet.
Konklusion: Efter en kort dialog med Novosol, hvor situationen er beskrevet (med beviser i form af billeder), har de endnu ikke gjort noget ved dette. Vi venter stadig på en tilbagemelding, men tålmodigheden er ved at være brugt ud.
IKKE REJS MED NOVOSOL, det er det bedste råd jeg kan give jer.
We booked a villa with Novosol they…
We booked a villa with Novosol they cancelled it the week before and offered us another villa the week before our trip. It was accept the villa or cancel the holiday. These were the problems with the villa:
1. Dirty (brown) water coming from the taps (we have images) which made 3/4 children physically sick.
2. Cockroaches in the bedrooms (we have images)
3. Tiny stained thin towels
4. Obsolete electricals (tape cassette player, DVD player and very old non smart tv)
5. Terrible bathrooms with dirty grouting and cellotape over the bath plug, a bidet that leaked and smelt badly
6. Bad drainage where we had to empty sanitary bins daily ourselves.
7. Infestation of flies, ineffective mosquito nets
8. Extremely uncomfortable beds resulting in poor quality sleep for all guests each night, hard pillows and very old bedding.
9. Dated old and worn furniture and fixtures.
10. Tiny kitchen lacking in equipment to serve 8 people and poor quality cooking utensils and pots.
11. 3 bedrooms only - with one bed in the living room divided by curtains.
Don’t use them they are scammers.
HOLD JER VÆK fra det selskab
Vi glemte min datters ChromeCast i et sommerhus i Ebeltoft afdelingen og…..
Hold nu op!!!! Mage til elendig kundeservice.
Vi ringede 4-5 dage efter hjemkomst og måtte selv følge op 3 gange, førend en flabet medarbejder ringede (14 dage efter) og informerede om det var væk og der ik var noget at gøre… ikke stjålet, men bare ikke indleveret??? meget underligt!!! Der var ingen hjælp og hente, så NOVASOL lever til fulde op på de anmeldelser der er givet og vi kommer ALDRIG til at benytte selskabet igen!
Vi ankom meget spændt til den pool…
Vi ankom meget spændt til det pool sommerhus vi havde lejet.
I forvejen havde vi kontaktet novasol ang deres dårlig anmeldelser og de lovede at alt var i orden.
Det var det så ikke da vi ankom.
Vi startede med at gøre rent og skrive alle mangler ned.
Novasol kom på besøg og det eneste vi fik at vide at det skulle vi regne med i et sommerhus der bliver udlejet også mangle på rengøring
Det skal lige nævnes at sommerhus er en kategori 4
Sommerhus D7589
Vi ankom til det lejet sommerhus ved…
Vi ankom til det lejet sommerhus ved Ansager, hvor vi skulle være i syv dage.
Vi er kørt væk igen, for vi har ALDRIG oplevet noget så beskidt som det sommerhus.
Selvom NOVOSOL tog sig sammen, så ville dette tage flere timer at hører det rent, INTET er rengjort.
Yderst dårlig service og ulækkert/beskidt sommerhus
Det er første - men helt sikkert også sidste gang, vi lejer sommerhus gennem Novosol.
Vi ankommer til sommerhuset lørdag kl.16 og der er ikke gjort rent. Det er i forvejen et hus med megen indgroet snavs, så det er virkelig klamt, når der samtidig ikke er rengjort efter sidste lejer. Den indgroet snavs er muligvis husejers ansvar, men Novosol burde have en minimumsstandard (hvilket givet vis ikke er tilfældet i dette hus, som er direkte klamt).
Men der kan selvfølgelig ske en fejl, så vi tager det med positiv ferieånd og kontakter Novosol vedr. rengøring. Efter 1 times tid i telefonkø, kommer vi igennem, og der bliver sendt et rengøringshold, som ankommer i løbet af aftenen. Dog rengør de kun overfladisk, så alt i huset er stadig ulækkert pga. den indgroet snavs.
Samme aften konstaterer vi, at opvaskemaskinen ikke virker. Vi kontakter igen Novosol og efter en lang ventetid kommer vi igennem. Novosol noterer at opvaskemaskinen ikke virker, og at de vil vende tilbage. Da vi intet har hørt fra Novosol tirsdag kontakter vi dem igen. Her får vi så at vide, at det ikke er normalt, at de ringer tilbage til lejer med info om, hvad der skal ske med fx en opvaskemaskine. Vi informerer dem om, at de selv har informeret os om, at de vil vende tilbage ift. opvaskemaskinen og Novosol responderer ved at informere os om, at det jo heldigvis kun er meget få af deres kunder, der bruger deres ferie på at sidde og vente på et opkald fra Novosol (som os) - yderst provokerende og nedladende kommunikation fra Novosol. Vi får dog at vide, at der vil komme en elektriker og se på opvaskemaskinen onsdag. Der kommer ingen. Fredag kontakter vi Novosol igen for at få et afslag i prisen, da vi har været uden opvaskemaskine i sommerhuset hele ugen. Novosol informerer os om, at de vil vende tilbage til os. I dag er det søndag og vi har stadig intet hørt.
Ja der kan ske fejl ift. rengøringen og man er ikke herre over om en opvaskemaskine går i stykker. Det mindste Novosol kan gøre er dog at yde en rimelig kundeservice. Det fremstår meget uærligt når den ene melding modsiger den anden, og der ikke bliver fulgt op på det de lover.
