Den mest rådne og elendige kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har lavet en klage i februar måned på et sommerhus i Fjellerup da vi opdagede at der var indendørs kamera sat op - ødelagde fuldstæ... Zobacz więcej
Utrolig DÅRLIG kundeservice. Huset var 4**** men ulækkert med beskidt køkkenservice, tv-bord var en ødelagt stol, ødelagte stuelamper, dårligt lugt på badeværelser, badeværelseshåndtag faldt af konsta... Zobacz więcej
Vi er nabo til sommerhuse som lejes ud af Novasol på Skamlingsbakken ved Grønninghoved Strand. Fra april og frem er det slut med at nyde vores sommerhus. Novasol lejer ukritisk ud til horder af i... Zobacz więcej
Lejede 8 personens sommerhus Grønnedalsvej 7 Sandkaas 3770 Allinge 29.06.24-06.0724. Fejl/mangler : 1. Hæve/skydedør kan ikke bruges. 2. Ingen solarie installeret der var oplyst på hjemmeside 3.... Zobacz więcej
Leje af båd hos Novasol
D. 06-02-2021 lejede vi en båd hos Novasol i perioden 08-08-21 til 15-08-21.
Overdragelsen af båden samt udlevering af nøgle skal finde sted d. 08-08-21 fra kl. 16.00 på adressen Malge 2, 14776 Brandenburg, Tyskland. Kontaktperson er Sven Mende.
Vi planlægger at ankomme til stedet d. 07-08-21 og booker derfor et værelse på stedet.
Da vi ankommer får vi kontakt med Sven Malge, der fortæller os, at båden ikke er til rådighed, da den ikke er færdiglavet og stadig er på værft. Dette forhold er Novasol løbende blevet informeret om og er altså fuldt vidende om, at der ingen båd er til rådighed. Hvornår båden er klar, vides ikke iflg. Sven Malge.
Vi har set frem til denne bådtur siden februar, så det er noget af en mavepuster.
Jeg kontakter Novasols hot-line (9797 5757) og forelægger dem sagen. Personen jeg snakker med kan ikke rigtigt gøre noget, da det er et tysk Booking nr. jeg opgiver og Novosol Tyskland har ansvaret. Jeg brokker mig noget og fremfører, at vi har en lejeaftale med Novasol Danmark og har betalt lejebeløbet på kr. 9.483,- til dem og ikke har noget at gøre med deres tysklands kontor. Det argument er han kold overfor, men giver mig nummeret til det tyske kontor – så kan jeg jo ringe og snakke med dem !
Nu sidder vi altså koldt og ubehageligt mellem to stole !
Han mener dog, at han kan se, at der er sendt en mail til os hvor det er anført, at båden ikke er til rådighed og vi får tilbudt et par alternative muligheder.
Jeg fortæller ham, at vi IKKE har modtaget nogen mail og om han kan fremsende denne mail igen, men det kan/vil han ikke.
Jeg beder ham om sit navn til det videre forløb i sagen, men det vil han ikke opgive, da det er firmaets politik.
Jeg ringer derefter til det tyske nummer hvor en aut. Telefonsvarer fortæller, at kontoret har åbent fra mandag til fredag (nu er det lørdag d. 7/8) og jeg kan kontakte Novasol Danmark på det hot-line nummer jeg ringede til lige før – så bliver jeg meget træt og gir op !
Senere om aftenen ringer en dame fra Novasol og beklager at vi ikke har fået besked om den manglende båd og giver os to alternativer.
Et hus i området hvor vi er eller en båd placeret i Bonn (550 km længere sydpå). Jeg takker pænt nej og hun spørger om vi så vil annullere lejeaftalen og få refunderet beløbet på Kr. 9.483,-.
Jeg ser ikke nogen anden mulighed og siger ja, men hvad med transportomkostningerne (færge, bil). Det afviser hun blankt og refererer til deres lejebetingelser pt. 12. Samtidig vil hun, af ren venlighed, fraråde os at gå til medier som Ekstrabladet eller rettens vej, da det vil kunne medføre store omkostninger for os !
Nu blev jeg rigtig træt igen og afslutter samtalen.
Glem alt om denne virksomhed !!!
Glem alt om denne virksomhed !!!! Advarsel du blive glemt og du få intet godt fra dem. Den værste kundeservice der findes i Danmark. Jeg har aldrig nogensinde oplevet så stort respektløshed og neglegation fra en virksomhed som dem. Jeg belev behandlet som en byrde og ikke som en kunde !!!
Sommerhus på Bornholm
Den 1. sep. 2021 kl. 07.20 skrev Anni Rasmussen
i uge 34 lejede jeg Tryllefløjten på Aastien 4, Balka Strand, 3730 Nexø
som ligger på en 1200 M2 natur grund men der står ikke noget om at grunden er beplantet med store og små træer, så man har ikke meget glæde af solen, der er 2 solsenge som kan gives væk da der ikke er meget sol her i mellem træerne.
Der står at der er plads til 2 biler på grunden, så vil det sige at vejen og parkering hører med i de 1200 m2 og de kan ikke ses inde fra huset.
Huset hedder Tryllefløjten, vi fandt ikke fløjten for ellers ville vi trylle træerne væk så der kunne komme mere lys ind i huset som har for svagt belysning som ikke var rart at læse ved.
For at åbne ovnen skal man næsten ned på gulvet og sidde da den er svært at åbne og man skal bruge begge hænder
Bag huset er der en bålplads som vi ikke turde bruge da der var for mange træer tæt ved. Ukrudt var vokset godt ved et bordbænke sæt som også stod under træerne. UH hvor vi manglede at kunne sidde ude og nyde solen
Dem der elsker at bo i et hus i skoven skal leje denne her, men når man har glædet sig til at nyde solen på Bornholm skal man finde et andet hus.
Et hus jeg aldrig kommer til at leje igen,
Med de billeder som I har lagt op ser huset meget større ud, men det er vel på den måde I helst vil bunde fange folk. Prisen var også for dyr.
mvh Anni Rasmussen
Lej ikke noget igennem dette firma.
Lej ikke noget igennem dette firma.
Vi havde booket en uge i august,
Ved klint i Nykøbing
Kaos, fra start
Med tilstoppet afløb, som stank i hele lejligheden, tv der ikke virket.
Vi måtte afvente på hjælp til disse, og sidde hjemme i lejlighed, en del af to dage,
Vi har klaget, og nu 8 uger efter kommer der en latterlig besked om at vi kan få 10 procent på næste bookning, glem det, det bliver aldrig nogen bookning igen.
Skulle være gået herind og læse alle de skrækhistorier først
Novosol - Alvarvejen 8, Grönhögen, Öland, Sverige
Tidligere har vi lejet hos Novosol. Denne uge 42 med leje af et hus, hvis stand burde diskvalificere det. Iskoldt med utætte vinduer og et lille elvarmeapparat. Et hjemmefikset klondykehus med en prangende lysbesat terrassepavillon. Efter en gang blæsevejr lå havemøbler spredt og pavillonen blæst ned med brækkede stænger og en eltilslutning blæst ud på vejen. Havde vindretningen blæst det ind i vinduet, kunne det være gået rigtig galt. Huset var ikke specielt billigt og med efterbetaling af brugt strøm. I så fald plejer man at modtage huset i opvarmet tilstand, men det var selvfølgelig ikke her muligt. Så 1 stjerne for at kunne skrive anmeldelsen og 1 stjerne mere, fordi det ikke regnede ind i huset. Tilbage står en undren over, at Novosol lægger navn til dette hus?
Endnu et sundhedsfarligt feriehus Marielyst
Novosol- Soldugvej 12 Marielyst (Sommerhus til 8 voksne) Vi var der uge 28, 10/7-17/7-2021.
Her er så endnu en beretning om et møgbeskidt sommerhus i Marielyst.
Huset var møgbeskidt og rodet, der lå papir fra de forrige lejerer, madrester i køleskab/fryser.
Tænkte at her måtte der være tale om en svipser fra Novosol, brugte så 3 timer i telefonen og fik en medarbejder som ikke kunne tage stilling til noget som helst.
Hvad gør man så? enten køre man hjem igen eller også starter ferien med rengøring.
Vi valgte rengøringen, efter nogle timer ankom ejeren af huset som selvfølgelig var ked af hele situationen, kunne informerer at det ikke var første gang at rengøringen ikke var tilfredstillende, informerede også at han var færdig med Novosol.
Først på aften ankom så en Novosol medarbejder og vi gennemgik huset, desværre efter vores rengøring.
Han lovede at ringe tilbage så vi kunne aftale rengøring af hele huset. Vi hørte intet og dagen efter stod der pludselig 2 rengørings folk.
De blev et par timer og huset var herefter brugbart.
Har forhandlet med Novosol og er godtgjort 1 dags leje plus en rengøring ca. 2500kr.
Har efterfølgende læst om alle de eksempler på beskidte sommerhuse i Marielyst.
Novosol i Marielyst bør oprette et kontrol system så de fremover kan leverer rene og rydelige huse.
Tænker ikke Novosol i Marielyst kommer til at leje sommerhus ud til min familie før de kan levere varen.
Would NOT recommend!!!