Dårlig service
Har nu ventet 2 timer i telefon køen - er hele tiden nr. 9 eller 10
Efter havet ventet 18 min på telefon bliver jeg ikke mere nr. 9 i køen men nr. 10 ?????????
Dårlig service kan man ikke sige for der er ikke nogen service
At i vil være det bekendt
men vi har et kloak problem skal vi selv bestille slamsuger på jeres regning ? eller vil i tage det her seriøst
Har været i sommerhus i Blåvand på Tane…
Har været i sommerhus i Blåvand på Tane Hedevej 13.
Rengøring var ikke at prale af,,,emhætte møj beskidt. Terrassedør mega utæt. Masser af myrer. Rengøring var bestemt ikke ok. Tørretumbler møg beskidt. Ved fordøren stod en ulækker spand med masser af cigaretskodder. Terrasse med masser af ukrudt.
Til den pris som er betalt burde det bare være ok.
Ikke en positiv oplevelse😒
BESKIDT Lejet hus i uge 27 i Øer Maritime…
Lejet hus i uge 27 i Øer Maritime Ferieby 124, Øer Strand.
Forudbetalt slutrengøring - 843 kr.
Vi kom til et hus, der var beskidt overalt!
Især var køkkenet meget beskidt - ovn og komfur var fedtet til, køleskab urent, i fryseren lå gamle madvarer tillige med, at hver eneste skuffe krævede rengøring, øvrige skuffer i køkkenet var fyldt med krummer, mv.
Efterladt skraldebors på komfuret. Badeværelset tilsvarende: Fedtet spejl, gamle brugte vatpinde i kurve, urengjort toilet, brusekabine, mv.
Herudover: Alle gulve var beskidte, ligesom sofaen og sofabordet var det.
Udenfor var terrasserne fyldt med ukrudt - som den eneste bolig i området!
Defekter: Blandingsbatteri i badeværelse, rude i døren imellem gang og stue sad løs, markise monteret på en måde, hvor terrassedøren rammer markisen.
Absolutte mangler: Ingen skabsplads til medbragt tøj, mv., intet kanal/kabel-tv overhovedet, ingen parasoller eller grill.
Konklusion: En katastrofe at møde frem til!
Vi har sendt en mail til Novasol med billeddokumentation - har ikke modtaget respons.
Efter en tur i Holland i påsken
Efter en tur i Holland i påsken, mangler vi tilbagebetaling af depositum af 100 euro, ringet 4 gangen, hver gang for vi en sang fra de varme lande ALDRIG Novosol mere
Lad være med at leje igennem NOVASOL
Lad være med at leje igennem NOVASOL, du får bare en sludder for en sladder.
Der var ting, der ikke var ok da vi kom.
Ringede samme dag om det, intet skete.
Toilettet- hvis vi trykkede forkert, løb det ikke cisternen men i kummen. Kunne kun stoppes inde i væggen ved at lukke for vandet. Vi var i telefonisk kontakt med NOVASOL stort set hele ugen, uden at der kom en VVS-mand.
Nu er problemet så overgået til næste lejer.
Lejede et okay hus men
Lejede et okay hus, men der stod, at der var trådløst internet, men der var kun forbindelse i køkken/stue on and off og i værelserne var der intet net.
Så Novosol det er en ommer på PØT strandby 213
Barsbæklund 9 Loddenhøj
Kort og godt lad være at leje sommerhus gennem Novasol for mere ligeglade med sine kunder skal man lede længe efter. Efter vi havde talt og skændtes med dem opdagede vi så at begge badeværelser var fyldt med skimmelsvamp, direkte sundhedsfarligt, hvordan kan man overse dette ved gennemgang af huset ?? nej der har ikke været nogen for så havde man set hvor en forfærdelig stand huset er i, flere ugers støv overalt, en beskidt ovn, nulermænd overalt, nej der har ikke været gjort rent i mange uger. ØV-ØV-ØV
Manglede rengøring og venter på afregning.
Vi lejede et luksus hus på Bornholm - i særklasse. Det føltes ikke særlig luksus. Huset var ikke gjort rent inden vi kom, der var sort mug i begge badeværelser, alt i køkkenet klistrede med flere lag snavs, der var mug på hynderne til haven. Topmadrasser og dyner var ikke rent, der var ikke støvsuget under sengene, listen bliver ved. Efter et par dage kom vi igennem til Novasol som tilbudte at gøre rent, men det havde vi allerede klaret. Da vi ringende da vi ankom lovede de at ringe tilbage men det skete ikke og derfor blev vi nødt selv at gøre rent så vi kunne være i huset.
5 uger senere venter endnu på en afregning. Jeg anbefaler ikke novasol, ringe service.
Værste oplevelse nogensinde
Hold dig langt væk fra Novasol Vi havde booket et hus som en del af deres såkaldte "luxury collection", men da vi ankom til huset var der ikke rengjort (skuffer, skabe og overflader var virkelig ulækre), møbler virker som om de er kastet ind uden omtanke, sofaen var så beskidt at vi ikke kunne bruge den. Ældgammel stofsofa FYLDT med rigtig klamme pletter. Der lugtede fælt af kloak i hele huset, så meget at man fik kvalme når man kom ind af døren. Super, super skuffende oplevelse og kommer på ingen måde til nogensinde at booke hos Novasol igen. Vi måtte forlade huset efter 1 nat, selvom vi havde booket 10 nætter. Kundeservice ville kun give en meget ringe kompensation, som var komplet ligegyldig. Vil advare alle om at booke hos Novasol. Skam jer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.