We rented an Apartment hosted by Novosol in Sardinia that upon arrival was in such a bad shape that we immidiately called to customer service with pictures of a broken fridge where the door fell of when we opened (we had just bought food and beverage for 300 euros) broken kitchen floor tiles that could cut your feet, missing kitchen amneties, single use cutlery, leaking pots, dead insects on the floor etc. and requested to find another apartment. They wanted to fix the fridge door that had fallen of and sent a technician that did a terrible job, and it fell of right after he had left. The hinges were rusty and bend and the door didn’t seal, leaking water on the floor. Anyway. Floor tiles still broken, kitchen amneties and fridge still useless.... Back and forth, we spent 2 days of our 7 day trip on this and threw most of our food out.
On the phone, one employee were kind and solution oriented and said that we could book another place for the remaining 5 days, for a value of 500 DKK/person/day - which we then did and requested an email verifying this promise/deal.
They then said that they had sent it and it might have gotten lost somewhere, so she would sent it again. 4 hours later still no e-mail. We called again for the 12th time and now she had given the case to another employee that now had spoken to her boss and they could only give us one day on a hotel while they fixed the problem.
We had already spent time on fixing only one of problems AND already booked the other place, which they now denied ever having promised.
And now two weeks later and countless mails sent, still no answer.
I would NOT recommend Novosol
svært at få sine overskydende penge retur for forbrug.
Fra den 21-28 maj 2021 lejede jeg et dejligt sommerhus til 11289 kr. inclusiv vand- og elforbrug og rengøring for en uge på Rømø. Her 2 måneder efter afrejse har jeg endnu ikke modtaget de overskydende penge retur på min konto, som jeg har betalt for meget for el og vand. Det kalder jeg dårlig service.
Novosol
Novosol – Granleddet Vig Lyng (sommerhus til 14 voksne og 4 børn)
Vi var der i uge 25, 19/6 – 26/6 -2021
Det var bare ikke ok. Jeg vil undlader at skrive alt for så bliver det bare en lang smøre.
Vi kom lørdag og mødte ejer, han var der og ville lige have mål og foto af køleskabet da de tidligere lejer havde fejlmeldt det, det kunne ikke køle og der dryppede vand ud for neden. Han mente, at han nok ville komme med en nyt dagen efter (søndag), ok med os. Han kom ikke søndag.
Vi fandt ud af at der manglede gas og jeg aftalte men Novasol, at jeg lage ud til en ny flaske. Den regning har Novasol så været ovre 4 uger om at betale.
Tirsdag morgen, (vi havde sølvbrøllup og huse var fyldt med folk) jeg måtte ringe til Novasol, der var 16-17 grader i køleskabet. Ejer og en fra Novasol kom og skiftede køleskabet.
Mens ejer nu alligevel var der, kunne jeg fortælle ham at tv-et og det musikanlæg der var i aktivitsrummet ikke virkede. Han svar var det kunne han ikke se på nu, men det kunne da være at det skulle udskiftet. Vi fandt senere ud af, at der ikke var batterier i 3 af de 7 fjernbetjeninger, men vi fik det aldrig til at virke.
Det nye køleskab virkede og de kørte. ½ time efter de var kørt, var det ved at vælte da den plade det stod på var ved at gå fra hinanden. Vi måtte tømme det igen og fandt noget at sætte i klemme så det ikke væltede.
Bordtennis, men ikke nogle bolde, 2 af 4 billardkøller var knækket. Dart, men kun 2 pile, så er det sku lidt svært. Der var bare for mange ting der ikke var ok.
Det eneste rigtige plus, der var rent da vi kom.
Pris for hus 13290 + forbrug.
Vi har fået 500kr som plaster på såret!
Kommer vi igen, NEJ
Novasol - Risbjergvej 2 6950 Ringkøbing sommerhus
Glade ankommer vi til sommerhuset, solen skinner og den danske sommer er begyndt.
Nøgleboksen bliver åbnet, endelig kommer vi ind….. Det første ord der kommer på vores læber er, her er ikke gjort rent overhovedet! Gulvtæppet er møg beskidt, støv over alt, madrester på ovnpladerne i ovnen, køleskabet beskidt, øv øv øv!!! Det er bare ikke den start på ferie man har lyst til, Novasol siger at de skal have fat i rengøringen men de har meget travlt, ja tak det må de have, så må vi jo selv gøre rent og så håber man da ikke at man skal betale for rengøring når man forlader huset! Øv!
Troede at sommerhuset i denne coronatid skulle være sprittet af?
Syntes det er frækt
Syntes det er frækt, som de har skruet op for priserne. Har luge betalt 24000 for en uge, og hvis jeg booker samme sommerhus samme uge til næste år, skal jeg give 10.000 mindre. Ikke en god måde, at bakke op om, at vi skal blive hjemme i dk hele sommeren, frem at rejse ud.
Sidste år i maj havde vi bestilt en…
Sidste år i maj havde vi bestilt en hytte i Sverige gennem Novasol,fordi vi skulle i Astrid Lindgrens Verden med vores børnebørn. På grund af corona kunne vi ikke komme afsted. Vi fik det så lavet om til maj i år. Men vi kan stadig ikke komme til Sverige. Vi forsøgte at afbestille, men det kostede det samme som lejen, og det var fordi, vi var for sent ude, fik vi at vide. Men, hvad er for sent, når der er corona? Vi måtte derfor betale den fulde leje plus det despositum, som var betalt. Vi forsøgte at få pengene tilbage, men det blev vi nægtet.
Vi er meget skuffede over den behandling, vi har fået af Novasol. Så tænk lige på det, hvis I tænker på at bestille en hytte gennem dette firma.
Vi var i sommerhus på djursland lige ud…
Vi var i sommerhus på djursland lige ud til vandet men sommerhuset lugtede af stoppet kloak og der var ikke særlig rent jeg var på jeres kontor i fjellerup de lovede mig kompensation da de havde en mand ude og undersøge det men har hverken hørt eller fået mail fra jer det er dårlig service
1600 kr i efterregning
Har booket et luksus sommerhus- betaler et depositum på 2600 kr til forbrug i forventning om det er dækkende.
Da jeg kommer hjem får jeg en efterregning på 1600 kr. Jeg spørger ind til beløbet og Novosol mener det godt det kan passe at der er 1600 kr i merforbrug og det er almindeligt??? Jeg er stærkt forundret, men har ingen muligheder som forbruger ...jeg beder om mulighed for at bedømme huset på deres hjemmeside for at advare andre - svaret er, at det kan jeg ikke - det er deres eget system !!!!
Jeg kan bedømme der her efter meget skriv frem og tilbage!
Virkelig dårlig service.
Forfærdelig kundeservice der virker totalt ligeglad med kunderne. Virkelig dårlig service vil aldrig anbefale Novosol til andre.
Fejl og mangler i lejet sommerhus
Havde lejet et sommerhus, hvor bordfodboldbordet var i stykker. Der stod også under faciliteter, at der var grill og en gynge. Der var godt nok 2 grille, men den ene var i stykker og den andet var ikke rengjort. der var stadig kul i den og risten var heller ikke ren.
Der var ingen gynge.
Vi sagde det til kontaktpersonen, da hun kom for at aflæse målere på hjemrejsedagen. Hun viste godt de forskellige ting ikke var i orden. Hun havde "bare glemt at fortælle det".
Jeg har skrevet til Novosol 3 gange. De svarede på den første. Fik en sludder for en sladder vedr. vi skulle have oplyst om det inden vi rejste hjem, hvilket vi også gjorde og har oplyst dem om. De har ikke svaret på de sidste 2 henvendelser.
Jeg kan på ingen måde anbefale Novosol
Jeg kan på ingen måde anbefale Novosol. Deres arrogante facon er direkte ophidseende. Efter leje af et møgbeskidt sommerhus klagede vi men fik ikke noget ud af det. Det var helt tydeligt at der overhovedet ikke var foretaget kontrol af forrige lejer. Opvaskemaskinen var ikke tømt, bageovnen var med gamle madrester på et bagepapir, brændeovnen heller ikke tømt og fyldt med gamle søm og vinduesbeslag og der var nusset og støvet overalt. Vinduerne var ikke til at se igennem og dørhåndtag hang og dinglede. Der var heller ikke foretaget noget i forhold til coronasmitte såsom afspritning og beskyttelse mod smitte ved diverse fjernbetjeninger.
Med andre ord: Hold jer langt væk fra NovoSol
Beskidt sommerhus
Beskidt sommerhus, ikke rengjort tilfredsstillende også skal man derefter betale 1500 for slut rengøring.. skimmel og dårlig lugt.. sidste gang jeg bruger dette firma!!
Er meget utilfreds med deres…
Er meget utilfreds med deres kundeservice. I første omgang mht. Corona-restriktioner og ombookning og herefter med kloakeringsproblemer i lejet sommerhus, hvor vi har bedt om rabat på vandregningen, men ikke er blevet imødekommet.
Usympatisk og under al kritik
Vi har booket et sommerhus ved novosol til 30 personer.
Så blev forsamlingsforbuddet forlænget og vi må ikke samles. Novosol er fuldstændig kolde i rø... - de fastholder booking og det fulde beløb.
Meget usympatisk.
Det blev sidste gang vi brugte novosol og iøvrigt det samme for de 24 medarbejdere som skulle have været afsted.
Vi har foreslået jer at rykke datoen men I er kolde i rø...!
I burde skamme jer!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.